Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

60 - 70-ig korosztály

farina2
Létrehozva: 2014. november 20. 02:44

Tudom, hogy van már sok ehhez hasonló topik, de összeszokott, ismerős mindenki. Ez abban különbözne azoktól, hogy ebben a topikban új ismeretségeket kötnénk.  Nem csak 60 és 70 év közöttiekre gondoltam, de úgy érzem, hogy egy olyan elfelejtett korosztály  vagyunk. Még bizonyos  statisztikákba sem férünk bele, a mi korosztályunkat már nem kérik, hogy véleményt mondjon.


Mindenről beszélgetnénk, családról is, természetesen nem titkokat elárulva. Lehetne gondokat megoldani, mások példáján megtanulva a megoldást. Sokunknak , gondolom élnek az idős szülők, ki jobb ill. rosszabb állapotban. Privitől sem idegenkedjünk, ha olyan a téma.


Lehetne találkozót is tartani, példaként látva a másik topikot. Gondolom nem a zimankóban kezdenénk.


Új ötleteket is  szívesen hallanék én pl. Jön a karácsony. Segíthetünk is egymáson. A privi jó megoldás, ha olyan a téma. Csere-bere, felesleges dolog  elajándékozása,  egymás sorsának  megsegítése, ha szükség van rá. Nem a jótékonykodás szintjén, hanem baráti alapon gondolom.


Hát ennyi.


Ha egy válasz sem jön, az sem baj, de ha bárki csak egy kicsit is egyedül érzi magát, másik topikba nem tud beilleszkedni (mint én sem),  csak ne szidjatok, mert akkor inkább nem várok választ.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

  1. 2014. november 23. 17:403.

    Szervusztok.


    Igazad van topiknyito hogy nehezen fogadjak be a regi tagok az ujakat.


    Szep vasarnapot kivanok.es sok uj tagot

  2. 2014. november 20. 17:392.

    Köszönöm a válaszodat.


     

    előzmény:
    farina2 (1)
    2014-11-20  02:44

Címlap

top