Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Tanulni - neten keresztül

szilva24
Létrehozva: 2004. június 29. 11:37
Kedves Dolgozó Hölgy- és Férfitársaim!

Akinek munka mellett nem jut ideje beiratkozni valamilyen tanfolyamra, suliba, annak is van lehetősége bővíteni az ismereteit, hiszen ott az e-learning! :o) A kérdés, hogy hol? Én már elvégeztem neten keresztül több tanfolyamot, tök jól elvoltam velük és olcsók (sőt volt ingyenes is) voltak + oklevelet is kaptam az elvégzésükről.

A kérésem az, ha valaki szintén szeret tanulni, és tud neten keresztül végezhető tanfolyamokat, írja meg hol, mit és mennyiért, és term. azt is, hogy milyen tapasztalatai vannak e téren!

Cseréljünk infot! :o)
  1. 2005. július 13. 17:026.
    Hahó Emberek!

    Valakinek van tippje?

    Akkor ossza meg velünk! ;o)

    Élesszük fel ezt a topicot!

    Hajrá!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. 2004. október 28. 16:265.
    Nos, senki sem vágyik neten keresztüli tanulásra? ;o(

    Pedig azt hittem, sok ötletet kapok majd itt. . .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2004. június 29. 12:334.
    Az ingyenes tanfolyamot a www. pafi. hu (Pályázatfigyelő honlapján) találtam, de a Tempus Közalapítvány szervezésében csak egy bizonyos ideig volt, mostanra leszedték a tananyagokat, vizsgákat is. :o( Lehetett többféle tanfit is végezni, EU tematikusakat természetesen. :o) Amúgy a cím: http://elearning. tpf. hu/ volt.

    További EU-s tanfolyamokat a www. eutanfolyam. hu-n végzetem, és nagyon jók voltak. Rengeteg féle van és nagyon normális áron. Ráadásul nem muszáj oklevelet rendelni, s akkor a tananyagokhoz ingyen hozzájuthatsz, semmit nem kell fizetned.

    A nyelvtanulás terén sajna nem tudok ingyenes tanfit, de a neten sok tananyag van. Ha kellenek a honlapcímek, írd meg a privát e-mail címed + írd a levélbe, hogy angol linkek kellenek, és küldöm.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2004. június 29. 12:233.
    mondják hogy az unio támogatja a felnöttképzést! asszem az ihm honlapján olvastam, hogy leirja személyügyi ügyintézö tanfolyam tematikáját, de konkrét tananyagot nem ir! gondolom, mert nem ingyenes!
    előzmény:
    jucus1967 (2)
     
  5. 2004. június 29. 12:012.
    Szia Szilva24!
    Engem leginkább az ingyenes tanfolyamok érdekelnek .
    Nyelvet szeretnék tanulni. multhéten volt a záróvizsgám mérlegképesből szeptembertől pedig a SZIE-n tanulok. Kérlek ird meg hol találhatok ilyet ha van.
    előzmény:
    szilva24 (1)
     

Címlap

top