Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Zsírleszívás/zs írfelodás

spicispaci
Létrehozva: 2004. november 12. 20:46
Ez engem is erdekel, eddig meg nem hallottam rola.
  1. Torolt_felhasznalo_753250
    Torolt_felhasznalo_753250
    2005. január 9. 11:430.
    Sziasztok!

    Segítségeteket kérném, tudtok e jó Plasztikaisebészt, aki tapasztalatok szerint jól dolgozik?
    Nekem ZSÍRSZÍVÁSMŰTÉTEM volt a combomon kívül, már 3 éve, de még rosszabb lett, mint volt.
    Egyenletlenül lett leszívva a zsír, valahonnan több, valahol meg otthagyták.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. Torolt_felhasznalo_110412
    Torolt_felhasznalo_110412
    2004. november 22. 16:090.
    Köszi a beszámolót. Kár, hogy nem vagy itt Magyarországon, úgy megnéztem volna. Szeretnék megnézni műtét után egy ilyen pocit /mert engem csak a hasról érdekelne zsírleszívás/. Tudom hogy ez furcsa kérés, de nagyon kíváncsi lennék. Persze képeken már láttam, de hát az sohasem ugyanaz, mint élőben. Örülök neki, hogy neked jól sikerült, és már jobban vagy. :)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_652964 (0)
     
  3. 2004. november 22. 15:360.
    Jaj, kedves empátia2, ne sértődj meg kérlek, nem akartalak megbántani, sőt!!!! Úgy látom félreértettél, én nem vagdalkozni akartam, hanem elmondani, hogy nekem mit csináltak másképpen! Sajnálom, ha Te úgy érezted, fellengzős a stílusom, nem akart az lenni, megkövetlek érte, bár szerintem inkább könnyed volt, de mindegy. Bár reméltem, hogy észreveszed a nevető jeleket a levelem végén. . . . . hiszen még be is másoltad. . . .

    Azért írtam a végére, hogy itthon csinálták, mert számít, ha a költségeket tekintjük! Tényleg igazad van, külföldön kb a duplájába kerül minden - ezt Te ugyanolyan jól tudod, mint én, hiszen mindketten fizettünk már mindkét műtétért - Te 1800 eurot, én 300eFt-ot.

    Ja, és még egy: kéznél volt az altatóorvos, ha kellett volna. . . . . de nem kellett, mert ambuláns a műtét és az érzéstelenítés azt jelenti, hogy nem érezhetsz SEMMIT. . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_652964 (0)
     
  4. Torolt_felhasznalo_671076
    Torolt_felhasznalo_671076
    2004. november 22. 15:240.
    szia, írnál részleteket. . . akár privibe is. . . hogy menniből adtad le a két méretet, meg ki csinálta, mennyi idő alatt jöttél rendbe, na és tudod - a piszkos anyagiak :-)))
    légyszi-légyszi-légyszi. . .
    előzmény:
    magnes25 (0)
     
  5. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 22. 15:130.
    A hozzaszolasod vegevel kezdem: "Ja, és itthon csinálták a műtétet. :)))" - ne haragudj, de kicsit fellengzos es cinikus !!!

    A "disszertaciom" elejen csak azert irtam le, hogy kulfoldon vegeztem a beavatkozast (ami termeszetes is, miutan itt elek a csaladommal), hogy az arakbeli kulonbseget ereztessem (Mo. javara).
    1 percre sem vontam ketsegbe a magyarorszagi (otthoni) szakemberek/orvosok tudasat, azt hiszem senki nem vadolhat egyfajta fellengzos stilussal (mint a tied) !!!
    Sot, meg magyar honlapokat is gyujtottem az otthoni gazdag kinalatbol valo valogatashoz.

    Az en tapasztalatom elmeselese nem arrol szolt, hogy ITT (kulfoldon), vagy OTTHON lenne-e jobb elvegezni a mutetet.
    Te vegigolvastad a tobb reszbol allo beszamolom (ami nem a kulfold magasztalasarol szolt!!!!), de nem volt batorsagod az elso felhivasra elmeselni honfitarsaidnak a te tapasztalatodat.

    Ha te tobb reszletben es geppel vegeztetted a zsirleszivast, az azt jelenti, hogy nem 0, 9 l-t szivtak le, mint nalam, hanem sokkal tobbet, ahhoz, hogy 2 konfekciomeretet "csokkentel".
    Nalunk gepi es 2l feletti zsirleszivast csak altatassal es korhazi ill. klinikai benntmaradassal vallalnak (a paciens egeszsege es biztonsaga erdekeben!!).

    Amugy rosszulletem nekem sem volt, ezt egyik reszben sem irtam, hanem egyszeruen az altatas miatt a mutetnek mas kimenetele lett: kabult es gyenge voltam, emiatt tartottak megfigyeles alatt 1 orara (es emiatt nem tudtam volna ill. nem volt ajanlatos vezetni sem).

    Ami a fajdalmat illeti, az az en pechem, hogy az en fajdalomkuszobom alacsonyabb, mint masoke, es szerencsesnek tartom magam, hogy ITT (most igenis hangoztatom a kulfoldot) ugy keszultek fel a mutetre, hogy szukseg eseten altato orvos is keznel legyen (nem valoszinu, hogy ez otthon is igy lenne!)

    előzmény:
    magnes25 (0)
     
  6. 2004. november 22. 14:200.
    Húúúúú, bocs empatia2, de ez nagyon hard volt. . . . .
    Nem akarok okoskodni, de nem szabadott volna, hogy fájjon!!!! Nekem több részletben történt a zsírleszívás, de egyik alkalom sem volt ilyen horror!
    Addig minden egyezik, hogy berajzolja a területet, utána bemegyünk a műtőbe, onnan totál más. Az én dokim nem öltöztett engem semmilyen zöld hacukába, - nem is szerettem volna én sem - Ő természetesen műtőscuccban volt. Fel kellett feküdnöm a műtőasztalra, majd lefertőtlenítette a kijelölt részt, a kezemet az asszisztens fogja, de semmim sem volt lekötve!!!! Nekem is beinjekciózta a műtendő területet, de én csak az első 2-3 injekciót éreztem, utána SEMMIT!!!! Az egész kb 10-15 percig tartott - az stimmel. Utána vágás (semmit sem éreztem) és indult a gép. Még egyszer mondom SEMMIT NEM ÉREZTEM, inkább csak kellemetlen volt hallgatni a gép hangját, ami totál olyasmi, mint egy porszívó :)))))
    Kb 15-20 perc elteltével a doki megkért, hogy az asszisztens segítségével álljak föl, mert szeretné megnézni, hogy a combom két oldala egyforma-e, mert fekve mindez nem ellenőrizhető. Utána jött a szorító ruha, semmi rosszullét, semmi fájdalom, egyedül szomjúságot éreztem, semmi mást.
    Az érzéstelenítő hatását én kb. 2 óra hosszat még éreztem, utána be kellett venni fájdalomcsillapítót - de azt is csak az első napon, utána minden ok volt. És több, mint 2 konfekcióméretet "csökkentem". Ja, és itthon csinálták a műtétet. :)))
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_652964 (0)
     
  7. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 22. 12:440.
    Befejezes:

    (no meg igazabol nem is volt oriasi, pl. logo hasam sem).
    A mutet utan - a szorito bodi hatasara - a bor szepen visszatapad a hasfalra. A belso kemenyedes is szep lassan "oldodik", minden nap sokkal jobb. Egy "onfejuen" hozott dontesemet - amivel az orvosom is egyetertett - folytatok meg: nappalra kicsit hasszorito bugyit hordok meg, de ejjelre mar nem.

    Fajdalmam, termeszetesen, egyaltalan nincs mar regota. Az elso 10-15 napi kellemetlenseg (ami elviselheto fajdalom, elsosorban a hajlaskor, leuleskor) szep lassan atvaltozott (legalabbis nalam) egyfajta "bizsergo" erzesbe, neha viszketesbe (ami a gyogyulas jele is). Mara mar ez is megszunt.
    Most "hideg" fejjel, ha visszaemlekszem, hogy atestem mar azelott egy igencsak fajdalmas kateteres vizsgalaton, de ott nem lehetett "leallitani" a dolgok menetet, el kellett viselnem a fajdalmat. No meg gondolom, a fogmutetek/potlasok sem fajdalommentesek, es megis ezt is ki kell birjuk, ha raszanjuk magunkat.

    6 het elteltevel minden kellemetlenseg csak emlek, es a 46-os szoknyaim lognak rajtam, . . . .

    Remelem valamelyest segitsegetekre lehettem sajat tapasztalatom megosztasaval.
    Udv. a fontolgatoknak es ha meg valami nem eleg vilagos, irhattok.
    előzmény:
    őzike66 (0)
     
  8. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 22. 12:090.
    mini-zsirleszivas - 5. resz:

    Alig 6 het telt el, es egyaltalan nincs hasam, sot, egy kicsit kidomborodik a gyomrom a lapossa valt hasam folott (ez a rossz testtartasomtol fugg, amit nekem kellene korrigalni) es a combjaim belso reszei is "uj fazont oltottek".

    A valtozas valoban nagyon latvanyos, oly'annyira, hogy itt a munkahelyemen is - meg a ferfiak is - rakerdeznek: hogy tudtam igy "atalakulni" (es a combjaimat nem is lattak!! :(((, igaz, valoszinuleg nem is fogjak). Meg "szerencse", hogy nem kellett beavatnom senkit a "titkomba", ui. meg a beavatkozas elott elkezdtem egy kisebb dieta-kurat is a doktornom tanacsa alapjan, mert, ahogy tudjuk is, a zsirleszivas nem fogyas, "csak" helyi kezeles.
    Tehat a nehany kg fogyasahoz - ami az en esetemben nem is volt olyan nehez es kulonosebb aldozat nelkul kb. 2 honap alatt leadtam cirka 5-6 kg - a modszer a regi: rengeteg folyadek (2-3 l naponta, reggel mar az agyba hozza nekem a ferjem a pohar vizet, ami mar nemileg "telit" es a reggelire elegendo a 0, 3%-os tej + 2-3 keksz, kave edesitovel, de nem aszpartammal, ami mergezo!!), nekem az iroasztalomon is itt van az uveg viz, amit mar osztonosen/automatikusan kortyolgatok, es minden etkezes elott is egy jo pohar viz), ezen tul tartottam (mar egy kicsit lazitottam az eredeti ritmuson) egy csokkentett kaloria-beviteli dietat, amiben, lehetoleg, nem szabadott tarsitani a szenhidratot a feherjevel, es sok-sok zoldseg, salata, salata minden mennyisegben etkezesek elott is lehetoleg.
    Tehat ezert tudom "igazolni" a munkatarsaim elott a latvanyos fogyasomat (a sok folyadektol persze gyakran kell pisilni, igy mar lassan berletet kell vegyek a mellekhelysegbe, . . . a kolegak ezt is latjak, igy csak 50%-os a "csalas/amitas").

    Bocs a kiteroert. A kek-zold foltok nagyon gyorsan es teljesen elmultak (max. 2 het), csak kemeny maradt a hasam (es a pubem is) a beavatkozas helyen (erdekes, a combjaim nem). A doki elmagyarazta, hogy ezt a kemenyseget szunteti meg szep lassan - pont ezert is mondjak, hogy a teljes "gyogyulas", azaz tokeletes eredmeny kb. 5-6 honap utan erheto el - a naponta TOBBSZOR, keves hidratalo kremmel valo masszirozas (a tobbszoron van a hangsuly, nem a krem mennyisegen, ezt is a lelkemre kotottek).

    A hasam lapossagat tehat mar elertem, az eredmeny 100%-os. Ezek utan "mar csak" a hasam belso falanak a "lagyitasa" (a kisebb kemenyedesek, dudorok megszuntetese, amit csak en erzek a kezemmel) ill. a bor taplalasa/hidratalasa a hatralevo feladatom.

    Az en aggodalmam is (az elso viziten az orvossal) a "felesleges" bor volt. Az orvos pont ezert vizsgalja meg alaposan a bor minoseget is, hogy tajekoztassa idoben, meg a mutet elott, a pacienset, ha esetleg egy 2. mutetre: borfelvarrasra is szukseg lenne. Az en esetemben kivalo minosegu bort allapitott meg, tehat kizarta a borfelvarras szuksegesseget (n
    előzmény:
    őzike66 (0)
     
  9. Torolt_felhasznalo_110412
    Torolt_felhasznalo_110412
    2004. november 20. 13:360.
    És ezek a kék-zöld foltok már elmúltak? Mekkora volt a vágás, és a helyén látszódik valami heg? Mennyire szembetűnő a változás, tényleg lapos lett a hasad? Még az is érdekelne, hogy a fölösleges bőrrel mi lesz egy ilyen zsírleszívás után.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_652964 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 20. 12:550.
    mini-zsirleszivas - 4. resz:

    A doktornovel beszelve megallapitottuk, hogy az en fajdalomkuszobom eleg alacsony, mert a tobbi hasonlo beavatkozason ateso pacienseikkel nem volt ilyen "gond". Most ertettem meg azt is, mikor a sebesz orvos az elso viziten azt fejtegette, hogy a mutet ara tobb valtozo faktortol is fugg; de nem szamoltak fel "tobbletet" az altatasert (ui. ilyenkor az altatoorvos is benyujtja a cekket).

    Az orvosi megfigyeles utan, del korul hazaindultunk - jo, hogy velem volt a ferjem (en nem tudtam volna vezetni) -, kivaltottuk a fajdalomcsillapito gyogyszert, amire vegulis nem volt szuksegem otthon. Hazaerve agyba bujtam, de csak a hatamon tudtam fekudni, masnaptol mar egy kicsit az oldalamon is.
    Mit ereztem? Ha mozdulatlanul voltam, nem fajt semmim, de a legkisebb mozgas is kellemetlen volt, de nem elviselhetetlen fajdalom. Aznap (de meg masnap is) tobbszor telefonalt a doktorno, tudakolva: hogy erzem magam ? Ez megnyugtato volt szamomra, mert azt jelentette, hogy a pacienset nem hagyjak magara, ellenorzik hogyletet a mutet utani orakban is. Arra invitalt, hogy seteljak, ne csak fekudjek, mert fontos a mozgas a mutet utan es innni sok-sok folyadekot.
    Kifejezetten eros fajdalamat nem ereztem (nem is hasznaltam egyaltalan semmilyen fajdalomcsillapitot), csak a mozgas es foleg a hajlas (W. C. -re ules) volt nehez az elso napokban, de allithatom, minden nap egy fokkal kifejezetten jobban ereztem magam.
    Eddig meg nem lattam semmit, mert a szorito bodiban voltam, de ahogy mondta is az orvos, a pubem kek-zold lett es nagyon megdagadt (de ezt tudtam, hogy igy lesz).

    Csutortokon mutottek es hetfon mar dolgoztam. Sot, jo is volt munkaba jonni, mert igy nem magammal foglalkoztam es szinte eszrevetlenul el is telt az 1 het, mikor is a doktorno kivette a kapcsokat.
    Az elso konkret es latvanyos szembesulesem az "uj alakommal" ekkor tortent, kivetkoztem a bodibol es . . . . hat, mit mondjak: kek-zold, veralafutasos voltam a hasamtol lefele, egeszen a terdemig (itt a belso combi reszen), de a doktorno megnyugtatott: ez teljesen normalis, nehany het alatt teljesen felszivodik. Kivette az 1-1 kapcsot az agyekombol , semmit nem ereztem. Aznap ejjeltol mar levehettem a bodit, eleg furcsa erzes volt eloszor, szinte jobban, vagy "biztonsagosabban" ereztem magam a bodiban, mert e nelkul a hasam erzekenyebbnek ereztem, de mindez gyorsan elmult.

    Folytatatas kovetkezik az erdeklodoknek.
    előzmény:
    őzike66 (0)
     
  11. Torolt_felhasznalo_110412
    Torolt_felhasznalo_110412
    2004. november 19. 16:550.
    Szia, ez egy nagyon jó, részletes leírás, engem érdekel a folytatás is. Szerintem mások is szívesen olvasnák. Előre is köszönöm.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_652964 (0)
     
  12. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 19. 14:340.
    3. resz:

    Mikor folebresztenek, kozlik, hogy 0, 9 l-t szivtak le, mar a szorito overal (a mellem aljatol a terdemig er, elol kapcsos) is rajtam van, nem faj semmim, de kabult vagyok, atvezetnek egy masik helysegbe es lefektetnek, jon a szokasos hidegrazas, betakarnak, megnyugtatnak, hogy minden rendben van. Mellettem van a ferjem is, ez nagyon jo es megnyugtato. Pisilnem kell, segitenek felulni es elvezetnek (most tudatosul bennem igazan, hogy nem "setalni voltam", hanem egy muteten), elmagyarazzak, hogy a szorito overal ugy van kikepezve, hogy alul lyukas (nyugodtan lehet pisilni es …. ), nehez raulni a W. C. -re, az also testem a hajlaskor faj. Meg egy kis ulo pihenes – azaz orvosi ellenorzes - , az utolso utbaigazitasok a plasztikai sebesz reszerol: 1 hetig ejjel-nappal hordani kell a szorito overalt, utana 1 hetig ejjel mar nem, csak nappal, felir egy fajdalomcsillapito gyogyszert, ha otthon szuksegem lenne ra, 3 napi pihenest ajanl (kiir a munkabol), semmit nem enni es inni estig az altatas miatt, a kovetkezo ellenorzo vizit 2 het mulva. Ezen tul azt az utasitast kapom, hogy nagyon sokat kell innom, legalabb 2-3 l vizet / folyadekot naponta.

    Folytatas kovetkezik, ha lesz ra erdeklodo.
    előzmény:
    őzike66 (0)
     
  13. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 19. 14:280.
    2. resz:

    Elso vizit a plasztikai sebesszel.
    Kielemezve gyenge pontjaimat: azt ajanlotta, hogy elegendo a hasam es a comjaim belso reszet korrigalni. Azt is elmagyarazta, miert erdemes most beavatkozni a comb belso reszen is. Ui. az agyek hajlataban levo a kb. 1/2 cm metszesen, ahova a kanult bevezeti, a hasi zsirleszivas utan, csak iranyt valtoztat a kanullel a combbelso fele, es onnan is le tudja szivni a felesleges zsirt; tehat egy beavatkozassal 2 eredmeny erheto el. Aztan elmagyarazta a beavatkozas es a gyogyulas (a vegleges eredmenyig viszonylag hosszu, 5-6 honap) kisebb kellemetlensegektol nem mentes menetet.
    1 hettel a beavatkozas elott nem szabad aspirint es fogamzasgatlot hasznalni.

    Eljo a nagy nap. Bar azt mondtak, hogy ambulans beavatkozas leven, egy kis pihenes utan nyugodtan haza tudok menni (kocsival) egyedul is, de a ferjem (josagos, gyenged) mellettem akart lenni es velem jott (hal'Istennek).
    Reggel 9 ora, a plasztikai sebesz berajzolja a hasamon es a combom belso felen a beavatkozas pontos helyet, ram adjak a zold kopenyt, a sapkat, es a mutos papucsokat, belepek a mutobe, felfekszem a mutoagyra, mar keszenletben varnak ram az altatoorvos (ha netan szuksegem lenne ra), 2 szaknover es az en doktornom is (minden paciensenel a plasztikai muteteken jelen van o is, ami szamomra megnyugtato volt).
    Mindenki nagyon kedves, de engem most egy nagy bizonytalansag es felelem fog el. A venamra kotnek egy infuziot, ami antibiotikumot es enyhe nyugtatot tartalmaz. Mindent megkerdezek, kozben a nover az egesz hasamat sargas-barna folyadekkel bekeni (fertotlenito), kozben a nyugtato kifejti hatasat.
    Majd a plasztikai sebesz kozli velem, hogy most elkezdi a hasamon a helyi erzestelenito injekcio beadasat, egy kicsit kellemetlen tuszurasokat fogok erezni. Ettol eredetileg nem feltem, mert a mesoterapia idejen is homeapata gyogyszereket injekciozott a hasamba a doktorno es mindig nagyon jol birtam, sosem fajt. No de EZ, most egeszen mas volt, nekem igenis fajt ez a sok tuszuras, valoszinu azert, mert melyebbre ment. De tuleltem. Kb. 10 perc varakozas, hogy az erzestelenito hasson.
    "Szike" – hallom az orvost es tudom, most tenyleg elkezdodik a "jatszma". Erzem a kis vagast, amit az agyek hajlataban ejt, de semmi fajdalmat; alig van idom konstatalni ezt, amint kezdi feltolni a kanult a hasamba es igen kellemetlen fajdalmat erzek, jajgatok, osztonosen emelgetem a csipom (karjaim es labaim lekotve, mint minden mutetnel), teljesen ketsegbeesek: "en ezt nem birom ki" – gondolom magamban, de a doktorno rogton kozbelep es az altato orvossal egy gyenge, kabito altatast kapok.

    Folytatas kovetkezik.
    előzmény:
    őzike66 (0)
     
  14. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 19. 14:130.
    A mini-liposuzione (zsirleszivassal) kapcsolatban az elozo hozzaszolasomra tobben reagaltak priviben, igy remelem szemelyes tapasztalatom kozzetetelevel hozzajarulhatok az "IGEN" vagy "NEM" dontesetek meghozatalaban.
    Elore bocsajtok nehany informaciot magamrol: kulfoldon elo (csak az arak miatt irom ezt, mert itt kb. 2, 5-szerese az otthoniaknak!!!) kozupkori no vagyok, kozelgek a valtozo korhoz, ami azt is jelenti, hogy a hormonhaztartas modosulasaval a + kg-ok sokkal gyorsabban lerakodnak, az en esetemben kulonosen a hasamra. Bar alkatilag fiatalon es sovanykent (42 kg) is volt "hasam", azaz nem voltam lapos hasu sosem, ez egy alkati felepites nalam, amit a plasztikai sebesz is az elso viziten eszrevett rajtam.
    Leszamitva az 5-6 kg felesleget, en elsosorban a hasam es combjaim miatt "szenvedtem" mar evek ota. Majd megismertem egy fiatal orvosnot - aki sebeszi diplomaja melle a dietologiara, homeapata szakra . . . stb. specializalodott - , a nyarak kezdeten hozza jartam egy 1, 5 honapos un. mesoterapia kurara (+ dieta), ami relativan latvanyos eredmenyt hozott a hasam es a combjaim fogyasztasaban is.
    DE mindez - tul az anyagi oldalan (nem volt olcso mulatsag), ami egyaltalan nem mellekes szempont, eleg sok aldozattal is jart (dieta + draga homeapata keszitmenyek + heti 2-szeri kezelesek: mesoterapia, passziv torna, masszazs, stb) -, csak "szezonalist megoldast" hozott, nem VEGLEGESt.

    Az interneten talaltam egy ujfajta beavatkozast (ultrahangos helyi kezeles) es ezzel az informacioval ujra megkerestem az immar baratnomme valt doktornot. Evek ota paciense vagyok, jol ismerven a "gyenge pontjaimat", abszolut lebeszelt errol a modszerrol, es meggyozott az egyetlen VEGLEGES megoldast hozo mini-liposuzionerol (mellesleg e javaslata szamara anyagilag nem "erte meg", mert gyakorlatilag igy a jovoben egy mezoterapias allando pacienst vesztett el velem). Nem mondtam rogton igent, hanem nekiultem az interneten "anyagot gyujteni" es attanulmanyoztam minden apro reszletet a kulonbozo tipusu zsirleszivasoknak es osszehasonlitani a klinikak arfekveseit (itt 2500 euronal kezdodtek a mini-zsirleszivas arai, szemben az en klinikam 1800 euros ajanlataval). De nem az ar, hanem az altalam jol ismert doktorno garanciaja segitett a vegleges dontesemben (megbeszelve mindent ferjemmel is). Bocs a hosszura nyult bevezetoert.

    Miert hivjak itt mini-liposuzionenek (mini-zsirleszivas) a beavatkozast? Mert a folyekonnya tett zsirt (elozoleg befecskendezett un. fisiologiai oldattal) nem geppel, hanem a kanul vegehez kapcsolodo tuvel szivjak le, max. 2l–t - szemben a gepi leszivassal, ami nagyobb mennyisegu zsirleszivasra alkalmazott drasztikusabb beavatkozas (csak altatassal vegzik, korhazban) – helyi erzestelenitest alkalmazva, ambulansan.

    Folytatas kovetkezik (akit erdekel).
    előzmény:
    őzike66 (0)
     
  15. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 16. 10:060.
    Teljesen igazad van: kizarolag PLASZTIKAI SZEBESZre bizzatok ra magatokat !!!!!!!
    Ha mar ilyen "nagy faba vagjatok a fejszeteket", fontosabb a megbizhato eredmeny, mint a mutet anyagi oldala, mert kulonben nagy valoszinuseggel "amit nyertek a vamon, elvesztitek a reven".
    Az illusztralo kepek, termeszetesen, mindig a jol sikerult mutetek eredmenyeit mutatjak, neha meg a plasztikai sebeszi diploma - ami mogott a (normal) sebeszeti diploma UTAN, tobb eves specialis felkeszules all -, a tobb eves tapasztalat es az allando tovabbkepzes az uj tecnikak elsajatitasaban sem garancia.
    En sem vetnem ala magam a dr. Lanyi Cecilia borgyogyasz "plasztikai sebeszeti" beavatkozasanak. Ha a plasztiaki sebeszet a "passzioja", miért nem tette le a plasztikai sebeszeti szakvizsgát? Ez nekem is sántít. . . . .
    előzmény:
    magnes25 (0)
     
  16. Torolt_felhasznalo_110412
    Torolt_felhasznalo_110412
    2004. november 15. 23:190.
    Köszi az infót! És azt is elárulnád hogy neked hogy sikerült?
    Fájt-e, és mennyivel lett szebb a hasid.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_652964 (0)
     
  17. 2004. november 15. 21:260.
    Sziasztok,
    én azt a tanácsot kaptam anno, hogy plasztikai műtétet kizárólag plasztikai sebésszel csináltassak. Dr. Lányi Cecília (a honlapján is írja) bőrgyógyász, kozmetológus, tehát NEM plasztikai sebész. . .
    Ettől természetesen még lehet jó orvos és a képek alapján szépen is dolgozik (bár nyilván nem fogja kitenni a rosszul sikerült eseteit. . . . ), de kérdem én: ha valaki plasztikai műtétet végez évek óta, mint ahogy Ő is, miért nem tette le a plasztikai vizsgát? Ez nekem sántít. . . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  18. Torolt_felhasznalo_652964
    Torolt_felhasznalo_652964
    2004. november 13. 11:530.
    En 5 hete vegeztettem egy un. mini-liposzucione-t (zsirleszivast), igy ha kivanjatok, szivesen allok rendelkezesetekre a sajat tapasztalatom megosztasaban.
    De mindenek elott, azt ajanlom es nagyon fontosnak tartom, hogy ti magatok is a szamtalan e temaval foglalkozo honlapokat attanulmanyozzatok - en is igy tettem a mutet elott, aminek segitsegevel elmeletileg mindent megertettem, felkeszultem pszicologiailag is - es ahol valoban reszletes, fenykepekkel ellatott tajekoztatot kaptok.
    Szives figyelmetekbe ajanlom a kovetkezo magyarorszagi honlapokat, meg mielott barmilyen dontest hoznatok. Ne csak egy feluletes olvasas legyen, hanem masoljatok at magatoknak es nyomtassatok ki a titeket erdeklo reszeket, hogy otthon, nyugodt korulmenyek kozott attanulmanyozhassatok a mutet minden reszletet.
    Ime a honlapok (2 kozuluk arat is jelzett):
    1. www. plasztikai-sebeszet. hu
    2. www. auraclinic. hu
    3. www. plasticsurgery-hungary. hu (nagyon reszletes es az ar naluk hasi zsirleszivasra 140. 000-180. 000 Ft kozott mozog; azaz cirka 560-720 Euro, en itt 1800 Eurot fizettem, tehat cirka 450. 000 Ft-ot).
    4. www. sikos. hu/zsirleszivas
    5. www. plasztika. com (itt ingyenes az elso vizit)
    6. www. nediburg. hu
    7. www. newcontrour. hu
    8. www. plasztikaoptima. hu (Bp. -en 3 klinakajuk van es az araik(zsirleszivas): 90. 000-120. 000 Ft/regio)
    9. www. silvermount. hu

    Szepulni vagyo lanyok/asszonyok, kielegitettem nemileg a kivancsisagotokat?

    Meg egy nagyon fontos dolgot, ne bizzatok ra magatokat semmi keppen a szimpla sebeszeti diplomaval rendelkezo orvosra (meg akkor sem, ha az araik kedvezobbek lennenek), gyozodjetek meg az orvos referenciajarol es plasztikai sebesz diplomajarol !!!!!

    Kellemes olvasgatast - azt hiszem adtam elegndot - e novemberi, huvos hetvegen. Apropo, a teli idoszak az idealis a mutetre, mert a teljes felepulesre (azaz bikiniben valo "villogasra) kell 4-5 honap.
    előzmény:
    bigben (0)
     
  19. 2004. november 12. 21:440.
    esküszöm, hétfőn felhívom és kölcsönt veszek fel :-DD
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  20. 2004. november 12. 21:430.
    A bajom csak az, hogy nem rakott oda árakat, . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     

Címlap

top