Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Schell lakk

eva74
Létrehozva: 2015. március 28. 16:17

Sziasztok,


Otthon szeretnék lakkzselét késziteni. Körmösnél készitettem 2x is,eléggé jňl tartott.(2 hét) Otthon használja valaki közületek? Led lámpa jň hozzá?


 


 


 

  1. 2015. Április 1. 10:535.

    Hát a honlapjukon úgy szerepel a termék, hogy leoldható hibrid UV körömlakk...


    Próbáltam már úgy is, hogy alapozó és fedő shellac, a szín pedig crystal nails-es elvileg szintén oldható szín volt, működött úgy is, a leszedéssel azért meg kellett kicsit küzdeni. De lejött :):) 

    előzmény:
    eva74 (4)
    2015-04-01  08:39
  2. 2015. Április 1. 08:394.

    Köszönöm a választ. Led lámpám van, csak nem tudom, hogy köti-e a shell lakkot-e vagy nem. Érdemes-e beruháznom shell lakkra vagy elég az alapja és fedője közte meg egy olcsňbb zselélakk?

    előzmény:
    0zsofi0 (3)
    2015-03-30  10:27
  3. 2015. március 30. 10:273.

    Szia!


    Én készítettem már otthon, egy kis gyakorlással elég jól alkalmaható otthon is. Ami nekem problémát jelentett, az inkább a manikűr része volt (bal kézzel ollóval elég béna vagyok...).


    Kicsit nehezebb azért mint a sima lakkozás, fontos, hogy egyenletes vékony rétegben kerüljön fel a lakk, engem meglepett, hogy ahhoz képest, hogy a manikűrös lány milyen pikkpakk gyorsan szépen felkeni azért nem olyan sima ügy mint egy sima lakkal dolgozni, de gyakorlás teszi a mestert....


     


    A CND Shellack termékek nagyon jók, tényleg jól oldódik, otthon is egyszerűen meg lehet szabadulni a lakktól anélkül, hogy bármilyen sérülés, károsodás érné  a körmöt. Ha egészséges a körmöd (nem törik le, pattan meg stb) akkor tényleg csak a lenövés miatt kell újra lakkozni, nekem lakásfelújítást, mindent simán végig bírtak a shellakkos körmeim, elképesztően tartós.


    LED lámpát még nem próbáltam, csaj UV lámpát, de olvastam, hogy vannak LEDek is amik megfelelnek a célnak.


    Kezdő készletnek ha vásárolsz egy alapozó lakkot, egy fedőt, egy színt, illetve zsírtalanító folyadékot, az eltávolításhoz lemosót,rózsafa pálcikát, ezek durva saccolással kb 20 ezer ft-ból megvannak de nagyon sokáig elég.


    Egyik barátnőm adta a tippet, hogy ebayről olcsóbban meg lehet venni a termékeket, mint manikűrös boltban. Pl UV lámpát is kb 4000 ft-ért meg lehet venni, valamint a CND termékek is olcsóbbak.

  4. 2015. március 29. 16:182.

    Minden tapasztalat érdekel gél lakokkal kapcsolatban.

Címlap

top