Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Korai v. elhalt terhesség?

BKata94
Létrehozva: 2015. november 20. 10:14

Sziasztok! A nőgyógyászom 3 héttel ezelőtt csak egy kis alig kivehető petezsákot látott az uh-n, akkor azt mondta, készüljek, mert lehet, hogy terhesség. 1 hete pediv látott már benne egy pici gömböcskét, amire azt mondta, valószínűleg a baba nem fejlődött tovább. Menzesz szerint (szept.22.) már 8 hetesnek kéne lennem, az orvos pedig 6 hetességet írt a papírra. De az uh nem ezt mutatja.


Szerintetek tényleg elhalt terhesség, vagy csak nagyon későn fogant meg a baba, és azért csak ekkora? Enfem teljesen lesokkolt, amit az orvos mondott, már volt 2 vetélésem ezelőtt.


Egyébként 1 hete érzek émelygést este, most már reggel is, tegnap pedig már hánytam is az este. Lesznek ilyen tünetek a semmiből akkor is, ha már a baba elhalt, vagy csak egy idióta barom az orvos és menjek másikhoz?


3 nap múlva megyek kontrollra hozzá, hogy megállapítsa a végítéletet...


Kérlek, segítsetek, osszátok meg a véleményeteket vagy a tapasztalataitokat, mert kibírhatatlan ez a 3 nap, és nagyon el vagyok keseredve, szerettük volna ezt a babát...


 


Köszönöm!

  1. 2015. november 20. 10:403.

    Szia!


    Sajnos tapasztalatból mondom, a tünetek semmit nem jelentenek, abból ne következtess semmire. Nekem végig megvoltak a tünetek, semmi változást nem éreztem (csak némi vérezgetést, de az végig megvolt, hol előjött, hol elmúlt), így a 9 hetes UH-n hidegzuhanyként ért, hogy nem ver a baba szíve, főleg mivel a 7. héten még minden rendben volt, szívhang is volt.


    Szóval tudom, baromi nehéz, de kétségek közt fogsz maradni, amíg nem csinálnak újabb UH-t. Próbáld elterelni a figyelmed, ne éld bele magad semmibe, mert ugye nem túl bíztató a helyzet, de valóban az is lehet, hogy sokkal később "készült" a baba, mint ahogy számoltátok, és  azért pici még. Kitartás!

    előzmény:
    BKata94 (1)
    2015-11-20  10:14
  2. 2015. november 20. 10:322.

    Hát innen a távolból csak drukkolni tudunk, hogy minden rendben legyen, de az orvosnál komolyabb diagnózist adni sajnos nem.


    Nem valószínű, hogy idióta barom lenne azért, mert nem azt látta, amit hallani szerettél volna.


    (Hála az égnek, első gyerekem csak 1 hetesen derült ki, kimaradt ez az izgalom. Nem bánom. Ez persze rajtad most nem segít.)


    Hányás: Persze, lehet tünete a terhességnek, de nem feltétlenül áll párhuzamban azzal (minél jobban hányok = annál terhesebb vagyok).

    előzmény:
    BKata94 (1)
    2015-11-20  10:14

Címlap

top