Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kérdések Szigethalomról

kbenyi
Létrehozva: 2016. szeptember 19. 08:50

Sziasztok!





2 héten belül Szigethalomra költözünk a Duna part közelébe. Nagyon sok fórumot olvastam, mégis lenne 1-2 kérdésem, amire remélem az itt lévő szigethalmiak tudnak válaszolni.





1. Sok helyen olvasom, hogy van helyi busz, mégsem találok róla menetrendet, megállóhelyeket. Tudnátok erről bővebben informálni?





2. Körzetes iskolánk a Szent István Általános. Vélemények?





3. Aki nem a körzetes iskolába viszi a gyereket, akkor Szigethalomról hová járnak a sulisok? Itt iskola nevet és helyet is mondhattok. Lányom oviban is németes csoportba járt, a mostani sulija is német kéttannyelvű ,így jó lenne ezt az irányt folytatni (imádja a németet). Tudom, hogy a szigethalmi sulik nem kéttannyelvűek, ezért várok ötleteket, tapasztalatokat. Tököli Weöres Sándor Általános Iskola átvenné, de arról sem hallottam sok jót - 2 ember véleményét ismerem.





4. Láttam, hogy az orvosok is körzetekre vannak osztva, ettől függetlenül melyik fogorvost ajánljátok?


élem hamarosan kapok válaszokat, amiket előre is köszönök.

Címlap

top