Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Igazi jó barátnő vagy?

albee
Létrehozva: 2016. augusztus 24. 00:23

Keresem a legjobb barátnőmet ! :)  


Egy 38 éves anyuka vagyok  boldog párkapcsolatban élek és imádom a kislányomat aki ügyes okos kisiskolás. Vannak barátaim , ismerőseim de olyan igazi leges legjobb barátnőm mostanában sajnos nincsen...  A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut mindenre... de én azért megpróbálok időt szakítani a barátokra is annak ellenére , hogy nem unatkozom soha. Elegem van az érdek barátságokból , akik csak akkor találnak meg ha szükségük van valamire....


Jó lenne egy olyan barátnő akivel néha el lehetne menni egyet csavarogni , kávézni vagy a gyerekekkel közösen valamit csinálni ... később aztán esetleg családostul valamerre el menni...


Jó lenne ha Budapest X,XIV,XVI, vagy XVII  kerületben laknál mert akkor könnyebben tudnánk találkozni is ... de a legjobb lenne ha a szomszédban mert akkor tudnánk egymás gyerekeire is vigyázni ;) 


Ha kicsit is magadra ismertél írj legyünk barátok! 


 

  1. 2016. augusztus 29. 14:123.

    Szia! Köszi!!


    Én szerintem sokan vagyunk ezzel a problémával... ezért gondoltam ,  hogy teszek egy próbát itt mivel a család és elfoglaltságok miatt nem sok időm és lehetőségem van új társaságba keveredni.


    A forum címét kicsit félig komolyan gondolom mivel tudom , hogy igazából a legjobb barátságok gyerek korban kötődnek vagy  fiatalabb korban ... de mivel nekem az összes ilyen barátnőm messze van tőlem ezért gondoltam teszek egy próbát itt hátha :)


    Szóval írjatok bátran , ha csak itt kidumáljunk a napi bajokat örömöket már az is valami ;)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (2)
    2016-08-25  08:03
  2. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2016. augusztus 25. 08:032.

    Sajnálatos módon ez nem a megrendelhető vagy óhaj szerint  kinevezhető kategória.


    Kemény munka van mögötte vagy éppen a szerencse segít hozzá...............


    ( bár néha mindkettő  visszájára fordul, mondjuk az is igaz hogy akkor nem igazi jóbarátról van szó)


    és csak a legvége felé derül ki hogy valóban az Igazi jó barátnő -t találtad e meg.


    Reménykedjünk, hogy  sikerülni fog......................................

    előzmény:
    albee (1)
    2016-08-24  00:23

Címlap

top