Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Másodszor is ..

Adri
Létrehozva: 2017. május 2. 18:02

Sziasztok, vannak olyanok akik a második házasságuk is zátonyra futott? Sajnos nekem úgy néz ki a második is tönkre ment és nem tudom mit tegyek. Akik jártak már hasonló cipőbe segítsenek, egyszerűen nem tudom feldolgozni és túltenni magam rajta most 2 gyerekkel maradtam egyedül.

  1. 2017. május 7. 20:028.

    Tuleled, semmi baj. De nem lesz konnyu. Eleinte erzelmileg, majd a ket gyerek egyedul valo felnevelese. Az mindegy, hogy ket papiros kapcsolatod ment fustbe. Masnak meg sokkal tobb papirtalan. Magad onbecsuleset szerezd meg es elj tovabb. Arrol meg nem kell meselni, hany hazassagod volt, mert az emberek ostobak es eloiteletesek. Higgy nekem, szedd ossze magadat es elj tovabb. Hozd ki az eletedbol a leheto legjobbat, a magad meg a gyerekeid szamara. Minel hamarabb, annal jobb neked, meg nekik. Ettol mi a fontosabb??? Egy eletunk van, es hiaba hisszuk, hogy hosszu, allati rovid. Adj az eletednek uj ertelmet. Majd rajossz, hogy pasi nelkul is van elet, hajajaj, de meg mennyire!!! Aztan meg meg talalhatsz is majd valakit. "Az a jo a sivatagban, hogy valahol egy kutat rejt." "Aki menni akar, hagyni kell".

  2. 2017. május 7. 17:127.

    Én azt mondom neked Adri hogy az élet nem áll meg Mutasd meg hogy férfi nélkül is  (vagyis nélküle)egy igazi beválalos sexy anyuka vagy

  3. 2017. május 7. 16:526.

    Szia Adri,


    Nekem majdem zatonyra futot a masodik tegnap.


    Szoval erdekes, meg mystikus is. Amikor teenadger voltam akkor az anyukam nagyon eros katolikus volt es mondta hogy nem szabad senki vel sem lefekudni csak a felesegedel es ot sose szabad megcsalni. Mondtam hogy "jo". Aztan elkezdtem gondolkondi. Lehettem mondjuk 12-15 eves. Gondoltam hogy ha en 18 evesen elveszek egy not aki szinten 18 eves, az jo egyut leszunk husegesek de mi lesz ha 40 eves lesz (az mar nagyon oreg kor volt tini fejemel). Nem tudok huseges lenni egy 40 eves nohez. Toprengtem a valaszon majd jott egy fantasztikus otlet. Gondoltam hogy 40 evesen elveszek egy 18 eves not es akkor az mar kitart nekem egy eletre.


    Jo akkor hogyan alakult az eletem? Nagy no csabasz voltam szeretem a csajokat. Vegul is 24 evesen talalkoztam az elso felesegemel. Egyut voltunk s lett is 3 gyermek. Majd zatonyra futot a kapcsolat. Nos en nem terveztem de 42 evesen talalkoztam egy 20 eves csajal akibe beleszerettem es most van egy 1 eves kis fiunk. Amikor belegondoltam O volt 18 eves amikor en 40 szoval megvalosult a "joslat". Persze ezt nem terveztem csak igy alakult.


    Volt egy haverom aki mondta hogy mindenkinek ki van valasztva szuletse elott a parja es aztan megtalalja az elete soran es boldogan elnek mig megnem hallnak. Szerintem ez csak reszben igaz. Az eletunk olyan mint egy forgato konyv. Lehet hogy ugy latszik mintha veletlen lenne de minden elovan irva. Gondlj egy Stephen Spielberg filmre vagy egy James Bond filmre ahol a fo hos lekesi a vonatot egy masod percel, majd "veletlenul" beteved egy kocsmaba ahol "veletlenul" oszebotlik egy novel aki "veletlenul" nala hagya a taskajat, visza akarja vinni James Bond a taskajat es elraboljak a csajt es aztan megy hogy megmetse es egy 2 oras kaland keletkezik ebbol a "veletlenbol". Ha a James Bond szemevel nezed a filmet akor teljesen veletlen hogy pont lekeste a vonatot, ha nem keste volna le akkor nem talalkozot volna a csajal akit elraboltak es nem lett volna kaland. De igazan minden meg volt tervezve. A film rendezo direkt irta meg hogy lekesse a vonatot es direkt rakta a csajt hogy belebotoljon James Bondba. Az egesz abszolut nem volt veletlen.


    Ugyan ez van az eletunkel. Minden parunk elo van irva nekunk, meg ha ugy is latszik hogy veletlen hogy pont talalkoztatok. En most boldog vagyok ezzel az uj paromal, nem keresek senki mast, az elso felesegemel mindig kikivankoztam.


    Ja es hogyan let majdnem vege tegnap?


    Hat ultunk a fotelben, hoszu napunk volt, majd bementem a szobaba es berontot puffogot, ram nezet mergesen. "Mi a baj szivem" en kerdeztem


    "Semmi" mondta haragosan es kiment a szobabol. Majd puffogot haragosan. Tobbszor kerdeztem hogy "mi a baj? Mit csinaltam? Ha megbantotalak akkor mond meg hogy mit csinaltam, mar most bocsanatot kerek, nem tudom hogy mit tettem de bocsanat".


    "Nem akarok veszekedni, hagyuk" mondta haragosan es atment a masik szobaba.


    En mar nem birtam ezt a negativ kisugarzast, beultem az autoba es elkezdtem vezetni. Pont olyan varosba koltoztem ahol a kornyeken, vannak jo bulizos helyek, sok kupi, meg swinger bar. 


    Gondoltam hogy meg sose csaltam meg a paromat de most tenyleg megerdemli. Nem tudjam mit tegyek. Gondoltam a "nincs veletlen" phenomenra. Gondoltam hogy nem hiaba vagyok ilyen bulizos kornyeken. Ez az edzes. Nem mondom hogy rosz dolog csajozni vagy bulizni vagy massal lenni, de ez a kondizas. Ha valaki fel emel egy 100kg os sulyzot akkor nincs arra szuksege a sulynak vagy a kondi teremnek hogy te felemeld azt a sulyat de ha felemeled akkor megerosodik az izmod, no az izmod es erosebb leszel. Ugyan ugy ha csajozok az nem baj de ha tudok nemet mondani a kisertesnek akkor erosodik az akarat erom. Ha tanulni kell vagy dolgozni akkor jobban ra tudom venni magam. Az agyra nem lehet egy sulyzot akasztani. Ha edzeni akarjuk az akarat eronket csak is onmegtagadasal lehet. Ezert szoktam olyanokat csinalni hogy naponta egyszer eszek. Igy ha nemet tudok mondani a kajanat, tudok igent mondani kemeny projetjekre. Ez olyan mintha van egy tuz piros ferrarid ha tudod iranyitani akkor te vagy a varos leg szerencseseb palija. De ha a Ferrari iranyit teged az autopalyan magyaran elveszted az uralmadat a ferrarin akkor oriasi nagy baleset lesz. A kajan kivul az onmegtagadas nem lenni mas nokkel is egy fontos edzes. Felhivtam a paromat es mondta nekem hogy "nem emlekszem ra hogy mit mondtal de olyan flegman mondtad es velem ne beszelj igy".


    Hat aszt hitter hogy elajulok. Nem is emlekszik hogy mit mondtam? Es terrorizal? Igy nem lehet elni. Beirtam a GPSZbe a bulizos helyet es mondtam neki hogy "holnap reggel jovok csak haza". 


    "Akkor mesz csajozni?" kialtot "csinald akkor" es lecsapta a telefont.


    Gondolkodtam es ujra felhivtam. Kibekultunk es haza jottem. Otthon forrot szerelmeskedtunk este es mas nap reggel boldogan ebredtunk. Mentunk vasarolni es nagyon jol telt a Vasarnapunk. 


    Nos neked tanacs:


    Ne aggodj. Lesz ami lesz. Nem te iranyitod az eletedet, sem en az enyemet. Valami magassab ero, ha hiszel Istenben (mint en) akkor Isten iranyitja ha nem akkor az Univerzum.


    Csinald amit jonak latsz, kovesd az erzeseidet. Ha elovan irva neked egy uj par akkor fogsz vele talalkozni. Ha nem akkor nem. 


    Udv


    DoctorUSA


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     

  4. 2017. május 6. 22:565.

    Általánosságban a házasság kudarca két emberen múlik, de gyakori hiba, hogy az első válságon túl nem jutott ember a másodikban az első kapcsolatát keresi. Mindig független emberként kell indulni egy kapcsolatba /mert ugye, ha még az előzőek miatt érzelmileg sérültek vagyunk, természetesen nem lehetünk függetlenek/ A válás feldolgozása időigényes - minden elvesztett kapcsolaté az, legyen az gyász, munkahely, barát elvesztése, stb, - ezt tudomásul kell venni. Rengeteg jó ás kevésbé jó szakember van, aki ezzel foglalkozik /természetesen kókler is akad bőven/


    Engem a kiskovácsi intézetbe akartak beutalni - utólag kiderült, hogy igencsak szerencsétlen húzás lett volna, ha összejön.

  5. 2017. május 6. 22:494.

    Nyilván már érzelmileg távol van tőled, és új kapcsolata van. A tehetetlenség érzése érthető, mert egyes fontos kérdésekben az ő szerepe meghatározó volt, és persze rettenetesen hiányzik. 


    Az, hogy mi okozta a kudarcot, az első lépésben szerintem mellékes. Két gyerekes anyukaként a mindennapok kérdéseit kell első kőrben rendezni, menteni a menthetőt, a lehető legkisebb sérüléssel elválni. Az okok feltárása a következő lépés, talán szakember bevonása is szükséges lehet.  Döntő a gyerekek érdekeinek a figyelembe vétele.

    előzmény:
    Adri (3)
    2017-05-05  12:18
  6. 2017. május 5. 12:183.

    Nem az én részemről menthetetlen a férjem oldaláról, elköltözött összepakolta a dolgait és nem hajlandó leülni és megbeszélni a dolgokat, sajnos akár mit teszek nem változtat a dolgon . Teljesen tanácstalan vagyok és tehetetlen. 

    előzmény:
    Pittypang22 (2)
    2017-05-05  09:56
  7. 2017. május 5. 09:562.

    Biztos, hogy menthetetlen? Miért, hogyan jutottál, jutottatok el oda, hogy a váláson gondolkodsz/gondolkodtok?

Címlap

top