Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mosható pelenka-Aliexpress

edit1015
Létrehozva: 2017. szeptember 18. 14:35

Sziasztok!


A 2. babánkat várjuk épp, és régóta gondolkozom a mosható pelenkán. Van valaki, akinek van tapasztalata alis AIO pelenkákkal, főként Happy Flute, Little Blosson, Sigzagor, Alvababy-re gondoltam. Vagy inkább zsebeseket érdemes rendelni? 6-8 hetesen gondoltam, hogy belevágnánk néhány darabbal, és ha működik, akkor vennék minőségibb pelusokat is. Köszönöm!

  1. 2019. február 1. 15:272.

    Szia. 


    Nekem csak egy ismerősöm használta, nekem nem jött be, viszont ő imádta. De ő rögtön rendelt elég sokat, nem is olcsón de jó minőségűt. 


    Viszont az egy jó ötlet, hogy kipróbálnád és utána ruháznál be többre. Sajnos nem tudom, hogy barátnőmnek milyen márkájú van, azt tudom, hogy a pepita.hu oldalról rendelte magának a nagy részét. És ő szereti, neki nagyon bevált, sokkal környezettudatosabb dolog ezt használni és csak egy kicsit több macera  van vele. Meg ugye elsőre drágák meg az elején elég nagy pénzt fektet bele az, aki újonnan vásárolja, viszont ugye később meg már nem kell vásárolnia, mert ott van, nem fogy el.  Amiatt egyértelműen hasznos. 

Címlap

top