Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mélyhámlasztás

tcx
tcx
Létrehozva: 2004. június 30. 02:35
Sziasztok!Lécci írjatok nekem a mélyhámlasztásról ha van tapasztalat!Talán az segítene a pattanásos,heges bőrön.
  1. 2022. február 27. 13:4875.

    Szia! Ugyan eltelt pár év a lenti írásod óta, de érdeklődni szeretnék, hogy később nem lett-e mellékhatása? Tudnál valamit írni kérlek a végkifejletről? 

    előzmény:
    tonic64 (74)
    2015-12-10  18:02
  2. 2015. december 10. 18:0274.

    64 éves pasi vagyok, és sajna eléggé hiú is ..Voltam alsó felső szemhéj plasztikán , mert akkora táskáim voltak hogy két kiló krumplit simán tudtam volna vele cipelni naponta haza . Ezen túl vagyok /kimondottam csak szemhéjakkal foglalkozó plasztikushoz mentem- ami jóval olcsóbb is , mert saját lakásán van a saját műtője / .. A baj az volt viszont továbbra is , hogy  a szemem alatti mély ráncok vagy barázdák megmaradtak . Én is mint ti körbejártam a hámlasztásról szóló témát , és az egyik oldalon találtam egy eléggé igaznak tűnő írást a mély hámlasztásról és annak több lehetőségéről is . Az egésznek -és többek között - a  lényege az volt , hogy pár féle  anyaggal-savval lehet "mély hámlasztani" . Állítólag a legjobb a glicolsav , mert az jut le a bőr mélyebb rétegeibe . Igen ám, de olyan töménységű  savat nem tud az ember beszerezni , mert a 12%-os amit lehet kapni kence ficébe -az fabatkát sem ér /de  egy vagyont sem akartam kifizetni ezért  és akárhol / . Aztán sorolta az írás  még többek között a tejsavat is - mint másik alternatívát a többi között  .. Na erről eszembe jutott , hogy én már láttam valahol ilyen savat árulni egy weboldalon . Megkerestem , és  85% tejsavat kínáltak , írd és mond mindösszesen 2.880 Ft összegért , és nem ám 2 vagy 5 ml-t , hanem egy teljes litert !  Megvettem , és csináltam desztillált vízzel való hígítással egy cirka50 - 60% -os savoldatot. Ezt egy kisebb ecsettel felvittem az egyik szemem alatti problémás részre azaz, lesz ami lesz  - egyszóval, - vállaltam a rizikót  . Rajta hagytam úgy fél órát / nem veszélyesen csípet / majd lemostam  szintén desztillált vízzel . Pár napig úgy néztem ki de tökre / vagy négy napig /, mint akinek bevertek egyet . Mostanra lehámlott a bekent részen ,és nini !! ,  egyelőre egy sima rózsaszínű teljesen ránctalan barázdátlan  új bőr lett azon a helyen de azért   egy nagyon picit még duzzadt - az igaz  . A végső eredményt ennek a kicsi  duzzadásnak az elmúltával derül majd ki  mi is lett ebből .De már az most tuti , hogy  az a barázda és mélyebb ráncok eltűntek ! /Nektek egy kicsit könnyebb mert a vörös foltot el tudjátok tüntetni alapozóval meg minden egyéb kencékkel /


    Ennyit a méregdrága hókusz-pókuszról , ami ekörül van . Természetesen 50 faktoros fényvédőt használtam - használok nap közben .


    Nem mondom  v.írom hogy csináljátok ezt utánam , mert én senkiért -semmiért nem vállalhatom a felelősséget , de mivel én erre önmagamtól vállalkoztam -leírtam ide a tapasztalatomat erről.

  3. Torolt_felhasznalo_241282
    Torolt_felhasznalo_241282
    2009. szeptember 5. 22:5273.

    Sziasztok!

    most találtam rá erre a topikra, és benne erre az inteligens hozzászólásra, és mivel személyesen ismerem az érintett kozmetikust nem tudok szó nélkül elmenni mellete.

     

    azt nem szeretném minősíteni hogy a kedves hölgy megnevezte a kozmetikust akiről szó van, így nyilvánosan, simán beperelhetné őt becsület sértésért és hitel rontásért.......

     a történetem:

    az arcomon tini kori pattanások, mély aknés hegei vannak a leginkább a két orca részen és a halántékomnál.

     

    az én tapasztalataim a mélyhámlasztásról és egyébb hámlasztó kezelésekről:

     

    1. az első kezelés amit megcsináltattam, egy gyümölcssavas "hámlasztásnak" mondott kezelés volt. high care -es termékekkel végezték, 6 alkalom volt, semmit sem ért, de nagyon sok pénz volt. a bőröm egy időre feszesebb lett, de egy szemet sem hámlott, a hegek ugyanúgy látszottak.

     

    2. ezután végig csináltam egy 8 alkalmas microdermabráziós kúrát, ami nem kellemetlen egyáltalán kb. 20 perc alkalmanként + utána a tápláló pakolások. ehez meg kellett vanni a kozmetikus által ajánlott drága krémet + a kezelés = ez sem volt olcsó, és sajnos nagyon hatásos sem. valami kezdett látszani, de az ismerőseim semmi változást nem vettek észre.

     

    közben utána néztem , sőt el is mentem egy konzultációra egy klinikára a lézeres hámlasztással kapcsolatban. ezt nagyon drasztikusnak és fájdalmasnak gondoltam + nem tudtak garanciát válalni az eredményességért illetve úgy biztosították be magukat, hogy azt mondták lehet hogy 2  kezelésre lesz szükség. hát köszönöm szépen alkalmanként 300 ezerért. úgyhogy ezt az azért kihagytam.

     

    na ezek után jutottam el a mélyhámlasztáshoz.

    3. előszőr ősszel egy üzletközpontban levő kozmetikába mentem el. jól beetettek hogy milyen jó lesz, egy-két kezelés és nem fog látszani semmi. de nem is ez a pláne, hanem az hogy mindent kifizetettek, és drága (mint utólag megtudtam nem is a kezeléshez való) kémeket sóztak rám.

     

    a kezelésről: már többen leírták hogy nem túl kellemes, és ez így is van. az első negyedóra nem vészes, de ezután valóban kicsit kellemetlenné válik. de azért teljesen kibírható, nem olyan vészes dolog, főleg ha arra gondolsz közben, hogy megéri mert szebb leszel. és valóban szebb leszel. igaz ez sem varázslat, és nem lehet csodát várni egy kezelés után, főleg akinek több éves mély hegei vannak, de valami történik az biztos.

     

    na folytatom a történetemet.

     

    miután láttam a hatást, és hittem a kozmetikusoknak, úgy gondoltam folytatom a kezelést tavasszal. de úgy döntöttem keresek egy másik helyet hátha... és találtam is a lent említett kozmetikát a lent említett kozmetikussal. csak jót tudodk írni róla. mónika nagyon kedves volt, és segítő kész, minden KÉRDÉSEMRE válaszolt (mert kérdeztem, mindazonáltal hogy már előtte jól utána olvastam a kezelésnek).

     

    azóta 6 szor voltam már nála mélyhámlasztáson, soha semmilyen problémám nem volt, mindig szépen lehámlottam, és egyre szebb a bőröm. nem mondom hogy tökéletes (valószínűleg sajnos soha nem lesz teljesen sima) de látványos a javulás. tudom 7 kezelés után már illik látszani, de nincs egy olyan kezelés se ami új arcot tud adni. most ősszel újra szertnék menni és újabb kezeléseket csinálni, és igen mónikához, a komócsy úti kozmetikába.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
    2009-05-05  10:31
  4. Torolt_felhasznalo_370692
    Torolt_felhasznalo_370692
    2009. július 12. 18:4672.

    Szia Vikóca!

    Sajnos nem tudok segíteni,hogy Érden vagy a közeledben hol találsz hámlasztós kozmetikust.Nem értem miért ilyen nehéz találni,lehet,hogy még csak kevesen csinálják. Nekem is baromi messze van, mert Budakeszin lakom és tök sok ideig tart míg kiérek Kispestre.Ténleg  azt írtad,hogy Kispesten voltál lehet,hogy egy helyre járunk? Te is a Komjáti utcában voltál? A bőröm tutira nem ártott,de 5 év alatt ne hogy azt hidd, hogy folyamatosan hámlasztattam,volt,hogy 1 évet is kihagytam.Volt,hogy nyáron is rászántam magam,de nagyon utáltam a kánikulában otthon kuksolni és várni a lehámlást. Neked mi a problémád a bőröddel?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. Torolt_felhasznalo_610320
    Torolt_felhasznalo_610320
    2009. június 27. 15:1771.

    Szia Zsoci!

    Hogy értsem azt,hogy 5 éve hámlasztasz? Folyamatosan? Tényleg nem árt abőrödnek? Én félek ettől a kezeléstől, nem merem rászánni magam csak folyton érdeklődöm.Tavasszal találtam egy nagyon aranyos profi kozmetikust Kispesten,aki azt mondta, hogy teljesen rendbe tudná tenni a bőröm,de több hámlasztásra lenne szükség a max.eredményhez. Na ettől  aztán beparáztam és az utolsó pillanatban lemondtam a kezelést. Most tőled megint kedvet kaptam és úgy érzem belevágnék,de ég a pofám,hogy újból hozzá jelentkezzek be,és hát itt a nyár , ilyenkor is lehet? Te kihez jársz? Én érdi vagyok,de nem találtam a közelembe hámlasztós kozmetikust.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. Torolt_felhasznalo_370692
    Torolt_felhasznalo_370692
    2009. május 9. 17:1370.

    Sziasztok! Nem is értem,hogy járhatott így szegény lány, én már 5 éve hámlasztatok,de soha semmilye negatívum nem ért. Igaz, hogy az én kozmetikusom olyan kis gondoskodó tipus,töviről hegyire mindent elmagyarázott,felkészített minden "szörnyűségre" ami megtörténhet. Bár szerencsére velem semmi nem történt, sőt a 2. napon olyan szép volt a bőröm hogy taliztam egy barátommal. Mondjuk a kövi napon már sehova sem mertem menni, 4. 5. mint egy zombi. De az utókezeléseket imádom, mindig olyan szép a bőröm utána, hogy szinte ragyog!!!! Nekem régen borzasztó heges volt szinte lukas és mostmár kezd végre emberi formám lenni, ez a változás nekem minden pénzt és vele járó macerát megér!

    A böröm nem hogy vékonyodna hanem egyre szebb.

    Én imádom ezt a kezelést!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  7. Torolt_felhasznalo_366141
    Torolt_felhasznalo_366141
    2009. május 5. 19:3169.
    Nem, nem ez a jellemzo persze.. En peldaul mindent korbejarok ezerszer..csak azt mondom borzaszto, h ma mar aki ezt nem teszi meg..nagyot szivhat! Hat tanulni kell belole az biztos..nem csak a kozmetika teren. Ezert is jo ez a forum!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_798369 (68)
    2009-05-05  18:54
  8. Torolt_felhasznalo_798369
    Torolt_felhasznalo_798369
    2009. május 5. 18:5468.

    Tény, ha úgy történt ahogy leírta, nem fogta ki a legjobb kozmetikust, de én nem írtam, hogy csak a sértett volt a hibás...

    Mindenesetre nem az a jellemző, hogy valaki beül egy ilyen beavatkozásra úgy, hogy nem érdeklődik akár a kozmetikus, akár a kezelés utóhatásairól.... vagy igen?

    Az orvos téma is megérne egy misét

    bezony, sok jó példát tudnék arról is mesélni

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_366141 (66)
    2009-05-05  17:52
  9. Torolt_felhasznalo_531206
    Torolt_felhasznalo_531206
    2009. május 5. 18:2067.

    Itt a "sértett" névvel, címmel szidott valakit (becsületsértésért beperelhetnék simán)... a másik fél verzióját nem olvashatjuk, mindig van 2 nézőpont. Egy lelkiismeretes kozmetikus márc. közepe után nem végez hámlasztást, ezt sok helyen olvastam, de ha a vendég kéri, mert ő nem tartózkodik napon, megteheti akár a vendég felelősségére. Érdekes a "sértett" is megtalálta ezt a topicot utólag, a googlit is használhatta volna korábban vagy itt beleolvashatott volna a sok topicba. Lehet azt hitte a kozmetius, h. tudja mibe vág bele. Utólag lehet háborogni, h. 3 hétig fényvédőt kenhet... mit gondolt, ez egy sima bőrradír és másnap napozhat? Ha ugyanaz lenne, nem szakember végezné és nem lenne ilyen drága. Sok ember leírta itt az nlc-n a tapasztalatait.... és rengetegen kérdeztek korábban... informálódtak. Ennyi pénzért azért jó tudni segíetett-e másokon... bár lehet csak én nem dobálózom pénzzel.:-)

    Az ember előre érdeklődik, ha meg nincs nete vagy kedve olvasni, mindenesetre kikérdezi a kozmit, ez a minimum, h. mit várhat, nem közben, még az elején, mikor az időpontot kérte!

    Remélem nem perelik be...... akkor nem csak 35 ezer lesz... !

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_366141
    Torolt_felhasznalo_366141
    2009. május 5. 17:5266.
    Hat azert ez nem ilyen egyu szerintem.. Teny, hogy ma mar jobb mindennek utanamenni mert ott vagjak at az embert ahol lehet.. De ezt nem mindenki tudhatja!! Es nincs a foldon, h egy ilyen sulyu kozmetikai kezelest igy elvegezzenek..ez szegyen a szakmara nezve!! Nem olcso kezelesrol van szo, a minimum, hogy teljeskoru felvilagositast ad a kozmetikus. De barmilyen aru kezeles is, ez alapveto kotelessege!! Az, hogy ezt nem tette meg nonszensz! Szolgaltatasrol beszelunk amit megfizetsz, nem neked kell felkeszulni elore hanem megkapni a fizetett osszegert a "jarandossagod". Johogy nem mar ugy menjek orvoshoz, h olvassak utana EN, hogy mi lehet a bajom..  -Sajnos hozzateszem ma mar ez is igy van..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_798369 (65)
    2009-05-05  12:06
  11. Torolt_felhasznalo_798369
    Torolt_felhasznalo_798369
    2009. május 5. 12:0665.

    Szia Hajnics!

    Mikor elolvastam egy kicsit kiakadtam. De nem is annyira a kozmetikuson, hanem rajtad. A leírtak szerint nem jártál még kozmetikusnál? Nyár elején nem szabad ilyen dúrva hámlasztást csinálni, amikor az erős naptól még az ép bőrt is védeni kell.

    Arról nem is beszélve, elötte kellett volna jól körbejárni ezt a témát, és ha magától nem mondja a kozmetikus, akkor kikérdezhetted volna a részletekről...

    Sajnálom, hogy ilyen áron tanultál a történtekből

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
    2009-05-05  10:31
  12. Torolt_felhasznalo_443731
    Torolt_felhasznalo_443731
    2008. november 24. 11:5164.
    Szia Kriszti! Hol csináltattad a mélyhámlasztást? mennyibe került? És mennyire volt durva a bőröd? Nekem spec régebben volt patis az arcom és azóta nem tok megszabadulni a piros pöttyöktől, sőt most már enyhés heges is az arcom, de nem feltűnő, csak engem azért eléggé zavar...Előre is köszi a válaszodat!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_741460 (63)
    2008-11-14  18:48
  13. Torolt_felhasznalo_741460
    Torolt_felhasznalo_741460
    2008. november 14. 18:4863.

    Sziasztok!

    Nekem sajnos az a rossz szokásom, hogy folyton piszkálom a bőrömet ezért csúnya nyomokat tudok magamnak kreálni.

    Én először a bőrcsiszoló gépet próbáltam ki, mert nem túnt olyan brutálisnak és drágának sem. De nem történt semmi pedig vagy ötöt csináltattam. Végül mégis csak belevágtam a  gyógynövényes mélyhámlasztásba és nekem nagyon bejött, de én már úgy elvoltam keseredve a  bőrömtől, hogy  nem is féltem ettől a tortúrától. De  az is igaz, hogy a kozmetikus is nagyon kedves és meggyőző volt, sőt azt mesélte, hogy az ő bőre is ettől jött rendbe.

    Szóval ne féljetek a hámlasztástól, nyugodtan bele vághattok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. 2008. szeptember 14. 15:0762.

    Sziasztok!

     

    Én már voltam mélyhámlasztáson a szép heléna kozmetikában, ahol schrammek-féle gyógynövényes mélyhámlasztást csináltak. Nekem is pattanások maradványaként volt heges a bőröm. 

    Az biztos, hogy utána szebb lett valamivel, de nem tűntek el a hegek teljesen, ahhoz valószínűleg többször kellene végigcsinálni.

    Ami kellemetlen volt, az az, hogy azon kívül, hogy egy tájékoztató lapot a kezembe nyomtak nemnagyon mondtak el semmit, hogy pl a bőröm helyrehozásához hányszor kéne hámlasztani, meg ilyenek, meg úgy általában nem éreztem túl személyreszabottnak a kezelést. A nő meg aki csinálta, elég mogorva volt, de profi.

    A kezeél maga, amikor a gyógynövényes izét felkenik eléggé fájdalmas, és utána is fájt az arcom egész este, olyan érzés, mintha szúrós homokszemek lennének az ember bőre alatt, szóval nem túl kellemes.

    Aztán már nem volt olyan rossz, csak fura érzés, és 1-2 nap múlva elkezd az ember hámlani, na az tényleg borzalmasan néz ki, és ráadásul nem szabad, hogy víz érje az arcod, a kezeléstől egészen odáig, hogy teljesen lehámlik, csak gyógynövényes tonikkal lehet törölgetni.

    Szóval az egész egy hatalmas tortúra, ami talán nem is éri meg annyira. Amíg az egész tart az kb 4-5 nap, addig se munka se suli.

    De az tény, hogy szebb lesz tőle az ember bőre, de nem olyan látványos, mint az ilyen volt - ilyen lett képeken.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2008. augusztus 24. 18:1561.
    Olvasni sokat lehet róla, de az eredményekről képeket miért nem lehet találni? :(
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_889566 (60)
    2007-08-24  21:51
  16. Torolt_felhasznalo_889566
    Torolt_felhasznalo_889566
    2007. augusztus 24. 21:5160.
    Nagyon jó és hatásos a gyógynövényes mélyhámlasztás, sokat olvashatsz az eredményekről és a kapcsolódó termékekről egy új oldalon a

    http://schrammek.mconet.biz oldalon.


    Az oldalon a mélyhámlasztás mellett a természetes alapanyagú termékekről és az első olyan termékcsaládról olvashatsz (dermanutrics kapszula+krém), ami hatékony kívülről és belülről is!!!!!!!!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2007. augusztus 6. 12:2159.

    Itt többnyire az avon kétlépeses Anew hámlasztóját dícséritek, de most van egylépéses is. Én ennek a megrendelésén gondolkodom...Használja valaki?

     Tapasztalatok?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. Torolt_felhasznalo_253674
    Torolt_felhasznalo_253674
    2006. január 25. 20:2758.
    Sziasztok!
    En annak idejen 1995ben csinaltattam, meg a melyhamlasztast Budapesten a Szep Helena szalonban a kruppa Martika kozmetikus csinalta o az aki behozta Mo. ra ezt a technologiat es o is oktatta erre a kozmetikusokat.
    En nagyon megvoltam elegedve az eredmennyel lehet, hogy azert, hogy csodat azert nem vartam.
    Kozben elkerultem kulfoldre itt nagysokara talaltam meg ezt a modszert de sikerult azota minden felevben megcsinaltatom a gyogynovenyes menyhamlasztast.
    Kicsit kellemetlen amikor hamlik de a tonikkal tobbszor at lehet torolni az arcot naponta amikor van a hamlas igy csokkenteni lehet a kelemetlenseget.
    Itt mondta a kozmetikusnom, hogy nagyon fontos, hogy csak egyfajta termeket hasznaljunk mindenbol tehat ha valamire raaltunk akkor annak kremjet radirjat lemosojat stb hasznaljuk mert a sok kulonbozo termekek kulonbozo hatoanyagokat tartartalmaznak stb es nemhogy jot tennek a boromnek hanem artok vele. Nos megfogadtam ezt a tanacsat.
    En a dermatologica ceg termekeit hasznalom arban elfogadhato es ugylatom jo a boromnek.
    Arrol meg nem hallottam volna, hogy valakinek a melyhamlasztassal elcsesztek volna a boret, de mas hamlasztas tecnikakrol mar itt mutattak a teveben elkepeszto fotokat torteneteket lezerel es egyeb mas technikakkal kapcsolatban.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. Torolt_felhasznalo_103329
    Torolt_felhasznalo_103329
    2006. január 8. 16:0957.

    Hali!

    Azt hiszem 4000-ft a 2 lépcsős, a hámlasztó bőrradír árát nem tudom, mert én ajándékként kaptam hozzá, akkor. Szerintem lehet venn i is ahol árulnak standokon is Avont, ha nem akarsz rendelni.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_234686 (56)
    2006-01-08  03:03
  20. tcx
    tcx
    2006. január 8. 03:0356.

    mennyibe kerül az Avonos cucc???Asszem kipróbálom Katalógusból lehet csak rendelni???

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_103329 (55)
    2006-01-05  09:18
  21. Torolt_felhasznalo_103329
    Torolt_felhasznalo_103329
    2006. január 5. 09:1855.

    Hali!

    Én is sokat tobzódtam, mire elszántam magam! 1x lemondtam a mélyhámlasztást is, mert annyira rossz véleményeket olvastam, hallottam. Azóta sem vállalnám. Kb. 2 hónapig csak érdeklődtem, olvasgattam a kezelési lehetőségeket, mert rosszabbat azért még sem akartam magamnak . Amikor megtudtam, hogy a kozmimnak is lesz bőrcsiszoló gépe, akkor nyugodtam meg igazán  . Ő aztán megmondja, hogy jó-e vagy sem. Tisztességesen dolgozik és mondta, hogy azért bababőrt ne várjak de mindenképp javasolja. Az Avonos cuccot is megnézte, mielőtt használtam volna, nehogy kárt tegyek. Nekem bevált  ! De sem rá, sem lebeszélni nem akarok senkit. Vannak egyébként más hegkezelések is de azokról nincs túl sok tapasztalat még.

    Üdv Gaboca

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_234686 (54)
    2006-01-04  23:52
  22. tcx
    tcx
    2006. január 4. 23:5254.

    Az a baj,hogy olyan szélsőséges vélemények vannak,nem tudom eldönteni...lehet,hogy tökjól helyrerakná de lehet,hogy egy életre tönkrevágja a képemet... 

    És nem tudom,kire bíznám így rá magam...

    lehet,hogy az Avonos cucc is segítene,de nem tom,jó-e itthon kísérletezgetni...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_103329 (53)
    2006-01-04  21:03
  23. Torolt_felhasznalo_103329
    Torolt_felhasznalo_103329
    2006. január 4. 21:0353.

    Sziasztok!

    Nekem is apró hegeim vannak, inkább régebbiek. A mélyhámlasztásról én leszavaztam magam, mert elég kockázatosnak találtam. A bőrcsiszolást viszont elkezdtem, és bevált. Meglehetősen érzékeny a bőröm de szerencsére bírta  . Lehet állítani az erősségét a csiszolásnak. Az Avon 2 lépéses pamacsokat is használom emellett és az is jól bevált, nekem. Egy jó és lelkiismeretes kozmetikus megmondja, hogy lehet-e csiszolni a bőrödet.

    Hali

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_234686 (52)
    2006-01-04  18:39
  24. tcx
    tcx
    2006. január 4. 18:3952.

    Hát igen,én is úgy vagyok vele,hogy inkább békénhagyom...

    csak a hegekkel van bajom,picit mélyek meg lilák,és azt nem tudom levakolni sem.Még nyomkodásra sem merek elmenni kozmetikushoz...utoljára akkor voltam amikor 500 ft-ba került 

    Viszont nekem nem érzékeny a bőröm,azért gondoltam valami enyhébb dologra.

    előzmény:
    norka01 (51)
    2006-01-03  10:55
  25. 2006. január 3. 10:5551.
    Sziasztok!Ha nem olyan veszes a helyzeted,ne ronts rajta.A sebgyogyulasi folyamatok elteroek.Latatlanban nehez tanacsot adni,de avonnal nem probalkoznek
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_234686 (1)
    2004-06-30  02:35

Címlap

top