Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Biatorbágy magánbölcsi

Bogi1025
Létrehozva: 2012. szeptember 3. 16:36

Sziasztok!

 

Most költöztünk Biatorbágyra. Januártól megyek vissza dolgozni, így a 2 éves kislányomnak magánbölcsődét keresünk (az új állami bölcsődei jelentkezésről lemaradtünk). Azok véleményét várom, akiknek a gyerkőce valamelyik itteni magánbölcsibe jár, melyet ajánljátok, melyiket nem.

 

Köszönöm! 

  1. 2014. január 12. 18:202.

    Szia,

     

    kaptál választ a kérdésedre, vagy van már megosztható tapasztalatod?
    Mi most járunk ebben a cépőben, kisfiunk februárban 2 éves lesz, de a bölcsödei jelentkezésről lemaradtunk, és a bölcsödevezető sem bíztat semmivel.

    Érdekelne, hogy melyik magánbölcsöde a jó, mik a tapasztalatok, hírek, infók, árak, illetve a legfontosabb, hogy hány órát fed le a gyerek felügyelete reggeltől estig, mennyire figyelnek étkezésre, foglalkoztatásra stb.

    Nincsenek extra igényeim, de szeretném, ha a gyerekem biztonságban lenne, amíg mi szülei dolgozunk, és nem mellékes a nyitvatartás sem nyolc óra munkavégzés mellett...

     

    köszi,

    Kattyusa 

    előzmény:
    Bogi1025 (1)
    2012-09-03  16:36

Címlap

top