Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Becsületsértés feljelentés

dodieska
Létrehozva: 2017. szeptember 29. 21:20

Sziasztok!


Kiváncsi lennek volt-e valaki hasonló cipőben...érdemes -e feljelentest tenni a volt élettársam ellen, becsületsértés ellen...


A történet 2 évvel ezelőtti amikor súlyossan bántalmazott a volt élettarsam eltörte a bordám, az orrcsontom, 3 helyen varrták össze az arcom , tele voltam zúzodasokkal, bíróságon van az ügy, ma volt a tárgyalás ahol mindennek elhordott, tagadta tettét, azt állította a testemből élek-éltem akkoriban is azért romlott el a kapcsolatunk stb...ezt már elmondta a nyomozati szakaszban is korábban, bár én nem gondoltam, hogy ezt bárki komolyan fogja venni...ma a tárgyaláson bekérte tölem az akkori munkaszerződésemet a bíró, amit felettébb felháborítónak tartok. Független attól bármi is lenne a szakmám, felháborított alapjában a feltételezés, 35 éves 2 kisgyerekes diplomás anyukaként...egyébként sem értem mi köze ennek az egésznek a bántalmazáahoz. .


Gondlkodom, hogy feljelentem volt élettársam becsületsértés miatt nem tudom mi a maximális büntetes, de egy jókora pénzbírság kijárna neki...szerintetek???

Címlap

top