Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Női lét kérdései

nadrika2
Létrehozva: 2013. január 7. 15:52

sziasztok.

 

az lenne a nagy kérdésem, hogy ki hogyan éli meg a női mivoltát. örülsz vagy nem annak, hogy nő vagy? szeretsz szoknyában járni? szereted ha udvariasak veled a pasik? stb.

 

én minidg utáltam a szoknyát, fiús, rövid hajú vásott gyerek voltam. a mensesemet szó szerint szenvedésnek élem meg. anyukám szerint azért mert belül nem fogadom el hogy nő vagyok. nem tudom... mert a gyerekeimet imádom, itthon lenni szeretek velük, szeretem a "kiszolgáló" főző-mosó-takarítő-ételadó-éelatdó-kertészkedő-anyáskodó-pl etykálkodó női szerepet. na akkor most hogy is van ez? veletek hogy van?

de a mensesemet ettől még utálom.

  1. 2014. szeptember 30. 20:14130.

    Egy ismerősöm szerint el vagyok fordulva a nőiségtől.

  2. Torolt_felhasznalo_769614
    Torolt_felhasznalo_769614
    2014. szeptember 30. 20:03129.

    hi, KEKELEFANT!  


    sajnos, nem talaltam meg, de öszinten, mar regen is kerestem... 


    ugy döntöttem, hogy nem keresek...de! ha megtalal egy erzes, v. a hozza tartozo ferfi, aki csak engem akar...nem leszek semmi ,,jo,,-nak elrontoja... 


    hozza kell tennem, hogy nekem ezekre a gyönyörü ,,hobby,,-kra, opera, szinhaz, egyeb ,,kijarassal,, egybekötött szorakozas  -  anyagi nem all rendelkezesemre...talan megertetted az elözö irasaimbol ezt --- annak ellenere, hogy imadok olvasni, szerettem -valaha - szinhazba jarni, es örülten zenebolond vagyok  ,  le kellett mindenröl mondanom miota a ferjem itthagyott...de ez egy masik ,,mese,, 


    azota masfele  ,,szepsegek,,-et talaltam magamnak, amit itthon tudok ,,müvelni,,


    nöi dolgok: gobelin-t varrok...es regi, kedves hobbymnak elek: rajzolok, es festek. minden szabadidömet ezekre forditom, kevesebbe kerülnek...


    senki nem tudhatja, mit tartogat szamara az a nagybetüs ELET...nagy töres,töresek...es mar nem is ott folytathatja, ahol abbahagyta. meg ha nagyobb igenyei is lennenek.....................bele kell nyugodni, ha mas lehetöseg nincs. 


    almodni szoktam, de a földön jarok, annyibol kell megelnem, amim van...  nem lottozom, egyeb lehetöseget nem ismerek... ebben a pillanatban.


    remelem, kielegitettem ,,kivancsisag,,-odat?   ettöl meg nönek erezhetem magam, ugye?  üdv.  

    előzmény:
    kekelefant (128)
    2014-09-29  22:46
  3. 2014. szeptember 29. 22:46128.

    Igen lehet boldogan elni semmivel,de azert a semmihez is kell valami.Ha mindket tyars megerti egymast,boldog es jol  erzi magat a masik tarsasagaban,es eppen annyit kersnek csak,hogy mindent ki tudjanak fizetni,ennel nagyobb igenyeik nincseik,akkor biztos mukodik,de ez egy a milliobol.Legtobben szeretnek utani,koncertra ,operaba szinhazba jarni,de ha mindketten az egyszerubb eletformat szeretik[ami nagyon ritka]akkor egy kunyhoban is megelnek boldogan.Na te megtalaltad ezt a valakit?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (127)
    2014-09-24  15:26
  4. Torolt_felhasznalo_769614
    Torolt_felhasznalo_769614
    2014. szeptember 24. 15:26127.

    hi, kekelefant!  


    nagyon jokat irsz, de az en velemenyem meg mindig az, - - - amit nem sokan vallanak manapsag, a ,,penz-vilaga,,-ban - - - hogy ne nezd a penzt, mert ott erzeseknek nincs helye!!! hidd el, ha az ellenkezöjet gondolod, akkor nagyot fogsz csalodni...


     egy 50 eves ferfi siramaira nem tudok mit mondani, nem  is ertem, miert irtad?  --- 4 feleseg?  eladosodas? ezt sem ertem...  en sem varhatok el senkitöl vagyont, ha nekem nincs...vagy nem jol gondolom? okosits ki, hiszen, ugy latom, te sokkal jobban kiigazodsz ebben a temaban, mint en...


    ha erzeseket keresel,  nem szamit, kinek, mije van...nem a vagyonaval kötöd össze az eletedet, hanem vele /am EMBER-vel/. 


    /jo, adossaga ne legyen sok...mert akkor a nyugis eletnek annyi!!! ebben igazad van, mit iszol?


    de, tudod, mit? szivesen elek valakivel kölcsönös szeretetben egy csendes, kis varosban,v. faluban, ha nem az anyagiak a lenyeg, hanem - jol latod! - a belsö ertek! mert csakis olyat tudok elkepzelni magam mellett /nem baj, ha csak annyija van, hogy nyugiban eldegelhetünk/, akinek eppen olyan fontos, hogy legyen mit olvasni, /nem a vagyonat!!!/ legyen hol zenet hallgatni, szeressen engem mindenek elött! legyen valami szep hobbyja -rajtam kivül  - mert nekem is van...szeressen sakkozni, setalni, romizni/netan/, s ha reggelente ugy ebred: jol aludtal, dragam? - - - az a vilag minden kincsenel is többet er...es elmond. mert


     


    ,,...jol csak a szivevel lat az ember, ami igazan lenyeges, az a szemnek lathatatlan."//ANTOINE de SAINT EXUPERY// 


     

    előzmény:
    kekelefant (126)
    2014-09-23  00:18
  5. 2014. szeptember 23. 00:18126.

    Sok igazsag  van  az irasodban es gondolatmenetedben,de ha valaki hazasodik ,nem ugy kellene gondolkodni,sebaj ha nem sikerul,mejd elvalunk,hanem inkabb ugy:hogy ennek sikerulni kell.Minden ferfinak lehet valami vissza esese,de a kerdes hogy mi:fizet tartast 4 feleseg utan,esztelenul koltekezik,nem tett felre semmit,mert ifatal koraban koltekezett esztelenul?Aki rendszeresen dolgozott 20-evei ota csak felre tudott volna annyit tenni ,hogy ne adosodna el, es egy otven eves ferfi mar ne lelkizzen,azt hagyja meg a 16 eves  kamaszoknak .Ez az otlet ,hogy osszetesszuk amink van szuper ha mukodik,de mi van ha mindig csak az egyik tesz?


    Fontos,hogy felmutasson?Igen mert szeretnem tudni kivel kotom ossze az eletem,es milyen lesz a jovonk.A szamlakat sajna fizetni kell!A lakatlan sziget nem megvalosithato,de talan benne van a jovodben egy csendes kisvaros,ahol a belso ertekek sokkal tobbet szamitanak,horgaszni ott is lehet.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (125)
    2014-09-17  22:17
  6. Torolt_felhasznalo_769614
    Torolt_felhasznalo_769614
    2014. szeptember 17. 22:17125.

    hi, kekelefant!  


    hüüüüüüüüüüha, mar egy ev is elmult, hogy ez tema uj volt, de ugy latom, ez ma is aktualis...


     tökeletesen igazad van. a gyermekeknek apa is- es anya is kell...azonban egy valas utan különbözökeppen gondolkodunk, attol föggöen, ki mit ert- elt- meg a hazassagaban, es milyen fokon ,,serült,, /lehetne idezöjel nelkül is/...  mert, hogy serült lesz mindket elvalt fel, az nem lehet vitas. a foka lehet különbözö. azt hiszem e miatt törtenik, hogy valaki ujra hazassagra lep, esetleg papirok nelkül is együtt el valakivel ujra...vagy: nem köt többe hazassagot, meg szorosabb kapcsolatot sem...ez utobbi lehet a gyermekek feltese miatt is. a valaskor a gyermek/ek/ serül/nek/ a legjobban.  az uj kapcsolat miatt a gyermekek serülese vagy gyogyulgat, v. meg rosszabb lesz...ez pedig az uj partnertöl függ - hogyan toleralja öket...de nem is boncolgatom tovabb, mert nem ernek a vegere sosem...


    nekem rossz tapasztalatom volt, ezert nem akarom ezt folytatni.   nem vagyok elkeseredve, csak csalodott vagyok.  de ez mar  a tavolsag /idöben/ miatt mar nem is erdekes.


    a ferfiröl pedig:,, aki 40-50 eves korara nem tud semmit felmutatni,,  erröl az a velemenyem, hogy  senki nem lat bele senkibe - meg szerencse! - ugyanugy, mint nöknel, ferfiaknal is jöhet az eletbe olyasmi, ami ,,visszaveti,, az eletbent, anyagilag is es lelkileg is. ez a töres lehet az eljövendö ,,semmit sem tud felmutatni,, oka. megkerdeznem: fontos, hogy valamit felmutasson?


    nem lehet, hogy ketten összefognak, es amijük van, megosszak, es szepen, csendesen eljenek? mar ha együtt akarnak elni...? nem az anyagiak a legfontosabbak...ami a szivben lakozik - az a legfontosabb. ha ott van valami, akkor nem szamit, hogy csak ,,annyijuk,, van. mit gondolsz?  


    az en velemenyem meg mindig az: a mai vilag nagyon anyagias...nem szeretem.


    jo lenne egy lakatlan szigeten elni, ott nem az szamit, kinek, mije van, hanem hogyan tud együttelni valakivel...hogyan tud halat fogni, tüzet gyujtani, stb.stb. nincs igazam?  

    előzmény:
    kekelefant (122)
    2014-09-17  00:05
  7. 2014. szeptember 17. 00:21124.

    Igy  van.Az fiatalabb generacio mindig kitalal valamit amivel amivel halalra idegesiti az idosebb generaciot,de az idosebb generacio sem tudja abba hagyni azt a torott lemezt hogy;Mi mezitlab gyalog jartunk iskolaba,hajnalban keltunk,egy unneplo ruhank volt,stb...evvel viszont megorjiti a fiatalokat.Lassuk be mi sem voltunk angyalok,miert legyenek ok azok!Egy ido utan ugy is megkomolyodnak szerencsere.Az idosebbek bolcsek voltak,tobbet tudtak,ma viszont egy 6 eves eligazodik az okos telefonon,a neten,mi meg nem annyira,sot.A vilag sokat valtozott mindent lehet kapni,minden elerheto,persze hogy mindenki a legjobbat kivanja a gyerekeinek,de azert ne vigyuk tulzasba.

    előzmény:
    akarki01 (112)
    2013-01-12  07:56
  8. 2014. szeptember 17. 00:11123.

    Megeloztel,mert pont  ezt akartam fejtegetni.

    előzmény:
    cosmopolita123 (103)
    2013-01-09  18:17
  9. 2014. szeptember 17. 00:05122.

    Nagyon el vagy keseredve?Az  anyagiakrol csak annyit ,hogy az a ferfi aki nem tud felmutatni semmit 40-50 eves korara,igazan  szamitasba se johet,mert annak sose lesz semmilye.Kivetel,ha valami komoly veszteseg erte.Egy no akinek jo allasa van,es noiesen nez ki miert venne koloncot a nyakaba?Az elcsabitott szegeny ferfiaknal.nem a baratnot kell mindig hibaztatni,ott valami mar eleve nem stimmelt.En csodallak ,hogy megoldottad egyedul,de gyerekeknek apa es anya kellene,szoval rendes CSALAD.


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (101)
    2013-01-09  17:48
  10. 2014. szeptember 16. 18:20121.

    És ez hogy jön a női lét kérdéséhez?

    előzmény:
    patricia.domoki (120)
    2014-09-16  17:35
  11. 2014. szeptember 16. 17:35120.

     


    Sziasztok!
    Patrícia vagyok, a Debreceni Egyetem kereskedelem és marketing szakos hallgatója.



    A szakdolgozatom témája az Y és Z generáció fogyasztása a luxus bűvöletében,ezért kérek minden kedves kitöltőt ,hogy csak abban az esetben töltse ki kérdőívem, ha 1980. január 1 után született( Még nem töltötted be a 34. életévedet)


    A kérdőívem célja felmérni az, hogy a luxus hogy milyen befolyással van e két generáció életére és milyen fogyasztói magatartás különbségeket figyelhetünk meg.


    A kérdőív a következő linken érhető el:
    http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/760273623/1/


    Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!


  12. 2013. január 15. 04:52119.

    Persze, hogy érdekelnek a nagy emberek mondásai, de legalább olyan értékes egy-egy "kis emberé" csak az nem fog kapni nyilvánosságot. És bizony nagy a nagy emberek is tudtak mondani akkora hüleségeket is, hogy amikor értelmezem némelyiket, csak lesek ki a fejemből, hogy most akkor mi is van? Az más kérdés, hogy egyének lefordítják maguknak valamire. Számomra az a nagydolog ami egyértelmű és nem kell elemezni, kitalálni, hogy miről is szólhat. 

    Azt vettem észre az utóbbi években, hogy szólások, mondások, nagy idézetek, évszázadokig, sőt talán még évezredekig megállták e helyüket, sajnos ma már  nemigazán. 

    No, hogy kérésednek is eleget tegyek...

    Nemigen tudok véleményt formálni, mert úgy ahogy van, az jó és igaz. Még ezt sosem hallottam és nem tudnék ellene szólani. Belegondoltam és érdekes ez a kettősség.

    1.Az emberek félnek a jótol, félnek jót tenni, mert félnek, hogy nem kapnak cserébe jót. Félnek szeretni, mert azt hiszik ha szeretnek akkor nevetségessé válnak. De csak az fél ezektől, aki nevetségesnek tartja azt, aki szeret, és aki jót tesz.

    2. Hogy többségben vannak e ezek, azt nem tudom, de azt is gondolom, hogy legalább ugyanennyien vannak azok, akik szeretnek, de titkolják, palástolják, hogy mások ne tudják. Mert szégyenlik, nem merik felvállalni. És az erőszak egyik alapja, ez!

    3.És vannak a velejükig gonoszok, akiknek a vérükben van a gonosz, soha nem lesznek "tiszták"!

    Szal. az előző kettő a szeretet jegyében, a szeretet uralma alatt, gonosz.

    És végül vannak a szabadok.  Akik mernek szeretni, merik azt kiadni, kimutatni. Bennük nincs feszültség mert kiadják, a szeretet jegyében. Mert akiben bennemarad a szeretet, abban az feszültséggé, majd gonosszá válik. A szeretet gonosszá válik. Igen, ez a kettősség jelenik meg, Gandhi, szinte minden idézetében. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (118)
    2013-01-13  14:14
  13. Torolt_felhasznalo_769614
    Torolt_felhasznalo_769614
    2013. január 13. 14:14118.

    hi, akarki!

    dehogy akarlak lerazni!!!!!!!! söt! szeretek filozofalgatni, csak sok-sok megnemertes eseten nem ,,nyuzom,, magam tovabb, nem eri meg!

       igaz, van nagyon sok ertelmes hozzaszolas, ezt dijazom.

    köszönöm, hogy te is hozzajuk tartozol! ennek örülök.  a velemenycseret nagyon szeretem, szeretek evödni, mert akkor derül ki, tulajdonkeppen ki, milyen ember...

    az idezet sokat mond/imadom gandhit,van egy rakat idezet-gyüjtemenyem/:

    az a lenyege, hogy tudni kell, mikor kell beszelni, es mikor hallgatni, mert dumalhatunk, de csak akkor, amikor annak ertelme van... es elöbbreviszi a vilagot...gandhi sokat tett a vilag jobbra fordulasaert. igazi NAGY EMBER volt. kar, hogy nem el mar...es hogy nincsenek hozza hasonlo emberek manapsag...

    örülök, hogy teged is erdekelnek a nagy emberek mondasai: 

     

    /ez az en velemenyem a mondasarol/, lehet, hogy mas, maskent ertelmezi.  van több jo idezet töle, ha igy erdekel,küldök neked megint:

     

    ,,az eröszakmentesseg nem egy ruha, amit csak ugy fel lehet venni, es el lehet dobni. az eröszakmentesseg helye a szivünkben van, es a letünk egy elvalaszthatatlan reszenek kell lennie.,,//MAHATMA GANDHI//

     

    ,,az emberiseget a szeretet törvenye uralja. ha az eröszek, azaz a gyülölet uralkodna mar reg kihaltunk volna. es megis, a tragediaja a dolognak, hogy az ugynevezett civilizalt emberek, es nemzetek ugy viselkednek, mintha a tarsadalom alapja az eröszak lenne.,,//MAHATMA GANDHI//

     

    /szeretnem tudni a velemenyedet az utobbi idezetröl! ha van kedved, ird meg! KÖSZ.../  

     

     

     

    előzmény:
    akarki01 (117)
    2013-01-13  05:46
  14. 2013. január 13. 05:46117.

     monalisa49

     

    Ilyen gyorsan és könnyedésn leráztál? Azt gondoltram végre egy értelmes ember akivel lehet, gondolatokat cserélni, véleményt leírni, vita nélkül. 

    De ahogy Te szeretnéd!

    Persze én is remélem, hogy lessz aki.... de azok a mai húszonévesek lesznek, vagy a gyermekeik...mi már nem sokat rúgunk labdába ilyen téren.

    Neked is Boldog Hétvégét!

     

    Apropóló, Az idézet amit dobtál... nem értem. Még ebben segíthetnél. Nem tolakodni szeretnék, csak tudni.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (113)
    2013-01-12  19:14
  15. 2013. január 12. 21:49116.
    pedig tanulságos videó. Bizony. Mert megtudhatod belőle, hogy ember is csak 200.000 éve él a Földön, és a Hold csak azért lett idehozva, hogy a nőivarú emlősökre bocsássa a vérzést. Azért menstruálnak a nők mindig teleholdkor. Vagy nem teleholdkor. Mittoménmá. Hogy a kutya miért tüzel, vagy a ló miért sárlik, az másik kérdés.  
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_868256 (110)
    2013-01-10  09:41
  16. 2013. január 12. 21:43115.
    Nos, van megoldása. Vetesd ki a méhedet.
    előzmény:
    fitospanni (108)
    2013-01-09  21:41
  17. 2013. január 12. 21:43114.

    Ugye csak viccelődsz? nagyon remélem...

     

    előzmény:
    fitospanni (107)
    2013-01-09  21:40
  18. Torolt_felhasznalo_769614
    Torolt_felhasznalo_769614
    2013. január 12. 19:14113.

    hi, akarki!

    köszönöm, hogy irtal. igazad van sok mindenben. nem is kivanom tovabb fokozni a velemenyemet. vannak sokkal kompetensebb emberek erre.

     

    kivanok neked szep hetveget!

     

    ,,nem lehetünk beszelök, akik nem hallgatnak. de hallgatok sem lehetünk, akik nem beszelnek.,,//MAHATMA GANDHI//

     

     

     

     

    en meg mindig remenykedem abba, hogy lesz meg valaki, aki ,,visszatuszkolja a szellemet abba a bizonyos palackba,, !  

    előzmény:
    akarki01 (112)
    2013-01-12  07:56
  19. 2013. január 12. 07:56112.

     Kedves monalisa49!

     

     

    Vannak dolgok amiket már mi nem tudunk megoldani, azokat csak is és kizárólag az idő tud! Kieresztettük ugyan a szellemet a palackból, de azt kezelni már nem tudjuk. Ez a rohanó, emberi értékrend romboló életmód. 

     

     

     

     " nekem nagyon visszas, hogy a fiatalok - barmilyen neveltetest kaptak - nem gondolkodnak!!! "

    Tévedés! Igen is gondolkodnak méghozzá annak megfelelően, amit rájuk hagytunk, amit átadtunk. No meg amiről ők tehetnek, maguknak kialakított, úgy is. Másként mint mi, nem feltétlenül rossz az, csak más. Mit mi nem értünk talán. Én leültem velük beszélgetni / szántam rá időt, energiát...stb/ megértettem őket. 

    Viszont ők sokkal nagyobb ismeretet kaptak a világról, mint mi, sokkal többöl kell kiválasztaniuk, mi az ami jó és rossz, addig amíg nekünk igazából meg volt mondva.

    A média, barbibaba jelenség, mint viszahúzó erő, nem baj ha van, mert nem, semmi nem baj, ha az a kellő mennyiségben van jelen az életükben... hogy mi a kellő mennyiség? Egyén fügő. De igazából nem az fogja meghatározni senki életét, gondolkodását, hanem az, amit otthon kap. Majd ebből lesznek a szüleiket követők, vagy a homlokegyenest mást akarók, a kicsit sem követők. És ezekből lesznek a jó és a "rossz" felnőtt gyerekek a fiataljaink.   

    Az én környezetemben többségben vannak azok a fiatalok akik rendben vannak és igyekszenek jól csinálni. Összességében nincs velük gond.

    Csak egy példát kiemelnék:

    A mi időnkben ki korán kelt aranyat lelt. Korán kezdtük a munkát, ma már nem így van. Későn kezdik és késő estig. Nyilván 10 óráig alszanak a fiatalok, hiszen semmi nem kezdődik reggel 6-kor. Szidhatjuk is őket érte, mert hallom is ám sok idősebbtől, szülőtöl is, anyós apóstól. Nem értik meg mert ók/mi reggel 4-5 órakor keltünk és indult a hajtás.

    Míg régen 5-6 kor nyitottak az élelmiszer üzletek, ma 7-kor állt. A ruhás üzletek 8-kor, ma 9-10-kor. És ez csak egy apró, jelentéktelen dolog...ugyanezek kivetíthetők nagyobb dolgokra. Muszáj ehez igazodniuk. 

    A lényeg, hogy másként gondolkodnak ami nem feltétlenül rossz! A rosszat mi szedegettük fel a korunkból adódóan ők még igazi rosszat alig a korukból adódóan is...ők még csak keresik az utjukat, a helyüket...lehet olykor nem helyesen vagy jól csinálják..ebben viszont hasonlóak mint mi voltunk fiatalon... De azt hajlamosak vagyunk elfelejteni.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (111)
    2013-01-11  12:05
  20. Torolt_felhasznalo_769614
    Torolt_felhasznalo_769614
    2013. január 11. 12:05111.

    hi, akarki!

    reszben igazat adok neked. de csak reszben! alapjaban kellene lelassitani ezt a felgyorsult vilagot. akkor talan, -ha lassan is - de sikereket könyvelhetnenk el. igy azonban, csak rohan,rohan a vilag, es az emberek

    kigyot-bekat kiabalnak egymasra.  es nekem nagyon visszas, hogy a fiatalok - barmilyen neveltetest kaptak - nem gondolkodnak!!! mert ha gondolkodnanak, lenne eredmenye. vagy ez az en a l m o m  csak? igaz, ahhoz ,,a csapbol is ennek kellene folyni,, a n e v e l e s revolucioja....ami megtanitja az utanunk következöket, hogyan is kell gondolkodni!? itt en a szo szerinti gondolkodasra gondolok...es nem a politika,-media,-stb. folyasara... de, amig a mediaban ertektelen, semmitmondo, nemely orszagokban uszito dolgokat latnak, hallanak,olvasnak a fiatalok, nem lehet mas velemenyük, viselkedesük. tehat a csalad tettestarskent  hibas a felresikerült nemzedekert - hamis ertekrendet a ,,norma,, szerint  allitottak fel! a barbie-fele külsö, a mü-dolgok: plasztika, sorolhatnam...nem a ,,veleszületett,, a szep, nem a belülröl fakado;  a külsösegek utan menö velemenyek, amik rendszerint hamisak... mi lett ,,adambol es evabol,,? 

    közösen kellene megreformalni!!!

     sok-sok szeretettel - amit hianyolok az eletböl!!! mosolyt, kedvesseget, szeretetet, odafigyelest, TISZTELETET a CSALAD, es

                                       egymas irant!!! 

     

    csak igy lehetne felepiteni -ha lassan is! - egy,,normalisan,, gondolkodo, ertekes utodokat vilagrahozo nemzedeket.  

     

     

     

    köszönöm a velemenyedet!  

    előzmény:
    akarki01 (109)
    2013-01-10  06:09
  21. Torolt_felhasznalo_868256
    Torolt_felhasznalo_868256
    2013. január 10. 09:41110.

    Miiii?:-))

     

    Kik hozták ide a Holdat? És mikor?Amikor már emberek éltek a Földön? Jaj.

    Bocs, nem tudok itt youtube-ot nézni.

    De nagyon vicces. 

    előzmény:
    fitospanni (107)
    2013-01-09  21:40
  22. 2013. január 10. 06:09109.

    A lényeg az az, hogy a jelenlegi fiataljainknak mi mutattunk példát, mi neveltük, most pedig mi szidjuk őket, hogy milyenek. Nem tudnak más értéket felmutatni, mint amit kaptak, éspedig tőlünk. Most vissza nyal a fagyi. 

    Ezen nem hőbörögni kell, hanem tudomásul venni vagy ha tudunk változtatni.  

    Nagyon sok a közép vagy idősebb korosztályból a fiatalszidó. Így születhet meg a fiataloknál az idősszidó és az idősek nem tisztelete...de miért is tisztelnék azt az idős ember, aki nem tiszteli a fiatalt?! és erre még buzdítsuk is őket, hogy ne hagyd magad fiam/lányom, te több vagy, te többet érdemelsz, te vagy a világ közepe, neked minden jár és te mindent megtehetsz...így lettek nevelve és ez lett az igazság! Most mi nem tetszik? Más lett a világ, olyannyira más, hogy abban mi el sem igazodunk, pedig mi csináltuk. Úgy sme volt jó, mert mást akartunk. Úgy lett és most nem viseljük a következményeit, csak szidunk? Szidunk mást, másokat, fiatalokat, tőlünk idősebbeket? 

    Csak egy felvetés gondolatébresztőnek!

     

    Bár ettől még az amit itt eddig írtál, közel áll hozzám, rendben van...nem is értem, hisz te bántottad a legkevésbé a fiatalokat. Talán ami kiverte a biztosítékot nála, az azok az értékek, amit ő nem kapott meg sok fiatal társával együtt és nem értik, de nem is érthetik. Nem ő a hibás érte! És az ő elvei, ismeretei szerint, pedig igaza van! 

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_769614 (105)
    2013-01-09  18:50
  23. 2013. január 9. 21:41108.

    Kinek hogy.

    Én annyi nappal kevewsebbet "élek" , amennyit vérzek. Ugyanis erős a vérzésem, nem mozdulhatok a  WC mellől.

    Sport kizárva, mozgással kapcsolatos karrierépítés, művészetek kizárva.

    Van, hogy utána egy hétig csak alszom, hoyg behozzam a vérveszteséget.

     

     

    előzmény:
    Maxim (31)
    2013-01-07  22:02
  24. 2013. január 9. 21:40107.

    Hogy a menstruáció nem természetes, hanem amikor idehozták a Holdat, az megzavarta az emberek hormonműködését, és a nők is ennek nyomán kezdtek el menstruálni.

     

    előzmény:
    Maxim (27)
    2013-01-07  21:50

Címlap

top