Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr. Molnár Mihály?

Torolt_felhasznalo_384580
Torolt_felhasznalo_384580
Létrehozva: 2006. december 1. 19:36

Sziasztok.

Dr. Molnár Mihályról szertnék megtudni mindent amit csak lehet. Ő most a tatabányai főorvos és kb egy éve jött ide Orosházáról, de nem igazán lehet róla tudni és szeretnék véleményeket azoktól akik ismerik vagy szültek nála.

Köszönöm.

  1. 2017. január 17. 20:1211.

    Szeretnék elmesélni egy történetet, ami január 14-én történt meg velünk a tatabányai szent borbála korház egyik osztályának várójában.
    Párom térdre rogyva megtörten sír mellettem a földön, mikor arra jön dr molnár mihály osztályos főorvos, és kioktató, gunyús, gusztustalan hangnem ránk üvölt, hogy mégis mit képzelünk magunkról, ez egy kórház, hogy merészelünk ilyeneket csinálni.
    Kedvemhez mérten felvilágosítottam, hogy szencsétlen lány édesanyját nemrég hoztuk be a korházba, és most közölték vele, hogy max pár órája van hátra. Ezek után is még akkor is ő volt felháborodva, és csak ismételte előbb is elhangzott módon, stílusban ugyan azt. Közöltem vele, hogy hogy lehet egy ilyen undorító ember, hogy nem elég hogy lát egy huszas évei elején lévő lányt összetörve sírni, és nem hogy megkérdezné, hogy mi a baj, segíthetne e, ő inkább "letámadja" lehordja, és miután felvilágosítjuk, ugyan úgy folytatja. Miután befejeztem mondandóm, ő ugyan úgy szajkózza a magáét, továbbra is mi, kedvesem vagyunk a rosszak, és mégis mit képzelek magamról. Miután közöltem vele, hogy jobb ha befejezi és tovább sétál, különben bejuttatom valamelyik sürgősségi osztályra, morogva szitkozódva elsétált. Több ember is tanúja volt a dolognak, és ők is értetlenül álltak a történteknél.
    Nem értem, hogy ilyen emberek hogyan létezhetnek, lehetnek orvosok, egyáltalán akármi.
    Érdeklődtem a kórházban, hogy tehetnék panaszt, azt mondták töltsek ki egy betegelégedettségi lapot, amit az osztályok előtti várokban megtalálhatok. Mint vártam sehol sem találtam. Úgyhogy akkor annyiban hagytam.
    Sajnos az incidens után körülbelül egy órával párom édesanyja örökre lehunyta szemét.
    A teendők miatt sajnos várat magára a személyes panasz,de addig is ahol lehet megosztom a történteket.
    Remélem másnak nem okoz szívfájdalmat, megaláztatást ez a gusztustalan undorító ember.

  2. 2016. július 7. 21:0410.

    Sziasztok!


    48 éves vagyok és három lányom nála szültem és nagyon jó véleménnyel vagyok róla. SŐT! Szó szerint neki köszönhetem mind a három lányom életet, sajnos nálam nagyon nehezen maradtak meg a gyerekek. De neki sikerült megmenteni. Most már  24 - 22 - 12 évesek és HÁLA egészségesek! Amit a szülést illeti , mindent megtett, hogy ne szenvedjek. Nekem a szülés mindössze 2 óra volt mindháromnál. Ultrahangban nagyon profi !!!!!! Nagyon sok dolgokat észre vett más kismamánál, ha ő eszt nem teszi a mama és baba is meghalt volna. 


    Nagyon örülök, hogy az orvosomnak mondhattam! Tiszta szívből kívánok neki egészséges, boldog , hosszú életet!!!!


     


     

  3. Torolt_felhasznalo_204385
    Torolt_felhasznalo_204385
    2009. március 23. 12:399.

    Szia.Én a Molnár dokihoz járok.Az igaz ,hogy  hangulat ember,de nekem is sokan azt mondták,hogy a közelben szakmailag ő a legjobb.Az hogy lecsajozott mindenkit szerintem jó pofa és hangulat javító.A lazasága jo.De néha eléggé nyers.Ha választanom kell egy fapofa,szalonképes viselkedésü,de a szakmában tök béna doki között és közte,hát én inkább öt válsztom.Hisz nekem a szakmai tudás a lényeg,nem a csomagolás.

    A stilusa meg néha valoban túl közvetlen,de bennem feloldja a feszültséget,utálok nőgyogyászhoz járni,mert a leg intimebb testrésemet vizsgálják,de ő az elsö akinél már majdnem természetes ez a foku mezitelenség.

    előzmény:
    Bölcssali (6)
    2006-12-01  21:03
  4. Torolt_felhasznalo_384580
    Torolt_felhasznalo_384580
    2006. december 8. 14:538.

    Szia

    Utánna jártam tatabányán a Molnárnak és a csecsemő osztály főnővérétől csak jót hallottam róla.A Fiatalabb nővérek is nála szűltek és azt mondják hogy ő a legjobb uhorvos és nagyon jó.

    Gondoltam nem árt ha erről is tudsz.

    A főnővér az egyik ismerősőm anyukája és ő mondta ezeket, vele dolgozik nap mint nap.

    Ha gondolod írj még hátha tudunk segíteni egymásnak.

    Szia 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_852523 (4)
    2006-12-01  20:36
  5. Torolt_felhasznalo_384580
    Torolt_felhasznalo_384580
    2006. december 2. 11:067.

    Köszönöm hogy ilyen sokan írtatok, én még nem voltam nála egyszer sem de meglátom hogy a hallottak után egyáltalán megismerjem -e. Most a Rókay hoz járok, és azért érdeklődtem a Molnár után mert nem tudom ha végre terhes leszek hol szüljek tatabányán vagy komáromba.

    Előre el akarom dönteni, hogy ki és melyik kórház a jobb, és a terhesgondozást már a kiválasztottnál szeretném kezdeni.

    Várom még a leveleket továbbra is.

    Köszönöm

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. 2006. december 1. 21:036.
    A stílusát nem bírtam soha elviselni- pedig nem vagyok egy savanyúuborka, de vannak helyzetek amikor ismerni kellene egy bizonyos határt. Ő ezt nálam túllépte és ahogy hallottam többeknél is. A " na hogy vagytok csajok" pl nem egy szimpatikus vizitszöveg szerintem, pláne egy olyan kórteremben ahol az átlagéletkor 50 év de ebbe beleszámít a  17 éves másodszor szülő cigánylány és a 80 éves mamőka is. Szóval én emiatt inkább mást választanék..... Mint szakember? Nem tudom megítélni, mert ezekután nem mentem hozzá egyszer sem.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_384580 (1)
    2006-12-01  19:36
  7. Torolt_felhasznalo_241130
    Torolt_felhasznalo_241130
    2006. december 1. 20:425.

    Sziasztok!

    Előre bocsátom, nem szültem  Molnár doktornál.A választott orvosom és a doktor úr között érezhető feszültség volt itt Orosházán. Molnár úr karizmatikus ember, aki tényleg megosztja a kismamákat.Az én habitusom nagyon más, így nem őt választottam.

    Kriszta

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_852523 (4)
    2006-12-01  20:36
  8. Torolt_felhasznalo_852523
    Torolt_felhasznalo_852523
    2006. december 1. 20:364.
    Furcsa amiket irtok. Persze jó hallani, mert magamtól nem gondolnám ezeket. Nekem nagyon szimpatikus volt, mikor nála voltam, és hát elég komolyan elgondolkodtatott, hogy átmenjek-e hozzá, mert a saját dokimmal nemigen vagyok megelégedve.
    Ezek után megint eltűnődöm a dolgon...mellesleg bennem télleg jó benyomást keltett. És lehet, hogy előre megmondja mi van (árban), de
    1. az ő magánrendelése az egyik legolcsóbb a városban, pedig osztvez.
    2. 150ezerből 4 gyereket eltartani nem is lehet. Nem vagyok a para híve, mert nagyon gusztustalan, felháborító, de az sem normális, hogy egy orvos annyit keres amennyit.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  9. Torolt_felhasznalo_398948
    Torolt_felhasznalo_398948
    2006. december 1. 20:193.
    No komment 
    előzmény:
    floryka (2)
    2006-12-01  20:07
  10. 2006. december 1. 20:072.
    Én nem szülnék nála még akkor sem ha ő fizetne nekem. Mikor nőgyógyászati műtétem volt, kinn lébecoltam azon a folyosón ahol az ő szobája volt. Akkor jött be szülni az egyk ismerősöm, és hallottam hogy telefonáltak neki hogy menjen be a szülőszobára. De nem ment, mert valamit nézett a tv-ben. Még 2x telefonáltak neki mire nagykegyesen kiment, de addigra már csak varrnia kellett mert a baba megszületett. Egyébként fogadott orvos volt.
    Lánykoromban egyébként néhányszor én is voltam nála, de nem jött be a nyálas ölelgetős stílusa, aztán nem is mentem hozzá többet.
    Egyszer volt hogy hüvelyi ultrahangra kellett mennem, és azt ő csinálta itt a szakrendelőben. Számomra nagyon kellemetlen volt hogy az előző beteg még ki se ment, de nekem máris fel kellett volna vetődnöm a vizsgálóra. Mivel meg akartam várni hogy kimenjen, direkt lassabban vetkőztem, de akkor a doki nagyon csúnyám rámförmedt hogy igyekezzek mert nem ér ő rá itt rám estig várakozni...
    Anyukámnak 20 évvel ezelőtt mindenképp ki akarta venni a méhét, azt mondta neki hogy vetesse ki, mert mindketten jól járnak... Mondanom se kell, nem vetette ki, és azóta is megvan a méhe és kutya baja.
    Egyébként a korrekt tájékoztatáshoz az is hozzá tartozik, hogy nagyon jó és elismert ultrahangos szakember, ezt nem lehet elvitatni tőle. Itt elég sok betege volt, és gondolom van is még, mert hétvégente itthon is folytatja a magánrendelését, és vannak olyan elvetemült nők is, akik képesek utána menni és tatabányán szülni jó pénzért. Egyébként úgy hírlik, ő az a típusú orvos ki előre megmondja hogy mekkora az az összeg amiért lehet nála szülni.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_384580 (1)
    2006-12-01  19:36

Címlap

top