Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Adatvédelem???

bezomi
Létrehozva: 2004. szeptember 6. 14:05
Mit szóltok ahhoz,hogy a M.Á.K. nem ad igazolást a három gyereről,hanem a banki számlakivonatot kell bemutatni az iskolákban,ahol másolatot csinálnak róla?!Nincs titkolni valóm,talán a bankszámlaszámom...És ha illetéktelenek kezébe jut?
  1. 2004. szeptember 6. 16:076.
    No látom darázsfészekbe nyúltam!
    De most tényleg! Tavaly nekem is adtak, örülhetnék mert tavaly már az őrületbe kergettek. . Képzeljétek van 3 fiam kettő nagykorú, egy kicsi. Szóval a családi pótlékhoz, meg a kedvezményes dolgokhoz kellettek az igazolások. Tavaly úgí jártam a gimi nem adott addig igazolást, míg a M. Á. K. , és fordítva. Mobilon felhívtam az iskolát és hagytam had veszekedjenek az ügyintézők. . Hát magnóra kellett volna venni. No a végén az iskola adott egy iskolalátogatásit, és kaptam cserébe egy igazolást. Hát most örültem, hogy ettől megmenekültem, még kékpapírt sem adtak az eyetemistának, elég ha hoz egy egyetemi igazolást. . de belegondoltam miért adjam ki a bankszámlaszámomat?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. 2004. szeptember 6. 15:065.
    Na, ez is durva!
    előzmény:
    *zsana (4)
     
  3. 2004. szeptember 6. 14:534.
    Nekem nem fer a fejembe, hogy a Reader Digest evek ota miert uldoz? Par honapja elkoltoztem mashova, ne adj isten, oda is utanam, az uj lakcimemre kuldtek a nyaggatoleveleiket. HOGY VAN EZ?
    előzmény:
    bezomi (1)
     
  4. 2004. szeptember 6. 14:433.
    Most adtam el a lakásom, akkor sorolom:
    -ELMÜ:
    az új fogyasztó szerződéskötésekor az adtlapra (én nem írom alá!!!) rá kellett írnom a nevem, anyám nevét, szül dátumom, címem, személyi igazolványszámom!!!! ez utóbbi még az én lemondásomhoz sem kellett, ahhoz, hogy a vevő majd szerződést kössön, ez minek?????
    -MATÁV:
    átíráshoz vagy együtt kell mennünk, vagy együtt kell fölhívnunk őket!!!! Kézenfogva!!!
    -FŐTÁV:
    Az általam vitt adásvételi alapján felvették a vevő adatait (tőlem még személyit se kértek), ezzel létrejött a szerződés, úgy, hogy ők ott sem voltak, nem írtak alá semmit (egyébként ketten vették meg fele-fele arányban a lakást, és csak az egyik névre írták a szolgáltatást), a kitöltött papírokból a vevő példányát nekem kell elvinnem a vevőnek! Mi vagyok én, postás??? Ott a cím a gépben
    -Raiffeisen Bank:
    a vevő vett fel hitelt, erre tőlem kértek egy papírt: megüzenték a vevővel, mi kéne (hivatalos út, mi?) és amikor fölhívtam az ügyfélszolgálatot, mi ez és minek, stb. tőlem kérdezi a csaj, hogy megkapták-e a hitelt a vevők?????!!! Visszakérdeztem: ez nem banki titok véletlenül???? (tesóm bankban dolgozik jelzáloghitelezésen)
    Tovább is van mondjam még?
    Én írok levelet az adatvédelmi biztosnak, és elküldöm így egyben neki és az összes szolgáltatónak. Adatvédelem, jogbiztonság, stb. SEHOL!!!! Mindenhol lemásolják a személyit, bankszámlakivonatot kér boldog-boldogtalan. . . FELHÁBORÍTÓ!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. 2004. szeptember 6. 14:142.
    Nekem adtak igazolást a csalpotlékrol. . . . boritsd a fejükre az asztalt. . . egy ilyen papir kitöltése 1 perc.
    előzmény:
    bezomi (1)
     

Címlap

top