Megéri küzdeni?

zarándok
Létrehozva: 2017. június 17. 23:42

Sziasztok! 


Igazából nem is kérdést teszek fel, csak úgy érzem, ki szeretném írni magamból a gondjaimat. Igaz, már felnőtt 27 éves nő vagyok, és ezt el kellene tudnom magamtól döntenem, mindenesetre ha valaki hasonló helyzetben van, vagy értelmesen hozzá tud szólni, ne tartsa magában :) A párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, ő is ugyanannyi idős, mint én. A gondok kb két éve kezdődtek, mikor először észrevettem, hogy más nőknek írogat. Amivel még nem is lenne gond, ha nem tette volna egyértelművé, hogy azok a nők be is jönnek neki. Persze észrevettem, veszekedés, aztán békülés, ígéret, hogy soha többet nem fordul elő, és ugyanúgy csinálta tovább. Aztán egyre rosszabb lett a helyzet, nem törődött velem, hétvégenként bulizni járt a haverjaival, én otthon, hozzáteszem, már együtt éltünk. Továbbra is csajozott, egyszer elegem lett, elköltöztem. Nem vette komolyan, sajnos én sem... Békülés, ígéretek. Majd jött egy lehetőség, németországi munka. Na, gondoltam, új élet, új helyen, próbáljuk meg. Hát már a második héten saját szemmel láttam, hogy miket írogat megint másoknak... Ekkor már ott tartottunk, hogy szex sem volt köztünk, ami azóta se javult, kb havi 1 alkalom vagy annyi sem. Mondtam neki, előadta az áldozatot, aztán szokásos rutin, minden megy tovább. Nem kellett sokat várnom a következő alkalomig. Míg én dolgoztam, ő otthon ült és másokat szédített. De jó nő vagy, stb... Nekem soha nem mondott ilyet. Mondtam neki, még ő volt felháborodva, megsértődött, hogy pakol és hazamegy. Másnap beállított egy virággal, hogy ő nagyon szeret, és tényleg soha többet nem csinál ilyet. De akkor már végérvényesen eltört bennem valami. Ennek már 3 hónapja, egyáltalán nem tudok bízni benne, nem tudom elhinni, hogy tényleg abbahagyta. Érzem, hogy ennek így nincs értelme, de nem tudok lépni. Nem szeretem, csak sajnálom. Sajnálom, hogy mi lesz, ha szakítok vele, hazamegy, mennyire fog neki fájni. De azt is tudom, hogy jelenleg ez nekem a legrosszabb, egy rossz kapcsolatban szenvedek, ahol nem kapok meg semmit,amire nőként szükségem lenne, semmi törődés, szép szavak, semmi, csak a kritika és veszekedés állandóan. És ez neki sem jó. Már több alkalommal írta másoknak ( lányoknak, nekem nem mondja ), hogy elege van a kötöttségből... Ha én kérdezem, sose mond semmit, csak hallgat. Miért ilyen nehéz lépni és változtatni? Tudom, mit kellene tennem, és tudom, hogy az lenne a legjobb, de nem megy... Már másra vágyom, szabadságra, kötetlenségre, és neki is ez kellene, mert a mi kapcsolatunk már nem kapcsolat, csak együttélés, egyik napról a másikra vagyunk és ennyi....


Köszönöm, ha elolvasod :)

53 hozzászólás
 1. pompidouenne
  Offline
  2017. június 25. 13:4953.

  Igazság szerint nem neki, Neked fog fájni. Csak ezt nehéz bevallani, hogy félünk tovább lépni. 27 éves vagy, most kell lépned, ha egyszer egy tartalmas, szép kapcsolatban akarsz élni, családban. Ne járt úgy, ahogy egyik barátnőm, évekig nem mert kilépni egy kapcsolatból, amikor megtette, akkor szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb viszonyok jöttek, mire megtalálta a hozzá illő Társat, elment az idő. 39 éves, lombik előtt állnak..

 2. *hama*
  Offline
  2017. június 24. 11:2852.

  Kutyából nem lesz szalonna.Sohasem változna meg, ilyen a természete.Minél előbb rúgod ki, annál előbb túl leszel rajta, és kezdessz új életet.Aztán most tanulj belőle, rövidre kell fogni a gyeplőt és soha ne add ki magad hogy mennyire szereted, mert visszaélnek vele.

  előzmény:
  zarándok (13)
  2017-06-18  16:24
 3. Sheriff-2
  Offline
  2017. június 20. 22:0651.

  Szerencsére még nagyon fiatal vagy. Az én életemben is nagy fordulat volt 27-éves koromban, akkor disszidáltam.

  előzmény:
  zarándok (50)
  2017-06-20  20:29
 4. zarándok
  Offline
  2017. június 20. 20:2950.

  Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, hasznosak voltak és elgondolkodtatóak is. Sajnos ha 3 év után itt tartunk, ez később se fog javulni és csak rosszabb lesz. 

 5. Ez is érdekelhet: Egerek segíthetnek a szklerózis multiplex kezelésében
 6. Sheriff-2
  Offline
  2017. június 20. 17:5649.

  A férj egyik éjszaka későn, kapatosan megy haza.
  - Tudod hol voltam eddig, szívem? - kérdi a villámló szemű feleségét.
  - Hát persze! - feleli az asszony. - De halljuk a te verziódat.


  *****************


  Egy feleség mondja a barátnőjének:
  - A férjem egy komplett idióta. Lassan már ránézni sem tudok!
  - Akkor miért nem válsz el tőle?
  - 25 évig elviseltem, most már nem akarom, hogy boldog legyen!


  ******************


  Késő éjjel érkezik haza a férj. Azonban a hitvesi ágyban egy idegen férfit talál.
  - Mit jelentsen ez, Margó?! - támad a feleségére. - Hogyan tehettél ilyet?
  - Nagyon egyszerű az egész - feleli a nő.


  - Bejött, nem gyújtott villanyt. Megkérdeztem: Te vagy az? Erre ő azt mondta: Igen!
  *****************
  - Tűnj a házból! - ordítja a feleség a férjének  - Látni se akarlak többé!
  A férj elindul az ajtó felé.
  - Remélem boldogtalan életed lesz, minden percedet elemészti önmagad sajnálata és végül fájdalmasan, kínok között halsz meg! - kiált utána a felesége.
  A férj visszafordul.
  - Most akkor mégis azt akarod, hogy maradjak?
 7. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 20. 15:5948.

  egyébként ameddig gyerekekkel nincs kibaszva, addig bármilyen szarakodás elfogadható 

 8. Steampunk
  Offline
  2017. június 20. 13:1347.

  Szia!


   


  Döntened kell, neked! Kurva nehéz döntés lesz, bele fogsz dögleni kicsit és igazából magadat sajnálod nem a másikat, de túl fogjátok élni mindketten! Ez nem kapcsolat, már kb. 2 éve, nincs miért húzni, egyikőtök sem kamatozik már ebből, le kell zárni... Ennyi.

 9. Sissi52
  Offline
  2017. június 20. 02:2545.

  Masreszt fel nem fogom, min akarsz kuzdeni???? Hiaba mondtad, egyre tobb csajt szed fel. Csak beszelget, ja, amikor eltunik a "haverokkal".


  Megvaltozni? Ekkora marhasagot! Senki nem fog, vagy ha igen, meg csak rosszabb lesz. O nem lep, hat persze, mert amig o csajozgat, te addig sutol-fozol, mosol, takaritasz ra, o meg hazamegy a negycsillagos ingyen szallodaba.


  Ket valasztasod van, vagy maradsz, vagy lelepsz, aztan egye ki-ki, amit fozott. En nem donthetek helyetted, ill en mar reg dontottem volna. Nem a helyedben, abban fizikailg lehetetlen, hanem ilyen helyzetben. Igy hivjak: LAPAT!!!

 10. Ez is érdekelhet: Egerek ették a biokölest a boltban
 11. Sissi52
  Offline
  2017. június 20. 02:1344.

  Csak ugy kapasbol, igy elso elolvasasra. Sajnalatbol vele maradni valakivel, barkivel, a legnagyobb butasag, mert az mindig megbosszulja magat, es eppen terajtad, aki sajnalatbol marad valakivel. Rohej, mi lesz ovele, es veled mi lesz, van? Ovele mi lesz, van, maris eli vilagat a mas noivel. Jo kis pofa vagy.


  Masreszt szinten rossz hirem van. A legtobb ember igy el, dagonyazik a langyos pocsolyaban, mert egyszeruen gyava, nem mer lepni, valtoztatni. Inkabb eli egesz eletet, elrohad a megszokott kis pocsolyajaban. Langyos tocsa, de abba legalabb egeszen biztosan minden nap beletottyanhat.

 12. Sheriff-2
  Offline
  2017. június 19. 18:4142.

  Az életed végéig emlékezz arra, hogy soha senkit nem tudsz megváltoztatni saját magadon kívűl.


  Ha valaki időnként alkalmazkodik hozzád, az ideiglenes, az alaptermészete továbbra is megmarad. Az alkalmazkodás is legtöbb esetben valamiféle saját érdek valamilyen formában.

  előzmény:
  zarándok (36)
  2017-06-19  17:43
 13. trivial
  Offline
  2017. június 19. 17:5940.

  Megnéztem a fórum életedet, olvastam három éve is a topikodat. Ő az a cigány fiú, aki miatt majdnem borult a családi béke is? 

 14. Ez is érdekelhet: Hogyan jött létre az egér?
 15. ladybird65
  Offline
  2017. június 19. 17:5639.

  "Sajnálom, hogy mi lesz, ha szakítok vele, hazamegy, mennyire fog neki fájni."


  Van egy rossz hírem: nem fog.


  Ebbe csak te kapaszkodsz, mert már nincs más.

 16. trivial
  Offline
  2017. június 19. 17:5238.

  Az indítódban teljesen világosan megfogalmaztál dolgokat: nem szereted már, ő sem téged, nyilvánvalóan érdekből van veled, kihasznál, ő is máshol keresgél, és ha találna is, pattanna mellőled, nem kapsz meg tőle semmit, amire szükséged lenne, de te sem tudod már tisztelni sem. Ennél több indok mégis mi kell még, hogy lapátra tedd? Hogy sajnálod? Ez az egy életed van, és nem leszel már fiatalabb sem. Ha jótékonysági intézményként, mártírként akarod leélni, hát tedd. De ha van egy csöpp eszed, neki is megadod az esélyt, hogy egy normális életet élhessen egy olyan nő mellett, akit meg tud becsülni. Önmagaddal szemben pedig: 0. pontként dobd ki a pasit de sürgősen. Utána szedd rendbe magad, tanuld meg magad tisztelni, szeretni, hogy ne a következő jelölt is valami hasonló legyen az előzőhöz. Amíg valaki önmagát nem becsüli, addig hiába várja el ezt mástól. 

  előzmény:
  zarándok (36)
  2017-06-19  17:43
 17. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 17:5137.

  járj el mindenki mindenkivel fakkol társaságban


  és rájöhetsz, hogy azokból sokkal több él harmóniában kettesben, akiknek nem KELL csak egymással szexelni


   

  előzmény:
  zarándok (36)
  2017-06-19  17:43
 18. zarándok
  Offline
  2017. június 19. 17:4336.

  Igen, egy ideig úgy voltam vele, hogy bennem van a hiba, és ha máshogy állok a dolgokhoz, majd ő is változik. De neki mindegy, mit csinálok, nem változik. Mert ő ilyen, így nőtt fel, és ha eddig nem változott, már nem is fog. Már azt sem tudom, miért hitegetem magam. Tudom, ciki ez az egész felnőtt létemre és teljesen egyetértek az olyan hozzászólásokkal, hogy ha szeretek szenvedni, maradjak, de sajnos még mindig azt nézem, hogy neki fogok fájdalmat okozni... Igaz, őt sose érdekelte, hogy nekem mekkora fájdalmat okoz... 

 19. Ez is érdekelhet: Egerek rohangáltak a paleotészta-üzemben
 20. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 13:4433.

  Az ember társas lény


  ja


  valszeg úgy menne ahogy a barlangos időben


  de a párban monogámul az baromira nem megy


  hiába görcsöltek a papok


   

  előzmény:
  cabron (30)
  2017-06-19  12:59
 21. cabron
  Offline
  2017. június 19. 13:0131.

  Nem általános érvényű, az biztos. Egyéni ez a dolog is.

  előzmény:
  ugyintezo.a (29)
  2017-06-19  12:52
 22. cabron
  Offline
  2017. június 19. 12:5930.

  Jó dolog párban élni, de ehhez kell némi intelligencia. Az ember társas lény, de nem monogám. A nő sem, bármennyire is az ellenkezőjét hirdetik.


  Neki az a célja, hogy az utódait felnevelje, az már másodlagos, hogy ezt milyen eszközzel teszi. Ha az evolúciós szempontokat nézzük.


   

  előzmény:
  ugyintezo.a (28)
  2017-06-19  12:45
 23. Ez is érdekelhet: Döglött egeret talált a frissen vásárolt ruhájában – fotó
 24. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 12:5229.

  egyébként az sincs, hogy a nők magasabb színvonalon lennének mint a pasik és csak a szerencsétlenekkel el van bánva


   

  előzmény:
  cabron (27)
  2017-06-19  12:20
 25. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 12:4528.

  abban van számszakilag igazság, hogy a szarok után valszeg megint csak szarok jönnek partnernek is meg főnöknek is


  mert az emberek zöme szar


  talán 10000 párból kettő való igazán egymáshoz


  hiba verték a papok 1000-2000 évig az emberekbe, hogy párosan kell élni


  az ember genetikailak alkalmetlan arra


   

  előzmény:
  cabron (26)
  2017-06-19  12:16
 26. cabron
  Offline
  2017. június 19. 12:2027.

  Vagy azt hiszi, hogy neki kell megváltoznia. Mert csakis azért lehet őstulok a pasija, mert ő valamit rosszul csinál.

  előzmény:
  ugyintezo.a (25)
  2017-06-19  12:04
 27. cabron
  Offline
  2017. június 19. 12:1626.

  Biztosan volt ilyen is. Csak, hát akkor a társadalmi konvenciók azt diktálták, hogy nem válunk, mer az  milyenmá...


  Ma már ez nem így van, mégis benne maradnak a fosba. De jellemzően azok, akiket így neveltek. Tudod, ezek a szar dumák, miből gondolod édes lányom, hogy a másik majd jobb lesz,  a férfiak egyformák stb.


  Ugyanezek maradnak szar munkahelyen. Mert máshol is hülye a főnök, máshol se jobbak a körülmények, blabla.


  Nekem a ti. szövege nem tűnik hitelesnek. Vagy tényleg nagyon buta szegény lány.


   


   

  előzmény:
  ugyintezo.a (24)
  2017-06-19  12:01
 28. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 12:0425.

  sok nő szereti beképzelni, majd ő megjavítja, megváltoztatja...... ha látja is az elején a gázt


  de sok lilagőzös hülye nem is látja


  alig ismeri a másikat, de máááá hamahama potyant neki


   

  előzmény:
  Nikita 666 (23)
  2017-06-19  11:36
 29. Ez is érdekelhet: Az egerek a jövő rendőrkutyái
 30. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 12:0124.

  azért a régiekből is gondolom volt olyan aki tudta, hogy szarban élt, de benne maradt


   

  előzmény:
  cabron (22)
  2017-06-19  10:55
 31. Nikita 666
  Offline
  2017. június 19. 11:3623.

  Nem is az a lényeg hogy szemetekkel maradnak, hanem hogy egyáltalán összekötötték velük az életüket. Egyetlen ember sem úgy működik, hogy egyik napról a másikra rosszá vélik.

  előzmény:
  ugyintezo.a (21)
  2017-06-19  10:07
 32. cabron
  Offline
  2017. június 19. 10:5522.

  Ez igaz, de ők valóban úgy hitték, hogy ez a normális. Mármint, hogy a nő szolgálja az urát és fogja be a csőrét.


  Topikindító viszont tudja, hogy ez gáz, mégis marad.

  előzmény:
  ugyintezo.a (21)
  2017-06-19  10:07
 33. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 10:0721.

  azért ha megnézed nagyanyáink anyáink korosztályát elég sok marhát láthatsz akik szemét pasikkal maradtak


  ilyenek ma is vannak, még ha kevesebben is


   

  előzmény:
  cabron (20)
  2017-06-19  09:05
 34. cabron
  Offline
  2017. június 19. 09:0520.

  Te most tök komolyan dilemmázol, vagy indítottál egy topikot uborkaszezonban, hogy egymásnak essenek az emberek? Nem szokásom kamut kiáltani egy témával kapcsolatban, de ennyire senki nem lehet hülye, mint amiről a topikindítód árulkodik...

 35. Ez is érdekelhet: Gusztustalan rágcsálót talált a kólájában a kisfiú – fotó
 36. ugyintezo.a
  Offline
  2017. június 19. 07:5019.

  nem normális közegben szocializálódtál, ahol a becsület a jellem a tisztesség a kimondott szó ..... alapérték


  ezért nincsenek meg benned


  és ezért állsz le szar semmi emberekkel


   


  lehet emberek lusták, vagy buták vagy apja anyja nem tanítatta csóróság miatta és tanulatlanok, nincstelenek csórók


  sok dolgot lehet arra fogni hogy szegény családba tette a gólya


   


  a tisztességhez, jellemmhez .....a normális ember alapérték elsajátísához SEMMI pénz nem kell


  ennek hiányát nem lehet a nem volt mibőlre ráfogni


   

 37. Nikita 666
  Offline
  2017. június 18. 20:3318.

  A szeretlek szó ugyanúgy kopik mint a kés éle, ha naponta használják. Ha valakit valóban szeretnek, azt nem kell bizonygatni, úgyis érzi a másik. Ugyanúgy lehet érezni mint a haragot, félelmet, örömöt és bánatot.


  Olyan nincs hogy valaki ne tudjon lépni. Ami körülötted van, azt mind te lépted meg. Talán az lehet a gond hogy te azt a lépést meghátrálásnak tekinted, visszalépésnek, kudarcnak. Pedig nem az. El sem tudod képzelni, de az, hogy kilépsz egy számodra semmit nem jelentő kapcsolatból, tanulság is lehet hogy igen, meg tudtad lépni, meg merted tenni.


  És nem dőlt össze a világ, az életed sem hullt darabjaira.


   

  előzmény:
  zarándok (15)
  2017-06-18  18:18
 38. Zsánna
  Offline
  2017. június 18. 18:3616.
  "Nők közötti igaz barátság nem létezik, az irigység mindig közéjük áll. Egy nőnek a legjobb barátja, barátnője a partnere kell hogy legyen. ha ez nem működik, akkor a férfi nem az igazi a nő életében."

   


  Tökéletesen megfogalmaztad!

  előzmény:
  Nikita 666 (14)
  2017-06-18  17:11
 39. zarándok
  Offline
  2017. június 18. 18:1815.

  Igen, tényleg ez a legnagyobb félelmem, hogy magával tesz valamit. Ő azt mondja, nagyon szeret, néha már túl sokszor is mondja. Csak épp nem érzem. Az, hogy naponta elmondja meg néha megölelget, nekem ez kevés. Emellett minden nehezére esik, az élete a Facebook és a számítógép, néha vannak közös programok hétvégén, de ha otthon vagyunk ketten, akkor kb nem is beszélgetünk. Nem akarom félbetörni a karrierjét, de együtt nincs jövőnk, ő meg amióta kint dolgozunk, haza akar menni, mert neki itt nem jó és otthon sokkal jobban érezte magát. És igen, nyilvánvaló, hogy nekem kell lépnem, de nem tudok... 

  előzmény:
  Nikita 666 (14)
  2017-06-18  17:11
 40. Ez is érdekelhet: Bolondot csinált az egér a macskából – fotón az élő Tom és Jerry
 41. Nikita 666
  Offline
  2017. június 18. 17:1114.

  Az írásom provokáció volt, hogy kinyíljon a szemed.


  Akkor most normális stílusban.


  Túl jó nők megkaphatnak bárkit, de nem tudnak megtartani senkit. Rossznak, ördöginek, sátánkának kell ahhoz lenni egy kissé legalábbis, hogy egy nő izgalmasnak tűnjön a férfiak szemében.


  Nézd, ez nem kapcsolat. Nem is működik. Egy nagy semmi közepén hitegeted magadat, ás várod a csodát.


  Normális felsorolás ami elvárható egy férfitől párkapcsolat terén: a türelem, önfegyelem, figyelem, kedvesség, odaadás, igazmondás, tabuk és tiltások nélküli élet, segítség testileg és lelkileg, gondoskodás, és bizony ide tartoznak a negatívumok is, a férfi ősi ösztönös erejének a folyamatos jelenléte, ami viszont gyengédséggel párosul. Ha megfigyeled, nem soroltam ide a hűséget. A hűséget nem lehet elvárni senkitől. Az ajándék az illetőtől, nem fogadhat a másiknak hűséget, viszont önmagának megfogadhatja hogy hűséges marad.


  Az önbecsülés leértékelése egy rossz párkapcsolatban még mélyebbre taszít. Egy idő után azt veszed észre hogy teljesen értéktelennek érzed önmagad, és kizárólag az ő személye az, aki miatt valaki válhat belőled. Az önbecsülésedet már azzal is növelheted, ha teljesen elengeded ezt az embert, ki mered mondani hogy nem érdemel meg téged, és teljesen hátat fordítasz neki. Mi történhet vele legrosszabb? Legfeljebb öngyilkossági kísérlet. De annak sem te lennél az oka, hiszen amit tenne, azt önszántából tenné saját magának. Ha pedig amiatt sajnálnád hogy másik nőt talál magának, akkor magadban inkább azt a másik nőt sajnáld. Amikor rajtakaptad, akkor a többi nőt kellett volna sajnálnod, hiszen nyilván nekik is hazudott, de te legalább rájöttél.


  Azt pedig hogy fordulj édesanyádhoz, nagyon komolyan mondtam. Egy ember nem 18 évesen válik felnőtté, hanem amikor önmaga egyedül képes megbirkózni a problémáival. Addig pedig nem a fórum a megoldás, hanem a szülő, idősebb lánytestvér, nagyszülő. Azt sem véletlenül hagytam ki hogy barátnő. Amelyik nő azt vallja hogy igaz barátnői vannak, az hülye. Mióta ember él a Földön, azóta rivalizálnak egymással a nők, kimondatlanul is. Nők közötti igaz barátság nem létezik, az irigység mindig közéjük áll. Egy nőnek a legjobb barátja, barátnője a partnere kell hogy legyen. ha ez nem működik, akkor a férfi nem az igazi a nő életében.


  Ne lelkizz ezen a férfin, keress mást, napok alatt el fogod felejteni.

  előzmény:
  zarándok (13)
  2017-06-18  16:24
 42. zarándok
  Offline
  2017. június 18. 16:2413.

  Azzal tisztában vagyok, hogy önbecsülési zavarral küzdök, mert hozzá képest úgymond "túl jó " vagyok, akárkit megkaphatnék, ő meg, hát hogy is mondjam, nem egy sármos szépfiú. De nem is ez a lényeg nekem, mivel 3 évvel ezelőtt sem ez számított, amikor összejöttünk. Ezen még túl is tudnék tenni, hogy azon stresszeljek, vajon kinek írogat, ha a kapcsolatunk úgy működne, ahogy kellene. Nem tudom megmondani, miért sajnálom, mert amit itt felsoroltál, egyik sem igaz rá... 

  előzmény:
  Nikita 666 (12)
  2017-06-18  15:33
 43. Nikita 666
  Offline
  2017. június 18. 15:3312.

  Te már az első magyarázat előtt is tudhattad volna.


  A kérdés csak az, hogy te kellesz-e valaki másnak, vagy pedig úgy gondolod hogy értéktelen liba vagy, aki csak azt érdemli hogy mellette csajozzanak.


  Ez az ember nem a párod. Ha az lenne, a tenyerére helyezné a szavaidat, és úgy emelné a füléhez. A párkapcsolatok többségének a kifutási ideje két év. Nálatok is lecsengett. Egyébként teljesen mindegy hogy ki mit ír, miféle tanácsot ad, úgy sem fogod megfogadni, a te fejeddel senki nem gondolkodhat, a te lelkivilágoddal senki nem érezhet. Ha az a tipusú nő vagy aki szereti gyötörni önmagát egy balfasz mellett, miért ne tehetnéd? A sok millió magyar nő között te is helyet kapsz.


  Ja igen, anyukád él? Vele nem beszéltél még erről? Nem az édesanya a leány legjobb tanácsadója? Vagy beszéltél vele, látja is hogy boldogtalan vagy, csak fütyülsz rá?


  Hm, kislányom, 27 évesen ideje lenne már felnőttként viselkedni, és felelősséget vállalni mindazért amit teszel, vagy nem teszel. Nyugodtan sajnáld a "párodat". Tulajdonképpen mit is sajnálsz rajta? Jóképű, sármos, kedves, előzékeny, meghallgat, figyel rád esetleg pénzes? Vagy azt sajnálod hogy másik nő lesz a választottja?


  Felelősségre egyetlen férfit sem lehet, és nem is kell. Egy férfi pontosan tudja hol a határ, és nem bántja meg a szerelmét, nem hazudik sem a háta mögött rá, sem a szemeibe. Gyereket szoktak felelősségre vonni, ha csínytevésen kapják. Ha egy egészséges férfi nem képes nemi életet élni a párjával, és feltételezhetően csendesen elrejszolgat magában, az még igencsak gyerek.

  előzmény:
  zarándok (9)
  2017-06-18  13:11
 44. sunnia
  Offline
  2017. június 18. 14:4411.

  Nem éri meg, úgysem fog változni soha. Ígérget, aztán semmi. Ismerem ezt a fajtát ugyanígy, ezeket mind ahogy leírtad. Van benne tapasztalatom. Jobb lesz ha véget vetsz ennek minél hamarabb. Megkíméled magad a rossz párkapcsolattal járó, és a vajon még mindig csinálja? okozta stressztől. Nem fogja, nem érdekli mit gondolsz, mit érzel. Fiatal vagy még, lépj ki. Úgysem fejezi be ezt soha, esetleg jobban titkolja. 

 45. Zsánna
  Offline
  2017. június 18. 13:3510.

  Ő tudja, hogy neked fáj, mégis csinálja.


  Nem zavarja,hogy neked bánatot okoz.


  Akkor te miért vagy annyira tekintettel arra, hogy esetleg nem lesz neki továbbra olyan kényelmes, mint melletted?!


  Ha Teréz anya kívánsz lenni, nem kell róla fórumot indítani!


  Szép csendesen mazochistán folytathatod!

  előzmény:
  zarándok (9)
  2017-06-18  13:11
 46. Ez is érdekelhet: Beszorult a kanapé alá a husky, miközben egy egeret üldözött – vicces videó
 47. zarándok
  Offline
  2017. június 18. 13:119.

  Mindig azt mondta, hogy nem tudja, miért csinálja... Persze, ez a leghülyébb és legegyszerűbb magyarázat. De azért sokadik alkalommal már tudhatta volna... 

  előzmény:
  castaneasativa46 (6)
  2017-06-18  06:41
 48. Sheriff-2
  Offline
  2017. június 18. 12:118.

  Szia,


  Nem éri meg küzdeni, mert nincs miért.


  Ha ilyen a kapcsolatotok 23 és 27 éves kor között, akkor a jövőtök csak siralmas lehet. Azért azt hozzáteszem, hogy egy házasság minősége két emberen múlik, de utána befogom.

 49. no_signal
  Offline
  2017. június 18. 11:337.

  3 éve éltek együtt, abból két éve gondok vannak. Mi itt a kérdés? Szerintem tudod te a választ, csak nem akaródzik elfogadni. Amúgy én a helyedben pont leszarnám szegény embernek mennyire fog fájni a szakítás. Mert jó eséllyel semennyire.

 50. 2017. június 18. 06:416.

  Arra azért kiváncsi lennék, hogy akkor, mikor első alkalommal rajtakaptad, mivel indokolta a félrelépést. Addig rendben van, hogy a férfi úgy van "összerakva", hogy "szórja a magját", de ezt a késztetést egy stabil partnerrel folytatott kapcsolatban le kell küzdeni. Ha nem teszi, vagy nem tudja megtenni, alkalmatlan tartós párkapcsolatra.


  Az természetes, hogy a sokadik csalódás után Te nem veszed az ígéreteit komolyan. 

1 2