Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Balusztrád - Kőrősi Park

LazyCat
Létrehozva: 2004. november 23. 13:59
Sziasztok!
Mi nemrég foglalóztuk le leendő új lakásunkat ebben a lakóparkban. Eddig mi nagyon meg vagyunk elégedve a választásunkkal, a "kiszolgálással", mindennel.
Szívesen cserélnék másokkal tapasztalatokat, hátha leendő szomszédainkra is lelünk... :)))
Mi egy 67 nm-es lakást választottunk. Mostanában fogunk majd a műszakisokkal első körben beszélni.
Várom a hozzászólásokat!
  1. 2005. február 10. 13:189.


    Sziasztok!

    Akit érdel a Kőrösi Ház és a Kőrösi Park az jöjjön át a www. tihi. hu/forum oldalra!

    Ott már többen vagyunk. Mi az első ütemben költöztünk be 2 hónapja!
    Tapasztalatokról odaát már írtunk!

    Üdv. : Gyuri
    előzmény:
    blueB (8)
     
  2. 2004. november 23. 15:168.
    Sziasztok! Nemrég láttam, hogy miről folyik a szó, én is épp most készülök lakást venni, és sok helyet bejártam. Valljuk be, nincs olyan ingatlanos cég, aki mindenki igényét maximálisan ki tudná elégíteni, én eddig amit tudok ezekről a cégekről, abból ítélve még eléggé a top felében helyezkedik el ez a cég, tény, hogy van nála jobb, de legalább bennük megvan az a tulajdonság, hogy törekednek arra, hogy a mi igényeinket kielégítsék.
    Sok, tőlük független dologból is adódhatnak problémák, amik megoldása időbe , és természetesen pénzbe kerül. Nálunk is voltak gondok, de mint kiderült nem a cég tehetett róla. .
    A lakások minősége egyébként meglepően jó, azért mertünk mi is belevágni, mert ismerőseink tanácsolták a céget, hiszen ők már Balusztrád-Házban laknak. Nekik sem volt bajuk, teljesen meg vannak elégedve. Remélem mi is jól járunk. . :o)
    előzmény:
    sunset26 (4)
     
  3. 2004. november 23. 14:477.
    Elsumákolták a tuti kádat, de nem volt szívem szétveretni az egész fürdőszobát átadás előtt egy héttel. . . szerencsére a falba épített wc öblítő elsumákolását időben észrevettem és azt kicseréltettem, és a konyhában is leverettem a csempét, mert véletlen a szomszédét tették fel. . . a módosítás felárait ha kiküldik, nagyon nézd meg, mert az egyik ismerősöm 32 nm-es lakására kiszámláztak 50 nm parkettát. . . a házban a szellőzőrendszerben terjengő szagokat április óta nem hajlandók megcsinálni, van, hogy este tízkor még a szomszéd pörköltjét szagoljuk. . . a társasház szept. 9-én be lett jegyezve de még mindig nem intézték el, hogy a kedvezményes hitelt kapjuk a banktól, ami havonta 15e-ben fáj, és én még jó vagyok mert alig vettem fel hitelt. . . és még vég nélkül sorolhatnám. . . szerintem már az minősíti a céget, h. kb. 2 havonta szinte mindenkit kirúgnak, úgyhogy bármit kérsz vagy bejelentesz 2 hét múlva ugyse találod meg a kompetens személyt. . . én már kicsit belefáradtam. . . pedig írtó birkatürelmem van. . .
    előzmény:
    LazyCat (5)
     
  4. 2004. november 23. 14:436.
    Az élessarokhoz közel, a kőrősi csoma s. út harmat és mádi út közé eső része.
    szemben vele pennymarket és omw kút.
    egyik ház már teljesen kész, másiknak a vázrésze áll a 2. emeletig (4 emeletes lesz+tetőtér)
    előzmény:
    erika48 (3)
     
  5. 2004. november 23. 14:415.
    Sunset, melyik házukban? a Körösi Házban?
    Mi volt velük a baj?
    Mesélj, hgy okolhassunk!
    előzmény:
    sunset26 (4)
     
  6. 2004. november 23. 14:384.
    Szia!
    Én egy Balusztrád Házban lakom, és nagyon nem vagyok megelégedve velük. . . sőőőt. . . de gondolom mások se jobbak. . . mindenre nagyon figyelj oda, a bejárások alkalmával és mindenért rögtön szólj ha nem tetszik. . .

    Sok sikert! és főleg kitartást. . .
    előzmény:
    LazyCat (1)
     
  7. 2004. november 23. 14:303.
    melyik ez a ház?
    előzmény:
    LazyCat (1)
     
  8. Torolt_felhasznalo_730539
    Torolt_felhasznalo_730539
    2004. november 23. 14:212.
    Én a Balusztrádnál dolgoztam, és nagyon korrekt cégnek tűnt, úgyhogy gondolom nem fogtok csalódni később sem (mint szinte minden ismerősöm, aki új lakást vásárolt).
    előzmény:
    LazyCat (1)
     

Címlap

top