Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Érdemes pereskedni??

Momocska
Létrehozva: 2014. Április 20. 22:07

Sziasztok!

 

 Nyáron történt az eset, bankszámlámról készpénzt vett le valaki, a bankkártyám végig nálam volt. Rendőrségen feljelentést tettem... azóta le is zárták ismeretlen tettes ellen. Az ATM képeken csak egy fazont látni baseball sapkában és sállal takarta az arcát, és este készült a felvétel, ráadásul pixeles is.A bank persze nem akar kártalanítani, mondván ők nem találtak visszaélésre utaló jelet és a PIN kód ismeretében történt a készpénzfelvétel.

Szerintem valamelyik automatánál lemásolhatták a mágnessávot.

 

Jelenleg a pereskedés az egyetlen esélyem, hogy kártalanítsanak. 

Kérdéseim: Járt már valaki hasonlóan mint én? Érdemes bíróságra vinni az ügyet? Ugyanis az utolsó pénzem elmegy az ügyvédre és félek, hogy nem sok esélyem van nyerni egy bankkal szemben. (Axa Bank)

Címlap

top