Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Róbert Károly Magánklinika

kitroka
Létrehozva: 2008. május 18. 21:20
sziasztok! ha valaki szült már a RK klinikán (Nyírő), nagyon kíváncsi lennék a tapasztalataira! aztán nemsokára én is megosztom veletek a sajátjaimat
  1. 2017. július 19. 12:03536.



    Sziasztok,


    Gyorsan felsorolnám az elmúlt 30 hét negatív eseményeit:






    1. heti genetikai vizsgálat várakozási idő 1 óra




    2. genetikai vizsgálatról mi késtünk sajnos, viszont ezt hangoztatták az ott várakozóknak, hogy miattunk kell várni




    Doktor úr, aki kezdetben nem tudta kezelni a nyomtatási funkciót az ultrahangon, pár hete bejelentette, hogy ja ő nem vállal szülést. (mit gondolt??? sörhas? )




    új orvos magánrendelésére a város másik felén, másfél óra várakozás után nem jutottunk be, de addig volt időnk kitölteni a kézzel írott! bejelentkező napunkat (ő a honlapján is hangoztatja, hogy normális, hogy a terhességünk felét ott töltjük a rendelőben) Egy időpontra 5 hölgyet hívott, egy időközben feladta  küzdelmet.




    következő orvos: elmondta melyik szülési csomag vonatkozik ránk és még 70 ezer forint zsebbe, mert őt nem fizeti ki rendesen a korház




    30.hét babamozi : honlapon 5D 15 ezer forintért, vizsgálati lapon 4-5D szerepel, ehelyett 3 és 4 D-s képeket kaptunk . E-mailben ígért képek ill. video nem érkezett meg mondván külföldi e-mail cím van megadva. Csókolom az milyen? Gmail.com? Nevetséges….több száz ezer forintot ott hagy az ember és ilyen szolgáltatást kap.




     

  2. 2017. Április 12. 14:59535.

    Sziasztok, 


    Az egy hónapos tapasztalatomat szeretném megosztani, ami sajnos elég negatív.


    Tervezett terhességnél 4. héten szerettem volna ultrahangot, hogy ki lehessen zárni a méhen kívülit (néha "jobban" fájt a hasam). Szakonyihoz (tiszteletbeli alapítóatya) kerültem. Szimpatikus volt az intézmény, közel a munkahelyhez, gondoltuk legalább teszteljük...


    Problémák:


    Időpontra mentem, fél órát vártunk (nem gond, csak szóljanak)


    Amikor érdeklődtem, hogy szólítanak/ kopogjak, a klasszikus állami stílusú, tényleg bunkó válasz volt "nem kopogunk, szólítják"


    A vizsgálat volt már kevésbé kellementlen máshol, kicsit a hentes hozzáállás volt - hús-hús. Miután már voltam egy éve emlővizsgálaton, szerencsére azt megúsztam.


    Amikkel komoly problémáim voltak, és állami intézménynél is szerintem elfogadhatatlan lenne (nemhogy 30.000ftért...).


    Félrekódolt lelet: Olyan BNO kódot írtak, ami szerint több mint fél éve kórosan nem menstruálok - életemben nem késet, maradt ki (BNO kód pedig van arra is, hogy "terhes")


    Hiányos kórelőzmény:


    Direkt elmondtam, telefonban felvették, hogy görcsök miatt akartam tudni, hogy biztosan nem méhen kívüli a terhesség. Ez valahogy lemaradt.


    Szabálytalanul felvett citológia:


    A dr. úr vattával vette a citológiát. Vattával az érvényben levő szakmai ajánlások szerint nem ajánlott mintát venni, mert roncsolja a sejtek morfológiáját (az alakjukat, amiből megállapítható, hogy szabályosak -e vagy sem, innentől kb lutri mennyire használható a minta)


    Ellenben már nagyon ajálgatta a 75% os helyett 90% os HPV szűrést plusz 30.000-ért  (2014 ben volt negatív tesztem, párt nem váltottam, köszöntem, nem kértem)


    A leletet két hét múlvára ígérték.


    Több mint egy hónappal később érkezett meg a lelet, ASC - US - szabálytalan sejtek, nem értékelhető, valamilyen enyhe gyulladás, ami alapján természetesen a HPV teszt ( a reklámozott 30. ezres) nagyon ajánlott.


     


    Összesen 4 ultrahang kötelező terhesség alatt, ugye egy megvolt, de azért 3 hét múlvára visszahívott, "biztos ami biztos".


     


    Amikor otthon átnéztem a leletet ( ugye az ember a gólyahírnél, nem kezdi el ott a helyszínen apróra megnézni, bár kellene. :/ ) borzasztóan felháborodtam. Utána akkor amikor egy hónapra rá megjött a "gyanús" eredmény a rosszul felvett citológia alapján, megint...


     


    Azóta máshol (szakszerűen, műanyag fejjel levéve...) csináltattam HPV szűrést, szerencsére negatív.


     


    Biztos ami biztos nem mentünk vissza, és az intézményt is messziről elkerülöm a továbbiakban, az ott tapasztalt szakszerűtlen, és határozottan pénzorientált hozzáállás miatt. 


     


    biztos van jó orvos is, de mindenkinek kultúráltabb és főleg szakszerűbb ellátást kívánok...


     


     


     

  3. 2016. december 5. 08:09534.

    Sziasztok!


     


    A Róbert Károly Magánkórházban kit ajánlanátok, akihez elmehetnék endometriózis gyanújával, pontos diagnózis felállítására? 19 éves lány vagyok. A válaszokat kérem priviben (is) írjátok meg, mert új vagyok a fórumon, és lehet, hogy vissza sem keveredek ehhez a kérdéshez és kommentemhez :) 


    Köszönöm szépen!!! 

  4. 2016. március 16. 09:56533.

    Sziasztok,


    Én 2012. novemberében szültem a klinikán. Nekem nagyon jó élmény volt. Szintén Franciskánál szültem. Velem nagyon kedves volt, segítőkész, emberséges. Az orvosom is nagyon ügyes, emberséges volt. Most is visszajárok rákszűrésre egyéb gondjaimmal. 

    előzmény:
    Mentalevél (530)
    2013-09-30  20:12
  5. 2013. október 2. 17:18532.

    szívesen :) Ja még pár info: a kád jó volt, de itt sincs rá garancia, h ha épp más vajúdik benne, akkor használható. kád sok helyen van. 

     

    az ajándékcsomaghoz tartozó kis kérdőívet hihetlen erőszakosan tukmálták a nővérek napokig, h töltsük ki. azt se tudtuk, élünk-e (1. baba), így kitöltöttük. ezért ők nyilván pénzt kapnak, mi meg egy kevés értéktelen termékmintát kaptunk és azóta is egy rakat reklám levelet, telefont, stb.

    ha jót akartok, ezt ne töltsétek ki, vagy fals adatokkal.

     

    az ügyeletes be sem mutatkozott. viziten se. azóta is a kórház "megbecsült" szakembere.

    az orvosok etikátlanok (nem mind), egymást is lehúzzák, ami nem jó. mert mi van, ha pont olyanhoz kerülök (ügyeletes vagy vizit miatt), akit azelőtt jól lehúzott?! (az enyém egy kollégájára ezt mondta: "a macskámat sem bíznám rá"

     

     

    előzmény:
    kordacs (531)
    2013-10-01  13:26
  6. 2013. október 1. 13:26531.
    köszönöm :)
    előzmény:
    Mentalevél (530)
    2013-09-30  20:12
  7. 2013. szeptember 30. 20:12530.

    sziasztok! de örülök h megtaláltam ezt a topicot, talán segítek vkinek. én a róbert k magánklinikán szültem 2011 ben. csak azt mondhatom, h ne adjon ki senki ezért pénzt, mert semmivel sem tud többet mint egy államilag finanszírozott, hálapénzes kórház, sőt inkább kevesebbet.

    konkrétan: kaja sz-r, 3x kaptam enni (bukta ilyenek), holott 5xi étkezést ígértek

    csecsemős nővérek némelyike nagyon kedves volt, de több az átlag kórházas lenézős

    "felnőtt" nővérek elég jók

    orvosok között több RÉMES!!!!

    szülésznőm RETTENETES volt! az a Franciska, aki mai napig főnővér ott. megalázó és bunkó volt. ezt egy állami hely is "tudja",sőt.

    végösszeg 330 e Ft volt és nem a választott orvosomnál szültem, hanem akit akkor láttam 2.x

    vajúdás alatt kinn ültem a folyosón a lift mellett és fáztam. (január volt) az ügyeletesnek annyi esze sem volt, h behívjon és hellyel kínáljon. szemét!

    szóval sorolhatnám. az egész család szerint: gáz! 

  8. Torolt_felhasznalo_793872
    Torolt_felhasznalo_793872
    2013. július 26. 21:55529.

    Az 1-esben benne van az ügyeltes orvos+szülésznő díja is.Tehát ha nem kérsz fel senkit az ottani orvosok közül(magyarul nem kötsz szerződést úgy a klinikával,hogy kifejezette dr.xy-t szeretnéd),akkor éppen aki ügyeletben van fogja levezetni a szülésedet.Ez 250 e ft.

     

    Ha az ottaniak közül választasz orvost és szülésznőt is az 380 eft.

     

    A szülés5 kombináció arra vonatkozik,ha nem a klinika orvosai közül választanál,hanem Te vinnél egy sajátot,aki nem dolgozik ott.

    Akkor értelemszerűen a klinikának kifizeted a 250e ft-ot,plussz a külsős orvosnak annyit amennyit megbeszéltetek.

     

    Nyugodtan kérdezz ha még vmi nem világos.

     

    előzmény:
    kordacs (528)
    2013-07-26  20:38
  9. 2013. július 26. 20:38528.
    Köszönöm a válaszod.Én a választott doki "munkadíját" nem értem.Pldul az 1.csomagban ugye az sincs benne.És ha meg van sajátom (mármint lenne ott),akkor mit jelent,hogy ügyeleteseel szülni?BOcsi,ha ilyen kis érthetelen vagyok 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_793872 (527)
    2013-07-26  13:03
  10. Torolt_felhasznalo_793872
    Torolt_felhasznalo_793872
    2013. július 26. 13:03527.

    Szia!

     

    A Telki bezárt,úgyhogy pár hete én is a Klinikára járok.Eddig meg vagyok elégedve mindennel.Kedves volt mindenki,akivel eddig találkoztam,két vizsgálaton,vérvételen illtve szülőszoba látogatáson vagyok túl.

    Az árak,amennyi le van írva.

    A honlapon látod szülés 1-szülés 6 cím alatt.Péládul ha ügyeletes dokival+szülésznővel szülsz 250 e ft, ha mindekettő választott 380 e ft.Értelemszerűen a többi varicáió is így van.

    Van lehetőség arra,hogy párod is bent aludjon,ebben az esetben 22,000ft/nap neki a díj,ebben benne van az étkezés is.

     

     

     

     

    előzmény:
    kordacs (526)
    2013-07-26  11:40
  11. 2013. július 26. 11:40526.

    Sziasztok!

    Szeretném megkérdezni,hogy mennyi egy szülés a kórházban,mert nekem az árak nem egyértelműek.Lehetőség van arra is,hogy az apukával bent lenni egy 2 ágyas szobában vagy nincs? És láttam a csomagoknál,hogy az orovos közreműködői díjat nem tartalmazza.Egy kb. árat tudtok mondani?A császár mennyi?Bocsi,hogy így rátok zúdítom a kérdéseimet,de csak ezt az 1 topikot hozta ki a kereső :)

  12. 2013. június 21. 10:37525.

    Sziasztok!

    Most jöttem ki a  magán klinikáról, nagyon meg voltam elégedve, hálás vagyok nekik. Nőgyógyászati 1 napos műtétem volt. Persze volt , aki bunkó volt, de hát hol nincs ilyen, de az orvosok és nővérek nagyon rendesek. Ezek után csak hozzájuk fogok menni, minden pénzt megér,  persze remélem minden rendbe jön most már. 

  13. 2012. december 20. 23:09524.

    Nem tudom úgy vállalnak e ha nem oda jársz terhesgondozásra.

    A terhesgondozás díját két részletben lehet fizetni .

    Nekem nem volt szülésznőm mivel program császár volt, ha nem így lett volna mind kettőt fogadok az a legjobb. A csecsemásök tökéletesek voltak mikor mi tavaly bent voltunk.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_112832 (523)
    2012-12-20  15:30
  14. Torolt_felhasznalo_112832
    Torolt_felhasznalo_112832
    2012. december 20. 15:30523.

    Sziasztok!

    Jó lenne friss tapasztalatokat szerezni a klinikáról.

    Nekem lenne pár kérdésem:

    - ha eldöntöttem, hogy itt szeretnék szülni, de SZTK-ban lenne a terhesgondozás, mikor kell bejelentkezni a klinikára, hogy várjanak a szüléskor?

    - ha mégis a klinikán választanám a terhesgondozást, mikor kell kifizetni a csomag díját?

    - a választott orvosnak vagy a választott szülésznőnek van nagyobb értelme?

    - a csecsemősök javultak az utóbbi időben a klinikán?

  15. 2011. november 8. 12:05522.

    Koszi, megnyugtattal!

     

    Remelem hogy nekem is jok lesznek a tapasztalataim! 

     

     

    előzmény:
    Zemanek (521)
    2011-11-08  11:58
  16. 2011. november 8. 11:58521.

    Velem nagyon nagyon kedvesek voltak a csecsemősök, bármikor segítettek szopiztatni, pedig nagyon nezen ment, volt hoyg egy órát szenvedtünk, tökéletesek voltak. A kaja normális volt. Ha apa anya kéri, akkor mehetne fürdetni.

    Azt nem tudom, hogy nap fürdetik e, mert nem kérdeztem.

    előzmény:
    Rugove (520)
    2011-11-08  11:48
  17. 2011. november 8. 11:48520.

    Sziasztok,

     

    Jo lenne olvasni friss szules elmenyeket a Robert Klinikarol!!

     

    Foleg az erdekelne, hogy javult-e a helyzet a csecsemosoknel (tobben irtak, hogy nem voltak tul kedvesek), es hogy pontosan mi tortenik a babaval szules utan. Megfurdetik meg aznap?

     

    Illetve azt is hallottam, hogy masnap is ok viszik el furdetni nem az anya/apa, ez tenyleg igy van??

     

    A masik kerdes, hogy telen is nagyon meleg van? Javult a kaja?? :)

     

    Megkoszonnem ha irnatok..

     

     

    előzmény:
    kitroka (1)
    2008-05-18  21:20
  18. Torolt_felhasznalo_754984
    Torolt_felhasznalo_754984
    2011. június 20. 16:34519.
    Igaz én sajna egy missed ab műtét miatt voltam bent egy éjszaka, de teljesen elégedett voltam mindennel és mindenkivel. Dr. Nyéky Boldizsárhoz járok én is, nagyon lelkiismeretes, korrekt orvos, a kórházat és az orvost is mindenkinek csak ajánlani tudom!
    előzmény:
    kitroka (1)
    2008-05-18  21:20
  19. 2011. június 20. 16:25518.

    Pár napja a mi tündérünk is megszületett. Hosszan tudnám fejtegetni, hogy milyen csodálatos baánk van, és mennyire nehéz és boldog is egyben az új helyzet, de ez a fórum nem ezért van :)

     

    A kórházról... Életem egyik legjobb döntése volt, hogy  a Róbert Károlyt választottam. A szülész orvosom Dr. Nyéky Boldizsár volt, a szülésznőm Czemmel Franciska, a terhesgondozás alatt és a szülés alatt is a legnagyobb szakértelemmel és megbízhatósággal kezeltek bennünket. Mindenkinek ajánlani tudom őket.

    A szülőszobák teljesen kultúráltak, nem 5 csillagos szálloda jellegűek, de vajúdás közben nekem semmiben nem volt hiányom. Igaz kicsit sokan szültünk aznap, és nagy volt a jövés-menés, de minden figyelmet megkaptam, ami kellett. Az Apuka végig bent lehetett, vele is figyelmesek voltak, jó hangulatban telt az idő odabent, persze a fájások alatt ez nem sokat számított. Ahogy megszületett a pici a hasamra tették, utána vitték csak el megmosdatni, ahova az Apuka kísérte, pár perc múlva vissza is jöttek, és a szülésznő segített mellre tenni, ami szintén csodálatos volt.

    1 óra múlva kijöhettünk a szülőszobáról, az osztályra. Családi szobát választottunk, hogy a férjem is bent lehessen velünk. Ezt mindenkinek ajánlani tudom, hogy ha ki tudja fizetni a plusz összeget, tegye meg, mert életük legszebb napjait közösen élhetik meg. A szobák tiszták, jól felszereltek.

    A csecsemős nővérek nagyon lelkiismeretesek, jó helyen vannak a picik náluk. Segítőkészek, szoptatásban, pelenkázásban mi nagyon sok segítséget kaptunk. Minden nap jön 2x egy orvos, aki a kismamát vizysgálja meg, 2x a gyerekorvos. Ezen kívül nekem még jött napi 1-2-szer a saját orvosom és szülésznőm is, uh ennél nagyobb figyelem már tényleg túlzás lett volna.

     

    Egyedül az étel az, ami szerintem nem kismamának való, mert ugyan ehető, de nem igazán tápláló, és a felépüléshez, szoptatáshoz nem elég jó. Én mindennap hozzápótoltam a családomtól kapott levesekkel, egyebekkel.

     

    Szóval, mindekinek csak ajánlani tudom a maximális biztonságot ;)

     

    Ha valakinek kérdése lenne, nagyon szívesen válaszolok.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  20. 2011. május 17. 10:01517.

    A kaja ehető, nem éttermi, de teljesen elfogadható, én csak pogit ettem mellé, mert azt nagyon kívántam.

    Semmi más nem kellett szerintem. Én még azt sem vittem mindent ami fel volt írva.

     

    előzmény:
    zitam (516)
    2011-05-16  14:20
  21. 2011. május 16. 14:20516.

    Szia Zemanek!

     

    Ezek szerint minden rendben Veletek! :) Nagyon örülök és gratulálok a picihez :)

    Már mi is ott tartunk, hogy bármikor indulhatunk, úgyhogy izgulunk.

     

    Ha van időd, néhány praktikus tanácsot megoszthatnál velünk, hogy mit érdemes bevinni az osztályra, amit a honlapon nem írnak. Tényleg rossz a kaja, érdemes kiegészíteni kintről hozottal?

     

     

    előzmény:
    Zemanek (515)
    2011-05-12  11:17
  22. 2011. május 12. 11:17515.
    Minden fillért megért a klinika. Az érzéstelenítést ugyan megszenvedtem, de ez nem az ő hibájuk. Az ellátás és a személyzet remek volt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  23. 2011. május 2. 21:02514.

    Köszi. Hát azért jobb lett volna a hüvelyi, de ez van.

    Holnap reggel6ra kell  mennem, 8kor lesz a császár.

    Majd ha tudok jelentkezem.

    előzmény:
    zitam (513)
    2011-05-02  18:22
  24. 2011. május 2. 18:22513.

    Zemanek!

     

    Ne szomorkodj. Egyik ismerősöm császárral és hüvelyi úton is szült, és azt mondta, hogy a császáros szülés után sokkal hamarabb helyrejött, és azt választaná harmadjára is, nem érzett semmilyen hátrányát. Úgyhogy csak arra gondolj, hogy 9 hónap szorgos munkád után, végre láthatod a babád és mindketten a Nektek legbiztonsgáosabb megoldást kapjátok :)

     

    Szorítok Nektek. Gondolom, hogy most egy jó ideig nem fogsz a neten lógni, de ha még is, majd örvendeztesd meg a fórumot a fejleményekkel ;)

     

     

     

    előzmény:
    Zemanek (512)
    2011-04-27  19:54

Címlap

top