Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szellemcsíkos teszt?

Fanny90
Létrehozva: 2016. november 16. 19:18

Sziasztok!


Szeretném kikérni a véleményeteket.


3 terhességi tesztet csináltam reggeli vizeletből, mind három Benu terhességi teszt, és életemben nem láttam ilyet, hogy a 2. Csík igen érdekes. Mondhatni van egy fehér vonal és mellette pedig rózsaszín mind a két oldalt. Nem csak úgy látni, hogyha jól megnézem, mindenhogy látni. De az, hogy mind a három ilyen legyen. Tudom, elvileg nincs ilyen vagy negativ vagy pozitiv de én is meglepődtem ezen. Az előző terhességemnél szépen látszottak a csíkok. Sajnos 8. hetesen elvetéltem  


Pár nap múlva megismétlem. Addig is ha valaki mondana véleményt erről azt megköszönném. Nagyon szeretnénk ha érkezne a gólya :) Ja, és nem képzelem be, tényleg akárhogy látható. Nem feszülünk rá. 

  1. 2016. november 21. 19:032.

    Fényképet fel tudsz tenni?


    Válassz másféle tesztet inkább. 

Címlap

top