Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bartók Béla Ált iskola ?

odry76
Létrehozva: 2014. július 30. 12:30
Sziasztok!







Érdeklődnék, hogy kinek mi a tapasztalata a XXII.kerületi Bartók iskoláról? Szeptembertől mennek oda a gyerekeim angol szakra? 



Véleményke , tapasztalatok?








előre is köszönöm az infókat ( akár privát üzenetben is) 








Odry
  1. 2014. augusztus 5. 12:323.
    Köszi!! 


    A lányom 2.-ba megy a fiam 3-ba... izgulunk! :))
    Remélem jó lesz!
    előzmény:
    olorsi (2)
    2014-08-01  14:17
  2. 2014. augusztus 1. 14:172.
    Szia!


    Az én kislányom 4. osztályos koráig a XXII. kerületben egy másik iskolába járt. nem írom le az iskola nevét, elég annyi, hogy a négy év letelte után az egyik osztályból kb6, a másikból több mint 10 gyereket átírattak egy másik suliba. Már nem emlékszem a pontos adatokra, de ez lényegtelen is. A párom mondta, ha akarod, hogy hülye maradjon a gyerek, ne írasd át!
    Mivel amúgy a Bartókhoz tartozunk, kézenfekvő volt, hogy odairatom. Az iskolaigazgató egy tünemény, rengeteget segített, tavaly nyáron többször bementem hozzá.
    Egy ismerős megkérdezte, lányom a régi suliban milyen tanuló volt. Mondtam, szinte kitűnő. A magatartása 4-es lett (ezt megértem), a szorgalma is 4-es (ezt nem, hiszen minden tantárgyból ötöse volt) Az illető ennyit mondott, na itt 3-as tanuló lesz! Majdnem bejött neki, két 3-sa lett, a többi nagyrészt 4-es. De ezt nem kudarcként fogtuk fel. Igenis ebben az iskolában komolyan és szigorúan veszik a tanulást. Nem úgy osztályozzák a gyereket, hogy melyik tanárnak nyal többet anyuka-apuka.
    Szóval én csak ajánlani tudom, jó és erős suli!!
    Ezt egy év tapasztalatából mondom!


    Kellemes iskolakezdést!
    előzmény:
    odry76 (1)
    2014-07-30  12:30

Címlap

top