Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

2014-ben babát várók

Puderpudli
Létrehozva: 2013. november 28. 17:34

Mindenkit várok szeretettel ebbe a topikba, aki hozzám hasonlóan 2014-ben tervezi a babavárást! Gyertek, osszuk meg egymással az örömteli várakozást... 

 

  

  1. 2014. június 3. 00:5027.

    Sziasztok! Elindult a blogom:

    Kismamatempó :D - terhesség és sport

    Ha valakit érdekel, az alábbi linken tudjátok majd követni - hamarosan töltögetem az újabb bejegyzéseket. Elsősorban saját tapasztalatokat olvashattok majd - de igyekszem edzőként is minél részletesebben körüljárni a témákat. Remélem tetszeni fog és találtok majd hasznos infókat rajta! Ha gondoljátok, írjatok majd bátran a hozzászólásokba véleményeket, saját tapasztalatokat - segítsünk egymásnak és más kismamáknak! :)  

     

    Itt található: 

    http://kismamatempo.blogspot.hu/

  2. 2014. Április 13. 10:5626.

    Sziasztok!

     

    Nem terveztük babát, de terhes vagyok. Legalább is a teszt ezt mutatta. Most keresek egy dokit, aki elkísérhet végig.  Nagyon örülünk neki!!! Nekünk ő az első! Nem tudom mit tehetek és mit nem, mi normális és mi nem? Tudtok ebben segíteni és utat mutatni? 

     

    Az normális, hogy a petefészkem köhögéskor és néha magától beszúr és olyan érzésem van,mintha görcsölnék, mint mikor megjön a havi vérzés?

    Ez nem kicsit megijeszt.  

  3. 2014. Április 2. 12:3425.

    sziasztok!

     

    Mi jelenleg ebben a hónapban kezdtük el a próbálkozást!  :)

    Nagyon örülök,hogy sok ilyen topic van ahol lehet kérdezni és van aki válaszol :)

    Remélem leszünk páran akik együtt izgulják végig az esedékes időpontokat! :) 

  4. 2014. március 4. 20:2724.

    Sziasztok!

    Én új vagyok itt, de nagyon tetszik, hogy ilyen összetartó csapat alakult ki itt, szeretnék hozzátok tartozni! Én is pár napja nézelődök a kismamák között, a teherbeesésről olvasok, és így találtam rátok! Szerintem már mondanom sem kell, hogy miért olvasgatok ilyeneket!

     

       Mi a férjemmel most döntöttünk úgy, hogy babát szeretnénk, és hát február végén a ciklusom közepétől próbálkoztunk....és nem csak egy nap! A következő "nem várt" menstruációm márc. 14-én esedékes, de remélem, hogy elmarad! 

     Mindenütt olvasom, hogy még kb. 6 nappal az aktus után nem érezhetünk semmit, de én kifejezetten éreztem petefészek körül szurkálást! Ma nagyon nem voltam jó paszban, mintha valami betegség környékezne, fáradt voltam, annyira, hogy munka után le kellett feküdjek aludni, mert nem bírtam, aztán megmértem a hőmet, 37,2 C, és most is ugyanannyi!

    Szerintetek ez normális? Lehet, hogy sikerül a beágyazódás? Vagy ez még korai? Annyira izgatott vagyok, és szeretnénk egy kicsi babát . De még olyan hosszú az a 10 nap amíg tesztelhetek! Ez az első próbálkozás, és ez lenne az első terhességem is!

    Szerintetek ilyenkor már látszódhat valami UH-n? 

    Egy családorvos asszisztense vagyok és ott van egy nem olyan performáns  gépezet, azon vajon látni fogunk valamit? 

    Izgatott vagyok, szeretnék anyuci lenni, de nem érzem, hogy épen rá lennék görcsölve, inkább csak vágyom rá, és hiszek benne! 

  5. 2014. március 4. 17:5323.
    Sziasztok!
    Nekem ez a 11. hetem. 
    A második kicsikénk lesz, így 10 év után újra belevágunk. :)
    Teljesen más ez a terhesség az elsőnél, bár szerintem azért is, mert akkor 23 voltam, most meg 33. 
    Jövő héten genetikai UH és kombinált teszt, bár arról sok jót nem hallok. Még gondolkodunk rajta, hogy kiadjunk-e 9 ezret azért, hogy aztán lehet hogy a frászt hozzák az emberre indokolatlanul. Majd kiderül, de szerintem azért csak megcsináltatjuk. :)
    Nagyon várjuk a pöttömkét, a nagyobb már szinte remegve. Szuper lesz ismét átélni minden csodát. 
    A férjemmel azon viccelődtünk, hogy most kipróbáljuk "felnőtt fejjel" is. Mi amúgy nagyon érettek voltunk az első picinél is, senkinek semmit nem kellett mutatnia, annyira rutinosak voltunk, mintha mindig is ezt csináltuk volna. Szerencsére a férjem is nagyon ügyes, gyakorlatias apuka volt az első pillanattól kezdve. Most azonban mégis más, azért 30-on túl még érettebb az ember, sok mindent máshogy lát, mint 20-on évesen.
    Annyira izgatottak vagyunk. :)
    Mindenkinek szuper terhességet, és gyönyörű egészséges kisbabát kívánok! 
  6. 2014. március 4. 16:4722.
    Szia! Csatlakoznék:) Most volt az első próbálkozós hónapunk, egyelőre eredmény nélkül, de nem is számítottunk rá pozitív tesztre ilyen hamar. Nálad azóta mi újság?
    előzmény:
    Puderpudli (1)
    2013-11-28  17:34
  7. 2014. március 4. 16:3421.

    Sziasztok Lányok!

     

    Szeretnék Én is csatlakozni, bár még csak halkan mondom de úgy néz ki Kismama vagyok :))  Legalábbis a 10 nap alatt csinált terhességi tesztek ezt mutatják :) Mivel Minden nap tesztelek.

    Holnap vár  az orvos első, soron kívüli vizsgálatra és uh-ra. Akkor töltöm kereken 5+0-át

    Első Babánkat várjuk, aki egy igazi Picicsoda. 

    Mivel Nálam 4 év sikertelen próbálkozás után 2012-ben elzáródott petevezetékeket állapítottak, meg műtét kapcsán, így akkor utolsó reménynek a lombik maradt.  Azóta volt augusztusban egy sikertelen lombik próbálkozásunk. 

    Most szerettünk volna Fagyibabákért visszamenni március végén, de most nagyon úgy néz ki, hogy egyenlőre Ők pihennek tovább.

    Izgulok nagyon, hogy minden rendben legyen, Nekem van egy enyhe IR-em, amit anno gyógyszerrel kezeltek, mára  a természetgyógyászomnak hála és a glutén és Candida diétának egyenlőre gyógyszer nélkül vagyok.

     

    Nagyon drukkolok Mindenkinek, hogy sikeresen és örömtelin élje meg az elkövetkező 8-9 hónapot, és azoknak pedig problémamentes szülést kívánok akik már lassan a finishben vannak.

     

    Szívesen olvasok tapasztalatokat, ötleteket. Több fórumon is tartom lányokkal a kapcsolatot, van ahol már lassan 6 éve együtt bátorítjuk egymást a babáért vívott harc rögös útvesztőin. 

    Remélem ez a Topic is hasonlóan jó hangulatú és segítőkész lesz egymás felé.

  8. 2014. március 4. 14:4220.

    Sziasztok!

     

    Szeretnék csatlakozni hozzátok! :-) 

    Nagyon jó ötletnek tartom, hogy nyitottak egy ilyen topicot ahol megoszthatjuk a tapasztalatainkat, érzéseinket. :-)

    Én 16 hetes terhes vagyok és augusztusban várom (úgy néz ki, hogy a kisfiamat.)  Első baba nálunk is és már nagyon várom! :-)

  9. 2014. március 3. 19:5719.

    Sziasztok! 

    Szeretnék csatlakozni hozzátok! 9 hetes vagyok, holnap megyek vissza a dokihoz, mert a hatodik héten még csak petezsák volt látható, remélem azóta sokat fejlődött! :) Első baba lesz, ehhez mérten örülünk-izgulunk egyszerre, de nagyon-nagyon vártuk már őt!!! 

     

    Mindenkinek jó babavárást, aki pedig még előtte áll, sok sikert kívánok!! 

    előzmény:
    Puderpudli (1)
    2013-11-28  17:34
  10. 2013. december 14. 23:2618.
    Szia! Mi volt az uh vizsgalaton, mesélj! Hogy vagy, milyen érzésekkel telnek napjaid?
    előzmény:
    agymosoly (6)
    2013-11-29  06:56
  11. 2013. december 14. 23:2217.

    Szia! Gratulalok!  Mit szólt a család a nagy hírhez? Minden rendben azóta?

    Nekem a naptár dec 20-ra írja a mensit, izgulok! Azt vettem észre 1 hete, hogy nem kívánom a kávét, az édességeket annál inkább. Karacsonyra Anyukámnak parfümöt szeretnék venni, mikor a boltban fújkáltam az illatokat egy idő múlva felkeveredtt a gyomrom.  

    előzmény:
    hedit (12)
    2013-12-01  08:17
  12. 2013. december 3. 11:3016.
    Hol fogsz szulni?orvos vagy szuleszno?
    előzmény:
    craftwoman (8)
    2013-11-29  13:39
  13. 2013. december 3. 11:2915.
    Nincs megerzesem hogy mikor szeretne jonni,a vedono szerint marcius eleje.De nagyon varom mar magat a szulest is,kivancsi vagyok milyen,a babamrol nem is beszelve.
    előzmény:
    craftwoman (8)
    2013-11-29  13:39
  14. 2013. december 3. 11:2614.
    Čn sem voltam rosszul,kčt abortusz utŕn vagyok,ö a harmadik.De az elso nap hogy nem jott meg tudtam hogy terhes vagyok.Hallgass a megerzeseidre.
    előzmény:
    Puderpudli (11)
    2013-11-29  17:24
  15. 2013. december 3. 11:2313.
    Nem szabad ugy hozzŕŕllni,hogy tönkremegy,mert akkor meg a vegen bevonzod.Problemak mindig lesznek,egy anyanak meg az a dolga hogy aggodjon.Remelem minden rendben lesz!
    előzmény:
    hedit (12)
    2013-12-01  08:17
  16. 2013. december 1. 08:1712.

    Sziasztok!

    Hát az új az pozitív lett!Nagyon izgulok a reakciókra a családban.Már a párom is beszél róla hogy milyen lesz ha lesz de szerintem még nem veszi nagyon komolyan.Nálunk Ő már a 3. baba lesz!A Nagyfiam januárban lesz 8,a Picilány a héten töltötte a 3-at.Pont ma van az első találkozásunk évfordulója.11 éve jóban rosszban.Jó kis ajándék lesz délután.a Családom külföldön dolgozik így nem sokmindenkinek tudom elmesélni ezt.Még az érzések is nagyon vegyesek bennem.teljes gyomorideg.Anyukám már a másodiknál is ki volt akadva és mikor felhoztuk a témát hogy beszélgetünk a nagycsaládról totál kikelt magából.Ő egyedül nevelt 3-unkat.Megértem teljesen de nem szabadna így reagálnia rá.Elvégre mi teljes családban élünk és szerintem nem rosszulMindig azzal jön hogy mi lsz velem 2-3 gyerekkel ha véletlen tönkre megy a kapcsolatunk.Majd akkor kiderül nem?Nagyon izgulok.Egyiknél sem voltam ilyen ideges.Nem szeretném még nagyon sokmindenkinek elmondani.Magamat kímélem a negatív reakcióktól.Mert az lesz bőven.Nagyon rosszindulatúak az emberek.Nálatok is?A jövő héten elmegyek dokihoz is.Bocs hogy egy regényt írtam.számíthatttok rá tőlem. amúgy is elég sokat beszélek.

    Sziasztok!

  17. 2013. november 29. 17:2411.

    Szia! Nagyon szerencsés vagy, hogy nem voltál rosszul, bárcsak nálam is így lenne majd! Kétlem, nekem még akkor is hányingerem van, ha pl a kislábujjam fáj. 

    Egy hét késés még nem olyan sok, nekem volt olyan is, hogy 2 hetet késett. Az időjárás, a stressz is befolyásolhatja.

    Mindenképpen írj majd, hogy hogy alakult a dolog. :) 

    előzmény:
    hedit (7)
    2013-11-29  13:23
  18. 2013. november 29. 17:2210.

    Igen, ez az első próbálkozós hónap. Most érzem úgy, hogy már itt az ideje, lelkileg most tudok teljes szívvel mindent beleadni. 

     

    előzmény:
    phangan (5)
    2013-11-28  20:52
  19. 2013. november 29. 17:199.

    Sziasztok! Nagyon örülök, h gyűlik a kis csapat! 

    Nekünk ez az első próbálkozós hónap. 

    Igazából 2,5 szörnyű éven vagyok túl (családi problémák), mostmár igazán jöhetne valami jó is az életben. :)  

    2013-as év pont olyan eddig, ahogy azt sejtettem, tele sok-sok negatív dologgal. Már nagyon várom a 2014-et! 

    előzmény:
    Puderpudli (1)
    2013-11-28  17:34
  20. 2013. november 29. 13:398.

    Én is márc. 21-re várom, legalábbis a dokim számításai szerint, de szerintem 10-e körül fog megszületni. 

    Ez lesz a 4. baba, akit nem terveztünk, de mostmár nagyon várunk. 

    előzmény:
    Bilbo (4)
    2013-11-28  20:09
  21. 2013. november 29. 13:237.

    Sziasztok!

    Én még kicsit félve jöttem ide de nem tudom kinek meséljek a dologról.Már egy hete késik a mensim és nagyon fájnak a cicik de a teszt még negatív.Meddig várjak az újjal?Semmi különöset nem érzek még de az előző terhességeknél sem voltam rosszul.Nagyon izgulok.

  22. 2013. november 29. 06:566.

    Sziasztok,

     

    Én ma megyek az első UH vizsgálatra, saját számításaim szerint július végén érkezik a csöppség. Szerencsére nem vagyok rosszúl levős, talán már nem is leszek. Nagyon izgulok mert első baba és még nem tudom mi vár rám "pokol vagy mennyország". Szívesen veszek minden hasznos infót, élményt, jót rosszat egyaránt. 

    Cirmesz86 szorítok neked és igazad van, csak pozitívan és akkor minden rendben lesz.

  23. 2013. november 28. 20:525.

    Szia!

     

    Akkor ezek szerint még nem vagy terhes, "csak" tervezitek?  

    előzmény:
    Puderpudli (1)
    2013-11-28  17:34
  24. 2013. november 28. 20:094.
    Sziasztok.


    23 hetes es 6napos vagyok.Mŕrc.21re vagyok kiirva.Szerencsčre minden rendben,puncis lesz.Jövöhčten lesz a terhelčses cukor,nem vŕrom.

Címlap

top