Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Könnyű, sport babakocsi

lini8007
Létrehozva: 2014. szeptember 30. 09:44

Sziasztok!


 


 


 


Segítséget szeretnék kérni! Esernyőre csukható, közel vízszintesig dönthető, könnyű sport babakocsit keresek, lehetőleg lábzsákosat, ami könnyen irányítható! Autóba kellene, tehát fontos a könnyű összecsukás is.


 


Itt nálunk a városban nem sokféle van, így megnézni nem nagyon tudom őket! A neten rengeteg van, csak épp kipróbálni nem lehet! Ezért szeretnék véleményeket kérni, melyiket ajánlanátok! Nem szeretnék gagyi kocsit, mert az előző babánál belefutottunk egy nagyon vacakba és nem is szerettem használni, így most egy jó kocsit szeretnék.


 


Amiket nézegettem a Chicco multiway complete, de ez nagyra csukható. Az Espiro active, de ez meg nem dönthető közel vízszintesre és az Espiro metro, de ez meg nem nagyon tetszik!


 


Szóval véleményeket és ötleteket szeretnék, kinek mi vált be! Előre is nagyon köszönöm!

  1. 2014. szeptember 30. 14:582.

    nekünk esernyőre csukható chicco (talán multiway)van teljesen össze lehet csukni könnyen irányítható ,bőven dönthető de nem vízszintes állapotig


    meg vagyunk vele elégedve


    szerintem a minimanóban találsz

    előzmény:
    lini8007 (1)
    2014-09-30  09:44

Címlap

top