Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Méhszájzáró műtét után

vudumami77
Létrehozva: 2009. március 12. 14:51
Ezt a topicot azért indítom,hogy a hozzám hasonlóan műtéten átesettek megosszák tapasztalataikat egymással,és velem.Érdekelne olyanok hozzászólása is,akik így hordták ki a babájukat,szóval írjatok!
  1. 2017. június 28. 20:17263.

    Örömmel tudatom veletek, hogy Május 23. -án épen és egészségesen megszületett a kisfiam. A terhesség 37. hetének első napján kikerült a masni és a szülés mellett döntöttünk. Röpke két óra alatt 50 cm és 3020 grammal előbukkant az én kis 3. csodám.

  2. 2017. március 4. 16:24262.

    Szia!


     


    Én annak idején nem ikreket vártam. Az egyik fiam 17 hetesen, a másik 22 hetesen lett angyalka. Majd utána a kisfiam 23. héten gondolta úgy hogy neki elég volt bent, őt viszont vissza tudták tartani és a SOTE klinikán feküdtem a 36 hétig, amikor végre kibújt. Ott is csak mosdóba lehetett felkelni.


    Most itthon vagyok. Mosdóba járok és le enni, mert egész napos kiszolgálás nincs A nagylányom iskolás, a kisfiam bölcsis és apa dolgozik. Így naponta egyszer kétszer lemászok 5 lépcsőfokot, hogy bespejzoljam a cucokat, majd délután apa hozza a meleg ételt, amit együtt lent eszünk meg.


     


    Amúgy tegnap voltam éppen sürgősségin, mert egész nap görcsöltem, de aztán kiderült, hogy a hasmenés okozza. A kötél tart, a méhnyak kb 1,6 cm. A doki szerint kihúzhatom végig.


     


    Az ágyam meg van emelve már nagyon régen.


    Én már csak 8-9 hetet kérek, hogy bent maradjon és ne legyen semmi baj. Akkor már betöltjük a 34 hetet bőven .


     

    előzmény:
    krisztynna (261)
    2017-03-02  23:50
  3. 2017. március 2. 23:50261.

    A rovidulest egyetlenegy dologgal tudod kordaban tartani: a folyamatos fekvessel.Konzultalj az orvosoddal,hogy lenne-e egeszsegugyi akadalya,de en non-stop fekudnek az fix.Ertsd csak wc es zuhany,mert a lenyeg,hogy tehermentesitsd a mehszajadat,azt pedig csak igy tudod.


    Az is lehet amugy,hogy neked eredendoleg rovidebb a mehnyakad az atlagnal.Vagy mertek az elejen 3ujjnyit?Mert akkor tenyleg rovidult mehnyakrol van szo.Pihenj sokat,az tenyleg szuper megoldas.


    A mehszajvarrat nem tud kiszakadni.Meg nem mondom mibol van az a cucc,de az orvosom mikor a legvegen elvagta,amolyan kattano hangot adott ki,mintha egy vekony drotot vagtak volna el.Na jo nem drot,de mint egy vastag damil ugy kepzeld el.Eros nagyon hidd el,elszakadni nemigen tud.


    Szurkalasok nekem is voltak,de az ismeroseimnek is volt akiknek nem volt mehszajvarratuk.Ezek a hormonok jatekai.Mondanam,hogy probalj meg nem izgulni,de nyilvan utolag mar okosabb az ember,kozben en is izgultam.De mint lathatod vegig lehet csinalni,a pihenos emberek ebben a topicban sikerrel jartak.


    Ikreket vartal?Nekem is ket fiam volt.22het 6naposan tortent...


    Te hany hetesen vesztetted el oket?

    előzmény:
    Babocza113 (260)
    2017-02-27  15:09
  4. 2017. február 27. 15:09260.

    SZIA! Köszi,hogy írtál. 2 fiamat néhány nap alatt vesztettem el. Most sem akart összevarni az orvosom, így máshoz mentem. Sokat keményedek, a méhszájat 1,6 és 2 között mérték.


    Félek,hogy leszakad a varrat vagy tovább rövidül a méhnyak.


    Ma éreztem szurkálást és nem tudom normális-e?


     


    Legyen mindenkinek szép napja.

    előzmény:
    krisztynna (259)
    2017-02-27  11:27
  5. 2017. február 27. 11:27259.

    Sziasztok!Ma valahogy eszembe jutott ez az oldal.Ki sem irtuk beszelgetotarsammal,hogy mindkettonknek egeszsegesen megszuletett a babaja.Egyikunké sem lett korababa 


    Nekem kivette az orvosom a 37.heten a masnim(en igy hivtam) s masnapra meg is lett a bejbim.Nem is kerdes,hogy engem ez tartott zarva.


    Babocza,bar nem engem kerdeztel,engem a 19.heten varrtak ossze.Utana az orvosom engem 3 hetente szeretett volna vizsgalni,de en megkertem,hogy ezt csokkentsuk 2hetentere.Errol mondjuk megoszlanak a velemenyek,van olyan orvos aki egy normal terhessegben is ritkan vegez mehszajvizsgalatot,de en valahogy ettol nem feltem,nekem sosem volt bajom a vizsgalattal,nem gorcsoltem,meg semmi rossz erzesem nem volt tole,igy engem konkretan megnyugtatott a gyakori nezes.Anno 2 het alatt nyilt ki a mehszajam(vagyis az utolso vizsgalat utan 2 hetre mar elveszitettem a fiaim )nekem ezert is volt fontos,hogy surun nezzen az orvosom.Kovetkezo mehszajvarrasnal,mar sztem nem lesz erre ilyen gyakran szuksegem,mert mar tudom hogy mire szamithatok.En non-stop fekudtem, 24 orabol kb 23 es felet.Enni is ugy,hogy az ágyam mellett volt egy kis asztalka es oldalra fordulva ettem.Nem bantam meg.33 hetesen elmereszkedtem egy ora kismamafotozasra,oda es visszafele is szokasomhoz hiven még a kocsiban is fekudtem a hatso ulesen,s voltak fekvos fotok is,megsem birta a mehem,estere bementunk ugyeletre,kiderult fajasaim voltak,a mg is keves volt hozza igy gyogyszeresen kellett leallitani a folyamatot.A cerclage tartott mint atom,ha nincs,akkor aznap fix hogy megszulok.Viszont a sulyt egyszeruen nem birja a mehszajam amitol kemenyedni kezd,a kemenyedes meg ugye szulesse alakulhat at.Igy en jogosan iteltem magam fekvesre.De pl ferjem kolleganojet osszevarrtak es ugyanugy maszkalt utana is es idore szult.Szoval ez sem mindenkinel ugyanaz.En ereztem,hogy nekem bizony fekudni ildomos.


    Nagyon nyugodt kiegyensulyozott babam van.Erte minden egyes aggodalom megerte.


    Kitartast kivanok lanyok,szuperjo dolog ez a masni,ugy tudom amcsiban mar ujra ugy velik hogy van letjogosultsaga alkalmazni ezt a technikát.

  6. 2017. február 18. 17:26258.

    Szia!


    Látom tapasztalt varratos vagy?


    Neked mit lehetett csinálni műtét után. nekem most csinálták meg két középidős vetélés miatt. A varratokat a 20. héten rakták be és most vagyok a 23.


    A műtét után téged hogy vizsgált a doki és milyen időközönként?


     


     

    előzmény:
    Gica (257)
    2017-01-06  09:11
  7. 2017. január 6. 09:11257.

    Sziasztok! Azert irok mert mar rutinos vagyok mehszajzaro mutetekben. 2016.decembeteben volt a harmadik.


    Az elso fiamnal 2007ben a 23-dik heten egy pillanat alatt elfolyt a magzatvizem. Mivel a magzatburkon a repedes enyhen "beforrhat" ha nem tul nagy a lyuk, azzal biztattak hogy ha a 27dik hetig kibrjuk, nagyon koraszulottkent megszulethet. Vegul a 24dik het vegere meghalt es igy szultem meg. 


    Viszont ennek koszonhetoen kiderult hogy mehszajelegtelensegem van es minden gyerekemnel kinyilna a 20-25het kozott.


    2008-ban a kovetkezo terhessegemnel a 15dik heten volt a mutet. Ezt helyi erzestelenitessel csinaltak. Az orvos a 12diken szerette volna, de mivel a 15-dikig azt mondta hogy oke, vegul a munkam miatt csak akkor helyezte be a gyurut a mehszajra. A 37.heten vette le es a 39.diken sziltem ugy hogy vegul beinditottak mert mar 2cm-re nyitva voltam. (Ez az egyetlen amit maig sajnalok, hogy megengedtem es nem vartam par napot). A mutet utan 2-3napig vereztem. Az erzestelenites ellenere ereztem ahogy felhelyezik, nem a kedvencem. Par napig nem voltam tul jol, utana fokozatosan jobban. A terhesseg alatt napi 3x200g progeszteron lagykapszulat szedtem a 15-37het kozott. Ez a mehosszehuzodasok merseklese miatt volt szukseges. Ettol nagyon aluszekony voltam. Ki is irt , igy vegig nem dolgoztam es a terhesszabim is csak a szules napjan kezdodott, ami itt nagy kincs mivel osszesen 20het+esetleg az ebes szabi kumulalva. A terhesseg alatt sokat fekudtem, nem jarhattam szulesfelkeszito tornara sem, bar azert egy terhes jogas konyvbol vegeztem gyakorlatokat. 


    A kovrtkezo fiammal 2010nyaran szinten helyi erzestelenitessel a 15.heten csinaltak a mutetet, szibten 600g progeszteron per nap. Vele a mehszajzar ellenere is kinyilt a mehszajam 2cm-re a 30-dik hettol. Addig is probaltam pihenni, bar volt egy masik kicsi, igy nem volt ugyanolyan mint elotte. Viszont a 30-dik hettol szigoru fekves vette kezdetet. A 37-diken szedtek le, azt vartak hogy aznap rogton szulok. Vegul a 40dik heten kereken termeszetesen beinditas nelkul szuletett meg.


    Jelenleg a 20.hetben vagyok es a harmadik fiamat varom. A mutetet egy uj orvos vegezte mert az elozo nyugdijba ment. A 16-dik heten csinalta es teljes altatasban. Elozo heten meg kikuldetesben voltam a tengeren tulon, probalom nem tulparazni a terhesseget meg ha 6-8evvel idosebb is vagyok.


    Az altatastol nagyon idegenkedtem. Vegul az aneszteziologus meggyozott hogy legyen ez, mert magasabbra kell felhelyezni a mehszajzarat, mivel az elozo mutetek helyei latszanak es oda nem lehet mar. A mitet utan fantasztikusan ereztem magam. Kb fel napig vereztem csak. Most csak 2×200g progeszteront szedek. Viszont azota sokkal jobban huzodnak az alhasi szalagjaim, ezert neha alhasi nyilalas is van. Ilyenkor le kell fekudnom amilyen hamar tudok hogy a feszultseg oldodjon. Nem sokat tudok egy helyben allni, a lassu seta oke. Termeszetesen egyik mutet utan sem volt mar szeretkezes, nehogy novelje az osszehuzodasokat stb... ez nem konnyu mint a sport mentes elet sem. Az elozo terhessegeknel is 20kgot hiztam,es ezt a szoptatasnak koszonhetoen 6honap alatt siman leadtam torna es koplalas nelkul. Szerintem most is kozel leszek ehhez. A 37dik heten nyitjak elvileg. Ha valakinek sok a mehosszehuzodasa amig be van zarva a mehszaj, siessen a korhazba, mert ha nem nyitjak ki idoben es a baba elindul a szulocsatornaban, minden szetroncsolodik belul. 


    Sok sikert mindenkinek. Lehet igy idore szulni a babakat, csak tenyleg sokat kell pihenni es fekudni!

    előzmény:
    kisssemmilia (256)
    2016-09-25  17:57
  8. 2016. szeptember 25. 17:57256.

    Sziasztok! nekem 15 hetesen teljes méhösszevarrasom volt csütörtökön, ma vasárnap jött egy kis barnazasom ez szerintetek normális? Köszönöm Emilia 

  9. 2016. szeptember 6. 10:39255.

    Szia Krisztina!


    Amint látom te sem látogatod gyakran ezt az oldalt! :)


    Mi tegnap töltöttük a 31.hetet, a nagyfiúcska már 1500 gramm felett van. Szóval kopp-kopp jól állunk. Dokibácsi még azt mondta, hogy ha tehetjük, akkor a 35-36.hétig még maradjunk a popsinkon, és feküdjünk. Szóval ezt már ki kell bírni. :)


    Ti jól vagytok? 


    Amúgy írtam privátban is, de te sem lapozgatsz itt sokat. Az email címem: s.sziszy05@gmail.com, ha van kedved válaszolj ide, mert ezt az oldalt én is csak hébe-hóba lapozgatom. :)


    szép gyarapodást!


    puszi

    előzmény:
    krisztynna (253)
    2016-08-08  17:17
  10. 2016. augusztus 10. 15:45254.

    Sziasztok!


    Nem az alaptémához kapcsolódnék, hanem anyukás / kismamás topic-okban szeretnék érdeklődni, hogy ki tud valamit arról, hogy viszonylag erős rövidlátás esetén hova lehet / érdemes szemészhez menni, aki ténylegesen elvégzi a szemfenék-vizsgálatot, és megbízható szakvéleményt ad arról, hogy lehet-e természetesen szülni.


    Ha tudtok ilyet vagy ismertek olyat, aki mostanában találkozott ezzel a kérdéssel, légyszi írjatok!


    (Azt tudom, hogy ha most indítok topicot, az nem marad meg, hanem letűnik gyorsan, ilyen témában meg csak igen régi dolgokat találtam különböző fórumokon.)


    Köszönettel,


    mgalagony1

  11. 2016. augusztus 8. 17:17253.

    Szio!Orulok hogy irtal.


    Mi ma vagyunk 27+4hetesek.


    Jol vagyunk,mehszajam teljesen zart,mehnyakam hossza 35mm,minden szupiii. :)


    Fekszem tovabbra is.Nem tudom mikor mernek elkezdeni lófrálni. :D Eleinte azt mondtam,hogy majd kb 28-30 hetes koromban mar lazabbra engedem a gyeplot,de jelenleg inkabb kitolom 32 hetes korunkra az egesz napos fekves tervezetet. :) Egyszeruen latom,hogy milyen jok az ertekek,es persze lehet fekves nelkul is ugyanezek lennenek,de sztem igenis nagyban hozzajarul am a sikerhez az,hogy nem terhelodik a mehszajamra a baba sulya.


    Elofordulnak kemenyedesek nalam is,vagy inkabb "feszulesek",hat ez az amit sosem tudok bekategorizalni.Nekem egyenlore jo ra a magnerot amibol 3x2-t szedek.De igy hogy fekszem,miiiindiiiig miiiindent eszreveszek magamon. :D Persze ezen most nevetek,de amikor epp aktualisan jon vmi fura tunet,akkor az uto megall bennem. Most csutortokon toltom a 28hetet(akkor mi kb egyidos kismamik vagyunk ha jol gondolom a hozzaszolasod datumat latva).Azert ez nem kis merfoldko lesz mar,nagyon varom! 

    előzmény:
    s.sziszy05 (252)
    2016-08-02  16:35
  12. 2016. augusztus 2. 16:35252.

    Szia! 


    Mi betöltöttük a 26.hetet is! Egyelőre minden változatlab volt az útolsó vizsgálaton, remélem ez továbbra is így marad.


    keményedéseim sajna vannak, de azt mondta a doki, hogy napi 10 így is belefér, ha azt nem kíséri görcs, ha pedig igen akkor spiropentet szedek, amivel elmúlik minden panaszom. 


    Én is szinte mindig fekszem, napozni megyek ki, mert a kell a D-vitamin a csontok fejlődéséhez... De ennyi. És már csak 8 hét! :)


    varrni azčrt kellett, mert volt egy 23 hetes vetélésem hirtelen, tünetek nélkül nyíló méhszáj miatt... :(


    veletek mi újság? Van bármi panaszod?


    renélem hamar írsz, és én is jobban figyelem az oldalt!


    kitartás!

    előzmény:
    krisztynna (251)
    2016-06-30  09:31
  13. 2016. június 30. 09:31251.

    Szio!


    Most latom,hogy irtal.Remelem irsz majd.


    Nekem is megvolt a mutet 3 hettel ezelott.


    Nekem is azt mondta az orvosom,hogy pihenjek,sot,hogy nem kell non-stop fekudni,mert nem ezen mulik.Nah, hat nekem aztan mondhatja... :D Fekszem mint a kisangyal akkor is,ki nem tudna robbantani az ágybol, mert nekem is van segitsegem. :) Voltakeppen csak wcnel es zuhanynal hagyom el a bazisomat. :) Még enni is ágyban eszem oldalrafordulva.


    Megertem a dokimat is,h szerinte miert nem ezen mulik,mert ferjemnek van egy kolleganoje,akit szinten osszevarrtak,majd ugyanugy tette/vette a dolgat utana,persze lightosabb uzemmodban,s azota mar van egy 3 eves gyerkoce.De ez az,hogy ezt elore sosem lehet tudni,visszacsinalni meg nem lehet,ha nalunk nem igy tortenne,szoval a legtutibb ha fekszunk.


    Te hogy birod?En feltunoen jol.Ma vagyok kerek 22hetes.16.het ota fekszem.Nem tudom hogy csinalom,de tokre jol elvagyok. :D


    En pl utanaolvastam,hogy mit lehet meg tenni az ugy erdekeben,s raakadtam a Proluton depot nevezetu injectiora.Dokimat megkerdeztem rola,nem ellenezte,szoval azota heti 1x azt is kapok.Ez egy progeszteron keszitmeny.A www.koraszulesmegelozes.hu oldalon tudsz utanaolvasni,hogy miert jok a magas progeszterontartalmu keszitmenyek nekunk.


    Te hany hetes vagy?Neked miert volt szukseg a -ra? (En igy hivom) :)

    előzmény:
    s.sziszy05 (250)
    2016-06-11  17:44
  14. 2016. június 11. 17:44250.

    Sziasztok!


    kedves Krisztina!


    Érdeklődnék, hogy mi lett veled? Megvolt a műtét? Én is, kb 1 hónapja estem át szintén megelőző célzattal egy ilyen műtéten. Nekem csak annyit javasolt a doki, hogy sokat pihenjek, de mivel megtehetem, ezért szinte egész nap fekszem, csak napozni megyek ki, ahol szintén fekszem.


    Neked végül mit tanácsolt az orvosod? 

    előzmény:
    krisztynna (249)
    2016-04-19  09:04
  15. 2016. Április 19. 09:04249.

    Sziasztok!


    Z.Timi itt vagy még?Szoktad olvasni a topicot?Kerdeznek toled,meg barkitol aki tul van mar ilyen muteten.Mit javasolt utana az orvosotok?Sajnos nem tudom a legelejere porgetni a hozzaszolasokat,igy pont ezt nem latom.Illetve Timi,nalad olvastam talan,hogy meg pisilni sem mehettel ki mutet utani napokban?En kivancsi leszek az orvosomra,hogy mit javasol,o nem egy fosos termeszet.Aztan vegig fekves ugye?Nekem megelozo jelleggel lesz a varras 17+6 napon.Tavaly az ikreimeg vesztettem el 22+6 naposan. 


    Kuldtek kistesot ,Onala vegig fetrengeni fogok,bar az orvosom mikor ezt kijelentettem,kozolte,majd akkor fekudjek amikor o mondja.Lehet felreertette,er ezt a 11.heten jelentettem ki,es a jovore nezve szantam a mondatom,o meg mar lehet azt gondolta,mar most henyelek egesz nap.Nyilvan meg kell talalni az aranykozeputat,merz ha total legyengul az ember,sem jo,de ezek utan a kijelentese utan kicsit izgulok,hogy nem-e fogja lightosan kezelni a dolgot.Bar tok mindegy,mert full fekudni fogok,barmit is mondjon,mutet utan tenti lesz vegig.Szeretnem ha mar kozvetlen mutet utantol is elovigyazatosak lennenk.

  16. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. november 5. 13:10248.

    Hát szia!!!

    Jó régen,pont egy hónapja írtuk az utolsó üzit,remélem azért még ellátogatsz ide!

    Hogy vagytok?Szépen fejlődik a picurka?!

    Egy csomó dolog történt azóta,volt az őszi szünet,itthon voltak a csajok,aztán volt munkahelyi galiba,most épp sztrájkolunk..szóval zajlik az élet!

    Írj ha "erre" jársz!!!

                       Puszi:Erika

    előzmény:
    z.timi (247)
    2009-10-05  21:17
  17. 2009. október 5. 21:17247.

    Szia!!!!!!

     

     

    SOK BOLDOG NÉVNAPOT A LÁNYODNAK!!!!!!!!!!!

    A bringa tök jó dolog. Én is sokat tekertem. Na, de msot lusta vagyok, pedig még rajtam maradt 12 kiló!!NAgyon durva. Nme nagyon akarok vásárolni göncöket is, mert bízom benne, hogy szépen lemegy. Sok mindent viszotn nem teszek érte. Tavaszra viszont le kéne adni. Olyan nehéz viszont így, hogy otthon ülök, mindig befigyel a számba valami nass. :)

    Az oltással egyetértek, én se adatnám be a gyerekeknek, a keresztgyerekeim se fogják megkapni. Az évek múlva kijövő szövödményekről nem tudhat még senki (persze, kívánom, hogy ne legyen, reméljük nem is lesz, csak hát én is félős vagyok)

    A fogászat előttem is még előttem van, húzom halasztom, de már ne msokáig lehet.

    Hát, igen Marcell növöget, egyre akaratosabb, és puszilgatni is leginkább akkor lehet, ha jó kedve van, mert különben csak görbül a szája és bömböl mindenért. Már tud mosolyogni is nagyokat, de azt is jól meggondolja, érdemes-e. Amikor már hülyére bohóckodjuk magunkat, akkor nagy kegyesen elhúzza a száját.

    Ha lesz időd írj, én is próbálok jönni gyakrabban.

    puszi,

    Timi

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_145183 (246)
    2009-10-05  19:49
  18. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. október 5. 19:49246.

    Szia Timi!!

    De jó,hogy végre írtál!!!

    Örülök,hogy minden rendben veletek!!!

    Nem a H1N1-et kaptuk meg állítólag.De én nem is akarok pánikolni ettől a sertésestől,szerintem ez csak a gyógyszergyártó cégek pánikkeltése a bevételük növelése érdekében,tavaly ugyanígy nagy felhajtás volt az akkori influenza körül is,mégis túléltük...A gyerekeimnek sem adatok majd injekciót,valahogy félek tőle..túl hamar piacradobták,nem tisztázottak a mellékhatások sem.Szerintem kell,hogy átessünk ezen,hogy a következő járványra ellenállóbak legyünk.Ez mindig is így volt.Amúgy ez a h1n1 is csak egy sima influenza,minek ez a felhajtás??

    Na,más.Marcell már ilyen nagy??!De jó,akkor már lehet "gyúrmázni",lehet neki nagy puszikat adni,ugye?!

    Mi megvagyunk,két hete kiműtöttek egy fogamat,kénytelen voltam elmenni a szájsebészetre,mert csomókban hullott a hajam,és gondoltam,hogy attól van.Most kezd múlni a gyulladás.A gyerekek is jól vannak,a nagylánynak holnap lesz névnapja.Ja!És kaptam a páromtól egy hiperszupi bringát (biztos célzás a súlyomra...tekerjek mert dagi vagyok..)Hát dióhéjban ennyi!Írj majd,és sok puszi nektek!!!

    előzmény:
    z.timi (245)
    2009-10-04  20:37
  19. 2009. október 4. 20:37245.

    Szia Erika!

    Jaj, én is benézek ám időnként, de elég ritkán jutok gépközelbe . Amúgy jól vagyunk. Marcell növekszik, megkapta a kéthónapos oltásait, 4.5 kiló, és 59 cm. Voltam hathetes kontrollon, minden rendben. :)

    Nálatok mizu? Csajszik? Munkahelyed? Ezt az újfajta H1N1 influenzát kaptátok meg????? Te is végül elkaptad? Akkor nem is kell Nektek már oltás. Mi szerintem ne mis adatjuk mondjuk be magunknak amúgy sem.

    Írj, ha lesz egy kis időd!

    Puszi,

     

    TImi

     

     

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_145183 (244)
    2009-09-20  06:40
  20. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 20. 06:40244.

    Mindennap benézek,de sosem találok egyetlen új hozzászólást sem.

    TIMI!!!! Miért nem írsz?Remélem minden rendben!Hogy van a picuri?

    Az én gyerkőceim megkapták az influenzát,de elég hamar lezavarták hála az égnek!Én még nem érzek tüneteket,de kötve hiszem,hogy megúszom!Az esti pusziknál tuti átragadt valami!

    Írj,ha akarsz,bár gondolom van elég teendőd a baba mellett ezért sem látogatod már az oldalt.Nem baj,örülök,ha minden okés.Jó egészséget nektek!!!Szia!!! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 10. 19:22243.

    Szia Timi!

    A nagylány csak holnap jön haza a táborból,de hívtam telefonon,és jól van.Ti hogy vagytok?Hogy viselkedik a kisherceg?

    Gitta te hová tűntél?Mi van veled?Írj! 

    előzmény:
    z.timi (242)
    2009-09-10  15:23
  22. 2009. szeptember 10. 15:23242.

    Sziasztok!!!!!!!

     

     

    Erika, hogy s mint vagytok? Csajok? Táborban hogy érezte magát a csajszi (az iskolakezdés anyagilag egy horror lehet, most komolyan. )?

     

    Gitta Veled mizu? Ügyi vagy, hogy a kontrollon minden rendicsek volt :) Szép nevet választottatok a kislánynak! Továbbra is megy a drukk! A  nyugtató gyógyszer használt? Tudsz aludni?

     

    Nálunk minden rendben. Bocsánat, hogy iylen ritkán írok Nektek, de gondolok ám Rátok, csak eléggé össze vagyunk ám ragadva időnként Marcellal, és amikor meg elalszik, akkor gyorsan elintézem a házimunkát, főzést stb. Mondjuk már egyre többet el van egyedül is, nézegeti a szines játékait, szóval lehet, hogy fog azért önállósodni lassanként. :)

     

     

     Sok puszi, és írjatok időnként :)

     

    Timi

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_145183 (241)
    2009-09-01  20:09
  23. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 1. 20:09241.

    Szia Timi!Köszi a jókívánságot aranyos vagy!

    Hát a pocakfájás rossz dolog,a babának is,és nektek is,mert nehéz rajta segíteni!Mikor a kislányomnak fájdogált,mondták a jótanácsot:köményes tea.Hát megvettük a legjobb márkát,direkt babatea,hát a picinek nagyobb görcsei lettek tőle,mint elötte!Mehetett a kukába,pedig nem volt olcsó!

    A kamilla megint csak nem jó,mert kiszárítja a babát,figyelni kell,a túl sok kamillatea ártalmas,és hát a görcsöket sem csillapítja.Lassan rájöttünk,hogyha leülünk,és a combunkra fektetjük hassal,aztán a kis hátacskáját simogatjuk elmúlik neki a hasfájása és megnyugszik.Hát nekünk ez vált be,dehát minden kicsi más,de talán egy próbát megér!

    Az iskolakezdés nagyjából simán ment,a csajok várták azért egy kicsit,hiányoztak az osztálytársak,a tanárnénik.A nagylány jövőhéten hétfőn indul az erdei táborba(potom húszezret kell rá beküldenem....),és csak pénteken jön haza.(már most hiányzik!!!)

    Hát"tömören"ennyi.Írj,ha lesz időd és kedved!Puszi!

    Gitta!Gratulálok a kis hercegnőhöz,vigyázz magatokra!És pihenj sokat!!!!Nekem is két lányom van,drukkolok neked nagyon!!!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. Torolt_felhasznalo_919356
    Torolt_felhasznalo_919356
    2009. szeptember 1. 16:01240.
    Szia Timi!gratulálok a keresztelőhöz!mi jol vagyunk.már a 22. hetet tapossuk.voltam ultrahangon,és minden okés.kiscsaj lakik a pocakban!Lilla lessz a neve!voltam méhszájvizsgálaton is,a varrat jol tart,bár egy kicsit feszesebb a méhem,de nem vészes!de lehet ez attól is van hogy nem pihenek eleget,de sajnos a leányzom mellett nem lehet sokat pihenni!na meg ma kezdődött a suli.arra kellett készülnünk,na meg a házimunkát is megcsinálom ,de csak kiméletesen!ezt engedélyezte a dokim!na de majdcsak telnek a napok!puszi nektek!Brigi
    előzmény:
    z.timi (239)
    2009-08-31  20:05

Címlap

top