Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Partira játékok

anett0926
Létrehozva: 2010. október 21. 22:22

Sziasztok!

Tudom a szilveszter még messze van.....

Nálunk lesz a buli és valami ütős játékot szeretnék a barátoknak.

Lehet kicsit erotikus bár nem annyira nyitott a társaság nagy része.

A szabvány: karaoke, activity, twister, jenga, tik tak bumm, ki vagyok én már lejárt. Sajnos.

Sokat bulizunk, viszont szeretnék egy tuti, felpörgetős, "jaj ez volt a legjobb buli"...  játékot.

Kérlek segítsetek.20-24 fő leszünk.

ja és volt már jelmezes buli is.

Esetleg retro öltözék? hogyan? nem tudom.

Köszönöm:

Anett

  1. 2018. március 22. 13:547.

    Sziasztok,


    mi is meguntuk már az összes ilyen játékot. Szerintem jó ötlet társasokat kölcsönözni. A témapartik is fel tudják dobni a bulit. Szeretjük a Murder Mystery-ket is, ha valaki szereti a rendőr-gyilkosos játékot, akkor az annak a profi változata. Végül beszereztünk egy Nintendo-t és az ilyen közösségi telefonon-szavazós játékokat szoktuk tolni. Azok is elég jók.


    Gondoltam leírom, mert én is itt keresgéltem új ötletet.


    Pacsi!

  2. 2010. október 22. 08:086.
    Mi tavaly olyat játszottunk, mint a Becstelen briganty c. filmben a kocsmában a társaság. Mindenki felír egy karaktert egy cetlire (létező személy, filmszereplő, rajzfilmhős, stb.), ezt vmilyen eszköz segítségével "felragasztottuk" a mellette ülő homlokára. Ugye mindenki látta a másikét, de a sajátodat te nem. Ezek után gyakorlatilag ki kellett barchobázni, hogy ki is vagyok én. Lehet nehezíteni, pl. összesen 2 kör kérdés lehet (mi 1 körben egyet kérdeztünk mindenkitől).
    előzmény:
    anett0926 (1)
    2010-10-21  22:22
  3. Torolt_felhasznalo_342975
    Torolt_felhasznalo_342975
    2010. október 22. 03:035.

    mi ilyenenket szoktunk:

    a jégtörő, h mindenki bemelegedjen: "Igaz vagy hamis" mindenkinek kell írnia saját magáról 3állítást, 2igazat, 1 hamisat, vagy pont fordítva, 1 cetlire, majd 1enként körbemenni, és felolvasni ezeket, lehet szavazni, h melyik mért igaz, melyik mért hamis. Pölö: "Én 10 különböző országban laktam" ,"Imádom a tetoválásokat" lehet pikánsabb is, te szabod meg, amikor bemutatod a játékot, mondjál rá példát nekik... Ez nagyon jó jégtörő, bemelegszik mindenki, és ha elég nagy a társaság, akkor biztos vannak olyan emberek, akik nem annyira ismernek mindenkit, lehet 1másról tanulni. Eléggé ártatlan ugyanakkor, hiszen irányított, olyant nem árulsz el, ami nagyon ciki.

     

    miután már elfogyott 1-2 kör pia:

    kinyitod (bocsi, a játékvezető kinyitja) az, értelmező kéziszótárt/vagy műszaki szakszótárt találomra, és választasz 1 szót (latin eredetű szavakkal a legjobb, az a cél, h olyan szót kell választani, amit senki nem ismer. A játékvezető hangosan bemondja a szót. Következő lépés, minden játékosnak kell 1 magyarázatot írni, lehetőleg minnél meggyőzőbbet. Mikor játékvezető hangosan felolvassa a magyarázatokat, úgy, h ő maga közé keveri az igazit, szavazni kell, h mi is a szó valódi jelentése. Miután kellően beittatok, jó tud ez lenni. Nagy marhaságokat ír az ember, lehet röhögni. Tetszőleges mennyiségű szóval ismételhető.

    miután sata-mata részegek vagytok, vagy legalább is páran, és hajnal 3van, erre még képesek lesztek: körben leül mindenki, és középre beáll 1 macska. Először körbementek, és mindenki választ magának 1 állatnevet. Elismétlitek. Utána valaki kezd "hívni": mondja a saját nevét, majd vki másét pölö: "disznó-hívja-lótetüt" erre lótetünek reagálni kell, és válaszolni, vki mást hívva: "lótetű-hívja-rétisast", na ez így megy, de ha már kellően delíriumos állapotbn vannak a vendégek, akkor fáziskéséssel. A középen lévő "macska" feladata pedig az, h az illető fejére csapjon a kezében lévő összetekert újságpapírral, aki nem reagál elég gyorsan. Ha a macska előbb csap, mint ahogy az illető válaszol, akkor helycsere, a késlekedő beáll középre macskának. 

     

    témára? mifelénk nagyon nagy divat a "prohibition party", külön klubbok vannak erre (Londonban lakom). A szesztilalom, Chicago (musicalt, filmet láttátok??). Szóval eljátszuk, h tilos alcoholt árulni, a prohibition klubba csatos cipőben és harisnyatartósan, esetleg fűzővel, nagyon piros rúzzsal és körömmel megy le az ember lánya, a fiúknak csíkos az öltönye, gengszter kalalpja van, és nadrágtartót viselnek.

    A főleg gin és vodka alalpú italokat teáskancsóban, teáspoharakkal szolgálják föl, mert psszt, tilos inni. Rulett is van, meg kártya, és szól a jazz. Elsötétített helyek, ablakok letakarva, stb. Álltalában jön a razzia (mű,persze, csak poén), ha erre tudsz embert, az még autentikusabb lenne.

    ha beírod a google ba prohibition party in London, kijön 1-2 hely, a képekből meríthetsz további ihletet.

    Remélem adott 1-2 ötletet, jó bulizást. Én valszeg csak 1szerűen fogom nyomni, dolgozom este 8ig szilveszterkor.

    XOX puszi 

     

     

       

    előzmény:
    anett0926 (1)
    2010-10-21  22:22
  4. 2010. október 22. 00:454.
    Megint elolvastam a nyitódat, azt hiszem nem ilyen játékokra vártál. Bocs.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_390011 (0)
     
  5. 2010. október 22. 00:443.

    Nálunk nagyon bejött a "most mutasd meg". Kb. 30 éve volt ez a játék a tévében. Kitalálsz valamit (könyv, film, fogalom /az mindig kemény/), és megpróbálod elmutogatni.

     

    Először felmutatod mondjuk két ujjadat, ez azt jelenti, hogy két szóból áll, amit ki kell találni. Aztán pantomim, eljátszod, hogy kinyitsz egy könyvet, tehát könyvcímet kell kitalálni. Gondolj pl. egy Agatha Cristie könyvre, Poirot Közben az ellenfél csapat mond tippeket, te bólintasz, ha találat van. Szépen megpödri az ember a bajuszát, jellegzetesen.

     

    Á, ezt nem lehet így leírni, viszont szívesen elmutogatom. Baromi jókat mulattunk. Most jut eszembe, hogy ez volt nemrégen is, nem tudom milyen néven, de az eredeti az valami szuper volt. 

     

    Nem hiszem, hogy sokat segítettem, viszont te nekem igen, jó volt visszagondolni a "régi szép időkre". Sokat barkochbáztunk, szemét feladványokat adtunk fel. Anno, az ügyeletes szépfiú színészek közül kiválasztottuk az egyiket, és annak az izzadtságcsöppje volt a kitalálnivaló. 43 percig tartott, de sikerült.

     

    Ha jó tippeket nem is adtam, de ha barkochbázni akartok, gonosz ötleteim vannak.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_390011 (0)
     
  6. 2010. október 21. 22:292.
    Esetleg valami film szereplőjének kell beöltözni? Persze ha szeretik a filmeket. Lehet pl Tarantino buli, akkor egy tarantino filmből kell választani az öltözéket. De a lehetőségek száma határtalan!
    előzmény:
    anett0926 (1)
    2010-10-21  22:22

Címlap

top