Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Elhagy a férjem?

addrika
Létrehozva: 2004. július 9. 13:42
Sziasztok, segitsetek.
8 éve ismerem a páromat, 4 éve a férjem. Igazi szerelem volt a kapcsolatunk és még most is szeret. De sajnos egy haramdik is felbukkant, a terhességem alatt. Most kiderült a dolog, közben a pici megszületett. Vagy én vagy a barátnő. Sajnos a férjem mindkettőnket szereti és most a döntés időszakát éljük meg. Tőle függ minden. Szeretném visszakapni a férjemet, ő szeretne maradni, de nem tudja, hogy képes lesz e rá? Mit csináljak?
  1. 2004. december 12. 12:4570.
    ???
    most nem akarok beléd kötni, de mi az, hogy megígérte, hogy szakít vele? miért kezdted újra, ha még a másik képben volt?
    én nem nagyon hiszem, hogy egy házasságban bármilyen körülmények között is, el kéne viselni, hogy a férjed viszonyt folytat melletted. . . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_996226 (69)
     
  2. Torolt_felhasznalo_996226
    Torolt_felhasznalo_996226
    2004. december 12. 09:1869.
    Sziasztok!

    Szörnyű állapotban vagyok, az a gyanúm, hogy a férjem ismét meglátogatta a barátnőjét az éjjal, pedig megígérte, hogy szakít vele, csak azért nem tette, mert állítása szerint sajnálja a csajt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. Torolt_felhasznalo_628404
    Torolt_felhasznalo_628404
    2004. július 12. 10:3868.
    Én nagyon sajnálom ami Addrikával történik, de hagyjuk már abba a szingli csajok szapulását. Egyrészt, nem csak a szingliségen múlik, hogy belemegy vki egy "foglalt" pasival való kapcsolatba. Másrészt vannak olyan lányok, akik bár egyedül vannak, mégsem mindegy nekik, hogy milyen pasi akad az útjukba. Másrészről minden félrelépéshez két ember kell, ha annyira gerinces ember lenne a férj, akkor max. egy zűrös éjszakára lehetett volna elcsábítani és nem egy tartós viszonyba belerángatni.

    Amúgy egyetértek azzal, hogy Addrikának is nagyon-nagoyn nehéz lesz ezután. Én mindenképpen kérnék időt a férjemtől és elutaznék vhova gondolkodni, a leírtak alapján ezt anyagilag is megengedheted. Érezze a férj, hogy ez nem csak az ő döntése!!!!!!!!!
    Másrészt sztem igaz az is, hogy neked TÁRS kell nemcsak apa, ha kizárólag a fiad miatt maradsz vele, szinte majdnem biztosan bele fogsz keseredni ebbe a helyzetbe.
    előzmény:
    Jinny_ (66)
     
  4. 2004. július 10. 19:4067.
    Igazad van egy ilyen férfi miatt nem is átkozzuk ki az egész férfinépet! De légyszíves akkor te se általánosíts a tapasztalataid alapján! Egyébként a hölgyek nem a kósza ideig-óráig tartó szexuális élménytől lesznek boldogak - vagy ha igen, akkor is csak ideig-óráig, a hormonok már csak ilyenek -, így azt sem állítanám a helyedben, hogy sikerült őket boldoggá tenned, mert az valami egészen más.
    Egyébként a harmadik is felelős, hát hogyne! Hiszen belement egy olyan kapcsolatba, ahol van egy feleség és egy gyerek a túloldalon. Persze az is kérdés, hogy jelen esetben tudott-e erről az a harmadik? A harmadik akkor hibás, ha tudja, hogy ezzel szétzilál egy kapcsolatot, ami egyébként nem történne meg, ha ő nyugton maradna. Persze, ha egy kapcsolatba már beléphet egy harmadik, azért az is jelent valamit, nem?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_272671 (36)
     
  5. 2004. július 9. 21:1566.
    Hello! Bocs hosszú leszek.
    Hát tudjátok, én igenis hibáztatom a 3. felet. A szegény férjed egy nagy buta, hogy így ki lehet használni. Az a kis p. . . szingli csaj elhitethetett vele mindent, hogy majd vele ennyivel meg annyival jobb lesz mint egy terhes nővel meg majd egy kisbabával és mennyivel jobb, mert őneki nincs gyereke (lehet hogy most még nem is akar, és ő mennyivel szebb meg értékesebb már csak ezek miatt is. . . ) és sajnos a férjedet már el is kezdte meggyőzni.
    Nem hiszem, hogy alapjában rossz ember lehet a férjed, csakhogy hímnemű és férfi. . . és ilyenkor gyakran a legjámborabb ember is elcsábul: csábítják, legyezgetik férfiúi a hiúságát, hogy ő milyen szerető és milyen jó pasi, udvarolnak neki és full romantika volt az élete. . . De minden rózsaszín álom véget ér!
    Naná, hogy a kakis pelusok annyira nem hatják meg. Nehéz alternatívát kínálnod emellé, mint ahogy sokan írták.
    Viszont! Arról kellene talán valahogy felvilágosítani a férjedet, hogy mit is akarhat ez a kis nőcske tőle? Ha ugyanazt, mint amit Veled már elért, de ő szeret Téged (is), akkor minek járja végig ugyanazt az utat, pláne azzal a tudattal, hogy eközben csomó ember életét tönkretette? Mert szerintem ez a kis szingli azt hihette, hogy végre így majd tud magának pasit fogni (valószínűleg amúgy nem nagyon mehetett neki de most talált egy balekot akivel majd el is vetetheti magát), ha ilyen olcsó és ócska trükkhöz folyamodott, hogy az elmúlt 10 évben, mióta ismeri a férjedet nem próbálkozott, hanem csak most, hogy babát vártatok!
    De vele mennyivel lenne másabb az élet? Ő is gyereket akarna előbb-utóbb, és ő is meghízna és ott is lenne kakis pelus, stb. És akkor megint jönne egy újabb?!

    Nem mentem el a férjedet! Dehogy!!! Ő döntött úgy, hogy félretáncol. De én megértem ill. egyet is értek azzal, ha visszafogadod. Szerintem a bizalom is helyreállhat, és érezni fogod, ha nem megy. Szerintem egyszer életében mindenki hibázhat bármiben, mert emberek vagyunk. Igaz viszont, hogy az okos a más hibájából tanul, a buta meg a sajátjából sem. De másodjára (én) kidobnám, ám két lábbal megsegítve. .
    előzmény:
    addrika (62)
     
  6. 2004. július 9. 19:4965.
    Szia!
    Az eszedbe sem jut, hogy nemcsak ő dönt, hanem TEis!!!Mégpedig:visszafogadni vagy nem?Lesz elég lelkierőd, hogy esetleges közös életetek folyamán úgy nézz rá, mint a társadra?Hogy ne keress kis árulkodó jeleket?Hogy teljes bizalmadat élvezze?Az elég lélekölő, ha nap, mint nap gyanakodnod kell. . . .

    Hál'istennek, én nem , de abarátnőm megkóstolta ezt. . . .
    előzmény:
    addrika (62)
     
  7. Torolt_felhasznalo_417376
    Torolt_felhasznalo_417376
    2004. július 9. 16:5864.
    Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de úgy tűnik, érzelmileg nagyon kiszolgáltatott vagy, és ezt a férjed rendesen ki is használja, mikor magát sajnáltatja. . .
    De igazad van abban, hogy a családodat akarod összetartani, de azért mérlegelj, mit vagy hajlandó feláldozni ezért.
    Nem könnyű a helyzeted, kitartást és erőt kívánok Neked!
    előzmény:
    addrika (62)
     
  8. Torolt_felhasznalo_639637
    Torolt_felhasznalo_639637
    2004. július 9. 16:4063.
    Sziasztok!

    30 éves vagyok és három gyermekem van. A legnagyobbik 10 éves a legkissebbik 3. Már a harmadik gyermek születése előtt volt a férjemnek "barátnője", de ez majd csak a gyermek megszületése után derült ki. A maradok-megyek után elment.
    Egyedül maradtam 3 gyerekkel, lakásrezsivel, munkahelyi csatákkal.
    Ők azóta már összeházasodtak. Nyaranta többször mennek külföldre, néha visszik a gyerekeket. Én meg osztok-szorzok, hogy ki tudjam fizetni a számláimat.
    És persze társat sem tudok találni, mert 3 gyerek hallatán csak kalandnak tekintenek, amit én nem fogadok el.
    Akkor ugy éreztem nem birom ki ezt a megalázottságot most anyagi bizonytalanság van, és teljesen egyedül vagyok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_188222 (61)
     
  9. 2004. július 9. 16:2762.
    köszönöm az eddigieket. tényleg igyekszik a férjem és higgyétek el, szeret. azt mondta, hogy ő az életében két értékes nővel is találkozott csak éppen egy időben. most megpróbálja lezárni a kapcsolatát, de nem tudja, hogy sikerül e? a lányt már 10 éve ismeri. egyenlőre csak a 3. hiányát érzi, aki szingli (és ismer engem és tudta, hogy gyereket várok), a mi hiányunkat nem, hiszen jelenleg úgy élünk, mint egy rendes család. Nincs veszekedés, mindent megteszek annak érdekében, hogy jól érezze magát itthon. A gyerekhez is nagyon ragaszkodó. és ne gondoljátok, hogy vmiben is hiányt szenvedünk. nagyon jó körülmények között élünk, mind a ketten jóval az átlagon felül keresünk. van szép házunk, minőségi életet tudunk - tudnánk élni. én az életemet vele képzelem el, meg tudok neki bocsájtani, számomra a család szent dolog. és a kisfiamnak is szüksége van a családra. remélem mellettünk dönt, mert ha nem, akkor alapjaiban dől össze a teljes életem és ezt már a kisfiam miatt sem tehetem meg.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_188222
    Torolt_felhasznalo_188222
    2004. július 9. 16:0361.
    Tudod, ez rendszerint nem is egy család, hanem három: mert nemcsak a kapcsolat borul, de megviseli a férj és a feleség szülei/családja életét. Képzeld csak el: passzióból, önzésből felboríthatja 8-10 tök ismeretlen ember életét, akik sose ártottak neki.
    Ők rendszerint a sorstól visszakapják a kegyetlenségüket, de sajna addig sok-sok kárt okoznak másoknak, gyerekeknek:-(

    Most megyek, hétfőn majd benézek. Addrika, a méltóságodra és a nyugalmadra vigyázz. Most nem Te vizsgázol, hanem a párod: tisztességből, férfiasságból, felnőttségből.
    előzmény:
    Qsti (58)
     
  11. Torolt_felhasznalo_417376
    Torolt_felhasznalo_417376
    2004. július 9. 16:0060.
    Sziasztok!
    Csak annyit jegyeznék meg, hogy nehogy már Te ugráld körül a drága apucit, hogy jaj, el ne hagyjon!!! Normális viszonyban adtok és kaptok mindketten, ha átmenetileg kicsit jobban el is vagy foglalva a babával, ezt tudomásul kell(ene) vennie, később új egyensúly alakul ki, már harmótokkal.
    A "harmadikról" csak annyit, hogy lehet, apuci nem is fog annyira kelleni neki, ha gyerektartást fizet. . .
    előzmény:
    addrika (1)
     
  12. Torolt_felhasznalo_272671
    Torolt_felhasznalo_272671
    2004. július 9. 16:0059.
    Sok őrültséget megtettem, de arra mindig ügyeltem / ha lehet erre ügyelni / hogy családok ne bomoljanak fel. Az érettebb korból adódóan ez nekem könnyebben ment mint itt addrika esetében. Huszonévesen indulatosabb az ember. Ő nehéz helyzetben van most , mikor a legboldogabbnak kellene lennie. A férje egy idióta.
    előzmény:
    Qsti (58)
     
  13. 2004. július 9. 15:5558.
    Engem ezért bosszant a dolog, mert még ilyenkor a harmadik félnek áll feljebb!Olyanok mint a piros hetes mindent vinni akarnak. Tudjátok legalább minimális emberség szorulna beléjük és visszavonulot fújnának. Elhiszem, hogy nekik is rossz lehet, de egy családot ne romboljanak már szét, ugyi annyi elvált ember van. nem?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_188222 (56)
     
  14. Torolt_felhasznalo_272671
    Torolt_felhasznalo_272671
    2004. július 9. 15:5257.
    Talán meglepő, hogy pont én támasztom alá amit mondasz. Bár nekem nem voltak "babás " eseteim , de tudom hogy csak az érdekelt hogy kaphatom meg. Nem érdekeltek a férjek érzései. Hölgyeim, titeket is el tud és el is vakít az érzés mikor tilosban járunk, és a másikat akarjuk. Nem érdekel senkit a hozzátartozók érzései, körülmények. Mi hétköznapiak eszünket vesztjük és nem törődünk azzal a másikkal. Amíg mi nem járunk hasonló cipőben.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_188222 (56)
     
  15. Torolt_felhasznalo_188222
    Torolt_felhasznalo_188222
    2004. július 9. 15:4456.
    Nálunk is akkor csajozott be a papa, mikor a babánk megfogant. Szétköltözés következett, és elindult a "HARMADIK" kampánya: mi az, hogy nem vetetem el a babát, hiszen a pasi már vele van. Kiokosította az abortusz menetéről, hogy nem nagy ügy, csak pénzkérdés, és magasról lesz@rta, hogy ezt a babát már fél éve terveztük, elsősorban a volt párom vágyott rá nagyon.
    És most én vagyok a szemét, amiért meg merészeltem tartani.
    Szerintem igenis sokszor nagyon mocskok a harmadikak. Mert ha szeretsz valakit, a gyermekét is szereted, hisz az is ő, és így nem kívánhatod a vesztét, vagy hogy bármiben is hiányt szenvedjen.
    előzmény:
    Qsti (50)
     
  16. 2004. július 9. 15:4155.
    Én csak azt kívántam a bizonyos 3. -nak, hogy ez a DRÁGA FÉRFI tegye vele is ugyanezt. Hagyja pont akkor ott, amikor beteg lesz, bajba kerül, vagy éppen terhes. Részemről ezzel rendezve lesz a számla. (Hiszen a pasikat ismerve úgyis így lesz. )
    előzmény:
    Qsti (50)
     
  17. Torolt_felhasznalo_272671
    Torolt_felhasznalo_272671
    2004. július 9. 15:3854.
    Végre valaki aki valóban rosszat is szól a 3. -ra is. Igazad van, megérdemli. Mind a kettő.
    előzmény:
    Qsti (50)
     
  18. Torolt_felhasznalo_719759
    Torolt_felhasznalo_719759
    2004. július 9. 15:3753.
    Ja, és még valami: Te a FÉRJET keresd a párodban, ne az vezessen elsősorban, hogy a gyereknek apa kell. Ha az apát kell visszaszerezni, ahhoz ott a csodás varázsszer: a közös gyermeketek. Ő apaként megtarthatja a pasast. De NEKED T Á R S kell, nem? Csak őszintén - elsősorban magadhoz!

    Bátorságot és boldogságot kívánok!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. 2004. július 9. 15:3652.
    Kicsit tényleg el vagy tévedve. A 20 kiló valóban nagyon sok, de ha veszed a babát (3-4 kg), magzatvíz, méhlepény, miegymás már ott vagy az 5-8 kilónál. Valami azonban marad az anyán is, főleg ha azt vesszük nem mindenki modellalkat, ill. lehetnek egyéb körülmények, pl. betegség, kórházi kezelések, amik megnehezítik a terhességet.
    Én 48 kiló voltam amikor terhes lette, 68 voltam, amikor a lányom megszületett. Ma ismét 50-52 kiló vagyok. Hiába nyomok kilóra ugyanannyit, az alkatom már nem ugyanaz. (Ez betudható az éveknek, de a szülésnek is. )
    előzmény:
    Gogocska (34)
     
  20. Torolt_felhasznalo_188222
    Torolt_felhasznalo_188222
    2004. július 9. 15:3451.
    Persze, ez abból fakad, hogy manapság nem "divat" a határozott készülés, szinte mindenki úgy mondja: ha jön a baba, hadd jöjjön, ha nem, az se baj, majd jön később:-) Ez a dolog oka. Amikor valaki elkezd tudatosan készülni rá, az már valamennyi sikertelenül eltelt idő után történik. No de a többiek. . . nem.
    előzmény:
    Gogocska (47)
     
  21. 2004. július 9. 15:3350.
    Én pl. azért nem ejtek róla szót, mert mert még arra is érdemtelen!Csinálta volna meg egy olyan kapcsolatban, ahol talán nem ekkora a tét!Így szét zúzni egy családot!A pasi meg használta volna a kezét!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_272671 (36)
     
  22. Torolt_felhasznalo_714950
    Torolt_felhasznalo_714950
    2004. július 9. 15:3349.
    Szép hétvégét Nektek, Addrikának meg sok jót és nyugalmat:)
    sziasztok
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. Torolt_felhasznalo_607447
    Torolt_felhasznalo_607447
    2004. július 9. 15:3048.
    a 32-. . . . . reagáltam!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_188222 (41)
     
  24. 2004. július 9. 15:3047.
    Pont most hallottam a rádióban Czeizel bácsit, hogy még a teherbeesés előtt kellene elkezdeni a babavédő vitamint, de itthon senki sem így csinálja. És túl sok folsavat etetnek a kismamákkal akkor, mikor már semmit sem ér a 10. héttől. POnt idáig kellene a vitamin.
    Kicsit elkanyarodtunk, de azért ez is jellemző, nem?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_188222 (41)
     

Címlap

top