Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Interfood vagy Teletál?

WOrsi21
Létrehozva: 2013. július 22. 10:57
Szeretnék augusztus közepétől ebédet rendelni házhoz. Leginkább erről a kettőre érkezett voks. Az Interfood mellett több voks volt, a Teletálra ellenvoks is volt. Melyiket érdemes megrendelni? Nem szeretnék horror áron rendelni, de amit rendelek az minőségben, mennyiségben és árban is jó legyen.
  1. 2017. május 28. 00:1520.

    Sziasztok!


    Amióta dolgozom sok helyről rendeltem már én is az ebédemet, Norbi (ami szintén a teletálhoz tartozik), Interfood, Teletál.


    Jelenleg a teletáltól rendelek, mert az interfood eléggé egysíkúvá vált számomra, bár szerintem mind erre a sorsra jut előbb vagy utóbb. Ami számomra plusz, hogy tudok tőlük reggelit is rendelni, illetve bár a választék nagyjából ugyanolyan hosszú, az interfoodnál ez inkább csak amiatt van, mert variálják a köreteket ugyanahoz a főételhez (ami szintén jó dolog is lehet), míg a teletálnál a hosszú lista valóban többnyire más és más ételt takar.


    Minőségbeli különbséget nem igazán észleltem, nagyjából ugyanaz a kettő.


    Olyan is szokott lenni, hogy ha egy napra nem találok semmi gusztát az egyiknél, arra  anapra rendelek a másiktól :) Így ketten együtt azért 99%ban tudnak olyat ajánlani, ami jól hangzik számomra is (nagyon válogatós vagyok).


    Szerintem próbáld ki mind a kettőt, egy hétig ezt, utána a másikat, és aztán ami jobban bejött :)

  2. 2017. május 26. 08:3919.

    Sziasztok!


    Én is kipróbáltam már több céget. Én is azt gondolom, hogy ha az ember nem akarja megunni, akkor néha érdemes másikat is kipróbálni... Viszont meggyőződésem, hogy lesz egy favorit, ahova az ember úgyis mindig visszatér.


    Na nálam ez a teletál!


    Egyszerűen minden szempontból ők voltak azok, akik az én igényeimnek megfeleltek.


    A visszazárható dobozt kimondottan szeretem, mivel annyira sokat adnak (szerintem többet, mint bármely másik cég), hogy nem bírom általában egyszerre megenni.


    Szerencsére már van kis elválasztó tálcájuk a dobozokban, így nem áznak el a húsok, fasírtak..stb.


    Szerintem a Teletálnak a kínálata is változatosabb, plusz mindig kihoznak valami újdonságot, ami tök jó.


    Fűszerezésben is nagyon megtalálták az arany középutat, nem túl fűszeres, de nem is ízetlen. Csomó kajájuk pont olyan, ahogy anno anyukám csinálta.


    Több kollégám és ismerősöm is kipróbálta már őket (meg persze sok másik céget is), és nálunk egyértelműen a teletál nyert.


    Ami még érdekesség, és azt gondolom, hogy ez is sokat nyom a latba, hogy náluk maradtunk, hogy a futárok is sokkal kedvesebbek, figyelmesebbek, mint másoknál. Na persze gondolom, hogy megkapják a szükséges oktatásokat ehhez, hiszen ez is a szolgáltatásuknak a része:)


    Én is azt javaslom tehát, hogy érdemes többet kipróbálni, de a fent leírt okok miatt számomra nem kérdés a döntés:).

  3. 2017. május 8. 21:3018.

    Sziasztok!

     

    Óriási különbség van a két cég között:

     

    1.) sokkal finomabb a kaja az Interfoodnál

    2.) van kis adag az Interfoodnál

    3.) kb. 10-20%-kal olcsóbb az Interfood

    4.) a Teletál dobozai nyithatóak és könnyen bele tudnak enni a futárok

    5.) én mindkét cégtől rendeltem és biztos vagyok benne, hogy nagyobb a tálalási súly az Interfoodnál

    6.) furcsának tartom, hogy nincs elválasztva a főzelék és a feltét az Teletálnál, én akkor hagytam abba a rendelést, amikor a főzelék aljáról kellett felhozni az elsűlyedt rántott sajtot, de bosszantó, hogy elázik minden szóval eggybe van a teletálnál

     

    Szóval szerintem ég és Föld!!!

    idézet:
    lev200 (13)
    2013-07-24 15:12:03

    Mindenkinek csak egy dolgot javaslok ha szeretne bárkitôl rendelni nézze meg hol van a cég telephelye lesznek érdekes dűledezô régi gyártelepek, ahonnan még a kutyámnak sem rendelnék :)

    előzmény:
    lev200 (13)
    2013-07-24  15:12
  4. 2017. május 8. 21:2517.

    Sziasztok!


    Bár tudom hogy nem most írtad de azért mégis csak hozzá szólnék a 4., ponthoz


    Gondolom fogalmad sincs hogy épül fel a rendszer ?


    Akkor segítek a futárok forgalom alapján kapják a fizetésüket nincs alap fizetés semmi.


    Tehát minnél több a cím annál több a pénz ebbôl következik hogy nem csinálnak ilyet mivel mindenki a saját területét építi :)


     


     


     

    előzmény:
    lev200 (13)
    2013-07-24  15:12
  5. 2013. július 26. 11:0816.

    Szia,

    én évek óta a Teletáltól rendelek, és nagyon meg vagyok velük elégedve.

    Bőséges mennyiség, és nagyon jó ízesítés.

    Én is azt javaslom, hogy rendelj először az intertől, aztán próbáld ki a Teletálat.

    Garantálom, hogy onnantól csakis a teletáltól fogsz rendelni:). 

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  6. 2013. július 25. 11:3915.
    A vélemények alapjánaz Interfoodtól fogok akkor majd rendelni. Az étlapjukat is megnéztem. Tényleg drágább a Teletál.
  7. 2013. július 24. 21:4114.

    Mi a cégnél az Interfoodtól rendelünk, itt bejött mindenkinek, nőknek is, férfiaknak is. Az egyetlen gond, ha ez az, hogy rendeléskor nehéz választani néha, melyiket enném inkább.

    Jó a menüjük, legalábbis mi szeretjük.  Mindenki megtalálja azt, amit szeret.

     

    Én nem ettem még a Teletáltól, de a többiek már igen és ők nem térnének oda vissza. Ráadásul árban is jobbnak tűnik az Interfood, ezért nem kérdéses, hogy tőlük rendelünk.

     

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  8. 2013. július 24. 15:1213.

    Sziasztok!

     

    Óriási különbség van a két cég között:

     

    1.) sokkal finomabb a kaja az Interfoodnál

    2.) van kis adag az Interfoodnál

    3.) kb. 10-20%-kal olcsóbb az Interfood

    4.) a Teletál dobozai nyithatóak és könnyen bele tudnak enni a futárok

    5.) én mindkét cégtől rendeltem és biztos vagyok benne, hogy nagyobb a tálalási súly az Interfoodnál

    6.) furcsának tartom, hogy nincs elválasztva a főzelék és a feltét az Teletálnál, én akkor hagytam abba a rendelést, amikor a főzelék aljáról kellett felhozni az elsűlyedt rántott sajtot, de bosszantó, hogy elázik minden szóval eggybe van a teletálnál

     

    Szóval szerintem ég és Föld!!!

  9. 2013. július 22. 22:4312.

     

     

    Én az Interfoodtól rendelek régóta, az ételek minőségével nem volt gondom.

     

    Az azonban tényleg valós probléma, amit a 10. válaszoló is írt, hogy nehéz a fizetés, nagyon jó lenne itt is a bankkártyás rendszer. A régi lakásomnál az ételszállító vagy 8 óra körül jött vagy 1 órakor. Hiába egyeztettünk fix időt, helyettesítére, erre -arra hivatkozással sokszor nem tartották be.

     

    A mostani lakhelyemen viszont 5.45 és 6.00 óra között hozzák ki az ételt, fizetni is ekkor kell. Amikor csak késő éjjel van módom lefeküdni, reggel viszont alhatnék, nem esik jól csak ezért fél 6-kor kelni.

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  10. 2013. július 22. 22:0211.

    Szia! Én kb. 2 éve rendelek rendszeresen az interfoodtól. Néha a kollégáim javaslatára rendeltem a teletáltól, de nekem nem nagyon jött be az ízvilága. Használnak valami olyan fűszerkeveréket, ami nem az én világom, nekem nem jött be. Illetve amit még megfigyeltem, hogy elég erőteljesen fűszereznek és elég olajosak, zsírosak a kajáik.

     

    Az interfood ízvilága szerintem elég semleges, nincs agyon fűszerezve és agyon sózva. Viszont szerintem mind a kettőre igaz, hogy ha sokáig rendelsz tőlük, megunod. Kb. 3-5 hetente ismétlődik az étlap. De konkrétan totálisan megegyezik. De vannak olyan ételek, amiket kimondottan jól csinálnak. Pl. töltött rántott husik, friss saláták (E1-es sor), tészta félék, palacsinták. Ja, és ami zseniális, az a somlói galuska. Amit én nem annyira szeretek náluk, azok a halas ételek, ízre nincs velük baj, de valahogy a kinézetük nem szimpatikus (akár rántott, akár pörkölt, akár grillezett), valamint a hideg saláták sem olyan finomak (pl. majonézes saláták) 

     

    De például a kolléganőm kimondottan a teletálra esküszik. Szóval szerintem ízlések és pofonok. Én is azt javaslom, hogy próbáld ki mindkettőt és meglátod neked melyik jön be.

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  11. 2013. július 22. 16:5110.

    Más valakinek van bármilyen tapasztalata?

     

  12. 2013. július 22. 13:399.

    Én régen a Teletáltól rendeltem, most az Interfoodtól. A Teletálnál tetszett, hogy tudtam a neten bankkártyával is fizetni, nem csak Szép kártyával. Finom volt és jó minőségű, csak nekem sok. Nincs kisadag

    Az Interfood is finom és jó minőségű, sőt még kisadag is van, viszont vagy kp vagy Szép kártya. Bankártyás fizetés nincs sajnos. A futárral meg összehozni a talit egy irodaháznál kicsit nehézkes néha

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  13. 2013. július 22. 13:258.

    Szia!

     

    Én évek óta rendelek nyaranta néhány hétig a Teletáltól és az idei évig nem volt semmi kifogásom ellenük. Idén viszont többször is rettenetesen elsózott ételt hoztak(hússzelet, leves), reklamáltam náluk és ha a jövő héten is ezt tapasztalom, akkor jövőre új ételszállító céggel próbálkozom.

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  14. 2013. július 22. 12:557.

    Én sokáig a Teletáltól rendeltem, a héten tértem át Interfoodra, kíváncsi leszek.

    Igazából a Teletálas kajákat meguntam, nem volt olyan változatos az étlap. Az étel minőségével alapvetően nincs probléma, én eléggé finnyás vagyok, szóval azért néha akadtak kivetni valóim, mondjuk a húsokkal kapcsolatban. Pl. félig sült oldalas, csimbókos karaj, stb.

    Alapvetően menza szintű szerintem az összes, de ha nincs időd, vagy energiád főzni, akkor megéri. És vannak nagyon finomak is, pl. a gombócok, édességek nekem nagyon bejöttek.

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  15. 2013. július 22. 12:536.

    Kollégám Teletáltól rendel, elégedett vele.

     

    Én is azt tanácsolnám, hogy próbáld ki egy-egy hétig mindegyiket, és utána dönts.

    előzmény:
    WOrsi21 (5)
    2013-07-22  11:51
  16. 2013. július 22. 11:515.
    Köszi a választ, de én nem 3-4 évvel ezelőtti tapasztalatokra lennék kiváncsi.
    előzmény:
    Zee (4)
    2013-07-22  11:50
  17. Zee
    Zee
    2013. július 22. 11:504.

    Én anno rendeltem az E-foodtól, ha az Interfood ugyanaz, akkor tőlük ne! mert nagyon uncsi. Ellenben a Teletál nálam nagyon nyerő volt, nagyon válogatós vagyok, de mindig mindent megettem, változatos és finom volt.

    Ezek nem mai élmények 3-4 évesek, lehet változott azóta 

    előzmény:
    Basszkulcs (3)
    2013-07-22  11:45
  18. 2013. július 22. 11:453.

    Ha már, akkor: E-food

     

    Most kotortam elő a "szállítóm" névjegyét. Eszerint pl. Totalfood = Foodexpress = Bonappétit = E-food /lehet, hogy a többi már nem fért a névjegyre/.

    Szóval nagy különbségeket ne remélj

    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57
  19. 2013. július 22. 11:392.
    Szerintem próbáld ki egyik héten az egyiket, a másikon a másikat, és utána dönts, hogy hosszabb távon melyik legyen. 
    előzmény:
    WOrsi21 (1)
    2013-07-22  10:57

Címlap

top