Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Terhesség-e?

vidaroanyuci77
Létrehozva: 2016. október 8. 15:55

Szeretnék segítséget kérni, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben, és aztán mi lett a végkifejlet!?


1-én kellett (volna) megjönnie, és aznap reggel szépen mutatkoztak is az első jelei, aztán semmi. Ezen nem is lepődtem meg, mert nekem sosem egyből indul be, hanem kell neki 1-2nap... Így másodikán sem aggódtam a dolgon, hogy még mindig csak kezd..., de amikor még 3-4.-én sem volt semmi csináltam egy tesztet, ami negatív lett.5.-én is semmi. 6.-án felhívtam a nőgyógyászom, és aznap este mentem a magánrendelésére.  Megnézett hasi uh-al, de csak annyi derült ki, hogy 14mm a méh nyálkahártya. Abban maradtunk, hogy ha hétfőig sem jön meg, akkor újra megnéz az uh-ba (ahol van hüvelyi is), hogy lát-e valamit méhen kívül, vagy belül, aztán pedig labor.   Derekam fáj, mellem feszül.
Szóval 8 napos késéssel, és teljes bizonytalansággal várom a hétfőt... 
Mit gondoltok, sülhet ebből még ki valami jó is?Lehet baba méhen belül?

  1. 2016. október 8. 19:202.

    Két-három hetes késés már jelenthet valamit,de az alig több,mint egy hét késés még semmi biztosat. Ilyenkor még a teszt eredménye sem mindig mutat pozitív eredményt,ha van terhesség.


    Várd meg a hüvelyi Uh eredményét! A méhnyálkahártya megvastagodása jelenthet terhességet is. De akkor is ez van,ha nincs vérzés és emiatt nem tudott lelökődni a méhnyálkahártya. Most csak az a kérdés,hogy ez a fiatal terhesség miatt van-e. Ezt a hüvelyi Uh is eldöntheti és néhány nap múlva már a teszt is biztosabbat mutathat.

Címlap

top