Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Győri szülészet

Bucinudli3
Létrehozva: 2017. Április 29. 06:10

Tudnátok nekem véleményeket mondani a győri szülészetről? tudom hogy volt már ilyen topic de elég régi és engem érdekelnének a friss tapasztalatok. Milyenek az orvosok? Milyenek a szülésznők? Milyenek a körülmények? Mire számítson az ember lánya ha úgy dönt itt szül?Érdekel az  is ha valakinek van tapasztalata fogadott orvosokkal, hogy mennyibe kerül az ilyesmi mostanában és kitől mit várhat az ember a pénzéért. Decemberben fogok szülni szóval addig még van időm átgondolni, szóval aki tud írjon lécci.

  1. 2017. május 2. 15:353.

    Én magam nem szültem sem itt, sem máshol. De azért hallok jó orvosokról.


    Csak vizsgálaton jártam (igaz, nem privát, állami rendelésen) Dr. Lendvai Viktornál (szüleit egyébként jól ismerem). Egy nagyon akkurátus, kedves, udvarias, normális fiatalember. Sok jót olvastam róla valamilyen fórum oldalon is.


    Mondjuk volt is honnan örökölnie a szorgalmat, az észt, a hozzáállást.

  2. 2017. Április 29. 08:542.

    Ha győri vagy környéki vagy- szerintem inkább a fészbukon próbálj érdeklődni


    Az nlc gyakorlatilag halott. A forumot alig figyeli valaki... csak cikkeket. 


    én győri vagyok-. de már nagyon régen szültem.. csak látogatni voltam tavaly. 
    A kismama nem panaszkodott anno.


    Ami furi volt hogy amikor én szültem bárki bármikor jöhetett látogatni...  most zárt ajtókat találtam.. csengetni kellett.. és még szóvá is tették hogy 4ig van látogatás...   beengedtek-. fél5kor.. mivel mondtam.. hogy bocs.. de 4ig dolgozom. Kicsit olyan volt mintha a látogatókat kitiltották volna..  persze ezt nem tehetik meg- de ezzel a renddel nem nagyon tud menni aki dolgozik. 


    remélem azért sikerrel jársz, 

Címlap

top