Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Clostil tapasztalat

mihokniki
Létrehozva: 2016. június 23. 10:13
Sziasztok

Clostilbegyt gyógyszert írt fel az orvos, mivel nincs peteérésem, nagyon kis tüszők vannak. ciklus 3.napján készült hormonvizsgálat, minden rendben van. a prolaktin szinten volt magasabb (még régebben), de ez is rendben van mióta szedem a Bromocriptint.2015-ben már voltam terhes, csak beteg volt a baba, terhességmegszakításra került a sor. Azóta próbálkozunk...


 


Nektek milyen tapasztalatok van a Clostillel?
  1. 2016. július 5. 20:323.

    köszi :) gratulálok a babához :)


     


    milyen mellékhatást tapasztaltál? én elméletileg hétfőn kezdem szedni.

    előzmény:
    Nyussz (2)
    2016-07-03  18:54
  2. 2016. július 3. 18:542.

    Szia, én kétszer szedtem egymás után, a harmadik hónapban, azt mondta a doki, hogy már ne szedjem, mert úgy is hatásos. Két hónappal később pozitív lett a teszt, azóta 22 hetes a babám.


    Nekem is az volt a gond, hogy nem minden hónapban volt peteérésem.


    Annyi hogy nekem volt mellékhatása egy napig, de kibírható volt. :)


    Mi két évig vártunk, mire végül úgy döntött, hogy jönni szeretne, függetlenül attól, hogy beszedtem a gyógyszert, tudom, hogy ez számít. Biztos sok minden közrejátszott, jártam közbe aviva tornára, és foglalkoztam magammal.


    Az torna is jó volt, mert végre tényleg erre fordítottam a figyelmemet.


     


    Sok sikert! :)

    előzmény:
    mihokniki (1)
    2016-06-23  10:13

Címlap

top