Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hematomák 6 hetes terhesen

RVVN
Létrehozva: 2015. május 29. 20:58

Sziasztok! Azert osztom meg veleteket a jelenlegi helyzetemet, hogy tanacsokat kapjak, masok tortenetebol nyerjek erot, ebben a lehetetlen helyzetben..


Tortenetunkben a kisbabat a parommal mindketten nagyon szerettuk volna, 9 honapig "probalkoztunk", igazibol nem stresszeltunk rá, hogy osszejojjon. Kornyezetunkben nehezen jott ossze a kisbaba, ezert mi sem szamitottunk masra. Epp a lanybucsum utan 2 hettel kezdtem el erezni azokat a bizonyos tuneteket, majd 2 nap keses utan dobbenet.. Pozitiv tesz napkozben. Majd masnap reggel ujra! :) egybol terhesvitamin es nagyon orultunk, szoktuk a gondolatot. Majd 1 hetre ra doki, ahol kiderult, a petezsak szepen latszik, kb 5 hetes a kicsi. Aztan jott a csavar.. 2 nap mulva indulas Amerikaba, Las Vegasba, 7 honapja leszervezett alomnyaralasra, az eskuvonk. Persze a doki nem ajanlotta a repulest, de mi utanaolvasva belevagtunk. Minden zokkenomentesen ment, nem kellett a testszkenner kapun atmennem, attapogattak nem volt gond. A nyaralas kozepen enyhe derekfajas, majd egyszercsak kesszeru szurasok kb. 5 percig.. Aztan semmi. Masnap a hideg uzletekben setaltunk, a derekfajas alap volt + a szokasos terhessegi tunetek. Majd mar az autoba ulve ujra az a nyilalas, nem us tudtam rendesen ulni, csak felolalasan. Mire hazaertunk a sokk.. Barna folt a nacimon :( a vilag vegen.. "Verzek". Egybol telefon haza, biztositonak, aki vegul New Yorkbol hivott minket, hogy mehetunk egy megadott korhazba. Ott regisztracio, vervetel majd mikozben vartunk ulve a rendelobe ereztem, hogy elont a ver.. Egybol szoltunk, kaptam betetet es kontost meg agyat.. Majd az uh. Teljes elkeseredesben, konnyeimet nyelve vartam, hogy mi lesz. A UH-s ekkor megkerdezte, hogy akarom-e latni a kicsit. Meglepodtem, persze egybol igen..  Majd az uh-n mutatta a vizsgalo, hogy ott ver a kis szive.. Csak annyit tudtam kinyogni, hogy beautiful.. A bena angolommal. Ennel szebb kis valamit még sose lattam. Vegul a vizsgalat eredmenye 3 !! darab hematoma volt.. Omlott belolem a ver egesz vegig, de a kisbaba szive vert..

  1. Torolt_felhasznalo_998541
    Torolt_felhasznalo_998541
    2015. május 30. 10:104.

    Persze a doki nem ajanlotta a repulest, de mi utanaolvasva belevagtunk. 


    tenyleg az a "barom " csak 9 evet tanult a szakorvosijara , hogy megfelelo javaslattal elhessen es Ti ezt felulbiraltatok ?

    előzmény:
    RVVN (1)
    2015-05-29  20:58
  2. 2015. május 30. 08:543.

    Tanacsot szakorvostol kaphatsz : Itt mi tippelni tudunk csak pl Asherman syndromara,killer sejtekre ,petezsakon beluli beverzesres,sargatesthormon , progeszteron hianyra vagy huvely fertozesre ,esteleg  kromoszoma /translokacios /hibara elmondhatjuk, hogy hallottunk  mar 6 ujju , nyitott gerinccel megszuletett gyerekrol, de azt is elmondhatjuk hogy egyszeru kimeletes eletmoddal egeszseges baba jott igy vilagra .


    Te mit akartal ezzel tolunk kerdezni ?

    előzmény:
    RVVN (1)
    2015-05-29  20:58
  3. 2015. május 29. 21:132.

    Szia, írtam neked privit 

    előzmény:
    RVVN (1)
    2015-05-29  20:58

Címlap

top