Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Műszempilla sminklemosás

hofeherke9
Létrehozva: 2016. június 24. 02:09

sziasztok,


volt már korábban is 3D-s műszempillám (egy idő után meguntam), akkor vízzel használatos, habosodó sminklemosóval mostam le a sminkemet.


most újra van műszempillám (most több D-s, de ez itt most nem lényeges), és vettem is ilyen arclemosót, de bevallom őszintén, nem rajongok érte. én mindig vattával és arclemosóval (most micellás víz) szeretem leszedni a sminket, és csak utána vízzel leöblíteni. a gond ezzel az, hogy ugye a vatta picike szálai beleakadnának, így meg sem próbálom.


akinek van ilyen műszempillája, az kérem adjon tanácsot, hogy szálmentes vattát hol kapni. rákerestem a neten, de ez nem tudom, hogy megfelelő-e sminklemosásra: http://alveolashop.com/hu/szalmentes-vatta- 1000db-tekercs-fro588 


ha senki nem tud semmit, akkor kérek tanácsot egy jó, o l a j m e n t e s arclemosóra. csak zsíros bőrre valót találtam, de az enyém vízhiányos, így ki fog szárítani.


amúgy régebben láttam direkt sminklemosóval átitatott szálmentes vattát 3D-re, de azóta sem találom, bár röhejesen drága.

Címlap

top