Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Aviva negyven felett?

Annabella9
Létrehozva: 2017. május 2. 18:04

Sziasztok, 


Elmúltam negyven, van már egy gyermekem, nyolc éves, de tesó azóta sem jön...Nagyon el vagyok keseredve. Magas az FSH értékem, most legutóbb (egy sikertelen lombik után) már az LM-m is emelkedett volt. 


Elmentem betanulni az Aviva tornát, mert azt a tanácsot kaptam, hogy amíg nem megy lejjebb a 17-es FSH-m, addig nem is érdemes mesterséges segítséggel próbálkozni. Most heti kétszer tornázom. Ebben a ciklusban kezdtem, a 20-ik napon, és a szokott 25-ik körül nem jött meg. Már a 32-ik napon tartok, de semmi jel. Persze a rossz laboreredményem ellenére teszteltem - és persze negatív, nem is vártam mást (az első babánk is inszemmel "készült"), mégis nagyon felkavart, hogy most az imént azért tornáztam, hogy jöjjön meg végre, hogy indulhasson a következő ciklus.


Azért indítom ezt a topicot, mert nagyon magányosnak érzem magam ezzel a dologgal, és végtelenül szomorúnak. Abban bízom, hátha más is van/volt ilyen helyzetben.Szóval lelkisegély-szolgálatnak szánom kicsit, hátha más is "mesélne". És együtt kicsit könnyebb lenne a várakozás. 

  1. Torolt_felhasznalo_764406
    Torolt_felhasznalo_764406
    2017. május 2. 23:483.

    40 felett vagy, van egy nyolc éves lányod (inszemes). Mégis, mi a fenét szomorkodsz? Nem kaphatjuk meg mindig azt, amit szeretnénk. Érd be azzal, aki van. Van, akinek egy gyerek sem jön össze.  40 felett nem esnek a nők olyan könnyen teherbe se természetes úton, se másképp. Az aviva jó, de nem leszel tőle fiatalabb. A petesejtjeid sem. Lassan a klimaxra kéne készülődnöd, nem a terhességre.

    előzmény:
    Annabella9 (2)
    2017-05-02  18:13
  2. 2017. május 2. 18:132.

    Elírtam: természetesen a LH hormon szintem volt most magasabb.

Címlap

top