Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vékony kapucnis melegítő

birno
Létrehozva: 2014. október 26. 08:49

Sziasztok,


Kabát alá próbálok egy vékony, férfi kapucnis melegítőt szerezni, olyat aminél ha van rajtam poló, melegítő és kabát, akkor azért még nem lesz nagyon melegem. A melegítő igazaból csak a kapucni miatt kell, mert a kabáton sajna nincs.


Körbe jártam már jó pár boltot, de szinte mindenütt csak a vastagabb, bolyhos típusok vannak, egyedül a westendben levő "next" üzletben volt egy elég jó, csak annak a színe nem volt az igazi.


Ilyesmire gondolok: . A kapucnis képnél latni jobban, hogy egy elég vékony típusról van szó.


Esetleg valakinek van tippje, hol lehetne még ilyet talalni? Leginkább valami sötétebb barnás színben lenne jó, vagy esetleg oliva zöld szerűben.


Köszi!

Címlap

top