Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

2017 Esküvő

urbaneszter.rizsa
Létrehozva: 2016. Április 5. 10:30

Mivel már nagyon sokan készülnek a 2017es esküvőjükre, így megnyitom ezt a topikot! Segítsünk egymásnak a tökéletes esküvő megszervezésében! 


Ezzel egyidejűleg facebook csoportot is hozzá:


 


https://www.facebook.com/groups/1677172389198599/?fref=ts  


 


Örömteli készülődést minden menyasszonynak eme izgalmas időszak alatt :)


 


 

  1. 2018. Április 10. 11:1624.

    Sziasztok, tavaly nyaron volt az eskuvom es sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam e veletek a tanacsom, tapasztalatom, vegul ugy dontottem nekem szamitott miket olvastam a vendorokrol akikkel kesobb egyutt dolgoztunk a nagy nap megszervezesen. Elore is elnezest az ekezet nelkuli irasert. 


    Ket nyelvu eskuvonkre alapos kutatomunka utan Bánhegyi Barabarát kertuk fel. 190.000 Ft ert vallalta amit boldogan fizettunk ki mert biztunk benne hogy teljesiti elvarasainkat. Oriasit csalodtunk benne, a tervezesi munkalatok alatti rugalmatlansagatol a felkeszuletlenseig, majd az eskuvonk hetere idozitett maganugyebol akado programjai miatti elerhetetlensegeig. Mar a ceremonia utan elronotta a forgatokonyv alapjan megbeszelt koordinalast amely osszezavart engem es a vendegeket is es a vegen kapkodosan, rossz helyszinen, nem a megbeszeltek szerint tortentek dolgok amelyek nagyon kizokkentettek minket. Amit kertunk az est folyaman, hogy a ket csaladot osszehozo, laza, kedves hazigazda szerepet jatsza, tokeletesen visszajara fordult. A viselkedesebol az tunt ki hogy tul akar lenni ezen, siettetet mindent es az est folyaman folyamatosan panaszkodott nekem, a menyasszonynak arrol, hogy ki mit miert nem csinal. A vendegek fantasztikusan ereztek magukat, a hangulat szuper volt, de tobb barattol, csaladtagtol kaptuk meg a visszajelzest utana, hogy vajon a ceremonia mesternek mi volt a baja, annyira baratsagtalan volt?


    Hogy peldat is emlitsek a sok kozul, megbeszeltuk (leirtuk!) a forgatokonyvben hogy a csaladtagjaink, vendegeink pontosan melyik orszagokbol erkeztek Budapestre velunk unnepelni. A feladata az volt hogy kedvesen koszontse a nyitobeszedeben minden orszagbol erkezot, ehhez kepest neki a 9-bol 5-ot orszagot sikerult megemlitenie. Kinos volt, hiszen miert nem emlitettuk meg a kanadai unokatesverem, ha a lengyel haverunk megemlitesre kerult? Ami leginkabb bantott a viselkedeseben az az volt ahogy a csaladtagjaim kezelte. A csaladtagjaim keszultek egy meglepetessel. Elore megbeszeltuk, hogy az est vege fele, rajuk bizva majd jelzik mikor szeretnek eloadni a rovid produkciojuk. Barabara tobbszor odajott hozzam panaszkodva hogy hat hihetetlen, de nem hajlandoak eloadni meg, mire en mondtam hogy kerem ne siettesse oket, megbeszeltuk, hogy majd ok szolnak neki ha kesz vannak,es hogy kerem ne mondjon nekem tobb reszletet, mert ez egy meglepetes lesz. 1. termeszetesen nem volt az mert elarula azt 2. meghallottam, hogy a folyoson kiabal a hugommal (aki egyben a tanum is volt) hogy neki mennie kell es hogy azzonal alljanak fel a szinpadra. Ezek utan fogta a mikrofont, leallitotta a zenekart es kozolte hogy meglepetes kovetkezik. Ami nem jott, mivel a batyam meg nem ert vissza (aki gitarizott a produkcioban) a gyerek lefektetesebol. Annyira kinos es duhito volt, hogy egyaltalan nem erdekelte az hogy mi mit kertunk, vagy hogy mi az alapveto udvarias viselkedes az o szerepeben. Haza akart menni. Jelzem, hogy meg benne voltunk a kifizetett keretben. Ezutan az interemezzo utan odamentem hozza es megkerdeztem mi a problemaja. Itt kibujt a szog a zsakbol es kozolte, hogy neki ma itt se kellett volna lennie mert beteg. Es, hogy legyek halas hogy o eljott. Azt hittem megtepem a hajat ebben a pillanatban. Minden mozdulatan es megnyilvanulasan latszott egesz nap, hogy nem akar ott lenni. Ekkor odaadtam boritekban (termeszetesen elore borravaloval) a masodik reszletet majd elbucsuztunk. 


    Lehet, lehet hogy rossz napja volt, de egy felelos ceremoniamester egy felelos ember akkor a szerzodesnek megfeleoen lemond vagy helyettest intez de ez nem elfogadhato es semmikepp sem professzionalis viselkedes.


    Ha visszagondolok az eskuvonkre elonti a szivem a melegseg, de ez az egy pontja ahol nagyon rosszul valasztottunk es megbantuk. Nem vagyok egy konfrontativ szemely es erre raszanni magam is sokaig tartott de remelem ez segit egy menyasszonynak elkerulni egy ilyen csalodast es Bánhegyi Barabarát.

  2. 2017. október 30. 20:5223.

    Sziasztok!


    Nagy küzdelem a zenekar választása. Fiatalos legyen, de tudjon minden korosztálynak fergeteges hangulatot nyújtani, vicces, nem hétkoznapi, de mégis menő...


    Nos, sztm ők ilyenek: https://2plusz1.hu


  3. 2017. augusztus 7. 22:3922.

    Hello!


     


     


     


     


     


     


     


    Két különleges és egyedi szolgáltatást kínálok esküvőre, lánykérésre, lány- és legénybúcsúra!


     


     


     


     


     


     


     


    Az egyik a "Rádiósztár" nevű ajándék. Mi is a "Rádiósztár"? Egy személyre szabott és szóló rádióműsor, amiben az ünnepelt kedvenc dalai pörögnek, róla szólnak a hírek és őt köszöntik a családtagok, a barátok, a barátnők, valamint róla beszél a műsorvezető. Pont ugyanúgy, mint egy igazi rádióműsorban!  Ha egy igazán különleges meglepetésre vágysz, akkor ezt neked találtuk ki! Hallgass bele: https://youtu.be/HcwZEyfW-Ug


     


     


     


     


     


     


     


    Ezenkívül vállalom az úgynevezett "esküvői nyitótánc mixek" elkészítését professzionális minőségben. Ti megmondjátok, hogy milyen zenéket találtatok a koreográfiátokhoz, hol és hány percnél kellene megvágni stb. Én pedig elkészítem a profi mixet! :-) 


     


     


     


     


     


     


     


    https://www.facebook.com/radiosztar/


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


    További információ és ajánlatkérés: djdiscosa@gmail.com


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


    Szép estét és sok boldogságot! :-)

  4. 2017. július 26. 15:1221.

    Sziasztok,


    Nekünk tavaly nyáron, Budapeste volt az esküvőnk, ami elég jól sikerült :)
    Magunk válogattuk ki a szolgáltatókat az azeskuvo.hu oldalról.


    Remélem tudtam segíteni másoknak, akik szolgáltatókat keresnek :)


    Üdv:
    Bogi 


  5. 2017. július 11. 15:2520.

    Szia!


    Kíváncsi lennék majd a tapasztalataidra az erdővel kapcsolatban! Hogyan oldottátok meg? Sátrat béreltetek eső esetére, vagy van helyben fedett rész is? :)


    Nekünk is erdőben lesz az esküvőnk, de még nagyon az elején vagyunk a szervezésnek, így szívesen fogadom majd, ha esetleg vannak tanácsaid, amikre érdemes odafigyelni!


    Köszönöm! Remélem csodálatos és felejthetetlen lesz a napotok! :))

    előzmény:
    brigitta0423 (13)
    2016-11-16  20:14
  6. 2017. június 6. 11:3319.

    Kedves Nusika!


    Igen, most nézem, hogy az lemaradt. :)


    Ezen a linken elérheted őket, és hidd el, jó döntést fogsz hozni! :))



    Sok sikert a későbbiekben, és kívánom, hogy jól sikerüljön minden a nagy napon!

    előzmény:
    Nusika (18)
    2017-06-06  11:27
  7. 2017. június 6. 11:2718.

    Kedves Etus87!


    Bevallom őszintén, mi már nagyon kétségbe vagyunk esve, és finoman szólva is felültetett a kiválasztott rendezvényszervező csapat minket. Úgy gondoltam, hogy beleolvasok egy-két fórumbeszélgetésbe, miért ne alapon, és megtetszett, hogy ennyire szívből dicséred ezt a csapatot, ezért tennék velük egy próbát én is, de ehhez szükségem lenne egy elérhetőségre, esetleg tudnál nekem ebben segíteni? :)


    KÖSZI!

    előzmény:
    Etus87 (17)
    2017-06-06  10:37
  8. 2017. június 6. 10:3717.

    Sziasztok! A mi esküvőnk tavaly augusztusban volt, és tökéletesre sikerült, ezért úgy gondoltam megosztom a tapasztalataimat, segítve azokat, akik még a nagy nap előtt állnak. Mivel a párom és én állandó időhiányban szenvedünk a munkánk miatt, úgy döntöttünk, hogy rendezvényszervező csapattal szeretnénk dolgozni. Alapos keresgélés után sikerült megtalálni a legszuperebbet, a Kitchen Caters személyében. Már több ismerősömtől is halottam róluk, de korábbi tapasztalatom nem volt velük, így hát találkoztunk és megbeszéltünk mindent, ők pedig nagyon készségesen és kedvesen álltak hozzánk. Nem csak a helyszínt tették csodálatossá, olyan díszekkel, amire mindenki pozitív megjegyzést tett, de az ételeket és a programot is teljes mértékben rájuk bíztuk, és nagyon jól tettük! Számos helyszín között válogathattunk, és amiben változtatást kértünk, azt szájhúzás nélkül, hozzánk igazodva megoldották. Ha valaki tényleg úgy érzi, hogy egyszerűen nincs energiája, vagy türelme esküvőt szervezni, tiszta szívből ajánlom, hogy éljen ezzel a remek lehetőséggel:

  9. 2017. március 9. 11:2816.

    Köszönjük szépen! :)

    előzmény:
    JuliaJulia (15)
    2017-03-08  12:55
  10. 2017. március 8. 12:5515.

    Nagyon szép! Megmutatom, hogy a barátaim, akik tervezik az esküvőt :)

  11. 2017. március 8. 11:3514.

    Sziasztok!


     


    Nekünk 2016.05.29-én volt az esküvőnk a Fenyőharaszti kastélyszállóban (csak ajánlani tudom), ahol minden nagyon jól sikerült.:) Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de mi a gyertyagyújtást és a homoköntést (homokceremóniát) már snassznak találtuk a polgári szertartásra az összetartozás jelképezése gyanánt, helyette valami különlegesebbre vágytunk. Végülis mi folyadékokat öntöttünk össze, melyekből egy harmadik színű oldat lett. Mindenkinek nagyon tetszett!:) Úgy gondoltuk másokkal is meg szeretnénk osztani ezt az újdonságot, úgyhogy ha, Ti is valami újat szeretnétek az esküvőtökre látogassatok meg honlapunkat. Ha valami kérdésetek lenne, hogy nekünk mi és hogy volt az esküvőnkön írjatok és szívesen válaszolunk, illetve ha tudunk segítünk ötletet adni!:)


    www.folyadekceremonia.hu

    www.facebook.com/folyadekceremonia/


     


    Dávid

  12. 2016. november 16. 20:1413.

    Szia! :)


    Én is augusztus 5-én megyek férjhez. :) Egy erdő közepén a Bakonyban. 
    Alapjában véve nem állunk rosszul, a zenekar okoz nagyobb fejtörést. Van valakinek jó tapasztalata? Főként hagyományos stílusban gondolkodunk és nem bánnánk, ha csak férfiakból állna. 


    Izgalmas ez a szervezési rész. 


    Kívánom, hogy mindannyian szép élményekkel gazdagodjatok. 

    előzmény:
    gerda.nagy24 (12)
    2016-11-09  20:39
  13. 2016. november 9. 20:3912.

    Sziasztok,


    Nekem 3 hete kérték meg a kezemet és jövő nyáron augusztus 5-én tartjuk a lakodalmat.


    Tudtam, hogy időben elkel kezdeni a szervezést de amit 3 hét alatt átéltem felért egy kisebb szívinfarktussal.


    A helyszínektől szinte csak nemleges választ kaptam mert minden időpont foglalt volt, a szolgáltatóktól szintén.


    Végül sikerült találni Jász-Nagykun-Szolnok megyében helyszínt de csak azért mert nem hirdeti magát, nem étterem hanem egy vendégház egy erdő közepén :-)


    A zenész, vőlegény, fotós is pipa. Dekoratőr folyamatban és még a videós hiányzik.


    Nem gondoltam hogy 3 hét alatt kell leszerveznem egy esküvőt. Ti hogy álltok? 

  14. 2016. november 7. 15:2311.

    Sziasztok!


    Nekünk júliusban lesz az esküvőnk, egy pénteki napon. Tudom, hogy nem jellemző még annyira a pénteki esküvő, de szándékos döntés volt. Egyelőre csak az előnyeit tapasztalom. Minden szolgáltatót lefoglaltunk már. Abszolút nem korai, ezt tapasztalatból írom. A párom is esküvőkön dolgozik másodállásban és már tele van a jövő évi naptára. 
    Ruhaszalon kérdésben szeretném a segítségeteket kérni, hogy hova érdemes bemenni? Volt-e valakinek rossz tapasztalata? Ti mikor mentek ruhapróbára?

  15. 2016. november 3. 10:2210.

    sziasztok!


    Nekünk jövő júniusban lesz az esküvőnk. 


    Mi már mindent elintéztünk,lefoglaltunk, de nem is hiszem, hogy korai volt.


    Lesz valakinek júniusban esküvője? Esetleg 17-én?

  16. 2016. október 1. 14:499.

    A mi esküvőnk is jövő nyáron lesz, ha nem bánjátok, konkrét helyet és időpontot nem írnék :)


    Megyeszékhely egyébként, és baromi drága. Majdnem minden helyről kértem ajánlatot, végül 13 ezer körül lesz a kaja+korlátlan ital, de ez mondhatni átlagos, szinte mindenhol 14-15 ezer forintos ajánlatot küldtek :/ Nem, ez így nem igaz, akadt néhány hely, ahol "csak" 10-11 ezer körül volt az ajánlat, de az olyan is volt, művelődési ház, lepukkant csárda, egyetemi menza... na, nekem nem gond, ha valaki ilyen helyen tartja a lagziját, de én nem akartam szocialista művházban ünnepelni. Ez egy középkategóriás, szép hely, csak jókat hallottam eddig róla. 


    Az egész lagzi egyébként kb. 75 főre kétmillió körül lesz, pedig mi aztán mindenben megpróbáltunk spórolni (persze nem a legolcsóbb, leggagyibb verziót választani), és semmi extra nem lesz benne, de döbbenetesek az árak :/


    Az éttermet, szolgáltatókat már lefoglaltuk, meghívó, gyűrű, 1-2 apróság is megvan. 

  17. 2016. szeptember 29. 14:248.

    Sziasztok! 


    Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a topicra, figyelemmel fogom kísérni. Igaz, még nálunk nem valószínű a jövő év, de sosincs elég korán az ötleteléshez... :)  Megosztanátok velem, hogy kinek hol lesz az esküvő, és milyen ajánlatot kapott? :) 


    Köszönöm és jó szervezést!


    S.

  18. 2016. szeptember 4. 13:157.

    Sziasztok! Szervez itt valaki úgy esküvőt, hogy a távoli, akár külföldi rokonokat tervezi utaztatni? Az internetes közvetítésről mi a véleményetek?

  19. 2016. szeptember 4. 09:576.

    Szia!


    Nekünk is 2017.09.02-án lesz az esküvőnk! 


    Ti hogy álltok a szervezéssel? Vagyis így inkább Te 


    Nekünk a helyszín, vőfély, dj, fotós már megvan. A dekort a helyszín adja 

    előzmény:
    pankóca (5)
    2016-08-17  14:26
  20. 2016. augusztus 17. 14:265.

    Sziasztok,


     


    Mi is 2017-re tervezzük a Napot, szeptemberre. :) szeptember 2. vagy 9-e. A párom már most kijelentette, hogy nekem kell leszervezni, ő amennyire csak lehet akar belőle maradni. Mondjuk nem bánom :)

  21. 2016. augusztus 11. 16:034.

    2017.07.15 😊

  22. 2016. május 24. 22:313.

    Sziasztok!


    Mi is jövő nyárra tervezzük az esküvőt. Még nincs semmi konkrét, de már nézegetem a helyszíneket/szolgáltatókat, akiktől majd ajánlatot szeretnék kérni.


    Ti hogy álltok? Hol tervezitek az esküvőt? :)

  23. 2016. Április 6. 07:592.

    Szia!


    Érdeklődve fogom figyelemmel kísérni a topikot, remélem életre kel, mert mi is jövőre tervezzük az esküvőnket.

    előzmény:
    urbaneszter.rizsa (1)
    2016-04-05  10:30

Címlap

top