Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megint házasság probléma

elhamarnekszuliman
Létrehozva: 2014. szeptember 7. 17:52
Volt már pár hasonló topik, mégis úgy érzem, hogy nekem is meg kell kérdeznem,hogy mi a véleményetek az én problémámról. 15 éve vagyunk a férjemmel együtt, gyerekünk nincs(inkább én nem akartam, de soha nem volt komoly vita téma,szóval a továbbiakban ennek nincs jelentősége,csak mint tényt írtam le).
Egy jó ideje már inkább úgy élünk mint a nagyon jó barátok, vagyis semmi szenvedély nincs már a kapcsolatunkban, és én úgy érzem,hogy nem is lehetne. Ezt úgy kell elképzelni,hogy nagyon jókat és sokat nevetünk együtt, mindent megbeszélünk, sokat utazunk, szinte minden programunk közös, tehát közel sincs arról szó,hogy már nem tudunk mit mondani egymásnak, talán épp ezért fura,hogy esténként csak jó éjszakát puszit adunk egymásnak, és kész,nem tudom megmondani pontosan mióta. Közben pedig nem tudom mi történik velem, mert egy ideje azon kapom magam,hogyha látok egy jó pasit máris elképzelem milyen lenne vele a szex, és a férjemmel pedig már egyáltalán nem tudom elképzelni. 39 éves vagyok, tehát már nem igazán fiatal, de talán még nem is túl öreg, viszont a fura még az egészben,hogy ha el is válnék, nem érzem úgy,hogy szeretnék ismét valakivel együtt élni,hanem inkább egyedül képzelem el magam,amolyan futó kalandokkal tarkítva. Ez tök hülyén hangzik nem, Mégis egyre többször fordul meg a fejemben, de ugyanakkor ha belegondolok egyáltalán nincs rossz életem,ha így kell leélnem sem halok bele(vagyis végül de) szóval nem tudom,hogy így lejön-e,hogy min is őrlődök, de valószínű ez a szenvedély utáni dolog úgyis elmúlik idővel, amiért talán nem érdemes felrúgni egy amúgy nem rossz házasságot, mert egyébként emberként nagyon szeretem a férjem, szerintem lelkileg összetörne,ha elhagynám,vagy legalább is megutálna amit nem akarok. Na, nem húzom tovább, dobjatok rám hideget-meleget, remélem lesz olyan is amin el tudok legalább gondolkodni.
  1. Torolt_felhasznalo_412193
    Torolt_felhasznalo_412193
    2014. szeptember 22. 21:3424.

    Kiváncsi lennék egy szakember véleményére.


    /Mindenesetre a kollégával való ügy ugye - ahogyan mondani szokták - nem ok, hanem következmény. Messzemenően úgy érzem, hogy veszélyes játékot játszol, mert a kibeszélés helyett - illetve mellett - robbantasz. Vagy jól sikerül, vagy nagyon rosszul/

    előzmény:
    elhamarnekszuliman (23)
    2014-09-22  20:48
  2. 2014. szeptember 22. 20:4823.

    Megvolt a nagy beszélgetés, bár egyáltalán nem úgy zajlott, mint ahogy terveztem,leginkább azért mert pénteken (akár mennyire is szégyellem) de megtörtént amit soha nem gondoltam volna,hogy megteszek,de lefeküdtem egy kollégámmal. Miután hajnalban hazaértem egyszerűen képtelen voltam magamban tartani, felébresztettem a férjem,és mindent elmondtam neki, kicsit spicces is voltam, nem tudom pontosan miket mondtam, de azt hiszem minden kijött ami nyomta a lelkem. Amikor végeztem a férjem csak annyit mondott,hogy ez így elég tömény volt egyszerre, meg persze,hogy ő is tudja egy ideje,hogy valami nincs rendben, végül felöltözött és elment, mármint,hogy azt kérte,hogy had eméssze meg egyedül és elment valahova. Én szokásomhoz híven szintén a kondi teremben kötöttem ki, majd hazaérve még egy laza nagy takarítást is megcsináltam,egyszerűen képtelen voltam nem gondolkodni. Valamikor késő délután ért haza a férjem, és azt javasolta,hogy egy időre elköltözik, mert nagyon sok mindenben egyet ért velem, és szerinte sem jó ez így már, bár ő sem tudja elképzelni az életét nélkülem. Végül tegnap összepakolt egy táskányi cuccot, és elment egy jó barátunkhoz, nagyon fura az egész le sem tudom írni, tegnap éjszaka sem aludtam szinte semmit, ma meg meló közben szinte hullámokban tört rám,hogy az üres lakásba kell haza mennem, és olyan görcsbe rándult a gyomrom,hogy iszonyat. Azt hittem,hogy ha kiadom magamból a dolgokat, sokkal könnyebb lesz, de egyenlőre percről percre kétségbe esek és nem tudom miért (amúgy nem vagyok egy túl érzelgős típus) de egy csomószor csakúgy elsírtam magam még ma is. Hát most így állok, jó lenne egy kis szabit kivenni,hogy tényleg tudjak egy kicsit a gondolataimra koncentrálni, de sajna nem lehet, pedig végül is első körben két hetet adtunk magunknak, vagyis addig semmilyen kapcsolatban nem leszünk, és utána találkozunk,hogy megbeszéljük ki mire jutott.
    Amúgy soha nem gondoltam volna,hogy mennyit segít ha az ember így leírja az érzéseit, gondolatait, vissza olvasva egész más,mint ha csak úgy kering az ember fejében, olyan mintha kívülről látnám a saját problémám.

    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52
  3. 2014. szeptember 8. 17:2822.
    Ezzel többnyire egyet is értek, bár a nyitott házasságot még én magam sem tudom elképzelni, akkor már inkább lennék egyedül, alkalmi kapcsolatokkal, mert nekem a házasság pont azt jelenti,hogy egy emberért és csakis egyért hozunk olyan áldozatokat amik bizony lemondással járnak, de talán csak pont az a nehéz,hogy tényleg megtaláljuk azt az embert akiért ezekre képesek vagyunk.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_268437 (19)
    2014-09-08  07:56
  4. 2014. szeptember 8. 17:1621.
    Próbálok sorba menni a válaszokkal.
    1 : Önmagammal elégedett vagyok, ahogy írtam naponta sportolok, teljesen átlagos nőnek gondolnám magam, nem vagyok egy olyan akit naponta leszólítanak, de mivel visszataszító sem vagyok általában megkaptam azokat a pasikat akiket kinéztem, mert ha már szóba álltak velem, nyert ügyem volt. :)
    Hogy ki szoktam-e vetíteni a haragomat? Ezt így most nem nagyon értem, de nagyon ritkán szoktunk vitázni, nem vagyok egy amolyan követelőző típus, és akkor itt talán a következőre is válaszolok, egy az,hogy szerencsés vagyok, a férjem alapvetően rendezett, a szennyes a tartóba megy, meg ilyenek, ugyanakkor nem várom el tőle,hogy a házimunkában részt vegyen, mivel csak ketten vagyunk, bőven egyedül is el tudom látni, és amolyan hasonló szinten van az igényünk a lakásunk tisztaságát és rendezettségét tekintve. Ugyanakkor volt időszak amikor én később végeztem, teljesen természetes volt számára,hogy valami vacsit összedobjon, és utána le is mosogasson, de ez tényleg csak alkalmi. Amúgy a pénzügyeinket inkább ő kezeli, főleg mióta szinte mindent online fizet, nekem az macerás, de ha valami olyat kell vegyünk ami nagyobb kiadás mindig megbeszéljük. Talán hihetetlen de nálunk elég jól működik a "demokrácia", természetesen vannak vitáink, de azt nyugodt szívvel írhatom le,hogy az elmúlt 15 év alatt, egyszer sem feküdtünk úgy le,hogy valamiért haragudtunk volna a másikra.
    3. Na ez a legnehezebb kérdés, mert pont ez miatt  nehéz a döntés, de szerintem legtöbbször már csak rutin volt, és amikor még rendszeresebb is volt, akkor is többnyire én kezdeményeztem, és pár éve egyszer rá is kérdeztem,hogy talán valami gond van, nem jó a testem illata, vagy netán a számé, vagy nem tudom, de akkor is annyi volt a válasz,hogy ez neki így elég, de ha nekem szükségem van rá,csak "tudassam" ő nem fog visszautasítani.
    Az,hogy szeret a férjem na azon gondolkodtam ma el igazán, mert mi van akkor,hogy csak megszokott? Értem ez alatt azt,hogy mivel nem vagyok egy házi sárkány, kvázi nem olyan túl bonyolult velem az élet, neki ez így nagyon kényelmes, és igen mivel a munka ideje aránylag kötetlen, akár az is belefér,hogy van valakije,engem pedig ő is csak emberként szeret, és változtatni pedig miért is kéne,hisz így elég kényelmes az élete? Azt hiszem ezt is meg kell kérdeznem tőle.
    előzmény:
    Napsugár42 (18)
    2014-09-07  22:14
  5. 2014. szeptember 8. 17:0120.
    Azt hiszem egy darabig még nem tűnök el, idejárok "nyűglődni" ha már vagytok egy páran és írtok ide. Ma sokat rágódtam a dolgokon, sajnos nem nagyon van kivel megosztanom a gondolataim, a legjobb barátnőm közel két éve meghalt, azóta a férjem a legjobb barátom is, (hát ez most nem sokat segít) ahogy írtam saját családom szinte nincs. Azt eldöntöttem,hogy a hétvégén leülünk és megbeszéljük a dolgokat, és ahogy írtad is válást egyenlőre nem is emlegetek, talán egyszerűbb ha csak olyan kérdéseket teszek fel amiket ha megválaszol(unk)akkor talán magától is kialakul egy irány,hogy hogyan tovább. De azt azért tudni kell,hogy ma megpróbáltam úgy igazán gyakorlatiasan végig gondolni,hogy hogy is zajlana ez az egész, és valahogy mindig oda jutottam,hogy nekünk szükségünk van egymásra. És ez azért furi, mert én meg amúgy ahogy írtam is eléggé magamnak való vagyok, tehát  pl. ha együtt is vagyunk itthon engem soha nem zavar ha a férjem órákat a számítógép előtt tölt, mert nekem is megvannak a magam dolgai. Közben viszont most,hogy olvastam ezt a langyos pocsolyát, valahogy azt is találónak tartom a mi kapcsolatunkra is, de kérdem én,hogy úgy általában egy hosszú távú kapcsolat nem válik valahol mindenképp azzá? Mármint az élet leginkább arról szól, hogy többnyire meló, hétvégente valami program, évente kétszer nyaralás, mi olyan két évente látogatunk haza(nem Magyarországon élünk)illetve mi eléggé egészségesen élünk, ami napi sportot jelent az életünkben.(hétközben külön, hétvégente közös).
    előzmény:
    Sissi52 (16)
    2014-09-07  20:58
  6. Torolt_felhasznalo_268437
    Torolt_felhasznalo_268437
    2014. szeptember 8. 07:5619.
    teljesen természetes, hogy 1 személy nem izgató sok éven át
    mesterségesen, tűzzel-vassal verték az emberekbe a mostani monogám társadalmi normákat
    ez idegen az embertől genetikailag

    modernebbek, ha már a múlt csökevényébe a házasságba beleléptek, azt nyitottan élik
    ez lehet megoldás
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52
  7. 2014. szeptember 7. 22:1418.
    Szia! Megvolt a nagy beszélgetés a férjeddel? Kérdéseim lennének hozzád, hátha ki lehet deríteni az okokat. 1.) Önmagaddal elégedett vagy? Szexinek tartod magad? Ki szoktad a férjedre vetíteni az elégedetlenségedet, haragodat? 2.) Nőként-férfiként funkcionál egyébként a kapcsolatotok? Pl ő tereget, felmos, stb? Barátok vagy "társbérlők" nem kívánják egymással a szexet ugyanis. 3.) Amikor szeretkeztetek érezted a vágyat, vagy inkább rutin volt, ezért nem kívánjátok egymást? 
    Azt gondolom egyébként, hogy a férjed szeret téged és partnered lenne abban, hogy meghallgat és megpróbál megérteni, de a forró szexet nem tudja senki produkálni egy több éves kapcsolatban, kérdéses, hogy a "rutin, mert kell" megfelelő lenne-e számodra?
  8. 2014. szeptember 7. 21:2617.
    Szia Csendike,
    Jo "latni"teged is:-)))

    Nem tuntem am el,csak a rajottem h ez nem a legjobb platform arra h kerdeseket tegyek felek,leven a valaszok nem konstruktivak:-)))Szoval a baratokra es az intiuciomra hagyatkozom:-)))

    Eddig mukodik:-))
    előzmény:
    Csendike (10)
    2014-09-07  20:29
  9. 2014. szeptember 7. 20:5816.
    Na, nehogy olyan konnyen szabadulj mar tolunk. Majd gyere vissza es meselj, hogy vagy, mint van.  
    Emlekszem, en is ugy valtam, hogy a birosagi epuletben tobb mint feloraig maszkaltam oda-vissza, oda, benyitok es inditjuk a valast. Vissza, hogy a, megsem. Aztan oda-vissza, oda-vissza, mig vegre egy elhatarozasl lenyomtam az oriasi kilincset es ezzel eldontottem egesz tovabbi eletem sorsat. Jol megmondtam.  Azota vegigmentem oriasi hegyeken, fel-feljottem az ocean melyerol, de eltem!!!! ahogy irod. Mig vele dagonyaztam volna a langyos pocsolyaban es neztem volna, hogy az eletem elmegy mellettem. Most egyedul elek, sajat  szantambol, es mindig feltem az egyedulletol, de nem is olyan rossz!!! Utolag megbanni mar semmi ertelme, mert ami volt, az nincs. Csak azert,mert meg kerte, hogy menjek vissza hozza, egyszer megsajnaltam,de annak sincs semmi ertelme.
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (13)
    2014-09-07  20:36
  10. 2014. szeptember 7. 20:4915.
    Úgy gondolom, hogy  a férjed megérdemli hogy leülj vele megbeszélni a helyzeteteket.
    Nagyon szépen írsz a férjedről, becsüllek érte.
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52
  11. 2014. szeptember 7. 20:4314.
    Nem, nem vagy gyava. Nem vagy konnyu helyzetben. A valtoztatas mindig kinnal jar. Es aki valni akar, az sem boldog. Nem orom, tulajdonkeppen egy temetes. Eltemetese mindannak, mi addig volt. Meg akkor is, ha utana job lesz, meg kell gyaszolni, ami volt. Ha neked megkonnyebules, ha lenne valakije, akkor valoban itt a veg. Mindenkeppen le kell ulni beszelgetni, de most meg te ne hozd szoba a valast, mert ki tudja. Most csak oszinten beszeljetek a kozottetek levo sziturol, de ilyeneket szoba se hozz, hogy vele nem, de mas ismeretlen, szamodra is ismeretlen figurakkal lenne kedved szexelni. Szoval semmi ilyet ne mondj. Annyit csupan, hogy szamodra ebbo ,a hazassagbol kimult a szexualis vagy. O hogy gondolja, mert o sem kozeledik???? Rokonok meg? Ha igazan szeretnek teged is, megmaradnak baratnak. Ha meg nem, akkor annyi volt. Majd ha eljon az ideje, oszinten elmondjatok, mirol van szo. Kozos dontes. Ha ertelmes emberek, meg fogjak erteni.
    De meg egyszer mondom, semmi olyat ne tegy, amit utolag bannal. Komolyan be kell kalkulalni, hogy esetleg egyedul maradsz, hogy az valoban jo neked? Ha igen, mi a problema? Egyutt maradni sem gaz, ha egyikotoknek sem hianyzik a szex, de jol megvagytok. Mindenki ugy el, ahogy akar vagy tud.
    Szoval ma meg ne mondd, hogy legyen vege. Kiforrja az magat magatol es szerintem nem is olyan soka. Talan amikor kimondjatok, mar egyikotoknek sem faj.
    Nezd csask, nevem Sissi csaszarnerol, gyakorlatilag o is kulon elt a ferjetol, o maga szerzett szeretot a ferjenek, es orult neki, mert ot beken hagyta. Hozza sem ment volna, de egy csaszart nem lehetett kikosarazni es elvalni sem lehetett tole. Elmeletileg, emberileg  szerettek egymast, de gyakorlatilag szinte semmi kozuk nem volt egymashoz. Kozos csask annyi volt bennuk, hogy szerettek a termeszetet.  
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (7)
    2014-09-07  20:17
  12. 2014. szeptember 7. 20:3613.
    Rendesek voltatok,hogy szántatok rám időt,most mennem kell, holnap vissza nézek majd, bár azt hiszem ez elég gyorsan megoldódott, igazából csak az kellett,hogy leírjak dolgokat, meg persze a ti reakcióitok is, így már csak azt kell kitalálnom,hogy mikor és hogyan, de azt már tényleg nekem kell. Még egyszer köszi mindenkinek.
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52
  13. 2014. szeptember 7. 20:3412.
    Én is gondoltam már a dokira, de tudni kell,hogy elég magamnak való vagyok,nem egy amolyan fecsegős. Ez is,hogy ezt a topikot elindítottam, már vagy két hónapja gondolkoztam rajta. Bár már írtam, de akkor még egyszer, szerintem inkább örülnék neki ha mással látnám,és tulajdonképp ezzel szerintem meg is adtam a választ a kérdésemre, hogy nincs más mint kilépni, mert szerintem neki egy nyitott házasság nem jönne be, de igazából nekem se(mindennek ellenére)
    előzmény:
    Sissi52 (8)
    2014-09-07  20:17
  14. 2014. szeptember 7. 20:3011.
    Igen,legtöbbször nekem is ez jut eszembe,hogy ez az én életem,meg amiket leírtál, de valahogy annyi mindenünk van összefonódva,hogy ha bele gondolok,hogy hol is kezdjem el szét választani valahogy valahol mindig feladom,hogy á nem olyan rossz ez,és jön egy új nap, és nem foglalkozom vele egy darabig, aztán valamiért megint előjön.
    előzmény:
    meandmyman (6)
    2014-09-07  20:12
  15. 2014. szeptember 7. 20:2910.
    Régen láttalak.
    előzmény:
    meandmyman (2)
    2014-09-07  19:25
  16. 2014. szeptember 7. 20:269.
    Erre nehéz válaszolni mert szép lassan csökkent a dolog, de amolyan fél éve nem volt semmi sem köztünk,csupán jó éjt puszi.Meg persze napközben ölelések  meg puszik,de ennyi.
    előzmény:
    barna77 (5)
    2014-09-07  20:02
  17. 2014. szeptember 7. 20:178.
    En valaszolok, nem engem kerdeztel, de mar mondtam valamit. Inkabb varj akkor meg a nagy oszintesegi rohammal. Egy igazi jo pszichologust azert megkerdezhetnel, o mit gondol, vajon mi a fene van veled. Az is lehet, hogy csupan atmeneti allapot. Valami nem stimmel a ferjeddel sem. Ha jol gondolom, o kozeli 40, hat bizony meg fiatal ember. O meddig birja szex nelkul, neki medig jo ez az allapot? Szoval varj a nagy beszelgetessel, megejthetitek kesobb is, mert az ido ugyis kihozza a dogokat,szerintem es valoszinuleg nem is olyan soka. A ferjed, ha egeszseges ferfi, elobb utobb keresi a szexet, es vagy otthon, vagy mashol meg is talalja. Most jo ez a szunet, hasznald okosan, es ne tegy semmi olyat, amit utolag  bannal. Nem kell azert egybol valashoz rohanni, elotte meg rengeteg dolgot meg kell beszelni, megtapasztalni. Pl egy olyan helyzetben mi tennel, gondolnal, ha a ferejdet latnad masik novel? Ferjed mit gondol, mit akar ebben a helyzetben ami most van, stb...Ha pl most beszeltek egymassal, erzodik, hogy valami a szonyeg ala van soporve????
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (3)
    2014-09-07  19:51
  18. 2014. szeptember 7. 20:177.
    Most,hogy így elolvastam amit írtál, és bele is gondoltam, hogy összejönne egy másik nővel, ha nem érzek semmi rosszat ez miatt,akkor ez már tényleg a vége? Sőt, azt érzem,hogy nekem ez lenne a megkönnyebbülés, mert akkor nem én lennék a rossz "fiú" aki lelép, nem tudom ez a legrosszabb,hogy miért rémít meg ennyire,hogy mit reagálna ő ha elmondanám,hogy szerintem legyen vége. Azt hiszem talán ez, meg a családi háttere ami most már az enyém is, talán még az hiányozna. Nem tudom, de mostanában ha tükörbe nézek, csak egy gyáva alakot látok benne.
    előzmény:
    Sissi52 (4)
    2014-09-07  20:01
  19. 2014. szeptember 7. 20:126.
    Abszolut megertelek de a helyzet az h a felmegoldasok nem sokaig mukodnek.Amig nem ugrasz ki az ismeretlenbe addig nem tudod meg h mi lett volna "ha".

    A masik az,h nekem ugy jott le h nem par numeraert szeretnel elvalni (pontosan fordult meg a fejedben:-))).Megoldas lehet az is,hogy ezt oszinten meg eszeled vele,elmondod h mi hianyzik es lehet h kiderul,h neki is ugyanezek a dolgok hianyoznak:-))

    A valas elott vannak stadiumok,itt foleg a kommunikaciora (megbeszeles,megprobalni megjavitani) ilyenekre gondolok.

    Termeszetes,h felsz az ismeretlentol,hiszen alapvetoen te nagyon eknyelmesen erzed magad a hazassagodban,csak a dolgok mar nem ugy mukodnek mint regen.

    En anno kulfoldon valtam el (hasonlo volt a helyzet,nem volt tul rossz,vegulis eleldegelhettunk volna meg egymas mellett) Ł200 fonttal a zsebemben,egy reszmunkaidos vacak allassal,h es olyan angollal h kesz csoda h nem adtak el ket kecskeert:-)))

    Feltem?Nem kifejezes.Ott alltam a semmi kuszoben es tulkepp kitettem az egyetlen embert akiben megbiztam es akivel leeltunk 6 evet egyutt.

    Viszont mar akkor is tudtam es ereztem,h muszaj megtennem mert nem akarok 60 evesen azon keseregni h leeltem az eletem valami kenyelmes katyvaszban,kvazi megalkudtam es soha nem voltam igazan boldog:-)))

    mindig adj magadnak eselyt es ertekeld magad annyira,h tudd: mindig jobb jon.

    Persze a csalad hihetetlen ero,a jelenlegi ferjemnek is hatalmas csaladja van es akarcsak a te ferjed,az enyem is velhetoleg kart tenne magaban ha elhagynam,na de CSAK ezert nem fogom leelni vele az eletem:-))))))

    Ha ugy ereznem,h ez ismet egy megalkuvas akkor valnek,es persze vannak kovetkezmenyei de a kozhely igaz: a te eletedert te vagy a felelos,az oveert pedig o maga:-))))

    Szinglikent sem egyszeru ahogy hazaskent sem az,de ezerszer inkabb egyedul mint tarsas maganyban:-))))

    Teged velhetoleg minden csalad befogadna,miert is ne tennek?

    Ne erezz lelkifurit a vagyaidert,mert ezek a vagyak visznek elore az utadon,ezek az utmutatok:-))))

    Szoval nyugi,nem vagy dog,csak egy ember aki szeretne boldog lenni de jelenleg meg nem tudja hogy oldja meg:-)))))
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (3)
    2014-09-07  19:51
  20. 2014. szeptember 7. 20:025.
    Mióta éltek így csupán barátként?
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52
  21. 2014. szeptember 7. 20:014.
    En elmondom, mit gondolok, de szerintem egy nagyon jo szakembert kellene meghallgatnod, amig nem keso.
    Szerintem a legfontosabb leulni a ferjeddel es halal komolyan elbeszelgetni errol a temarol. Pl egy pentek delutan, mert ha a beszelgetes hajnalig vagy reggelig tartana, masnap nyugodtan lehet sokaig aludni.
    Miert? Mert te nem egyedul vagy ebben a hazassagban. Az nyilvanvalo, hogy a szerelem reszedrol elmult. Hogy vegervenyesen, azt most meg nem lehet tudni. A szeretet viszont mas formaban megmaradt, tehat jo baratod a ferjed. Hogy ez neki is eleg-e hosszu tavon, meg neked is, errol is kellene beszelni. Hogy te keptelen vagy ovele szexelni, es neki van-e igenye teveled, vagy eppen massal, mint neked? Hogy gondoljatok ezt mindketten, velhetoleg  atmeneti allapot, amiert nem rugjatok fel a kapcsolatot, vagy legyen nyitott hazassag, vagy ha ugy alakul, menjen mindenki  a sajat utjan? Vagy ha egyikotok sem igenyli a  szexet, eljetek egyutt tovabb, mint jo baratok? Ilyen is van. De ezt nektek kell tudni. Szerintem a legfontosabb az oszinteseg. Nem egyedul vagy ebben a hazassagban. Es ha o egy szep napon bejlenti, hogy neki kellett a szex, es van valakije, akitol mindent megkap egy helyen? Mondom, en ezt nem tudhatom, de te sem meg ma, es talan o sem. Ezert lenne jo meg ma a tiszta beszed, hogy hogyan tovabb, hogy mindkettotoknek jo legyen.  
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52
  22. 2014. szeptember 7. 19:513.
    köszi,ez így elég egyszerűen hangzik. Én inkább csak attól tartok,hogy mi van akkor ha mondjuk elválunk, és utána jövök rá,hogy mekkora baromságot csináltam? Az igazsághoz az is hozzá tartozik,hogy nekem nem nagyon van családom, az övé viszont teljesen befogadott, és tudom,hogy ez így bután hangzik, de ha külön megyünk akkor tényleg tök egyedül maradok, és végül is miért? Pár "numeráért"? Nem tudom egyre többet gondolok erre, miközben egy dögnek tartom  magam,mert ő ebből semmit nem vesz észre,és nem tudom mit gondolna rólam ha tudná.
    előzmény:
    meandmyman (2)
    2014-09-07  19:25
  23. 2014. szeptember 7. 19:252.
    Teny,hogy nemikepp furcsa helyzet de valahol minden helyzet furcsa:-))Nekem innen ugy tunik,hogy te egyfajta baratkent tekintesz a ferjedre,akivel jo beszelgetni,meg utazni de ezen kivul semmi tobb:-)))

    O is hasonloan erzi,vagy beszeltetek mar errol?

    Semmi baj nincs azzal,hogy egy esetleges valas utan szinglikent (vagy csak randizokent)szeretned tovabb folytatni,ezt teljesen meg tudom erteni:-))))A tarsas egyutteles nem egyszeru es nem mindenkinek valo.

    A valas lehet egy megoldas,de ugyanigy a szunet is ahol meg es atelheted mindazt ami jelenleg hianyzik az eletedbol:-))

    A valas rosszul hangzik elsore,de sokszor a legjobb megoldas:-)))

    Szoval ne varj tul sokat magadtol es ne ostorozd magad ezek miatt,inkabb eld az elhetot:-))))
    előzmény:
    elhamarnekszuliman (1)
    2014-09-07  17:52

Címlap

top