2017. 08. 18. Ilona

Negatív vagyok

mipmopmip
Létrehozva: 2012. augusztus 17. 07:56

Sziasztok!

Az a problémám, hogy folyton azt veszem észre, hogy negatív vagyok, és ez sajnos nagyon-nagyon befolyásolja az életemet..

Semminek sem tudok igazán örülni, folyton mindenért morgok.Ha valami negatív dolog ér, egyből írok a cégnek, hogy mégis hogy képzelik.

A kritikát nem bírom.
Párom elfogad és szeret,támogat (8éve) úgy, ahogy vagyok, én mégis mindig a hibáit hánytorgatom, ha találkozok egy barátnőmmel, folyton csak panaszkodni tudok.Hol a férjemre, hol a családomra, mindig csak nyavajgok...
Mindig mindennel elégedetlen vagyok, soha semminek nem tudok őszintén örülni, és ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy én akarom, akkor iszonyatosan tudom sajnálni magam...És közben másokra meg iszonyat módon tudok irigykedni.

 

Voltam a Pozitív gondolkodás napján, olvasok pozitív gondolkodós dolgokat, olvastam a Titkot, voltam családállításon, próbálom 'feloldani' ezt a görcsöt, ezt a megmagyarázhatatlan dolgot magamban. Járok jógázni fél éve, próbálok megoldást találni.

 

Múlthéten egész héten magam alatt voltam,  egyfolytában 'sajnáltam magam', mert sosincs annyi pénzem, amennyit szeretnék, mert évekig kell gyűjtögetni, hogy az ember biztos hátteret teremtsen egy baba vállalásához (másoknak bezzeg milyen könnyen megy).

 Szóval egész héten csak úgy úsztam a negatív gondolatokban, erre tegnap kirúgtak. Átszervezték a cég terveit, külföldre fókuszálnak, mert belföldön nincs többé 'babér', nekem nincs külföldi tapasztalatom, úgyhogy kiadják egy ügynökségnek a marketinget. 

Kirúgtak abból a munkából,amit teljesen biztosnak gondoltam, mivel nagy múltú cég, és van ismerősöm, aki itt dolgozik 4éve.

3éven belül ez volt a 6. munkahelyem, valahogy minden munkahelyemen fél évet töltök el. Fél év. És aztán vagy csődbe megy a cég(2helyem) vagy a válság miatt leépítenek embereket(3másik cég).Egy cég sem 'virágzik' azóta, hogy elküldtek.Valahogy mindig kifogom.

 

És most itt ülö, a merő önsajnálatban, és nem tudom, hogy mivan.

Hogy mégis mit csináljak. Mintha belém lenne programozva, hogy fél évet tudjak csak egy munkahelyen eltölteni. Mintha rám lenne írva. 

(folyt)

152 hozzászólás
 1. mipmopmip
  Offline
  2012. augusztus 21. 11:54151.

  köszönöm szépen mindenkinek, aki írt, 7végén 'kihúztam magam a konnektorból', és sokat pihentem, feltöltődtem napenergiával:)

   

  sok értékes hozzászólást és pirivt kaptam, köszönöm, hgoy időt és erőt szakítottatok rám.

   

  tudom, hgoy dolgoznom kell magamon, le kell győznöm az önértékelési problémáimat, meg kell tanulnom elfogandom a világot úgy, ahogy van, és kicsit könnyedebben venni a dolgokat.

  tartósan pozitívnak lenni, és megbarátkozni azzal, hogy nem lehet mindig minden tökéletes.

  szerencsére a férjem tökéletes társ ebben, maga a megtestesült optimizmus, és 'úgyis lesz valahogy':)

  tudom, hogy nyitnom kell a világ fele, új , más barátokat keresni, még más hobbit, és meg kell ismenem önmagam, a bennem lakó dolgokat.

   

  köszönöm, hogy segítettetek

   

  szép napot kívánok mindenkink

 2. Ex -Csimpusz
  Offline
  2012. augusztus 21. 11:16150.

  Sziasztok!

   

  Depresszió zárt topikot szeretnék nyitni, nekem van már egy zárt topikom, sajnos én már nem tudok.

  Ha valakiket érdekel, akkor írjon privit. Jó lenne néhány érintettel megbeszélni a problémákat, kinek mi segített, nem segített.

   

   

   

  Valamint nem szívesen teszem közzé a problémáimat egy nyitott fórumon.

  Tüneteim alapján pszihiáter diagnosztizált, nem átmeneti rosszkedvről van itt szó sajnos. + pcos is vagyok, szerintem ezzel is összefüggésben lehetnek a dolgok.

   

  Írjon, ha valakit érdekel és tud zárt topikot nyitni.

   

  Ilyen semirámis ( a klónjaira sem ) és egyéb okoskodókra nem vagyok kiváncsi. 

   

   

   

   

   

   

 3. szillvorium
  Offline
  2012. augusztus 20. 17:53149.

  Nekem szimpatikus az önkritikad, nehol meg vicces is az önironiad.

  Meg nagyon fiatal vagy, fog ez az allapot valtozni, lehet most szabadulsz az illuzioidtol.

  Itt sztem senki nem fogja neked megmondani, hogyan gondolkodj pozitivan, mindenki mas, mindenkinek mas modszer jön be.

  előzmény:
  mipmopmip (1)
  2012-08-17  07:56
 4. Gorgon Lilith
  Offline
  2012. augusztus 20. 11:44148.

  Vágysz valami olyanra, ami csak veled kapcsolatos? Ami nem másik ember, élőlény (gyerek, férj, kiskutya, kiscica, hörcsög) és nem is valamilyen birtokolt tárgy (ház, autó, nyaraló), hanem csakis veled, a te teljesítményeddel kapcsolatos?! Elérni valamit az életben? A hobbidban, a munkahelyeden, a személyiségedben?

   

  Vágyj valami olyanra is, amit nem lehet elvenni tőled, amit nem lehet tönkretenni. Ami te vagy. Szerintem kicsit jobban éreznéd magad. 

  előzmény:
  mipmopmip (6)
  2012-08-17  08:16
 5. hugdolna
  Offline
  2012. augusztus 19. 09:55147.

  Nálam a rózsaszÍn szemüveg az a mondat volt, amit jól begyakoroltam, hogy SOKKAL JOBB DOLGOM VAN, MINT AMILYEN ROSSZ LEHETNE

  és itt végig gondoltam a környezetemben élő asszonyok sorsát, és láttam, hogy van még az enyémnél lejjebb.

  Egy három gyermekes, ma már 7 unokás  hozzászóló.

  előzmény:
  gabianyu05 (135)
  2012-08-18  08:19
 6. feleselek
  Offline
  2012. augusztus 18. 23:33146.

  Igazából kérdés sem volt, hogy egyetemre megyek, max pontszámot vittem, és a családban mindenki akarta, hogy egyetemre menjek, mert én vagyok a 'család szeme fénye' a tág családban sincs senkinek diplomája, mindenki szakmunkás, alig várták, hgoy diplomám legyen. A szemükben ez volt a könnyű élet kulcsa...

   

  Én pedig szorgalmasan tanultam, miért ne mentem volna? 

   

  Mert ez egy nagy átverés. A "rendszerváltás" hazugsága.

  előzmény:
  mipmopmip (14)
  2012-08-17  08:29
 7. feleselek
  Offline
  2012. augusztus 18. 23:23145.

  A munkád elvesztése miatt teljesen érthetők a negatív érzések.

  Ha attól függetlenül, előtte is voltak már, akkor "okosságok" olvasása helyett kérdéseket tennék fel magamnak.

   

  Főleg azt, hogy "a helyemen vagyok-e?"

  A marketinges az a foglalkozás, amit szívesen művelek? Vagy szívesebben lettem volna pl. óvónő, csak hát az rosszul fizet...

  Milyen típusú munkahelyen, kollektívában érezném jól magam?

  Szeretem-e a párom, vagy csak azért vagyok vele, mert nincs más?

  Mit szeretnék a közeljövőben elérni?

  Egyáltalán, van célom? 

   

  A jógázás is csak akkor lehet hasznos, ha nem a problémáid "kezelésére" alkalmazod, hanem azért, mert hiszel benne, a körülményektől függetlenül is jót tesz neked.

  (Pl. az én érdeklődésemet is felkeltette a jóga, de egy "nehéz" időszakban, ezért úgy döntöttem akkor, hogy megvárom, amíg azon túljutok és utána döntöm el, hogy valóban azt szeretném-e. A jógát csak meggyőződésből lehet csinálni, ezért egyelőre nem kezdtem bele.) 

  előzmény:
  mipmopmip (1)
  2012-08-17  07:56
 8. konrad69
  Offline
  2012. augusztus 18. 16:50144.

  Hát Szívem, kész szerencse, hogy még olyan fiatal vagy, és időben rájöttél, hogy nem akarsz Mrs. Savanyú Jóskáné lenni, akit a formás popója ellenére egy idő után dobni fog a párja.

  Csalodottságod érthető. Eltervezted az életed, hogy x évesen, ilyen klassz állás, klassz pasi, és y millió összegyűjtésekor, kész leszel arra is, hogy e klassz kis világra préselj egy bőgőmasinát.

  Úgy érzed jó gyerek voltál, jó tanuló, tiszteséges, rendes, becsületes, nem dobtad szét formás lábaidat nyilvánvaló anyagi juttatásokért. Sok áldozatot hoztál, hogy jól tanulj, a munkádban mindig törekedtél a lehető legjobb munkát végezni.

  Mégis az Élet nem kényeztet stabil álomállással. Pedig ismersz cudar másokat, akiknek félcsettintésre sikerült, ami Neked nem.

  Így vagy hasonlóan éreznek naponta pár millióan. De mem mindegy, hogy ezt menyyire engedik magukon eluralkodni.

  Próbálj figyelni az örömre. Ne csak akkor engedélyezd magadnak a nagy mosolyokat, amikor olyan dolgot érsz el, aminek köze van felállított céljaidhoz, hanem csak azért mert jólesik.

  Viszonylag kevés marketinges állás van ebben az  kis országban, ha pl. sikeres fodrász szeretnél lenni matematikailag triplázódnának az esélyeid.

  Ne törj le, ha rögtön nem sikerül elhelyezkedned a szakmádban. Mivel eddig az agytekervényeidet túráztattad munkád sorára. Próbálj valami kézzel fogható dolgot tanulni, hogy tanulj meg többet saját magadról.

  Pl. Rajztanfolyam, fazekas tevékenység, pár hetes vmiféle masszázst tanító tanfolyam. Hidd el ez még akkor is fontos ha az egész fazekas foglalkozáson pl. te készíted a legelcseszettebb köcsögöket.:) 

  Szükséged van rá, hogy új emberekkel találkozz, és kilépj a megszökött kerékvágásból, talán valódi baráti kapcsolatokat is szerezhetsz.

  Ha az én barátnőm lennél, és huzamos ideje már arra használnák a közös időnket, ami ebben az elfoglalt életben, mindig kevés, hogy a nyavalygásodat hallgassam, hogy milyen szerencsétlen vagy, és másoknak mennyivel könnyebb, sajna a térdemre fektetnélek, és elfenekelnének. Bár ha utána felpofoznál, és arzént tennél a kávémba lehet, hogy megbánnám.)

  előzmény:
  mipmopmip (1)
  2012-08-17  07:56
 9. Torolt_felhasznalo_325942
  Torolt_felhasznalo_325942
  Offline
  2012. augusztus 18. 15:05143.

  Olvass vissza, miről van szó.

  És ha érted érted, ha nem akkor nem.

  előzmény:
  babsi.m (142)
  2012-08-18  15:00
 10. babsi.m
  Offline
  2012. augusztus 18. 15:00142.
  Szerinted miert nyit topikot ha nincs akarata?Tisztaban van vele,hogy negativ neki sem tetszik,azert "szol" hatha vki hasanlo cipöben jar es tud segiteni,tanacsot adni!!!Valtoztatni akar,csak nem tudja hogy alljon neki.Ugy erzed rad akaszkodott?
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_325942 (139)
  2012-08-18  12:05
 11. Crysler
  Offline
  2012. augusztus 18. 14:09141.
  Írtam privit :) Szerintem sokan vannak így manapság, mint Te. Én személy szerint utálom ezt a világot, amiben élni kell, de nincs választásunk... Nálam a sok munka tette be a kaput, másrészt az, hogy nem tudtam elviselni az emberek mindennapos bunkóságát az utcán, a villamoson, a munkahelyen, stb. De van kiút.
  előzmény:
  mipmopmip (1)
  2012-08-17  07:56
 12. Werbunga
  Offline
  2012. augusztus 18. 13:25140.
  "...akiket "szeret" azokat nem nyírja ki vele és nem "pattogtatja" őket...mert furcsa mód, erre van erejük...

   

  1. Erről a legtöbb érintett nem is tud, hiszen kívülről nem látja önmagát.

  2. Sőt, a legtöbb helyen - mint ahogy itt is írták - a család ebben a "játszmában" a legnagyobb partner.:-((

   

  Na, így aztán tényleg nehéz rajta segíteni!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_118041 (133)
  2012-08-18  08:05
 13. Torolt_felhasznalo_325942
  Torolt_felhasznalo_325942
  Offline
  2012. augusztus 18. 12:05139.

  Persze hogy tudom.

  Az adott helyzetet kell tisztába tenni és nem vami vacak szűrön nézni.

  Ha nincs akarat hozzá, semmit nem ér.

  Márpedig nincs.

  Tegye tönkre a saját életét, de ne akaszkodjon rá másra.

  Bár remélem, hogy az a "más" elöbb utöbb rájön, hogy a zsákbamacskáját  szélnek kell ereszteni, mert  csak arra tartja őt a macsek, hogy kihasználja.

   

  előzmény:
  gabianyu05 (138)
  2012-08-18  11:45
 14. gabianyu05
  Offline
  2012. augusztus 18. 11:45138.

  Ti is tudjátok, hogy a rózsaszín szemüveget átvitt értelemben mondtam!csak leírva nem megy át úgy....

   

  Igen, agyilag kell helyrerakni, sőt azt is tudom, hogy milyen rohadt nehéz ez!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_325942 (137)
  2012-08-18  08:31
 15. Torolt_felhasznalo_325942
  Torolt_felhasznalo_325942
  Offline
  2012. augusztus 18. 08:31137.

  gyorsan vegyél egy rózsaszín szemüveget, hogy időnként feltehesd... nehogy úgy járj, mint én!

   

   

  Ugyan.

  Ezek csak kellékek.

  Ha leteszed vagy felveszed akkor is ugyanaz van.

   

  Agyilag kell ezt rendezni.

   

   

  De a lustaság nagy úr.Ezért is van a nyögés............

  előzmény:
  gabianyu05 (135)
  2012-08-18  08:19
 16. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 18. 08:27136.
  A rózsaszín szemüveg önbecsapás. Rózsaszín agyat kellene a fejébe rakni.
  előzmény:
  gabianyu05 (135)
  2012-08-18  08:19
 17. gabianyu05
  Offline
  2012. augusztus 18. 08:19135.

  Szia!

  Nem olvastam végig a hozzászólásokat.... csak a nyitót...

  Megakadt rajta a szemem...

   

  Én is ilyen vagyok. Sajnos.

   

  Elégedetlen, panaszkodó, "irigy".... és mi lett a vége?

   

  Nincsenek barátaim, elfordulnak tőlem... ráadásul két hete a férjem is elhagyott. Elege lett a hisztimből.

  Most itt vagyok, egyedül, rohadt nagy önsajnálattal... és 3 kicsi gyerekkel.

  Szóval egy jó tanács: gyorsan vegyél egy rózsaszín szemüveget, hogy időnként feltehesd... nehogy úgy járj, mint én!

 18. -1-
  -1-
  Offline
  2012. augusztus 18. 08:13134.

  Ó, ó, nem követem a topikot, nekem túl tömény, de tőled azért megkérdezem, hogy miért nincs joga ahhoz, amit itt írtál?

   

  Biztosan másként kezelnéd, ha nem fűzne hozzá érzelem.

  Hiszen mindenkinek joga van mindenhez. Élni és meghalni egyaránt.

  Ha a környezete adja hozzá a partnerséget, akkor ez teljesen rendben van.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_118041 (133)
  2012-08-18  08:05
 19. Torolt_felhasznalo_118041
  Torolt_felhasznalo_118041
  Offline
  2012. augusztus 18. 08:05133.

  Ez nagyon igaz! 

  DE! 

  De nincs joga, tönkre tenni vele, a környezetében élőket! Mert azt teszi, még ha nem is tud róla! Háát tudja meg és menjen a fészkesbe a nyűgjeivel és hagyja békén vele legalább a családját.  Legalább anyi vér legyen a pucájukba, hogy akik szeretik, akiket "szeret" azokat nem nyírja ki vele és nem "pattogtatja" őket...mert furcsa mód, erre van erejük..ehhez miért nem gyengék, elesettek...stb.? Bocsánat ha egy kicsit "erős" voltam...! Fel elevenedett bennem egy /hálisten/ rég múlt kemény időszak... 

  előzmény:
  semiramis (85)
  2012-08-17  14:08
 20. -1-
  -1-
  Offline
  2012. augusztus 18. 08:02132.

  Nekem tecccik az ötlet.

  Talán Semiramis is rábólint. Tényleg jó lenne személyesen is ismerni. Leglább egyszer szemtől szemben élvezni a társaságát.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_567762 (131)
  2012-08-18  07:55
 21. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 18. 07:55131.
  Akár!
  előzmény:
  -1- (130)
  2012-08-18  07:49
 22. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 18. 07:41129.
  Arra én is vevő lennék.
  előzmény:
  -1- (128)
  2012-08-18  07:36
 23. -1-
  -1-
  Offline
  2012. augusztus 18. 07:36128.

  Nálam ez így hangzik: Aki nem akar gyógyulni.

  Mert ugye gyógyítani csak saját magunkat tudjuk, kinek-kinek a maga hozzáállása szerinti gyógyító technikák kiválasztása, segítsége által. 

   

  Mikor leszel Magyarországon? Összehozzunk egy partit?

  előzmény:
  semiramis (127)
  2012-08-17  23:14
 24. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 17. 23:14127.

  de ram nem! 

   

   

  (na jo, nem ilyen veszes a dolog. de mindenkinek igaza van, aki azt mondja: nem lehet gyogyitani azt, aki abban nemcsakhogy aktivan nem közremüködik, de meg csak nem is akarja azt...) 

  előzmény:
  Rena__ (123)
  2012-08-17  22:32
 25. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 17. 23:10126.

  aszondod, mennyek anelkül? 

   

  jajistenem, hoyg is van az a leszallopalya...??? 

   

   

  gillie, nagyon köszönöm , az irok boltja elerhetö, meg fogom nezni.

   

  a netes rendelessel az a bajom, hoyg nem szallitanak külföldre, ha igen, nem vallalnak erte felelösseget, a szallitas költsege pedig megegyezik a tiz kilo könyv araval...  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_567762 (117)
  2012-08-17  20:10
 26. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 17. 22:44125.

  Ahhoz, hogy megbecsültnek érezd magad, munka kell. Ahhoz, hogy munkád legyen, tenni kell.

  Simone Weil írta: Meg kell tanulnuk vágyakozni az után, ami a miénk.

   Rendkívül mély értelmű gondolat. És remélem, elgondolkodsz rajta. 

  előzmény:
  Fiatal-lány (121)
  2012-08-17  22:05
 27. dragonfly74
  Offline
  2012. augusztus 17. 22:33124.

  Kedves mipmopmip!

   

  Nem olvastam végig minden hozzászólást, a nyitód után.

  Tudod, sajnos én sem vagyok egy optimista jellem, sőt, sok dologban hasonlítunk.

  Sokáig én sem találtam ki ebből az "útvesztőből". Még orvosi segítséggel sem.

  Nem segített senki, igaz, nem is vártam.

  Most sem vagyok teljesen "rendben", ha belegondolok a problémáimba, totál le tudnak húzni magukkal a mélybe.

  De az Élettől kapom a leckéket, amik megoldásra várnak és ha nem szedem össze magam, akkor elbukom.

  Nem mondom, hogy nagyon erős vagyok.

  Sajnos, nálam is még csak bontogatja a szárnyait a felismerés.....

  De a lelki problémáimat helyettem senki sem fogja megoldani, s ha állandóan padlón vagyok, azzal csak azt érem el, hogy a ködtől nem látom a Nap sugarait. Azaz a megoldást. A megoldást arra, hogy más szemlélettel nézzem magam körül a világot. Pedig nem járok el sehova, nincsenek olyan barátnőim, akikkel a hétköznapokban is tartom a kapcsolatot, akikkel kimozdul az ember néha, hogy lazuljon, tulajdonképpen, ha így nézzük, senkim sincs a fiamon kívül.

   

  (Viszont van rengeteg gondom. :   Helytállni egy alacsony fizetésű munkahelyen, nevelni egyedül egy gyermeket, megteremteni Neki - ha nem is a luxust, mert arra nem telik, de - legalább az alapvető életminőséget, mindezt egy albérletben, s még nincs biztosítva a téli tüzifa, s nem azért, mert lusta vagyok rá....)

   

  Szóval, az egész "csak" elhatározás kérdése. Tudom, nehéz. Szerintem nekem sem menne, ha nem lenne a gyermekem.... De annyi minden van, amiért még érdemes küzdeni. Neked a házasságod például. Hiába jársz jógákra, hiába olvasol könyveket a pozitív gondolkodásról, a vonzás törvényéről, ha nincs Benned elszántság. Ha csak addig érdekel, mint mást egy mozifilm. :

  Míg látja az ember, átérzi, beleéli magát, de amint kilép a moziból, lassan, de biztosan elmúlik a film hatása is.

   

  S mivel több "okosság" nem jut eszembe, így csak remélni tudom, hogy sikerül megtalálnod a kivezető utat ebből az örökös negatív gondolkodásmódból. Tanácsot könnyű adni, de a megoldás a Te felfogásodon múlik, Nálad van a kulcsa, csak rá kell találnod.

   

  Egy "kalappal" hozzá!

   

   

   

   

   

 28. Rena__
  Offline
  2012. augusztus 17. 22:32123.

  Semiramis hazafelé készülődik, rádférne egy találkozás vele. 

  Ha nem jönne össze, van több jó szakember is itthon. Rádférne.  

  előzmény:
  Fiatal-lány (121)
  2012-08-17  22:05
 29. Fiatal-lány
  Offline
  2012. augusztus 17. 22:05121.

  Nekem az KELL, hogy valaki(k) elismerjenek. De nem olyan piti dolgokban, mint konyhafestés, meg rendrakás, valami nagyobb kell. Ilyen például a munka. Ha van munkám, megbecsült leszek. 

  Az esküvőm szar volt, újat akarok: olyat, amilyet én akarok. A házasság meg semmivel nem másabb, mint bármely más párkapcsolati állapot. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_567762 (97)
  2012-08-17  16:04
 30. Gillie
  Offline
  2012. augusztus 17. 20:20119.

   

  Tényleg, nem is néztem. Csak copy-ztam:)

   

  De az Írók Boltja remélem bejön.  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_567762 (118)
  2012-08-17  20:11
 31. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 17. 20:11118.

  Internetes akváriumokban,

   

  Háááát... 

  előzmény:
  Gillie (115)
  2012-08-17  19:13
 32. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 17. 20:10117.
  Rád fog olvadni. 
  előzmény:
  semiramis (111)
  2012-08-17  18:47
 33. babsi.m
  Offline
  2012. augusztus 17. 19:15116.
  Szia! Örülök,hogy mersz beszelni a "banatodrol".En is igy erzek nagyon sokszor,bar en mar idösebb vagyok.Te meg tul fiatal vagy,hogy ennyire negativ legy!Az" vigasztaljon",hogy lesz ez meg rosszabb is.Ha majd teljesen padlot fogsz... na onnan  lehet es kell is fel allni!!! Azt gondolom tul szigoru önmagadhoz.Lazits!!! Minden vmiert törtenik,tanulni kell belöle.Talan nalad most jött el az az idö,amikor ki kell üvöltened magadbol mindent ami bant ami faj. Ne hallgass,dühöngj,tombolj!!!Megkönnyebbülsz!Csak ne azokon törlessz akik,jok hozzad!Es ne jotekonykodj,attol meg roszabbul erzed magad! Legy seggfej,probald ki milyen,(ne a közvetlen környezeteddel),aztan rafogsz jönni,hogy minden ugy jo ahogy van,es mindent jol csinalsz,es semmi baj nincs veled,csak most eppen abban a korban vagy amikor semmi nem tetszik!Minden pillanatot meg kell elni,ujabb tapasztalatok szerzese celjabol,fontos!!!Valoszinü Te is az a tipus vagy akinek folyamatosan az uj kihivasokra van szüksege!Tanulj meg vmit,vmi jo szakmat!Ami erdekel,amiröl azt erzed hogy ez az amit mindig is szerettel volna...A gyerek temat meg hagyd,mindennek eljön az ideje!!!
  előzmény:
  mipmopmip (1)
  2012-08-17  07:56
 34. Gillie
  Offline
  2012. augusztus 17. 19:13115.

  Van egy ilyen kérdés-válasz a fabyen.hu-n, nézd, becopyzom:

   

   

  "Hogyan rendelhetem meg Fodor Ákos régebbi (vagy legújabb) versesköteteit?

   

  Internetes akváriumokban, az Írók Boltjában (Bpest, Andrássy út)."

  előzmény:
  semiramis (108)
  2012-08-17  18:45
 35. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:52113.

  jajistenem, de jo erzes: engemet itten szeretnek! 

   

  mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm, tünderiek vagytok! 

   

   

   

  előzmény:
  Gillie (110)
  2012-08-17  18:46
 36. ametrin
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:52112.

  Egy-egy felkiáltójel is elég, köszönöm:)

  Nem ítélkeztem, véleményt mondtam, és igyekeztem némi tanácsot adni, ami az én meglátásomból ered. Az ítélet az lett volna, ha azt mondom, hogy ő egy utolsó senki, és soha nem is fog tudni megváltozni. Nem bántottam, csak igyekeztem egyenes lenni. Szerintem nem minden esetben célravezető -pláne önsajnálatnál-,ha még adjuk alá a lovat.

  (Pláne azért sem ítélem el, mert kb.ugyan azt megéltem,amit ő, sajnáltattam magam, 30kiló súlyfelesleget cipelve, és mindenki rossz volt, csak én nem, hiába tette más ki nekem a lelkét, az sem volt elég...)

  előzmény:
  babsi.m (107)
  2012-08-17  18:44
 37. Gillie
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:46110.

  www.konyvtunder.hu

   

  Itt találtam neked kettőt:)

   

  Maximnak igaza van. Bundabugyit ne csomagolj:) 

   

  előzmény:
  semiramis (105)
  2012-08-17  18:32
 38. ametrin
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:45109.

  Nyomtatásban én sem nagyon kaptam még-egy kivételével, amit antikváriumban vadásztam-, de itt jópár kötet elérhető. Bár ezek sem e-könyvek sajnos de legalább olvashatóak a művei.

  Szóval nem nagyon tudok segíteni :(

  előzmény:
  semiramis (102)
  2012-08-17  18:09
 39. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:45108.

  huuuuu, rengeteg dolog jelent meg az utobbi 5 evben... le vagyok maradva. ;-) fodort nem talaltam, de tenyleg a fable-könyvek a reklamhordozoi. :-) ha telefonvegre kapok valakit, majd rakerdezek.

   

  a gond az, hogy akarhogy nezem, csak egy üzenetrögzitö van megadva, cim, bolt, akarmi nincs. (persze nem kizart - söt -, hoyg en nem vagyok eleg ügyes a keresgelesben...) hogy fog ez 1 hetbe beleferni? :-( 

  előzmény:
  Gillie (104)
  2012-08-17  18:24
 40. babsi.m
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:44107.

  Sziasztok! Te se itelkezz!!!Segitseget kert ,ö is erzi,hogy rossz ez igy,de igy erzi!!! Le is meri irni!!!Es ezert tisztelem!!! Valtoztatni akar!!! 

  előzmény:
  ametrin (98)
  2012-08-17  16:53
 41. Torolt_felhasznalo_567762
  Torolt_felhasznalo_567762
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:37106.
  Offoffoff: Fázol, semi? Marha meleg lesz itthon. Ononon
  előzmény:
  semiramis (105)
  2012-08-17  18:32
 42. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:32105.

  je, telleeeeeg! köszi szepen! 

  (holnap megyek magyarorszagra, tehat szet tudnek nezni, azert kerdeztem.) 

  előzmény:
  Gillie (104)
  2012-08-17  18:24
 43. Gillie
  Offline
  2012. augusztus 17. 18:24104.
  A legjobb tippem, hogy a Fabyen kiadót kellene megkérdezni. Ők adják ki a Vavyan Fable könyveket és szerintem nála láttam mindig könyvajánlót Fodor Ákoshoz. www.fabyen.hu
  előzmény:
  semiramis (102)
  2012-08-17  18:09
1 2 3 4