Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Pozitív online játékoldal

iszt
Létrehozva: 2016. május 23. 14:20

Sziasztok !


 


Tud valaki olyan weboldalt ahol normális online játékok vannak?Vagy feladatok ? Ahol pozitív dolgokat tanulhat a gyerek mikozben jászik?Tízéves a fiam. A lányom hat. Hétvégén engedem nekik csak a gépezést. De jön a nyár és szünetben hétköznap is játszhatnak egyszer  Ha tud valaki valami építő jellegű oldalt szívesen fogadom . Olyat is ami lányoknak való.  Ez lehet játék..feladat..angol tanulás. ..bármi  ami értelmes  csak ne idióta lövöldözős játék legyen. 


 


Köszi szépen


 


Szép napot mindenkinek 

  1. 2016. május 24. 15:592.

    Szia, nálunk telefonon van egy-két alkalmazás, amit szeret a kisfiam. A legonak van duplo és lego építéses játéka, azok nagyon helyesek, vidámak, kedves zenével. Tanulásos kidsopia applikáció, illetve mi szoktunk a bookr kids-ről mesét olvasni. Itt korcsoport szerint vannak a mesék, hangoskönyvként, aranyos animációval. Ezeket nézd meg , mielőtt végig olvasol ezer kommentet arról, hogy ez milyen káros.. :)


     

    előzmény:
    iszt (1)
    2016-05-23  14:20

Címlap

top