Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr. Baksay László

csajje24
Létrehozva: 2008. december 16. 15:26

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy van-e rendelése Dr Baksaynak az Uzsoki kórházban? és ha igen, mikor. Annyit mondtak csak, hogy ott vezet le szüléseket, ezen kívül érden van SZTK rendelése. 

A magánrendelésén járt már valaki? Mely napokon van a magánrendelés?

 

Ezenkívül mindenféle információ érdekel a doktor úrral kapcsolatban.

Köszönöm

  1. 2015. március 31. 11:1811.

    Sziasztok!


     


    Érdeklődnék, hogy mostanában szült-e valaki Dr. Baksay Lászlónál?


    Igazán az érdekelne, hogy mennyit kér a szülésért? Olvastam korábban nem kért konkrét összeget, de ez nem tudom így van-e még? 


    Ezen kívül bármilyen tapasztalat érdekel róla! 


    Köszönöm! 

  2. 2013. március 30. 13:4610.

    Kedves Gymenico,

    köszönöm a részletes válaszodat, megerősítettél a választásomban! :)

    További bőséges (legalábbis amennyit szeretnétek :)) gyermekáldást és jó egészséget kívánok a kisfiadnak!

    Üdv: Angella

    előzmény:
    Gymeniko (9)
    2013-03-30  12:32
  3. 2013. március 30. 12:329.

    Kedves Angella 115!

    en nagyon meglepődtem a negatív kritikákon, mert nekem csak pozitív tapasztalatom van vele !! Sokadik orvos után mondhatom megtaláltam azt akibe 100 % megbízom. 2011-05-21.en szültem nála kisfiúnkat.  A magán rendelojebe jártam vizsgálatokra , anno 10 ezer volt egy vizsgálat, viszont mindig úgy távoztam hogy semmi kérdésem nem maradt a vizsgálat után! Az utolsó hónapban mar a kórházban találkoztunk ahol nem kért pénzt, az más dolog hogy elfogadta amit adtunk. Megkérdeztem tőle hogy mennyi a szülés , es azt mondta hogy nem kér semmit. Ha elégedett vagyok es szeretnek adni neki, rám bízza. Soha sehol nem kellett várnom semilyen vizsgálatra! Mindenhova soron kívül mehettem, mert tudtak hogy a Baksay betege vagyok. Szombat éjszaka szültem , 15 perc alatt a kórházba volt, es profin vezette le a szülést! Annak ellenére hogy közvetlen szülés után nem adtunk pénzt neki, rendszeresen megnézte hogy vagyok, ill a gát sebemre is ránézett és gyógyszert is írt fel rá! Természetesen távozáskor kapott tőlünk borítékot, de azért mert 110% ig elégedettek voltunk. Én csak nála fogom világra hozni  a többi kisbabánkat is! Tiszta szívvel, bátran ajánlom mindenkinek!! Azt még szeretném leírni hogy a kedves felesége, aki a magán rendelőben az asszisztense vadárnap is készséggel állt a rendelkezésemre, ha valami számomra fontos dologgal felhívtam. Szülés után be gyulladt a cicim, 40 fokos tejlázam volt , es a Baksay doktorúr segítségével tudtam bemenni a kórházba ahol segítettek rajtam! 

    előzmény:
    Angella115 (8)
    2013-03-19  12:25
  4. 2013. március 19. 12:258.

    Sziasztok,

    bár már kissé régi a topic, friss infot szeretnék kérni Dr. Baksay Lászlóról. Érdeklődnék, hogy mennyi nála egy vizsgálat ára, illetve a szülés "tarifája". :)

    Köszönöm a válaszokat!

    Üdv

  5. Torolt_felhasznalo_450746
    Torolt_felhasznalo_450746
    2009. szeptember 24. 14:417.

    Sziasztok!

     

    Olvastam a hsz-ket, és egy kicsit ledöbbentem.

     

    Én eddig mindeng csak jót hallottam róla, kiv egyszer mikor egy ismerősöm abortuszt akart... De ezenkívül mindig jót.

     

    Most voltam nála először, mert terhes vagyok és az előző terhességemmel a Balogh Dr-nál voltam, nem tom ismeritek-e, fent rendel az emeleten, mindenki az mondta róla, hmilyen jó fej, meg minden, én 3x voltam nála, de mind a 3x úgy beszélt velem/rólam, mint aki hibátkövetett el azzal, h teherbe esett... megvizsgált, de nem nayon örült neki, h ott vagyok...

     

    most a Baksayhoz mentem, ő azt mondta, h mivel még korai terhesség, szívhang ugyan láthathó, de még nem veszi le a rákszűrést, mert akkor nagyobb a vetélés kockázata, meg adott gyógyszert is, h megmaradjon... ezt a Balogh nem tette, szal én a Baksayra szavazok, bárki bármit is mondjon.

     

    Az meg hogy van néha rossz napja, kinek nincs?! szerintem mindenkinek van, ő is csak ember.

     

    Gondoljatok bele, heti 4x rendel érden, abból 1 teljes napos, mellette van magán rendelése, plusz még szülésekhez is hívják... Szerintem ha mondjuk éjszaka szülést vezetett le, nappal rendelése van senki ne várja tőle, h 24-36 órán keresztül mosolyogjon, tudom milyen érzés fent lenni ennyi ideig, nem egyszer próbáltam már, és higgyétek el nem gyerekálom!!!! ha meg nem iszitek próbáljátok nyugodtan ki, de úgy, h egy percet sem alszotok!!! mindenki meg fogja tudni, h 30-40 óra elteltével ő sem fog tudni mosolyogni!!!! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. Torolt_felhasznalo_700449
    Torolt_felhasznalo_700449
    2009. május 12. 23:406.

    Szia!


    Én is Baksay doktorhoz járok lassan már tíz éve.Én nagyon meg vagyok vele elégedve.2007 12.18.vele szültem a kisfiamat és szupr szülés volt.
    Neked mi a gondod a vizsgálatokkal,nem elég alapos,vagy durván vizsgál?
    Eddig nekem csak kellemes tapasztalataim voltak vele.Az igaz,hogy amikor rossz napja van,akkor egy kicsit morcosabb,de én olyankor finoman figyelmeztetem,hogy ne rajtam töltse ki a fusztráltságát.Venni szokta a lapot.Én pont azért járok hozzá,mert ő az első nőgyógyászom akivel mindent meg lehet beszélni,és úgy vizsgált egész terhesség alatt,hogy soha nem fájt.Vannak rossz tapasztalataim az első terhességem kapcsán.

    előzmény:
    mizacska (5)
    2009-04-16  14:19
  7. 2009. Április 16. 14:195.

    Sziasztok...Hu nagyon elvagyok keseredve...

    Olvastam Baksayrol szolo hozzaszolasokat, velemenyeket...

    En szeretek hozza jarni megha  neha rossz napjai vannak ,es nem is csodalom hisz, csutortokon foleg, reggeltol estig fogadja a betegeket.

    Velem mindig normalis volt es kedves.

    Neha egy kisse nem ugy szol ahogy kellene, de en nem veszem fe.Eddig barmi kerdesem is volt, normalisan valaszolt, eddig barmirol eltudtam vele beszelgetni.

    En mar 5 eve hozza jarok, es eddig csak hozza jartam, mas dokinal nem is voltam, de vizsgalas teren nem vagyok vele igazan megelegedve.

    Tudtok valaki jobb dokit Erden? Vagy kornyeken? Pl a 22-ik keruletben?

    Minden tapasztalatot szivesen olvasok...Osszuk meg egymassal a velemenyeket.

     

    előzmény:
    csajje24 (1)
    2008-12-16  15:26
  8. Torolt_felhasznalo_852748
    Torolt_felhasznalo_852748
    2009. március 12. 13:274.

    Szia!

     

    Olvastam az érdeklődésedre a válaszokat és el vagyok keseredve, mert én a Baksay doktor úrat nem így ismerem. Sajnos én csak a saját és a hozzám közel álló emberek véleményét tudom veled megosztani , de én még rosszat nem hallottam róla. Én kb 10 éve hozzá járok , hol az érdi SZTK-ba de miután elkltöztünk érdről azóta pedig a magánrendelőjébe. 2006 áprilisban a barátnőmmel együtt egy napon szültünk és mind a két szülést ő vezette le nálunk 1 óra eltéréssel.Miután megszülettek a babák sem hanyagolt el minket mert minden nap meglátogatott a kórterembe. A terhességünk alatt is mindíg rendesen bánt velünk, soha nem volt mérges vagy esetleg rosszkedvű.Meg lehetett vele azt is beszélni ,hogy a vizsgálatokra is együtt menjünk. A szülést is úgy tervezte be nekünk ,hogyne fájjon annyira és ne szenvedjünk, ezért ő ajánlotta az epidurális fájdalomcsillapítást, és meggyőzött arról ,hogy ez jó! Így a kisfiam 2 óra alatt a barátnőm kisfia pedig 2 és fél óra alatt minden fájdalom és gátmetszés nélkül született meg.

    Ezért inkább azt ajánlanám ,hogy inkább magad győződj meg arról .hogy mégis milyen ember a Baksay. Általában csak a rossz hír jut el az emberekhez a jó hírek inkább ritkábban. Én szívből ajánlom mindenkinek!

     

    Üdv,

     

               Kriszta

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_544962 (2)
    2008-12-16  15:40
  9. 2008. december 16. 15:563.
    Sziasztok!Baksay szerintem nagyon hangulatember. Én is elmentem inkább magánorvoshoz. Mert pl. ha már csak egy picit is késtem a rákszűréssel, akkor már leordította a fejem. Persze jogos...csak nem kéne ordítania. Emiatt nagyon sokan más orvoshoz mennek inkább.Amúgy alapos és odafigyel a betegeire, csak a stílusa nem épp jó.Én jártam hozzá sokáig, egyik nap tök rendes volt velem, sokat segített nekem, egy hét múlva meg már kiabált velem, holott az előző rendelésen Ő nem jelent meg, mert szüléshez hívták, így elmaradt a rendelés, pedig én ott voltam, (terhes tanácsadás ) anno, bár lehet hogy most is, együtt ment a terhes tanácsadás a nőgyógyászattal, úgyhogy fél napokat ücsörögtünk ott. Volt olyan, hogy el kellett mennie szülést levezetni, mi meg ott vártunk, elfelejtettek szólni. Persze így a pecsétek elmaradtak...aztán Ő ordított velem, hogy hogy fogom így össze gyűjteni a pecséteket? Pedig Ő volt az, aki nem rendelt a rendelési időben.Bár az ilyet nem is értem, Érd elég nagy város, de nem csak Érd tartozik hozzá, tömegközlekedéssel megy az ember, vár órákat a sorára és a doki meg el rohan...Holott neki munkaideje van az SZTK-ban és mi isszuk meg a levét, mert mehettünk újra meg újra..sokszor én is vittem pl. magammal a nagyobb gyerekeket is, mert nem tudtam hová tenni.Számomra ez furcsa volt, hogy hogy lehet így csinálni, hogy rendelnie kéne, de közben nincs is ott, mert szülést vezet le.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_544962
    Torolt_felhasznalo_544962
    2008. december 16. 15:402.

    hát, minden infó? én nem halottam jókat róla.... egy hónappal elszámolt terhességi idő.... klimaxnál: ugyan, pakoljuk ki, hamarabb ktúl van rajta.... tegnap mesélte egy régebbi betege, hogy őt folyton piszkálta, hogy de igenis szedjen tablettát csak avval lehet szerinte védekezni... pénzt nem tom mennyit kér, de ezen a téren is csak olyanokat halottam róla, hogy szinte mindig előre kéri, és így se bizots, hogy rohan szülésnél....

     

    én pont miatta kerestem érden kívüli orvost. mert itt ő a főizé, ha másik orvos beteg, vagy helyettesíteni kell, akkor hozzá kel menni mindenképp. és másik doki betegétől is elkéri állítólag zsebbe a pénzt, vagy csak magánba hajlandó átvenni, akkor is, ha ő a hivatalos helyettes....

     

    én azt mondtam, ha az összes rossz történetnek csak a tizede-ötöde igaz, már akkor se megyek hozzá.

    enek ellenére mindig tömeg van nála. biztos van vmi sármja, vagy valami.

    előzmény:
    csajje24 (1)
    2008-12-16  15:26

Címlap

top