Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

2016 clostilbegyt kúra

Siphugi86
Létrehozva: 2016. május 25. 09:24

Sziasztok! Egy hónapja kezdtem el a closti szedését és babát szeretnék. Párommal már egy éve próbálkozunk. Van elég akadálya annak hogy terhes maradhassak ( elzáródás, pajszmirigy alulműködés, ami már kezelt és vissza állt a rendes tartományba). Négy éve terhes is lettem de el is ment a gyerek így most egy fél éve végre rászántam magam hogy utána járok mi is az oka annak hogy nem sikerül újra teherbe esnem. Ez alatt a fél év alatt derültek ki ezek a dolgok. Peteérésem az van csak az orvos gondolta egy kicsit rásegít hiszen egy oldalon az elzáródás elég kevés esélyt ad nekem a babásodásra. Van még valaki aki ebben a cipőben jár? Várom hozzászólásotokat! 

  1. 2016. május 27. 10:394.

    Természetesen én is hallottam olyan nőkről akiknél a természet besegített, és egyoldalú peteérésük volt. De ez sajnos nem mindenkinél igaz, hallomásra, megtörtént esetekre nem lehet tervezni.


    A tablettához nem csoda hanem türelem kell.


    Ha egyébként egészséges vagy, nem fogsz csalódni, de nem szabad görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy mindenáron állapotos legyél. Ha erről a témáról beszélgetsz majd nőkkel, néhány el fogja mesélni a negatív tapasztalatát is, és lehet akár ötven pozitív megjegyzés, mindig az az egy rossz fog előtted kísérteni. A legjobb ezt az utat egyedül, vagy a férjeddel, nőgyógyászoddal végigjárni. Más nem tud lelkileg segíteni, csak ők. Hiába mond majd egy nő neked olyasmit, hogy sikerülni fog, egy gondolat mindig benned lesz: és ha mégsem?


    A hőmérőzés gyorsabb választ ad, mint a teszt. A hőmérőzés rögtön ébredés után történik, a teszt készítésével pedig időt veszítesz. Pár órát, fél napot is.


    Valóban a Clostilbegyt egyik hatása, hogy széteső érzést kelt a medence részben. Hosszútávon nehéz bírni. Pár hónap alatt eléri azt az érzetet, mintha valaki hormonálisan öklözné a gyomrodat, mintha elveszítenéd a kontrollt a tested felett. És bizony ezt az apróságot elfelejtik közölni az orvosok, hiszen a cél szentesíti az eszközt.


     

    előzmény:
    Siphugi86 (3)
    2016-05-27  09:22
  2. 2016. május 27. 09:223.

    Én viszont hallottam már olyanról is hogy az ember szervezete tud alkalmazkodni és mikor egy oldal elzárt olyankor akár csak a nyitott oldalon van peteérése. Nem szándékozom megnyittatni mert több az esély akkor arra hogy nem várt következményei legyenek, mint pl: méhen kívűli terhesség. Csodát nem várok ettől a gyógyszertől. Azért nyitottam a fórumot, hogy olyanok mint én akik ebben a cipőben járnak írjanak és megosszuk egymással tapasztalatainkat és lelket öntsünk egymásba mikor éppen csalódnunk kell. A peteérésem meg nem kell hőmérősen néznem, mert vagy lh tesztet csinálok ha éppen nem érzékelem a peteérésem vagy már a closti hatásaként még ez esetben is majd leszakad a hasam ebben az időszakban. :)

    előzmény:
    Nikita 666 (2)
    2016-05-26  10:16
  3. 2016. május 26. 10:162.

    Általában egyik hónapban az egyik, másik hónapban a másik petefészekben érik petesejt. Így az esélyed egy évben már a felére csökken. Az elzáródott oldalad szinte semmi esélyt nem ad a megtermékenyítésre. A záródások általában betegség utáni hegesedések, ezt egy gyakorlott orvos már a vizsgálat alkalmával át tudja fújni, megnyitja.


    A clostilbegyt szedésének az elkezdése után várj türelemmel, nem az első alkalommal lesz meg a kívánt eredmény. Próbáld meg a hőmérőzést is, hogy az aktus a peteéréskor történjen.

    előzmény:
    Siphugi86 (1)
    2016-05-25  09:24

Címlap

top