Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Alternatív iskola, miért?

LAndras71
Létrehozva: 2017. október 9. 09:12

Sziasztok! Szeretném alternatív iskolába beíratni a gyerekem Budapesten. Most 8. osztályos és hamarosan le kell adni az iskolák rangsorát. Tudnátok segíteni, hogy mik a tapasztalatok a különböző iskolákban? Ti miért választottatok alternatív sulit?

  1. 2017. október 10. 10:503.

    Mi forditva voltunk, mint ti.


    5 es 16 eves kora kozott jart alternativ ovi/suliba a gyerekem. Nagyon jo tapasztalataink voltak, kulonosen az elso valasztassal, a 14 eves korig tartoval. Minden gond nelkul fel tudta venni a szalat a normalba atkerules soran.


    Eredeti dontesunknek anno sok osszetevoje volt, legfokeppen a normal rendszer rugalmatlansaga illetve eletkori sajatossagokat figyelmen kivul hagyasa helyett probaltunk alternativ megoldast talalni.


    Es nalatok mi a motivacio? Mik johetnek szoba?

Címlap

top