Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hullámmasszázs

LeeBaa
Létrehozva: 2008. március 26. 18:41

Sziasztok!

 

Ma ajánlottak nekem a narancsbőr problémámra egy HULLÁM-MASSZÁZS nevezetű kezelést.

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a dologgal kapcsolatban?!

Hatásos vagy sem? Mennyibe kerül, stb...

  1. Torolt_felhasznalo_801147
    Torolt_felhasznalo_801147
    2008. március 27. 10:125.

    Elfelejtettem a legfontosabbat:

    sokkal olcsóbb egy ilyen masszázs, mint a speciális kezelések!

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. Torolt_felhasznalo_801147
    Torolt_felhasznalo_801147
    2008. március 27. 09:434.

    Sziasztok!

     

    A hullámmasszázsról ugyan még nem hallottam, de saját tapasztalatból tudom, hogy szinte bármelyik masszázs segít a narancsbőrös combon!

    Én 3 kg-t híztam és előjöttek, pedig a duciságtól így is messze vagyok, sőt ..., de a narancsbőr nem kímélt. Jött a 3 kilóval együtt.

    Én egy héten egyszer járok ájurvédikus masszőrhöz a hét többi napján pedig otthon masszírozva kenem be a szombomba a testápolót. Ezt már 3 hete csinálom így és tegnap este a férjem megjegyezte, hogy mennyivel szebb lett a combom!

    Persze a masszőr keze sokkal többet segít, de sokat számít ha otthon is masszírozod a combod, feneked és lehet, hogy közhely, de a napi 3 liter folyadék tényleg nagyon fontos.

     

    Nyilván vannak akacsabb "narancsok" is, de akinek régebben nem volt ilyen a combja és inkább csak a plussz kilókkal jött, azoknak mindenképpen ajánlom a masszázst (nem feltétlenül a kimondottan narancsbőr ellenieket)!

    Pl. az ájurvédikus masszázs során a masszőröm gyógynövényes olajokkal masszírozza át a combom! Sokkal jobb még a tudat is, hogy nem mesterséges kemikáliát ken a bőrömbe, hanem növényi olajokat! (a citrus félék és a rózsaolaj az ami a narancsbőrön segít).

     

    Amitől szerintem több egy ilyen masszázs, mint a kimondottan narancsbőrös kezelések, hogy olyan légkört teremt a masszőr amitől teljesen ellazulsz, nincs az a görcsös érzésed, hogy jaj most el kell tünnie a narancsbőrnek, mert azt ígérték és nem kevés pénzt fizetek ki ....blablabla. (nem húzom le ezeket a kezeléseket, mert bizonyára jó egyik másik, csak én szeretem ha többet kapok egy sima kezelésnél)

    Szóval az ájurvédikus masszázs nagyon klassz, narancsbőr ellen is!

     

    Üdv.

    R.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2008. március 26. 21:083.

    Sziasztok!

    Hullám-masszázzsal kapcsolataban ugyan nem tudok segíteni, de az SPA méregtelenítést (vizes-lavóros) tudom ajánlani.

    Kb. a 10. kezelés után már simul a bőr és nem csak te érzed, látványos is. Én már egy éve megcsináltam az ajánlott  15 kezelést, aztán kihagytam pár hónapot és észrevettem hogy jönnek vissza a párnácskák (közben híztam 4-5 kg-t), az utóbbi hetekben heti 1 alkalommal ismételtem és már el is tüntek, a bőröm pedig sima lett, csak most sokkal hamarabb.

    És nem csak a zsírpárnáknak tesz jót, hanem az ízületeknek is.

    Sok sikert! 

    előzmény:
    LeeBaa (1)
    2008-03-26  18:41
  4. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2008. március 26. 19:262.

    Hát kedves LeeBaa próbáld ki, de garantáltan nem fog segíteni.

    Sok minden csodaszert ajánlanak ma már a narancsbörre, de az eredmény siralmas. Ez mind csak sarlatánság.

    előzmény:
    LeeBaa (1)
    2008-03-26  18:41

Címlap

top