Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Női karrier - létezik??

Juliette**
Létrehozva: 2005. Április 8. 19:59
A kérdés feltevésére az ösztökélt, hogy mostanában úton-útfélen visszaköszönnek olyam történetek, amikben általam is ismert csinos fiatal nők igen magas pozícióba jutottak. Hogy hogyan, majd elmesélem, akit érdekel.

De ami sokkal jobban érdekel, az az, hogy szerintetek ma képes-e önerőböl, csak a tanultsága, szakmai képességei alapján egy fiatal nő karriert csinálni?
Várom a történeteket, véleményeket.
  1. 2005. június 24. 20:59295.
    Ez így van, ahogy írod.
    Nyilván nincs tökéletes anya és nincsenek tökéletes kölkök se, mert néha azt érezni, falra hányt borsó nekik minden szó, de mégis. Mikor "helyzet" van, elQjön belQlük az, amit magukba szívtak: szeretet, önzetlenség, segítQkészség.
    A csúnyán beszélés ellen viszont nehéz tenni. Ma a fiúk korosztályában az a divat, ki beszél rondábban, az itthoni nyesegetés ellenére tuti, hogy suliban Qk is csúnyán beszélnek. De remélem, elmúlik majd.

    Azt hiszem, egy anya akkor lehet nyugodt, ha úgy érzi, megtett mindent, amit a lelkiismerete szerint meg kellett tennie. . . Néha ez is kevés, de legtöbbször elég.
    Mondjuk én is azért maradtam velük otthon 5 évig, és nyomorogtunk 1 tanári keresetbQl, mert fontosnakt tartottam, hogy én tanítsam meg beszélni a gyerekeket, én szoktassam szobatisztaságra, velem együtt énekeljék az elsQ dalokat, és egyáltaán, enyém legyen a kiskoruk. . . És én az övék.
    Néha nosztalgiázom, mert most nagy pörgésben vagyok, melóhely szempontjából legalábbis.
    Én 6 órás munkát tartanék ideálisnak, és akkor nem lennénk ilyen lestrappált, nyúzott mamák. És a gyerekekkel való játék, foglalkozás, lélekápolás, tanulás se a saját magunk idejébQl venne el. Bár hosszú az éjszaka, 11 után is lehet olvasgatni, feltöltQdni. Csak épp hullafáradtak vagyunk.
    Hát nem tudom, jól csinálom-e, de amíg mindkettQ lerohan, mikor hazaérek, és a nyakamba csimpaszkodnak, örökké kérik a csikizést, játszunk, együtt csinálunk gyümölcslevest, meg olvassuk a tengerimalacos könyvet, míg én közben tételt tanulok ÁV-ra, talán addig nincs gond.

    Amúgy meg nem vagyunk atyaúristenek, a legjobb szülQi szándék se elég néha, mert a gyerek egyéniségén is sok múlik. . . De én nem is akarok mintakölköket. Inkább boldog és boldogulni tudó embereket szeretnék belQlük faragni. Nem is olyan könnyq feladat.
    előzmény:
    veralány (294)
     
  2. 2005. június 24. 11:50294.
    Karrier és gyerek összeegyeztetéséről, volt egyszer egy Nagy Emőke nevű nő az Nők Lapjánál, nagyon szerettem a cikkei, tmindig ugy gondoltam, meg ugy is festette le na őneki sikerült összeegyeztetni a dolgokat, aztán egyszer a Nap-Keltében láttam a gyerekével együtt valami iskolai botrány volt, ott volt a z emőke gyerekei , is bukásszélén, neveletlenül, tiszetelet nélkül, hu kiábrádnitó volt.
    A kamaszkor nem mentség a bukóságra egyébként valami hatalmas botrány volt a Nap-Keltében.
    Csak az a kérdés merül fel bennem, ha egy nő nem ér rá a saját gyerekére, ha az 1 évesre nincsen ideje, akkor minek szül?
    Papa, nagyi, baby-sitter?Végül is s gyerek felnő, csak olcvastam egy érdekest, hogy a nők amig kicsi a gyerek előszeretettel mondják, jaj nem birom otthon, jaj, jaj, jaj, aztán 15 év mulva kapnaka fejükhöz, hogy de jó lenne valakit puszikálni, babusgatni, csak az a baj, hogy akkor a gyereküktől visszakaőpják azt, amit ők adtak a gyereknek a kiskorukban, a nemtörördést.
    Egy 15 éves már nerm babusgatásra való.
    Szerintem olyan lesz a kamszkorban az érzelmi kapcsolat a gyerek és a szülő közt, amilyen kisgeyerekkorban. Szinsznőktől szoktam hallani, jaj nagyon szeretem ám a gyerekem, meg imádom, meg frankón ööszzzeegyeztetetm a családot munkával, jaj, de állandóan furdal a lelkiismeret, meg a ygerek is álladóan nyűgös, hogy nem vagyok vele együtt eleget, arról nem is beszélve, hogy bukdácsl az iskolában. Én gyerekkoromban azt kértem egyszer anyutól, hogy maradjon otthon és ne dolgozzon, pedig ő nem is csinált karriert
    előzmény:
    veralány (293)
     
  3. 2005. június 24. 01:08293.
    bemlapomon Delhusa GJon és barátnője
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2005. június 24. 01:05292.
    tv2n van egy uj műsor
    a szóda
    a csaj a Mia alias Bienek Ildi
    a kis róbert richárd szeretője
    azért kapott a tévén egy műsort
    a csaj 22 éves modell és semmi gyakorlata végzettsége nincs
    ja mondjuk volt egy fél évig egy gagyi kis csatornánál
    na igy kell karriert csinálni
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. 2005. június 15. 08:20291.
    Sajnálom szerencsétlen Básthy, de hogy lehet valaki olyan hülye, hogy egy puccos fiatal csajra ráirat mindent szerelme bizonyítékául????
    Mi ez, ha nem egyértelmü húsvásár?
    CSajszi ágyba be, cserébe házat kapott?
    Básthy megérdemli a sorsát, mert hülye.
    De a gyerekei nem ezt érdemelték volna, hogy kitúrják Qket. Ez van az idösebb pasikkal, elszáll velük - némelyikkel a ló - fehér lovas királyfinak érzi magát, miközben gnóm kis törpe, csak késQbb derül ki, hogy a látszatérzés mögött a pénz állt.
    sose fognak tanulni az ilyen esetekbQl a lüke pasik, mert mennek a farkuk után. . .
    nem tudom igazán sajnálni azt, aki tudta, veszélyes vizekre evez, mindent kockáztat csak hogy friss pipihusi legyen a fogára, és letojja a gyerekeit, mindnekit. Tudhatta, mikor aláírta a jogi megállapodást, hogy ki fog szúrni a gyerekeivel mindenképp.
    ErrQl nem Zsuzsa tehet, hanem Básthy, mert a farka elQrébbvaló volt a saját húsa-vérénél, a gyerekeinél. . .
    Majd ha korosztályukból való, Qket megbecsülQ, normális nöt választanak az ilyen beteges, elhízott pénzemberek, akkor talán nem csalódnak akkorát. A legnagyobb önámítás azt hinni, a pacemeakerükbe szeret bele a sóvárgott híres nQ. . . ugyan. . .

    Kár, hogy a jog nem rendelkezik normálisan errQl. Akinek gyereke van, és a felmenöje elválik, megözvegyül, annál jó lenne az akkori állapot szerinti vagyoni részt zárolni gyerekeknek, mármint a törvényes, köteles részt, így elkerülhetQ lenne, hogy a meghülyült apuci, anyuci elkótyavetyélje egy pénzhajhász fiatal húsért cserébe a család összes vagyonát. . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_404064 (294)
     
  6. Torolt_felhasznalo_784698
    Torolt_felhasznalo_784698
    2005. május 31. 01:10290.
    Playboy nyuszik smink nélkül - Pósa lerántja a leplet



    A Playboy főszerkesztője könyvében lerántja a leplet a hazai vetkőző sztárokról is.
    2005. 05. 30 09:01



    Gregor Bernadettet, Zalatnay Saroltát és Bálint Antóniát is levetkőztette Pósa Árpád, aki négy éven át volt a nyuszis újság főszerkesztője. Most könyvben foglalta össze négy év élményeit és tapasztalatait.

    A kötetből fény derül a munkával járó nehézségekre, például, hogyan lehet meggyőzni egy sztárt, vagy hogyan ajánlkoztak fel modellek, csak hogy bekerülhessenek a magazinba. Megtudhatjuk azt is, hogy a címlapon pózoló hírességek mennyit kaptak egy-egy fotózásért.

    "A nő két dolgot akarhat nagyon: hogy megjelenjen egy aktsorozata vagy ne jelenjen meg" - ez Pósa hitvallása.

    A szerkesztő több éves sportújságírói múlt után került a gyönyörű nők világába, és élvezte, ahogyan sodorják az események. Különböző kalandjairól is szót ejt könyvében, meg persze arról is, hogy kinek mennyire valódiak a bájai.

    Azonban mára megkopott ennek is a varázsa. Pósa elmondása szerint jó volt egy nagy család tagja lenni, de ebből a világból elege van. A lányokon mérhető is ez a hatalmas stressz. Ha bármelyik modellt smink nélkül látta, a látvány szörnyű volt, pláne ha valaki lelki világába is bepillantást nyert. Elmondta, hogy a modellek kilencven százaléka küzd valamilyen szenvedéllyel vagy lelki betegséggel.

    Úgy gondolja, most egy kicsit nyugalmasabb életet szeretne, így saját borospincéje körüli munkálatokkal foglalja el magát. (Színes Bulvár Lap híre alapján ma. hu)




    előzmény:
    Juliette** (289)
     
  7. 2005. május 30. 12:42289.
    Sajnos ez így van.
    M. o. a mutyi országa még mindig, uram-bátyám kapcsolatok dominálnak.
    Erre már én is rájöttem, aki oly naiv :-D
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_784698 (288)
     
  8. Torolt_felhasznalo_784698
    Torolt_felhasznalo_784698
    2005. május 30. 12:29288.
    egy fejvadászó ismerősöm szerint a z állások 85-90%-át protekci töltik be
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_483608 (284)
     
  9. 2005. május 30. 11:21287.
    Jó látni, hogy vannak komolyabban gondolkodó fiatalok is. Ti nem lesztek elveszett emberek :-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_483608 (284)
     
  10. 2005. május 30. 11:20286.
    Lehet, hogy azért, mert a világon a legtöbb helyen patriarchális a társadalom? :-)
    Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek, bocsi a szójátékért, gyerekkorom sokszor hallott mondása volt.
    Ugye világos, ki a Jupiter és a kisökör?. . .
    Beszélhetünk itt esélyegyenlőségről ffi-nő közöött, az sose lesz.
    előzmény:
    pioane (283)
     
  11. Torolt_felhasznalo_544962
    Torolt_felhasznalo_544962
    2005. május 30. 11:15285.
    Na, ja, én is pont evvel találkoztam az egyetemen. Rengetegen vártak vmi sültgalambra, hogy nekik majd elesz egy tuti diplomájuk. aztán hiába mondtad neki, hogy de nem fog neki könyörögni egy cég se, hogy na de ide gyere. Nekem eléggé úgy tűnik van egy jelentös diplomázni fogó réteg, aki íly módon gyarapítja aztán a munkanélküliek táborát, csak mert még adj isten 22 évesen is 16 éves szeretne lenni. Pedig azt nem lehet. Igaz bulizni azért kell, csak ilyenkor már mást is:)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_483608 (284)
     
  12. Torolt_felhasznalo_483608
    Torolt_felhasznalo_483608
    2005. május 30. 11:06284.
    sziasztok!

    jó dolgokat írogattatok eddig, mivel nem volt időm mindent végigbogarászni, lehet, h olyan ötlettel állok elő, ami már rég lefutott, de engem tényleg érdekel a véleményetek: nem gondoljátok, hogy sokakból az akarat is hiányzik? (félretéve most minden hátrányos helyzetet, diszkriminációt) Én végzős egyetemista vagyok, és a környezetemben azt látom, hogy mindenki iszonyat mód élvezi, hogy még bulizhat reggeltől estig és semmit nem csinál (tisztelet persze most is a kivételnek), mert ő ráér diploma után munkahelyet keresni. Én ilyenkor a fejem verem a falba, hogy ébredjenek már fel, amikor elhagyják a sulit, szakmai tapasztalat nélkül, mellettük még száz másik fog ugyanazokra az állásokra pályázni, és akinek van már tapasztalata, hatalmas előnnyel indul. Sokan inkább a kényelmet választják, aztán később sírnak, hogy milyen nehéz munkát találni. itt most csak és kizárólag a pályakezdőkről írok, ebben vagyok egyedül kompetens.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. 2005. május 30. 10:57283.
    Miert van az, hogy sokan fel vannak haborodva, es "karrieristanak" titulaljak az anyat ha visszamegy dolgozni es a gyereket bolcsibe adja, viszont attol nem zarkoznak el hogy ferjuk, a csalad megelhetese erdekeben annyit dolgozik naponta, sot hetvegen is, hogy a gyereket szinte csak 'kolcson' kapja neha az anyukatol. . . ?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. Torolt_felhasznalo_784698
    Torolt_felhasznalo_784698
    2005. május 30. 10:51282.
    sok helyen kiirják, hogy cvsinos munkaerő felveszünk 30-ig, ilyenkor legszivesebben megkérdezném, hogy kurvának kellek, vagy jogásznak?::))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_784698 (281)
     
  15. Torolt_felhasznalo_784698
    Torolt_felhasznalo_784698
    2005. május 30. 09:37281.
    én meg ismerek olyant is, aki 32-35 évesen végezte el az egyetemet ésmégis karriert csinált
    előzmény:
    Juliette** (280)
     
  16. 2005. május 30. 08:44280.
    Látjátok, ilyen az élet. . .
    Én üzleti szférában dolgozok, és vágyok a közoktatásba, mert nem ismerem az ottani viszonyokat, talán kicsit idealizálom a tanári munka szépségeit. Pedig lehet, hogy egy idő után az is mókuskerék tud lenni. . .

    Ti vágytok az üzleti világba? Vajon milyennek képzelitek?
    Itt a hierarchia adott.
    Míg egy tanárnak lehetnek jó ötletei és szabadsága azok megvalósításában, addig egy itteni beosztott munkavállalónak erre nincs lehetősége.
    Sajnálom, hogy ma M. on. a legkevésbé se kíváncsi sok cég a dolgozók kreatív ötleteire, még mit nem. Húzzák a gályát, amit okos vezetők adtot szabályok szerint kitaláltak és ez a dolguk, hajtani a profitot.
    Az már néha szabályosan fáj, hogy nem sazbad, nem illik gondolkodni, legalábbis mélyen nem.
    Mert akkor elmenekül az ember innen.
    viszont amíg családot kell eltartania, addig nem sok lehetősége van, hogy hová meneküljön az igénytelen tömegmunka elől.

    Nekem az a meglátásom, hogy az tud ma viszonylag könnyen előrébb jutni, terveit megvalósítani, bármilyen szakterületen, aki
    - rögtön érettségi után tanul tovább főiskolán, egyetemen
    - pályakezdő huszonévest még felvesznek, pályakezdő negyvenest már nem, mert eleve leírják az embereket az üzleti szférában 35 év felett
    - ismeretsége van, hogy megkapja az esélyt a munkára
    - szerencséje van, mert jókor, jó időben volt jelen
    - könnyen alkalmazkodik a kollektíva nomáihoz, és képes azokat akár gondolkodás nélkül elfogadni, alkalmazni, azaz team-szellemben gondolkodni. Néha jó értelmű csapatmunka van, máskor kollektív bégetés a főnök világmegváltó gondolataira, aztán a furkálás egyénileg
    - mindezeken túl, ha nő, legyen csinos, jól öltözött, szexy, hogy mint nőt elfogadják

    Ezen körülmények, tulajdonságok birtokában lehet könnyen karriert csinálni szerintem ma M. on.
    Ja, meg befolyásos férfiak szeretőjeként :-) De ezt már taglaltam, és talán nem tömeges jelenség.

    A többieknek is lehet karriert csinálni, de 2-3-szoros energiabefektetéssel és kétséges kimenettel.
    előzmény:
    meecon (279)
     
  17. 2005. május 29. 17:41279.
    Ajvé!
    Bocsánat, nem volt szándékos a megháromszorozódás!
    m.
    előzmény:
    meecon (278)
     
  18. 2005. május 29. 17:39278.
    Szia, TheCity!
    Bocs, nem erre a konkrét megjegyzésedre reagálnék, csak "szolidaritásból" állnék melléd:-)
    Én is tanár vagyok a felsőoktatásban (csak Magyországon) és már kezdem megszokni, hogy mások (nem tanárok) szerint tanárnak lenni az iszonyú klassz, a pénzért meg ne nyavalyogjunk.
    Hát nem is tudom. A publikációs kényszerről szóló bejegyzésedet is szó nélkül hagyták. Jellemző, aki nem műveli, azt sem tudja, mi az.
    Az, hogy nyáron kötelezően kiveendő szabink van, maga a mennyország, ugye? :-) Vagy hogy tanítási időben SOSEM mehetünk szabira, bármi van is, max. betegek lehetünk, de az órákat be kell pótolni (nálunk ez így van).
    Az, hogy valakinek a heti 20 óra tanítás kevés, magánvélemény. Szerintem heti többféle másfélórás, kőkemény kollokviumi előadásra felkészülni és még ki tudja hány szemináriumot megtartani havaj, utána még publikálj, konferenciázz, korrepetálj, levelezz hétvégén is a diákjaiddal, mert rögtön panaszkodnak, ha nem ugrasz nekik. Csupa móka és kacagás.
    Egyébként szeretek tanítani, csak nem a mai fiatalokat. Csoportonknt 2-3 fő (maximum), akikkel lehet dolgozni, a többi átvergődi magát a szakjain. Ez az én sk. statisztikám.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_528098 (267)
     
  19. 2005. május 29. 17:39277.
    Szia, TheCity!
    Bocs, nem erre a konkrét megjegyzésedre reagálnék, csak "szolidaritásból" állnék melléd:-)
    Én is tanár vagyok a felsőoktatásban (csak Magyországon) és már kezdem megszokni, hogy mások (nem tanárok) szerint tanárnak lenni az iszonyú klassz, a pénzért meg ne nyavalyogjunk.
    Hát nem is tudom. A publikációs kényszerről szóló bejegyzésedet is szó nélkül hagyták. Jellemző, aki nem műveli, azt sem tudja, mi az.
    Az, hogy nyáron kötelezően kiveendő szabink van, maga a menyország, ugye? :-) Vagy hogy tanítási időben SOSEM mehetünk szabira, bármi van is, max. betegek lehetünk, de az órákat be kell pótolni (nálunk ez így van).
    Az, hogy valakinek a heti 20 óra tanítás kevés, magánvélemény. Szerintem heti többféle másfélórás, kőkemény kollokviumi előadásra felkészülni és még ki tudja hány szemináriumot megtartani havaj, utána még publikálj, konferenciázz, korrepetálj, levelezz hétvégén is a diákjaiddal, mert rögtön panaszkodnak, ha nem ugrasz nekik. Csupa móka és kacagás.
    Egyébként szeretek tanítani, csak nem a mai fiatalokat. Csoportonknt 2-3 fő (maximum), akikkel lehet dolgozni, a többi átvergődi magát a szakjain. Ez az én sk. statisztikám.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_528098 (267)
     
  20. 2005. május 29. 17:37276.
    Szia, TheCity!
    Bocs, nem erre a konkrét megjegyzésedre reagálnék, csak "szolidaritásból" állnék melléd:-)
    Én is tanár vagyok a felsőoktatásban (csak Magyországon) és már kezdem megszokni, hogy mások (nem tanárok) szerint tanárnak lenni az iszonyú klassz, a pénzért meg ne nyavalyogjunk.
    Hát nem is tudom. A publikációs kényszerről szóló bejegyzésedet is szó nélkül hagyták. Jellemző, aki nem műveli, azt sem tudja, mi az.
    Az, hogy nyáron kötelezően kieendő szabink van, maga a menyország, ugye? :-) Vagy hogy tanítási időben SOSEM mehetünk szabira, bármi van is, max. betegek lehetünk, de az órákat be kell pótolni (nálunk ez így van).
    Az, hogy valakinek a heti 20 óra tanítás kevés, magánvélemény. Szerintem heti többféle másfélórás, kőkemény kollokviumi előadásra felkészülni és még ki tudja hány szemináriumot megtartani havaj, utána még publikálj, konferenciázz, korrepetálj, levelezz hétvégén is a diákjaiddal, mert rögtön panaszkodnak, ha nem ugrasz nekik. Csupa móka és kacagás.
    Egyébként szeretek tanítani, csak nem a mai fiatalokat. Csoportonknt 2-3 fő (maximum), akikkel lehet dolgozni, a többi átvergődi magát a szakjain. Ez az én sk. statisztikám.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_528098 (267)
     
  21. Torolt_felhasznalo_784698
    Torolt_felhasznalo_784698
    2005. május 29. 01:23275.
    Pénzen vitáznak Básty és Csisztu ügyvédei

    Budapest - Csisztu Zsuzsa (35) papíron még most is Básty István (52) felesége, bár lassan már egy esztendeje annak, hogy utoljára beszéltek személyesen. Mindeddig hiába próbáltak közös ismerőseik egy találkozót összehozni, ezektől Zsuzsa elzárkózott. Básty már örülne, ha véget érne a válóperük, és végre nyugodtan élhetne. Csakhogy az ügyvédeik anyagi dolgokban nem tudtak megegyezni.


    Lassan egy éve már, hogy Csisztu Zsuzsa (35) szó nélkül faképnél hagyta a férjét, Básty Istvánt (52), és elköltözött törökbálinti házukból, mint a férj megtudta, újdonsült szerelméhez, egy háziorvoshoz Zuglóba. A férfi akkoriban még várta, hogy a felesége, akivel addig álompárként emlegették őket, viszszatér, vagy legalább megmagyarázza döntését. A televíziós műsorvezető azonban nem jelentkezett, férje hívásaira nem válaszolt, és közös ismerőseiknek sem sikerült őket egy asztalhoz leültetni. Zsuzsa elzárkózott a személyes találkozástól. Közben a Blikk megtudta, hogy a házaspár elegáns, százmilliót érő törökbálinti házát Básty a felesége nevére íratta, és ő megelégedett a haszonélvező jogával. Básty akkoriban kijelentette: nem hagyja el a házat, amelyben azóta is él. Sőt mint megtudtuk, Csisztu Zsuzsa a nem éppen kis terhet jelentő kiadásokba egy esztendeje nem száll be. Úgy nézett ki, hogy februárban a válóperrel lezáródik majd az ügy. De a tárgyalást elnapolta a bíró. Információink szerint a házaspár ügyvédei nem tudtak megegyezni anyagi kérdésekben.

    - Pedig van közöttünk házassági-vagyonjogi szerződés, amit a feleségem, illetve ügyvédje tudtom és engedélyem nélkül, különböző fórumokon nyilvánosságra hozott, jogtalanul - mondta Básty István. - Arról, hogy min folyik a vita, nem vagyok hajlandó beszélni. Nagy tisztelője vagyok a sajtónak, de nem hinném, hogy ez a médiára tartozna. Állítólag most ismét kitűzték a tárgyalást. De már nem foglalkozom az egésszel. Remélem, rövidesen megszületik a megegyezés - hiszen ez a válás feltétele -, mert most már arra vágyom, hogy minél előbb vége legyen, és békességben élhessek a családommal és a barátaimmal együtt. Az egészségem, amely addig sem volt panaszmentes, ugyanis nagyon megrendült. Azt is nagyon unom, hogy a magánéletem a nyilvánosság előtt zajlik. De ezt nem én akartam.

    Básty nem tagadta, még ma is szívesen leülne Csisztuval, hogy végre megbeszéljék közös dolgaikat, és hogy választ kapjon a kérdésre: miért kellett, hogy így legyen vége a kapcsolatuknak?

    Szerettük volna megkérdezni Csisztu Zsuzsát is, aki megkeresésünkre nem válaszolt.

    Sebes Erzsébet
    előzmény:
    Csilli (274)
     
  22. 2005. május 26. 15:27274.
    Sziasztok!
    Talán naiv vagyok, de szerintem nem lehetetlen CSAK szakmai tudással elérni valamit.
    Nekem eddig nem voltak negatív tapasztalatai ilyen téren, de lehet ez a szakmámból is adódik.
    Nyilván nem vesznek fel IT-s munkára egy lányt azért mert lefekszik a főnökkel ha utána még a gépet se tudja bekapcsolni.
    És ha már EU-sok vagyunk én abban is bízok, hgy egyszercsak itt nálunk is azok fognak jól keresni akik értenek valamihez és nem 'a sógor , kom ajóbarát' mentalitás marad fenn.
    előzmény:
    Juliette** (266)
     
  23. 2005. május 25. 11:12273.
    Na ne mááááá :-)

    Én max. a rémségek kicsi boltjának vasorrú bábájaként tűnhetnék fel, bár esetleg és is bevonzanék egy. . . egy mágnest?
    Á, jobb lenne egy mágnás! :-))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_784698 (270)
     
  24. 2005. május 25. 11:11272.
    Diplomamunkádhoz kell?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_684811 (269)
     

Címlap

top