Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Varrónő Budapest

 makosbobajka
Létrehozva: 2016. május 3. 10:08

Sziasztok!


 


Olcsó, jól dolgozó varrónőt keresek Budapesten (6.,7.,8.,9. és 13. kerület).


Az Akácfa utcai Ruhaklinikát ismeri valaki? Milyen áron dolgoznak? Sajnos erről nem találtam infót a honlapon.

  1. 2016. június 5. 11:262.

    Látom nagy a tolongás....


    Tél végén megjavíttattam velük az egyik kabátomat, nagyon szépen megcsinálták (nem volt egyszerű, mert szakadt részt kellett pótolni a nem látható helyről elvett anyagból, elég sok bontással járt).


    A húgom egyik barátnője dolgoztatott velük régebben többször, ő is elégedett volt velük.


     


    Az ára...nos nem a legolcsóbb. Szerintem kérj ajánlatot tőlük, aztán eldöntöd, hogy Neked belefér-e a keretbe/elképzelésbe. A minőség szerintem rendben van.


    Plusz piros pont a részemről, hogy esténként sokáig vannak nyitva illetve a hétvégén sem a templomba járnak vasárnap is nyitva vannak.


    Mindezt úgy írom, hogy jómagam is tudok varrni, de ehhez a bontogatós-helyreállítós művelethez sem időm sem kedvem (utóbbi pláne) nem volt.


     


    Remélem, még hasznosítható a válasz.

    előzmény:
    makosbobajka (1)
    2016-05-03  10:08

Címlap

top