Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szabó Magda és Lőrinc

Gina424
Létrehozva: 2015. február 25. 21:17

Sziasztok!


 


Tapasztalatokat szeretnék az alábbi két iskoláról:


Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola


Szabó Magda Kéttannyelvű Általános Iskola


 


Van akinek idejár a gyermeke? Mennyire vagytok elégedettek, milyen az oktatás színvonala, mennyire vannak leterhelve a gyerekek? Szabó Magdában mennyibe kerül egy félév?


 


Előre is köszi


Üdv


Gina

  1. 2015. március 5. 13:453.

    Szabó Lőrinc a Fenyves utcában van (Pasaréti útról nyílik), illetve a felsőbb évfolyamok a Pasaréti úton vannak. Milyen rosszakat hallottál róla? (Én már hallottam mindent, az összes szóba jöhető suliról.)


    Egyébként most már felmerült a Fillér is.


    Kezd kicsit elegem lenni ebből az iskolaválasztósdiból. Aminek jó híre van, és szívesen vinné oda az ember a gyerekét, oda nem lehet bejutni, mert akkora a túljelentkezés. Ráadásul ami egyik szülőnek tetszik, az a másik szerint borzasztó. Na de akkor mi alapján döntsön az ember?


    Találkoztam a tanító nénikkel, van aki szimpatikus, van aki nem. Na de ez is nagyjából három mondat alapján, hiszen hogyan is lehetne több ideje a tanító néninek, amikor 150 szülő akarja egyszerre megismerni.


    Van ahol garantálják, hogy négy évig marad a tanító néni, van ahol nem.


    Van aki szerint nagyon okos a gyerekem, van aki szerint meg problémái lesznek, mert nem elég terhelhető. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a hócipőm tele van.


     

    előzmény:
    nyugger (2)
    2015-02-26  22:23
  2. 2015. február 26. 22:232.

    A Szabó Lőrincről (ami a Pasaréti úton van a Nagyhídnál, ugye?) nem hallottam semmi jót. Sőt, kifejezetten rossz a híre.

    előzmény:
    Gina424 (1)
    2015-02-25  21:17

Címlap

top