Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Széchenyi hitelk. kérdések

rabszi
Létrehozva: 2017. május 30. 13:17

Sziasztok, nem tudom van-e itt kompetens személy, aki tudna segíteni. Sajnos a tavalyi évünk nagyon veszteséges lett (elsősorban a munkaerő hiány miatt). Most kellene hosszabbítanunk majd a Széchenyi hitelkártyát. Azt olvastam ha az utolsó két évben mínuszos akkor az kizáró ok. 





2015-ben - 250 ezer lett a cég, így az akkori keretünket csökkentették, amit egész évben rendesen fizettünk. Most ezt kellene hosszabbítanunk, de sajnos nagyon mínuszos lett a 2016-os, ami -3 millió Ft veszteséggel zárt. Szerintetek van esély a hosszabbításra vagy a csökkentett hosszabbításra? Vagy mi van olyankor ha nem ajánlják fel mint tavaly hogy mondjuk x millió keret helyet XX adnak és a különbözetet havonta törlesszük? Van olyan hogy aztmondják ennyi ? Ilyenkor lehet részletfizetést kérni? vagy mi a teendő? Az első negyedévünk viszont jó lett az idei. 





 





Köszönöm a válaszokat előre is! 

Címlap

top