Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kapcsolat elemző

Ilona1955
Létrehozva: 2014. október 21. 14:06

Sziasztok,


 


Régebben, már indítottam itt egy topikot, egy párkapcsolati témában, Több év telt el, és még mondhatni, majdnem ugyanott tartok.


 


14 éve ismerkedtem meg egy férfival, külföldön dolgozott, dolgozik. Az első években 2 havonta találkoztunk, de később kiderült, más ország más nő, a kóbor macska esete. megállapodtunk, ha bármelyikőnk az évek során talál olyan helyzetbe kerül, hogy mást választ, nyíltan felvállalja és külön folytatjuk tovább. Az ő esetében nem így történt. Többször bukott le a volt barátnőivel beszélt, levelezett, új nőket szedett fel, közben válófélben volt. Ezt mindíg felhozta, hogy ő még nem szabad ember. Mellesleg soha nem kértem, hogy vegyen feleségül, csak őszinteséget.


 


Tavaly níárn találkoztunk utoljára, és azt mondta, egy év után, hogy mindem olyan más volt. Most az Internetről derült ki, hogy újabb nője van, thai, akivel most épp Dél Afrikában múlatja az időt. Mikor azt mondtam itt a vége, ő egyre csak azt hajtaja, nem akarja megszakítani velem a kapcsolatot.


Sokszor hetekig nyugodt vagyok, beletörődöm, de mikor most ismét hívott,hogy jövő héten felhív, betelt a pohár.


A baj tudom nálam kezdődik fel sem kéne venni a telefont kitörölni a kapcsolatok közül. Miközben azt is tudom, nem a fizikai törlés az, ami változtat a dolgokon Aki bármi jó tanáccsal meglátással bír, kérem ossza meg velem, hátha a hasonló cipőben járó nőtársaim erőt adnak a végleges szakításhoz.


 


Üdv Ilona


 


 


 


 

  1. Torolt_felhasznalo_698753
    Torolt_felhasznalo_698753
    2014. október 21. 19:284.

    Hát, én ezt nem nevezném kötődésnek, inkább csak kihasználja, hogy nálad könnyen célt ér. Minden országban legyen egy jól bejáratott nője, ne kelljen állandóan a nők felhajtásával fárasztania magát - ez a lényeg.


    Én a helyedben el kezdeném nézegetni valamelyik társkereső portált és találkoznék néhány férfival - nem muszáj komolyan gondolni a társkeresést, lehet azt is mondani, hogy csak ismerkedni szeretnél, és majd meglátod... így rájöhetnél, hogy vannak más pasik is a világon, és van bőven olyan is, mint ez! Lehet, találnál olyat is, aki csak a jótulajdonságokban hasonlít rá...


    Vagy esetleg neked is kényelmesebb, hogy rágódhatsz ezen a megszokott gumicsontodon? Gondold át, csak nyerhetsz a váltással!

    előzmény:
    Ilona1955 (1)
    2014-10-21  14:06
  2. Torolt_felhasznalo_412193
    Torolt_felhasznalo_412193
    2014. október 21. 16:363.

    Arrafelé - Afrikában - nincs EBOLA veszély? És AIDS?


    Egyébként egyetértek az előttem szólóval.

    előzmény:
    Ilona1955 (1)
    2014-10-21  14:06
  3. 2014. október 21. 14:272.

    Nem akar elhagyni, mert kötődik hozzád, de kell neki a szex és a változatosság. Fél, hogy ha bevallja ezeket a dolgokat faképnél hagyod.

Címlap

top