Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Menstruacio es terhesseg?

Torolt_felhasznalo_416238
Torolt_felhasznalo_416238
Létrehozva: 2004. január 21. 18:36
Sziasztok!
Erdekelne ,hanyan jartak ugy kozuletek,hogy megjott a verzesuk,es kozben megis terhesek voltak.S,azok akiknel es pontosan igy tortent,akkor milyen lefolyasu volt az a mensi?Elore is koszi a valaszokat.:-)
  1. 2018. június 26. 11:0145.

    Terhességi teszt?

    előzmény:
    Bogyó0320 (44)
    2018-06-22  17:54
  2. 2018. június 22. 17:5444.

    Szeretném ha válaszolna valaki segítségre lenne szükségem !!!! 

  3. 2018. június 21. 21:5043.

    Sziasztok! 


    Olyan kérdésem lenne hogy 2 napig barnaztam 3 napig enyhén vereztem most megint barnazok lehetek terhes??


     

  4. 2016. december 26. 17:4142.

    Szia!nőgyógyásznál várakoztam,amikor az előttem lévő nővel elkezdtem beszélgetni.Kérdezte tőllem hogy nekem mi a panaszom,čs mondtam neki hogy terhessčgre utaló tüneteim vannak,de mind2 teszt negatív lett,čs nem tudom hogy mi van. Vissza kérdeztem. Ő nem rég szült,és a 9edig hónapig menstruált rendessen. Számomra is hihetetlen volt,de a nőgyógyászom megerősítette hogy létezik ilyen :) nálam meg utólog kiderült hogy csak hormonzavarodásom volt :(


     

  5. 2015. augusztus 28. 14:2841.

    Sziasztok! A férjemmel három hónapja próbálkozunk a családalapítással. Második hónapja émelygés, mellfeszülés, reggeli rosszullét, olyan ételeket kívánok amit eddig nem szerettem és most másodjára olyan erős a menstruáció mint még soha, de nem tart csak két napig.(előtte 3-4 nap volt és nem ilyen erős). Erős görcs szinte egész nap. A nagymamám azt mondja attól, hogy meg van lehetek terhes. Ez lehetséges? Kérlek valaki segítsen! :) 

  6. 2015. március 2. 14:2540.

    hány napos ciklusod van? beágyazódás, peteérés/megtermékenyülés plusz 6-7 nap tudtommal, 14-én kb. még csak a peteérés lehetett normál ciklusnál.

    előzmény:
    andy9124 (39)
    2015-03-02  12:50
  7. 2015. március 2. 12:5039.

    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nekem Január 30án jött meg és 4.-én múlt el, de ezután 14,-én szintén megjött.


    28napos szokott lenni a ciklusom.


    Csináltam tesztet ami negatív lett. Lehetek e terhes, lehet  ez a vérzés beágyazódástól ? Annyi féle dolgot olvastam már. Volt már valakivel ilyen? Terhes lett e vagy valami más. Előre is köszönöm.

  8. 2005. október 7. 14:1738.

    Én nem értek hozzá, elvileg bármi előfordulhat.

    De azt sajnos tudom, ha valami nagyon foglalkoztat, a tényleges probléma nélkül is érezhetünk rá jellemző tüneteket.

    Nekem voltak már hasonló tüneteim és szentül meg voltam győződve a terhesség tényéről. Aztán számomra derült égből villámcsapásként ért, hogy mégsem. Pedig két vérzés között 9 hét telt el. És az összes többi tünetem megvolt.

    Aztán, amikor tényleg kismama lettem semmi gondom nem volt. Csak abból derült ki, hogy babánk lesz, hogy kimaradt.

    Gondol még pár hét és kiderül. Én még azt sem tanácsolom, hogy vegyél tesztet, mert én nem igazán bízom bennük. A hugomnak és nekem összesen 6 terhességünk volt. Egyiket sem mutatta ki a teszt. 3-5 nappal később az orvos viszont látta UH-on.

    Szia: Anikó

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_569863 (37)
    2005-10-04  11:57
  9. Torolt_felhasznalo_569863
    Torolt_felhasznalo_569863
    2005. október 4. 11:5737.
    Sziasztok,az én esetemhez mit szóltok? Aug. közepén volt egy mesim, utána - ha így történt - akkor szeptember legelején, vagy 9-e körül eshettem teherbe. Viszont szept. 20-án megjött (eltartott 4-5 napig és normálisnak tűnt). Terhességre utaló tüneteim viszont vannak kb. 1 hete: állandó pisilési inger, enyhe alhasi görcsök, mellfeszülés és szédülés, ami azelőtt sosem volt.Tegnap csináltam tesztet, ami negatív volt. Mégsem tudok szabadulni a gondolattól, hogy esetleg terhes vagyok...(hisz vannak olyan esetek, amikor még egyszer megjön, mégis terhességről van szó. Nagyon rosszkor jönne, tehát most azért drukkolok, hogy ne legyek terhes...mi a véleményetek?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_950003
    Torolt_felhasznalo_950003
    2004. december 8. 13:5936.
    Újságcikkem megírásához várom olyan édesanyák jelentkezését, akiknek terhessége az első három hónapban tünetmentesen zajlott. Nem volt menstruáció kimaradás, émelygés, mellfeszülés.
    Én így jártam.
    Első döbbenetem mostmár az öröm váltotta fel, április végére várom a világ legszebb kisfiát.
    Ha valaki hasonlóképpen járt, kérem jelentkezzen.
    Köszönöm!
    Softis
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  11. 2004. szeptember 28. 13:0335.
    Sziasztok!
    Nagyon aranyosak vagytok, hogy gratuláltok, és drukkoltok, nagyon jól esik.
    Köszönöm neked is Virág, ugyanez fogalmazódott meg bennem is, hogy "csendben örülök".
    Jenoke, nekem is talált a csütörtök reggeli uh-n valami myoma szerűséget a doki, amivel nagyon megijesztett. A másik orvos aki már a korházban vizsgált azt mondta, hogy kár volt ezt az előző orvosnak szóbahozni, felesleges, hogy idegeskedjek miatta.
    Mégegyszer köszi a pozitívumokat, üdvözlök mindenkit: Andi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. Torolt_felhasznalo_129444
    Torolt_felhasznalo_129444
    2004. szeptember 27. 21:3834.
    Szia!

    Velem is ez történt. . . túl korán mentem a dokihoz, én nem mutogattam pozitív tesztet, mert az még nem volt, csak nem jött meg(így nem riogattak méhenkívüli terhességel). Nekem cisztát láttak a petefészkemben, jól megijedtem, hogy lehet, hogy nem is lehet gyerekem (ilyen optimista alkat vagyok :-))később kiderült, hogy a z teljesen normális, a terhesség fenntartásában segédkezik vhogy. Vért is vettek, aminek tök véletlenül kérdeztem meg az eredményét, úgy lelomboztak. Kicsit meglepett, hogy a nővérke azt mondta, hogy ez egy nagyon korai terhesség. . . akkor már az otthoni teszt is kimutatta. Ja, ez a téli ünnepi szezonban történt, a doki azzal küldött haza a negatív uh után, hogy holnap szilveszter, nyugodtan fogyasszak sok bort, sört és pálinkát, nem vagyok terhes, hát, az voltam, de egy jót buliztunk. Zűrösen indult, de fiam már egy éves, egy tündér!Imádom!
    Andi, gratulálok, drukkolok!

    Jenoke
    előzmény:
    F..andi (31)
     
  13. Torolt_felhasznalo_810297
    Torolt_felhasznalo_810297
    2004. szeptember 27. 19:3633.
    Szia!
    Csendben gratulálok csak, nehogy elkiabáljuk. . . :-)!
    Mivel még ennyire fiatal a baba, ezért van az, hogy ennyire bizonytalanok a dokik, hogy tulképpen mit is látnak. Sztem próbálj megnyugodni és kikúrálni a náthádat. Igyál sok teát, citrommal, mézzel, de ne túl forrón, pihenj, amennyit tudsz.
    A következő UH-on már biztosabbat fognak tudni szerintem.
    Üdv, Virág
    előzmény:
    F..andi (31)
     
  14. Torolt_felhasznalo_648979
    Torolt_felhasznalo_648979
    2004. szeptember 27. 17:4132.
    Gratulálok, Andi! Örülök, hogy (végülis) jó hírrel jöttél vissza!
    (Ha méhen kívüli terhesség esetén csak 2 hónap után megy vki orvoshoz, nagy kockázatot vállal, mert kb 6 hetes terhességnél már előfordulhat, amit írtál, hogy hirtelen erős fájdalmak mellett nagy menyiségű vért veszít, életveszélyes állapotba is kerülhet. )
    előzmény:
    F..andi (31)
     
  15. 2004. szeptember 27. 15:0231.
    Sziasztok!
    Bocsi a "holnap írok"-ért!
    Eddig korházban voltam.
    Kedden tesztet vettem, olyat ami a reggeli első vizeletből mutatja ki, tehát szerdán reggel megcsináltam a tesztet, és pozitív lett. Gyorsan elszaladtam venni egy olyat, ami a nap bármely szakaszában kimutatja, hogy mi a helyzet. Az is + lett. Ezt meg is akartam nektek írni, de olyan izgatott voltam, úgy gondoltam annak kell elsőként megtudnia, aki a legilletékesebb a dologban. Tehát vártam, hogy hazajöjjön a párom.
    Még mielött elmondhattam volna, kiszúrta valahogy a zsebemben a teszteket, amikor megsimogatott. Én kicsit romantikusabban szerettem volna vele közölni, de szerinte ez így is pont jó volt. Mivel láttam mennyire boldog, azt tanácsoltam neki, hogy ne mondjuk el senkinek amíg nem tudunk tuti biztosat, nehogy elkiabáljuk. Gondoltam másnap reggel -csütörtökön- beszaladok az SZTK-ba ott mindíg tök gyorsan lehet végezni, megnézetem magam valakivel aki épp ott van, és akkortól megtudhatja a család is.
    Bár ne tettem volna.
    Megmutattam a két tesztet, elmondtam miért jöttem stb.
    Felfeküdtem, erre a doki közli, hogy ő semmit nem érez, de biztonságból megnéz uh-n. Gondoltam jó.
    Átmentünk, vizsgálat, semmi.
    Akkor már kezdtem ideges lenni, erre közölte, hogy valami folyadékot is lát a hasüregben, és mivel a teszt +, terhességet nem lát, folyadékot viszont igen, nem zárható ki a méhen kívüli terhesség, úgyhogy beutal a korházba. Ez végképp rosszul érintett, de bementünk. Megint vizsgálat, megint semmi. Közölték, hogy csak 5 nap múlva vizsgálnak megint, mert felesleges mindennap nézegetni. Nem értettem, hogy akkor miért nem rendeltek csak vissza 5 nap múlva. Végül kiderült, hogy ha a petevezetékben ágyazódik be a petesejt akkor, ahogy növekszik szétrobbanhat a vezeték. Hétfőre írták ki az uh-t.
    Közben az osztályt végigfertőzte valaki náthával.
    Vasárnap esete már én is a náthások csoportjába tartoztam. meg akartam beszélni az ügyeletes dokival, hogy ha fennáll a terhesség akkor, mi az amit beszedhetek a betegségre. Közben beszélgettünk, hogy mi volt, hogy volt. Nagyon rendes volt, azt mondta, hogy megnéz uh-n. / Pedig ő csak egy ügyeletes volt/ Felmentünk, és az volt az első szava, hogy a csütörtökihez képest változást lát.
    Talált 5mm-nyi /valamicskét/ méhen belül, amit ő petezsáknak nevezett, és bár szívhangot nem fedezett fel, szerinte azért mert még csak 3 hetes lehetek, ma kiengedtek a vizit után.
    Most már kicsit nyugodtabb vagyok, csak nagyon elkapott a nátha, ami most pont nem hiányzik.
    Ráadásul hetente kell kontrollra mennem, mert szerintük még mindíg elképzelhető, hogy csak a petezsák van ott, tehát álterhes vagyok, a petevezetékben pedig növekszik a pete. " Horrorisztikus"
    Mindenesetre azt már tudom, hogy legközelebb addig nem megyek orvoshoz, amíg legalább 2 vérzésem ki nem marad. Megúszhattam volna a tortúrát, az ijesztgetéseket, és a náthát.
    Bocsi amiért hosszúra sikerült, üdvözlök mindenkit: Andi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. 2004. szeptember 22. 17:3230.
    Sziasztok!
    Bocsi, de nagyon be vagyok havazva.
    Holnap írok!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_810297 (29)
     
  17. Torolt_felhasznalo_810297
    Torolt_felhasznalo_810297
    2004. szeptember 22. 14:3829.
    Szia!
    Mi újság :-)? Vettél tesztet? Eredmény :-)?
    Üdv, Virág
    előzmény:
    F..andi (26)
     
  18. Torolt_felhasznalo_810297
    Torolt_felhasznalo_810297
    2004. szeptember 20. 21:2128.
    Szia!
    Szerintem holnapután reggel esetleg megpróbálhatsz egy tesztet ;-).
    Majd jelentkezz, mi újság.
    Üdv, Virág
    előzmény:
    F..andi (26)
     
  19. Torolt_felhasznalo_570364
    Torolt_felhasznalo_570364
    2004. szeptember 20. 17:5127.
    Szerintem nagy az esélyed arra, hogy baba van a dologban. Ha tudsz eredményt írjál. Én megértem a párod aggódását a kor miatt, nálunk is ez van. Én 29, a férjem 30 éves múlt. Nálunk én vagyok az, aki jobban aggódik.
    előzmény:
    F..andi (24)
     
  20. 2004. szeptember 20. 14:3226.
    Kedves Virág!
    Köszönöm, hogy válaszoltál.
    Tesztet még nem csináltam, mert még csak tegnap volt a harmadik napja a "mensimnek", ha lehet ezt a 2-2 csepp rózsaszínű valamit annak nevezni.
    A héten mindenképpen megcsinálom.
    Szia
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  21. Torolt_felhasznalo_810297
    Torolt_felhasznalo_810297
    2004. szeptember 20. 13:1925.
    Szia!
    Nem egyértelmű, hogy akkor most teszteltél vagy nem. Ha nem szerintem érdemes lenne, mert elképzelhető, hogy tényleg baba van a dologban :-). Nem egy nagy befektetés, pl. a Medi-lab teszt nálunk a gyógyszertárban 535 Ft (gondolom máshol is), szerintem a bizonyosság megérne ennyit.
    Simán lehet, hogy a beágyazódásnál támadt egy kis vérbőség és az lehetett az a kevés vér, de az is lehet, hogy nem és ez csak egy ilyen ciklus volt. Ezt így interneten keresztül még egy nőgyógyász sem mondaná meg Neked biztosra.
    Üdv, Virág
    előzmény:
    F..andi (24)
     
  22. 2004. szeptember 20. 11:3924.
    Sziasztok!
    Az elöbb beírtam egy másik fórumba, és bár nagyon kedvesek voltak, és válaszoltak, nem tudtak igazából segíteni.
    Ezek szerint jól tettem, hogy tovább nézelődtem, mert úgy látom, itt pont arról van szó, ami engem érdekel.
    4 hónapja próbálkozunk a kedvesemmel, hogy összejöjjön a picike.
    Most 26 napra jött meg, 3 napig, napi 2-3 csepp. Viszont enyhe görcseim voltak.
    Rám az jellemző, hogy erősen vérzek, 7 napig, az első két napban őrületes görcsökkel.
    Tudom, hogy biztosat csak a teszt, vagy a doki mondhat, de mivel olvasom, hogy vannak köztetek hasonló tapasztalatokkal rendelkezőek, talán elképzelhető, hogy sikerült.
    Igazából nem magam miatt kételkedem, hanem amiatt, hogy a páromnak az a mániája, hogy neki nem fog összejönni, mert 33 évesen még nem ejtett senkit teherbe.
    Igaz nem is volt még olyan kapcsolata amiben gyermeket szerettek volna.
    Ha van tanácsotok, azt előre is köszönöm.
    Üdv: Andi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. 2004. augusztus 22. 23:2823.
    Sziasztok!

    Anyukám járt így a húgommal még 1979-ben. Már terhes volt és még 1x megjött a vérzése normálisan. Akkor még nagyon gyerekcipőben járt az uh. , (egész terhesség alatt csak 1x csinálták meg) így amikor megindult a szülés, azt hitték, hogy korababa lesz és egy teljes napig gyógyszerekkel gátolták szegénykének, hogy megszülessen.
    Végül mégiscsak kibújt és akkor látták, hogy egy teljesen egészséges, fejlett, 9 hónapra megérkező baba :-)))

    U. i. : nekem is mesélte a nőgyógyászom, hogy van éppen egy kismamája, akinek a 6. hónapig rendesen megjött a vérzése és minden rendben a babóval :-)))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. Torolt_felhasznalo_253864
    Torolt_felhasznalo_253864
    2004. augusztus 21. 23:0422.
    Szerintem nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj. Aztán menj el dokihoz, akármi az eredmény. Akkor is mehetsz, ha még nem múlt el.
    előzmény:
    Hamurappi (20)
     

Címlap

top