- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Tekints el a haziasszonyi szerepemtol, ezt nem tudnam jol vegezni, ebben te vagy a nagyon jo. 
The onetime messiah seems like a sad sack, trying to bounce back from a blistering array of sins that are not even his fault. He went to Baltimore on Friday to talk about jobs. But no one was listening. Everybody in the country who hates the I.R.S. — so, then, everybody — was listening to the lugubrious acting I.R.S. commissioner who had been ousted, Steven Miller, tell a House committee that he didn’t know who was to blame for the scheme to unfairly scrutinize conservative groups with words like “Tea Party” and “Patriot” in their titles.
“Is this still America?” demanded Congressman Kevin Brady, a Republican from Texas.
It turns out that Treasury officials knew during the 2012 campaign that an investigation into the targeting was going on. But, enhancing his image as a stranger in a strange land, the president said he learned about it from news reports on May 10. Then he waited three days to descend from the mountain and express outrage
poor baby!!!
nem tudtam...
csoda.????????????
mas sem csinal mint golfozik!
eg a haz! a feje felett.. azt mondja MEGTUDJUK, KIVIZSGALJUK..
AHA.... a golf palyan...
-------------
Obama Playing Golf with Sebelius
by Keith Koffler on May 18, 2013, 4:15 pm
President Obama is golfing today at Joint Base Andrews with HHS Secretary Kathleen Sebelius, outgoing Transportation Secretary Ray LaHood, and White House chef Sam Kass.
This amounts to something of a show of support for Sebelius, who is under fire for trying to end run Congress by demanding donations from health care companies to fund efforts to encourage people to enroll in Obamacare.
Obama’s usual golf crew of lower-ranking White House aides didn’t get the call today. They might be glad of it, it’s raining. Maybe the Marines are following the foursome around.
This is the twelfth time Obama has played this year and the 123rd time he has played as president.
Obama On Syria: 'We Don't Know All The Facts'
Obama: I Dont Know All The Facts But The Police Acted Stupid!
Obama .. Doesn't Know All The Facts On Chemical Weapons
IRS Scandal: Conservatives Trying to Finger Obama Don't Know the Factsnatially does not know ANYTHING on the AP tapping either..
------------------------
dont know... dont know.. dont know...
WHAT DOES HE KNOW??????????????
beside... golfing.. campaning... and vacationing????????
oh..yes... and spending money.. we don't have!
aaaaaaaaaaaaaaa , semmi nem fog torteni!
annal sokkal ravaszabbak..
jol mondtad.. ez ma a felallas:
nem tudom
nem tudtam rola
fogalmam sincs..
DE UTANA NEZUNK.. ES NAGYON MEGBUNTATJUK AKIT KELL....

tiszta hulyenek neznek mindenkit.. de JOL TESZIK!
AMIG A NEP BEVESZI A MASZLAGOT.. NO NA!!!!!
---------
es most akkor hadd mondjam meg az en velemenyem..
tudod mindez miert tud megtortenni? MERT NINCS JOBB!
ES EZ AZ IGAZI SZOMORUSAG!
nincs vezeto egyeniseg.. nincs egy komoly, szakertonek , rendezett multtal, igazi HAZAFI...EGYIK PART OLDALAN SEM...
ezert tudott masodszorra is gyozni, ez az evil, minden hajjal megkent korrupt hazug ember....
nincs ellenfel...
aki volna.. mint most kezd kiderulni.. ELHALLGATATJAK AZ IRS nyomozassal, raszallnak, lebenitjak...
ez a KOMCSIK DIKTATOR MODSZERE VOLT.. VOLT KITOL TANULNI.

skandal, skandalt kovet.. aztan minden megy a regiben.
a kutya ugat.. a karavan halad....
Nincs idom nyomon kovetni ezt a legujabb telefonos lehallgatasokat.
Tegnap este egy kicsit bekukkantottam a hirekbe, ahol kiderult az, hogy senki nem tud semmirol. Senki nem tudja, hogy kezdodott el.
De lehet, hogy mara mas mas a felallas. Nem tudom, nem neztem es hallgattam hireket.
" nagyon el vagy am te is tajolva, ahogy elnezem!
ne haragudj meg erte... de latom a beirasaidbol!"
Igazad van.
Most oszinten, hat ha tudom, hogy lehallgatjak egymas kozott (beleertve minden partot) a telefonbeszelgeteseket, akkor miert erdekelne reszletekben menoen ez a dolog? Nem lenne szabad. Mi van akkor, amikor valamit nem szabad csinalni es megis csinaljak?
AZ emberek mar csak ilyenek.
Nem az a munkam, hogy ellenorizzem es felkutassam az igazat ebben az esetben.
Szamomra fontosabb dolgok kotnek most le. Azzal vagyok elfoglalva.
A nagyokat ugy is kiorditjak. Ez szerintem mindig volt, csak nem mindig jottek ra. Ugy kulpolitikaban, mint belpolitikaban.
A modern vilagban pedig az emberek sajat maguk beszelik el azt, amit kesobb megbannak, vagy ami szamukra nagyon jo lesz, mert utanuk mennek a kompjuterek vilagaban.
Egyet tudok, ez az ugy arra jo lesz, hogy a ketszinueket, a mocskos hazudozokat, a felbujtokat felszinre hozza. ... es akkor mi lesz?
Arra viszont kivancsi leszek.
FIGYELED THE UNFOLDING DIRT??????????

IRS!!!!!!!!!!!!!!!
The Obama administration came under more intense fire over the secret subpoenas of phone records of Associated Press journalists and the targeting of conservative political groups by the US tax authorities, the Internal Revenue Service.
Phone records
Mr Holder, who had recused himself from the justice department inquiry because he had been interviewed about the leaks, said that he didn’t know why the swoop on AP phone records was so broad.
“It seems to me the damage done to a free press is substantial and will continue until corrective action is taken,” said Democratic congresswoman Zoe Lofgren from California.
“I think this is a very serious matter that concerns all of us, no matter our party affiliation.”
Mr Boehner said that someone had made “a conscious decision to harass and hold up these requests for tax exempt status
----------
csak hogy kicsit tajokozotabb legyel mi folyik...
husika...latom nem hallgatsz hireket!
a mostani lehallgatas az Obama nyalo AP hirugynekseg ujsag iroi!
nem a nepet, vagy a muszlam terroristakat hallgatjak ki..hanem tudni akarjak hogy a nyalok ne szoljanak, mondjanak, irjanak olyat ami NEM NYALAS!
nagyon el vagy am te is tajolva, ahogy elnezem!
ne haragudj meg erte... de latom a beirasaidbol!
de ennel sokkal nagyobb botrany, ami mar szep csendben meg de mar nyillik az ajto.. az orszag legrettegetobb hivatala , nem tudom nalatok hogy hivjak, itt IRS....AZ ADO HIVATAL
ettol mindenki fel...
no kerlek, itt lesznek meg nagy disznosagok... mar ma egy fej gurult.. persze, ugy hallom, ugyis tavozoban volt.. tehat egyenlore semmit mondo.. meg majd a kicsik feje gurul... a kerdes hogy sikerul e
megtalalni AKI A RENDELETET KIADTA... HAHAHAHAH MINTHA NEM TUDNANK!!!!
Emlekszem ra,amikor Bush bejelentette, hogy fogjak ellenorizni a telefonbeszelgeteseket bizonyos embereknel.
Epp te es en beszelgettunk rola meg akkor.
Nem volt ez nekunk problema, sot azt mondtuk, hogy igen, ha szukseg van ra, akkor le is kell hallgatni embereket, mert az orszag sorsa fugg rajta.
Ezt mindenki tudta akkor.
Hat akkor miost miert csodalkoznak azon, hogy orszagon belul igen is, a masik elnok is azt csinaltatja?
Mindenki beszeljen olyat es ugy, hogy azert mind3enkor vallalja a felelosseget, mindegy, hogy milyen part embere ul a barsonyszekben.
Ez nem Bush es Obama erdek, ez orszagos erdek. Nalunk eppen elfogtak igy egy kemet, aki az oroszoknak adott el informaciokat hosszu idon keresztul.
Mondhatom neked, semmi penzert. Amit fog kapni, azt meg fogja erdemelni. Hal Isten, hogy lehallgattak a beszelgeteseit, e-maieket neztek at.
Ami nekem nem tetszett, az az volt, amikor informaciokat adtak ki tobb orszag es ember e-mailjeivel egyutt es vegigkurtoltek a vilagban.
Na latod, ezt csinalni nagyobb aljassagnak tartom, mint a telefon lehallgatasokat orszagos szinten.
Akinek esze van, az ugy is tudja, hogy mit lehet modani es mit nem.
Emberek egymas szavat akkor is "ertik", ha nem is beszelnek.
Biztos, hogy erted, hogy mire mondom. Nincs szukseguk telefonon mocskosul szidni a masikat.
Nem sokat tudok az esetrol, mert nem hallottam ma, hogy mi tortent nalatok, de ha Obama rendelte el, akkor sem tartom oooooooooriasi bunnek.
Sot, mondd meg nekem,hogy mikor nem volt olyan az eletben, hogy az orszag vezetoje nem csinalja ezt meg, vagy csinalta meg. Amikor nem volt telefon, akkor volt postagalamb. Elkaptak azt. Megtudtak az ellenfel mit uzenget egymasnak es ugy alltak a dolgokhoz.
Te neked is todnod kell, hiszen a kommunistak is ezt csinaltak. Nekunk meg a radio hallgatast is szepen csendben kellett tenni.
Azert van most munkaja kedvenc
elnokodnek. Nem irigylem.
Kepzeld el, hogy mennyire szeretne megvedeni allampolgarait mindentol eltekintve.
ne haragudj ERRE mar commentarom sincs!!!!
csak ez!
konyorgom!
mar a nyalo ujsagirok szeme is kezd kinyilni...
LEGYSZIVES NYISD MAR KI TE IS!!!!!
az orszag fele szamara ELLENSEG.. LENYOMNI, ADOHIVATALLAL NYOMOZTATNI, KELLEMETLENSEGET OKOZNI, LEHALLGATNI, VALLATOKAT AMIK ELLENE VANNAK (NEM RA SZAVAZNAK ES ADNAK MILLIOKAT..) KINYIFFANTANI!!!!
HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
!!!!!!!!!!!
Igazan nem is nagyon, csak egy kicsit vartam volna valamilyen megjegyzest arra, hogy a rend orei miert is talalkoztak mar tobbszor az illetovel es hagytak figyelmen kivul a bejelnteseket ra nezve.
Raadasul milyen is az, amikor gy gyerekeket szallito busz vezetoje felelossegteljes munkat kellene, hogy vegezzen. Meg akkor is, ha a munkajahoz kell a papr, amit a rendorseg ad ki, az erkolcsi bizonyitvany.
Ra kellene mar jonnuk a rendoroknek, hogy nem jelent az semmit, ha egy rendor parancsnok meg sokkal rettenetesebb dologra is kepes, mert takarozik a munkajaval, beosztasaval.
Azert van most munkaja kedvenc
elnokodnek. Nem irigylem.
Kepzeld el, hogy mennyire szeretne megvedeni allampolgarait mindentol eltekintve.
Elem tarult egy youtube , nem egesz 2 perces filmfelvetel.
Szornyu, borzalmas, embertelen.
http://www.youtube.com/watch?v=wNw613EHLp 4
Ez volt az. Nem lehet mar latni semmit, mert szerintem tegnap levettek.
Ha olvasod a megjegyzeseket, akkor egy kep ki is alakul majd benned.
A nem egeszen 2 perces filmben egy illeto mukodik egy elesett ember mellkasanal, majd egy veres darab valamit a szajahoz emel.
Tisztan semmit nem lehetett latni igazan. Azt sem, hogy az valoban egy sziv lett volna, azt sem, hogy beleharap. Csak a szaja fele tette.
A film egyebkent el volt homalyositva.
ilyenkor az embernek eszebe jut, hogy valoban megtortent, vagy csak egy filmet keszitettek, amit azert kodositettek el, mert nem volt igaz.
Minden esetre rettenetes amik felkerulnek idonkent a youtube-ra.
DICSEKEDJ, DICSEKEDJ, a legnagyobb orommel olvasom.
Plane, ha van kivel es van mivel.
" buszke vagyok rajuk!!! "
Lehetsz is, okos, ertelmes es ugyes gyerekek. Raadasul helyesek is. Mi kell meg? Orom es boldogsag rajuk nezni, ez az igazi anyak napi ajandekod.
A fincsi kaja meg a mellekes.
Mi tegnap voltunk anyak napjazni a lanyommal. Elmentunk Guelph varosaban. Az egyik hatso uton mentunk. Csodalatos volt, a termeszet itt mutatja meg izagan, hogy milyen gyonyoru. Az ut oda-vissza, meg az ott eltoltott ido, ami meg volt adva, az ugyan keves volt, de nagyon jo.
Setalgattunk a belvarosba, kirakatokat nezegettunk, kicsit vasaroltunk, ebedeltunk, lesetaltuk es jottunk haza.
Kozben bementunk 2 nagyon jo cipoboltba. Haaaat, elajultal volna attol a sok jo cipotol. Gondoltam is rad.
Lanyom kerdezte, hogy na mit szolsz hozza? Nevettem egyet es mondtam, hogy mit szolok, rogton 10 parat hazavinnek minden gondolkodas nelkul.
De gondolkodom. Ha most veszek, akkor 1 honap mulva nem tudunk visszajonni. Szorongattam, simogattam oket, probalgattam es elhataroztam, hogy fogok majd venni legkozelebb. A templomba ugy is be szeretnek menni es tobb idore lenne szuksegem, igy megbeszeltuk, hogy amikor a fiuk otthon lesznek es a lanyokra tudnak vigyazni, akkor jovunk ujra egy hetkoznapi napon. Vagy, ahogy magunkat ismerem, lehet, hogy jovunk a lanyokkal es egesz napos utat szervezunk.
Nem sok kepet csinaltam, de majd teszek fel.
igen, mi nagyon szerencsesek vagyunk...nagyon super gyerekeink vannak.
de a lanyom csinalt branchot, mert az unokamnak dolgozni kellett du. es utana meg a fiamnal volt barbecue ahol mindnyajan osszejottunk.
jol sikerult nap volt.. finom kajaval!
hadd dicsekedjek!
a mult heten a lanyom felvettek a master programba, business, emphasis on human resources...
volt kihallgatason, aztan mondtak hogy 35 vesznek fel egy evben, izgult ..mert azt mondtak altalaban egy het mulva ertesitenek..
masnap megkapta a hirt.. hogy felvettek..
mondtam mit csodalkozol? kit ha nem teged? tiszta A -vel vegezte a bachelor degree business-t.. mikozben ful time dolgozott.
es a fielden dolgozik most mar 10 eve.. kit, ha nem teged! ??? bevenni a programba. es mindezt full time munka mellett... napi 10 oras elfoglaltsaggal.
a ferje mar benn van, majd a masodik evet kezdi szinten ebben az egyetemben . O kozepiskolai tanar. es kell a master degree hogy college-ba tanithasson. O is, ful time munka mellett... tiszta A-vel...
buszke vagyok rajuk!!!
a fiamnak sajat business... egyre jobban megy.
o munka nelkul volt majd 2 evig.. beleunt keresni.. csinalt maganak!
szoval, szerencses vagyok!!!
gyonyoruek a tulipanjaid! az enyemek mar regen elnyiltak!
de kezd nagyon szep lenni a kertem.. a rozsaim majd beledoglenek annyi rajtuk a virag..meg a bimbo... szazaval... beleroskadnak..
majd hozok kepet!
velemenyt??? errol??? mit??? hol elsz edes husika?
van velemeny... arrol amirol hazudni lehet...
mit szolsz a botranyainkhoz? egyik meg be sem fejezodik, mar itt a masik, sot a harmadik!
majd kivizsgaljuk...majd megbuntetjuk.. felelosegre vonjuk...
oh... van szoveg!!!!!
itt ... nem tortenik semmi... csak bologatunk.. aztan kesz.. mindent lehet!
Benghazi ugy..cover up!!!
IRS....botrany!!!!
ma derult ki a telephone tap... ujsagirokat.. egyeneket...
emlekszel par eve EZERT Angliaban micsoda botrany volt??????
no ne felj.. itt nem lesz...
majd jon a szoveg.. hogy tenyleg? kivizsgaljuk? megtalaljuk a felelosoket! megbuntetjuk akit kell... es jon a duma...
a 3 no elrablasa, mit szamit???? tuleltek..es kesz! oruljenek neki!
a hatalom az agyara ment a kormanynak!!!!
a fast and furious-ra sem derult ki semmi... az is el lett szepen hallgatva..agy ala helyezve! csend van.. senki nem lett megbuntetve..
az is hogy derult ki? hogy meglottek egy amerikai hatarort.. amerikai fegyverrel!!!!!!!!! amit az O kormany adott el.. stikaba.. mexicoi drug lordoknak... vajon ki vagta zsebre AZT a penzt??????????
Irtam 2 topikhoz megjegyzest, majd kerestem kozben az amerikasat, igy lattam meg ezt:
"Belépett felhasználók száma: 0"
Hat hallod, en be voltam lepve, mondtak is nekem, hogy szia, ez a szamolas akkor mit mutat? Kinti homersekletet?
Nem szolt Obama semmit a 3 lany eltunesehez? Na mindegy.
Remelem gyermekeidet ugy ossze-vissza szorongattad, ahogy megerdemeltek, es csodalattal nezted oket gondolom, hogy milyenek lettek azota, miota megszulettek.
Csak azert irtam ezt, mert en velem ez tortent. Neztem oket es csodaltam oket, hogy mit latok, hiszen sokszor ugy erzem meg mindig, mintha kicsinyeim lennenek.
Közben en töpörödök össze mellettuk nemsokara.
Szep volt, jo volt, keves volt a tegnapi nap.
Ma folytatodott egy masik nap, sokat gondoltam rajuk, buszkesegeim, tunemenyeim felnottek.
Gondoltam rad tobbszor ma.
Itt allandoan , 24 oran keresztul mutatjak a TV-ben a clevelandi Caastro esetet.
Felfogni nem tudom, megerteni nem tudom, hogy mit csinalt az ottani rendorseg.
Felhaborito !
Az elso nap, az elso oraban 2 ferfi jelentette nekik azt a furcsa esetetr, amikor a kislanyt elraboltak, szemelyleirassal, tokeletesen leirt rendszamtablaval egyutt, es kerem szepen nem neztek utana rendesen. Ezert kellett 10 even keresztul szenvedniuk a kislanyoknak, a megszuletett kicsi lanynak.
Na Houstonkam, erre mondjon mentseget az elnokotok. Varom, hogy szerepeljen, varom, hogy elmondja a velemenyet, varom, hogy a felesege a kepernyo elott mondja el a velemenyet. Nem, amit elvarnak tole, hanem azt ami szivbol jonne neki.
Ha hallottad, vagy lattad, vagy tusz errol valamit, legyszives ird mar meg nekem. Mert en napok ota nem hallottam. Lehet, hogy nektek mar mutattak.
A tortenet az ugyrol meg minden nap csak fejlodik, mnint a naposcsibe.
Megelolegezek erte egy nobeldijat.
Itt vannak a kertembol.
ismered ugye?
a kutya ugat... a karavan halad!
a pap bort iszik es vizet predikal!
penz beszel... kutya ugat!
politikusainkra MIND ILLIK!
mi meg a buta nep... MEGSZAVAZZUK OKET!
Mar tobbszor be akartam ide tenni Al Gore egyik vakarozasat.
http://www.youtube.com/watch?v=dMztmooC UfU
Hallottal rola biztos.
Mit szolok, mit szolok, hat bisztosz olvassa ezt a topikot.
Nem mhallottam rola. nalunk mas hirekek mennek napok ota, ejjel-nappal.
Houstonkam, oda kell mennie, ahol van mit tanulni es el is tudja a tanultakat fogadtatni az emberekkel majd. Az lesz a valami.
Legalabb ennyi ev utan vegre a kedvedre is tud tenni.
Romneyt tanulmanyozta, hat mostanra beerett nala is. Vagy a felesege megmagyarazta neki noi logikaval, hogy meddig az addig.
Ja ,meg Harry herceget mutattak Obama felesegevel.
Te Obamanenak nagyon jol all a mostani frizuraja, mintha kicsereltek volna. Mit tesz egy frizura!
Kepes politikai teren is teret nyitni mas fele.
mit szolsz husika?
allitolag a nagyvezer eljott hogy megteritse a texasi allamot republikanus tobbsegbol... demokratava..
a rossz nyelvek szerint jott ELLESNI HOGY KELL CSINALNI hogy munka legyen, es ado LESZALLITAS... NEM EMELES... HOGY SHARE THE WEALTH...
mit gondolsz.. TANUL VALAMIT? vagy dirigalni jott????
az 5 legjobban menno allambol Texas az elso...
m
a vendegul latta a governerunk OFELSEGE A KIRALYT!
Gore papa, Gore papa.
Megerkezett hozzank a jo ido. Jovo heten a kedvenc 20-24C lesz vegig.
Ez kell nekem.
A janyok, a janyok ...
http://www.youtube.com/watch?v=AbaNGU1CrXI
elcsabitottak Gore papat. Elvaltak.A nagy felmelegedes kovetkezteben.
Amúgy meg egyre többet hallani arról, hogy Amerika is teli van degeneráltakkal, akik aluliskolázott, debil "bennszülöttek".
Jobb is, ha vény nélkül kapják minél előbb a fog.gátlót, mert azzal csak szívességet tesznek a világnak!
Igy is sok ember szennyezi a bolygót és ezek már a puszta jelenlétükkel is rombolják...hát ha még megszólalnak, levegőt vesznek, no meg szaporodnak...!!
A világnak feltétlen jót tesznek ezzel a szabállyal, ez egyszer biztos és nem hinném, hogy ezzel -rajtuk kívül- bárki ellenkezne.
ha ez a defektes csaj five-parent családban akar élni, az az ő dolga, de nem az volna az igazi, ha a gyerek valamiféle koherens nevelést kapna?
Néha még két szülő nézeteit is nehéz összeegyeztetni, hát ha még abból lenne öt...!
lattam kepet tegnap keszult, Idaho-bol.. a viragzo almafa a foldig hajolva a hotol!
globalis felmelegedes!
nem tudtad?
azert jon a jegkorszak!
mar Gore papa megmondta, EZERT kapta a Nobel dijat!
Micsoda felvetel ez.
Napkitores. Most mondd, milyen kulonleges a technika, lathatjuk, hogy mi tortenik a napon e napon.
http://www.youtube.com/watch?v=9ABfnvZKWmY
Jaj, meghallgattam.
Torvenyesen osszekototte az eletet egy masik novel, majd szetmentek, aztan osszejott a batyja exevel, aki terhes volt es igy tovabb ...
A gyerek meg bogozza majd ki, ha mar erett lesz ra, hogy hogy is volt, hogy is van, es vegul is hova kerult majd az elete. Mert feldolgozni nehez lesz nekik, vagy nem is fogja tudni.
Mivel az is elofordulhat majd, ha o felno, mar egy eddig a pillanatig 5 vallalkozo szulo kozul egyuik sem lesz meg neki.,
Ugy jar majd mint Lajos cigany kazettajaban van a mese.
Valtozik a felallas tarsadalmilag is, mig meg nem unjak az emberek es visszafordulnak a ormalis, egy no es ferfi parra.
Mert a kerek az forog.
Erdeklodnom kell az uj szavak utan.
az unokaim meg nem ilyen koruak.
Uj torvenyek fognak bejonni es nem fogjak engedni, hogy terrorizaljak egymast es megfelelmitsek egymast mar az iskolas korban. Nalunk is nagyon utana fognak nezni, hogy a gyerekek ne legyenek ongyilkosak emiatt, az internetet is jobban fogjak ellenorizni.
Amit te irtal most, az nem agymosas, mert nem tanarok tanitottak a lanyokat, hanem gyerekek eroszakosan kenyszeritettek a lanyokat es ez azert masabb, mintha a tanarok tanitottak volna erre oket.
Az, hogy szabadjara engedik jobban a nepnek, hogy a homosexualitasban nincs semmi abnormalis, hat az is mas. Eleg baj ez, inkabb ugy kellene hirdetni, hogy rendellenes, de nem buntetendo torvenyileg.
Azert az emberek nagy resze mindentol eltekintve nem szokta meg meg. Ez az eddigi tapasztalatom, amit eszreveszek.
Lattad a repulogep szerencsetlenseget Afganisztanban?
Rettenetes!
Mit gondolsz, ilyuen sok lanynak van problemaja, hogy le kellett engedni az eletkort?
Nem tudok mit hozzaszolni, mert en nem tudtam szedni, nekem problemaim voltak vele. Szerencsere. Igy mas megoldast valasztottunk.
Nem tudom, hogy nem-e okoz ez majd a kesobbiekben a lanyoknal problemat. Ovtam tole a lanyomat is. Fene tudja, mindenkit ovnek tole, ha lehetne. Mert minden korulmenyek kozott ugy ertekelem osszessegeben a fogamzasgatlot, hogy (szerintem) nem egeszseges.
Valamikor meg lesz majd a problemaja ezeknek kellemetlen hatasa az emberekre es a foldunkre.
Hat teged is fel foglak mar hivni. Ugy el vagyok foglalva, hogy nem hiszed el. AZt hittem, ha halad az ido, akkor nekem tobb lesz belole.
Meg a kincseimet sem latom minden nap.
De az ido kituno, a mangolia holnap, holnaputanra lesz tokeletes. majd keszitek rola kepeket.
El kellene vinni belole egy agat. Ugy gondoltam, hogy kigyokereztetem buzaszemmel, hatha sikerul es majd elultetem az uj helyen.
Vallas ide, vallas oda, ha egy gyereket az anyukaja erre nevel, akkor bizony az anyukaja hibas.
Kegyetlensegre nevelni? Orulni mas halalanak?
Mit gondolsz miert kellett neki eljonni USA-bol? Mert gyava kukac volt, de arra nem, hogy a gyerekeit biztassa.
Vajon most buszke a gyerekeire, vagy szomoru?
Nezd meg az arcat es nezd meg, hogy hanyszor nez a kameraba, ha filmezik.
De jo latni teged!

Jol vagy? Holnap felhivlak.
es a felujjult Benghaz- i botrany???
mit titkolnak???
es miert mondta Mrs Clinton: WHAT DIFFERENT DOES IT MAKE?
ugy gondolom akinek a fiat ott megoltek.. annak makes a different!
but...
-----
latod olyan ritkan jarsz ... hogy milyen jokrol lemaradsz?
es EHHEZ????????????
WASHINGTON — The Obama administration on Wednesday appealed a federal judge’s order to lift all age limits on who can buy morning-after birth control pills without a prescription.
The decision came a day after the Food and Drug Administration had lowered the age that people can buy the Plan B One-Step morning-after pill without a prescription to 15 — younger than the current limit of 17 — and decided that the pill could be sold on drugstore shelves near the condoms, instead of locked behind pharmacy counters.
es EHHEZ mit szolsz????
kis naiv baratnom!!!!
imagine 13 and 14-year-old girls being instructed to ask one another for a lesbian kiss in a class exercise. The girls had no choice. The parents were NOT informed. But hey, if it falls under “anti-bullying,” than who are you to question it, right?
Red Hook, New York – A recent anti-bullying presentation at a middle school in New York that focused on homosexuality and gender identity has angered parents after their daughters have come home to tell them they were forced to ask another girl for a kiss.
According to reports, the session occurred last week at Linden Avenue Middle School in Red Hook, New York, near Poughkeepsie. A group of students from Bard College led two workshops for the youth, separated by gender.
During the workshop for girls, the 13 and 14-year-olds were told to ask one another for a lesbian kiss. They were also taught words such as “pansexual” and “genderqueer.”
te pld tudod mit jelenet pansexual? mert en nem!
how about genderqueer?

NEM LEHET ELEG KORAN KEZDENI AZ AGYMOSAST HUSIKA!!!!
A 2012 speech by Masha Gessen, an author and outspoken activist for the LGBT community, is just now going viral and it includes a theory that many supporters of traditional marriage have speculated about for years:
The push for gay marriage has less to do with the right to marry – it is about diminishing and eventually destroying the institution of marriage and redefining the “traditional family.”
VEGRE VALAKI OSZINTE!
distroy marriage.. new wave.. new society!
tetszik vagy nem.. itt a valosag!
Gessen also talked about redefining the traditional family. This may have something to do with the fact that she has “three children with five parents”:
“I don’t see why they (her children) shouldn’t have five parents legally. I don’t see why we should choose two of those parents and make them a sanctioned couple
---------
a youtube betet utan erdemes elolvasni a BEIRASOKAT HOZZASZOLASOKAT IS...
ha igy haladunk.. a MODERN KOR.. akkor rovidesen ha nem is a mi eletunkben.. de meg bekovetkezhet amit a torolt felhasznalo mondott..
miert?
mert a tarsadalom hatalmas atalakulason megy keresztul.. sokkal nagyobb mint amirol mi tudunk..
ma hallgattam egy kis reszt egy uj zalandi? vagy austriai lesbitol.. a hazasaggal kapcsolatban... ha megtalalom a google-n beteszem...
itt van sajat fulleddel hallhatod hogy fog a vilag megvaltozni!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=n9M0xc s2Vw4
EBBEN nottek fel! Ez a vallasuk! Ezt hallgatjak az imamtol!
hogy ha akar majd a mennyekbe menni.. Alah azt mnondja EZT kell tennie. Minnel tobb "gyaru kutya elpusztul" annal jobb helye lesz a mennyekben"
Amikor Gorkij az Anya cimu konyvet megirta. akkor meg arra voltak buszkek hogy kenyer alatt ropcedula volt!
mit gondolsz miert akarja Obama mar 4 evesen elkezdeni az iskolat???
agymosas... minnel korabban kezdodik.. annal hatasosabb!
-----------------------------------------------------------
Kezet csak megfogni szabad Elvesziteni vetek Ellokni atok
" sorry, ms. Hus, ---az EMBERI a tarsadalom alapja NEM a csalad!!!!! "
Sorry kedves torolt felhasznalo, de. Az emberi tarsagalom alapja a csalad.
Ha kiindulunk egy emberbol, mint elo emberbol, akkor az bizony nem tud tarsadalmat letesiteni az idok folyaman. Kell oda a masik is, csak az legyen ellenkezo nemu. Igy fejlodik ki majd lassan-lassan a tarsadalom.
Az emberi tarsadalom igazan jo alapja a jol mukodo csalad.
A mai tarsadalmunk meg mar olyan jo es olyan nagy, hogy egynemuek is hazasodhatnak. Nem fontos mar ide annyira a szaporulat.
Talan az itteni rokonok miatt nem raktak fel a keszitett filmet roluk, mert nem egyeztek bele.
Minden nap kicsit tobbet tudunk meg. De tudod kit tartok igazan bunosnek? Az anyukat. Mindket gyereket arra biztatrni, hogy csinaljak, gyilkoljanak meg minel tobb embert, hat ez borzaszto.
Tisztara mint a palesztin anyak.
Honnan ennyi gyulolet emberekben? Minel jobban megbortankoztatni a embereket es minel szivkeseritobb, kegyetlenebb sztori jojjon ki az esemenybol.
Ugy ertelmeztem, hogy a feleseget is elo fogjak venni.
Az a 19 eves testver sem gondolta, hogy 2 nap utan mar a nyomukban lesznek. Milyen kar a fiatal eleteert.
Nekem tudod mi a furcsa? Hogy Putin eloszor felhivta a figyelmet erre a csaladra, aztan amikor rakerdeztek tobbszor is, hogy ok nem talaltak semmi jelet a terroristaskodasuknak, ok nem valaszoltak tovabb a 3x-i erdeklodesre sem.
Most vagy adok informaciot egy ilyes esetben, vagy sem. Igaz, ez polikika.
Itt csask megmutatja, hogy milyen jo fiu, segit... is meg nem is.
Houstonkam!
Mondom a ferjemnek, hogy ezt most atkuldom neked.
Akkorat nevetett.
Aztan rogton megkerdezte, hogy nem fogsz megserodni?

Kaptuk a baratunktol ma. Minden ferfi ereny itt tundokol ebben a videoban.
http://www.liveleak.com/ll_embed?f=bd6b41 971375
HAAAAAAT..........valahonnan kell azt a marujucanat importalni.... nem?
Nagyon jo pofa vagy!
es mi nol ki a DEMOKRACIO MAGBOL????
AFGANISTANBAN??????????
MAK!!!!!!!!!!!!!
!!
ja, nem tudtad?
RENDET tartunk!
listen to THIS... AND THINK ABOUT IT!!!!!!!
az egyik haboru.. ahol KIKEPZIK A TERRORISTAKAT.. ELLENENUNK..
a masik MAR KIKEPZETT TERRORISTA OL ES MEGSEBESIT TOBB MINT 200 EMBERT.. DIREKT.. MEGTERVEZVE.. ELORE KISZAMITOTT TERVVEL.
NO most akkor ez IS BOSTONBAN ACT OF WAR...
vagy az amerikai VELETLEN..HABORU ALDOZAT IS ACT OF TERRORIZM ???
es ha EZT igy egy amerikai megkerdezi.. amerikai tv-ben..
miert vagyok meglepve.. ha Amerikan KIVUL EGYRE TOBBEN GYULOLNEK MINKET.!
kinek az oldalan all itt a riporter????
http://www.youtube.com/watch?v=lipkiXwB XgY
Meg annyit hozzatennek, hogy amerikai tv es MEGMUTATTAK A HALOTT KISGYEREKEKET.. AFGANISZTANBAN..
nem emlekszem hogy szinten amerikai tv-ben.. MEGMUTATTAK A HALOTT 8 EVEST, A 29 EVEST, A LABAT FESZTETT 7 EVEST.. ES A LABAIKAT VESZTETT MARATHONI FUTOKAT...
ja... hogy Azt nem szereti latni ... tul erzekeny humanus lelku amerikai allampolgar????????????????
de a halott aphganisztani kisgyerekeket igen!!!!
hmmmmmmmmmm
this is getting too much!!!!!!
radical izlam... is coming..
es minden liberalis.. barom.. aki azt allitja.. hogy ....oh.. szegeny kis muszlamok.. a VILAG LEGBEKESEBB VALASA...!
UNOMMMMMMMMMMMMM
mind egy egy ember... de eleg hogy hatalmas bajt.. koltseget okozzon...
nem kell ide haboru!
csak OPEN BORDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es kik harcolnak az open border -ert????????????
ERRE KERESS VALASZT.. ES UGY FOGJAK TUDNI MEGOLDANI A PROBLEMAT..
IDEHAZA...
sorry, ms. Hus, ---az EMBERI a tarsadalom alapja NEM a csalad!!!!!
Az emberi "tarsadalom" alapja az eros torvenyek, es azoknak a betartasa!!
Az emberi allat a legverengzosebb ami csak letezik a mi planetunkon,
azert voltunk kepesek kijelenteni, hogy mi vagyunk a:
"Teremtes Koronaja"....
ha-ha-hha-
a mehek nem olik egymas-
a hangyak sem---
de az emberek gyilkosok.
asse kell felejteni hogy a KEREsZTESHABORUK alatt ( mar joregen,) a keresxtenyek kaszabaltak-le a muszlamokat-------------
no meg a kereszteny-nemetek akartak kiirtani az osszes zsidokat amikor Ti mar eletben voltatok Ladies.....ugye?
ma volt eppen a hirekben hogy a XII-ik Pius papa milyen antiszemita volt.......
No, persze az uj Testamentumban is az all, hogy a zsidok oltek meg Jezust. Kozben persze, Jezus is zsidonak szuletett... nem igaz?
A President nem tudja hogyan kell meg-akadalyozni a terrort. OLYAN camera meg nincsen, amely atkukkucskal a knapsackokon es ruhakon.
azaz van, de tul sokba kerul
Manapsag minden csak a szerencse dolga, hogy hol vagy eppen, es MIKOR!
eljetek boldogan!!!
1. To be -Famous FOR 5 MINUTES!!!!
2.-kulonben pedig a fanatikus izlamhoz tartoznak
3.- omlenek be ide Kanadabol...............
ma reggel a lanyommal beszelgettunk a bostoni terror ugyben..
hogy a 26 eves ..aki mar halott.. agymosott.. egy dolog..
de nagyon szomoru hangon es arccal jegyezte meg.. 19 eves??? meg gyerek!!!! mit es hogyan nolt fel hogy ILYENRE VOLT KEPES????
milyen agymosason ment keresztul pici kora ota??? hogy most szaz meg szaz rendor uldozze.. az elete egy lukas fillert nem er...
es meg csak nem is sajnalom! ha belegondolok hogy a 8 eves halott es a huga, aki tancos volt amputalt labbal el.. mig meg nem hal..
mond mit lehet mondani??????????
a kep lemarard!
a cikk szerint 4 UK men...
szoval befogadtak oket.. valahonnan.. aztan ez a hala!
tessk itt a legujabb ...."erdekesseg"...
4 UK men jailed for toy-car terror plotAssociated Press – 16 hrs ago
LONDON (AP) — The terror plot involved targeting British reserve troops using a toy-car packed with explosives.
But investigators said Thursday Britain's domestic spy agency of MI5 and police were able to stop Zahid Iqbal, Mohammed Sharfaraz Ahmed, Umar Arshad and Syed Farhan Hussain before they could launch the deadly attack.
"Using a toy-car as an explosive device may seem childish, but if they had succeeded in pulling this off, the consequences could have resulted in deaths and injuries, much like we have seen in recent days in Boston," said a British security official with knowledge of the investigation and who spoke on condition of anonymity because he was not authorized to be named.
Tudod addig amig jutalmazva van "ami nem jo"... addig ugy viselkednek az emberek, es miert is ne??????????
majd ha a csaladot segitenek, akkor tobben hazasodnanak, nem csak egyutt elnenek.
vicces, de ma mar csak a homosexualisak akarnak nagyon hazasodni!
Bosztoni robbantas
ez a topic neve.
erdemes megnezni a sok hulye benyogest!
most ugy nez ki mar nemzetkozi kereses van, mert lehetseges hogy pakisztaniak...
Houstonkam, a tarsadalom alapja a csalad.
Ha ezt no nem erti meg, akkor mit lehet varni ferfitol?
Ez a valaszom.
Az, hogy egy no 30 ev alatt vallal gyereket, az nem baj, szerintem sokkal jobb agyereknek is es a szuloknek is az eletben, az eletnek.
Ha egyedul neveli a no es el tudja tartani apa nelkul ugy, hogy nem tamaszkodik az allam segitsegere, az kituno. Ez az egyedul neveles pedig leheet, hogy csak a papiron van. Eppen a tobb tamogatas miatt leheet. Mint a valasok is. Elvalnak sokan epp a juttatasok miatt, mert akkor tobbet adnak.
A szomoru benne az, hogy egyedul nevelni gyereket sokkal nehezebb. Hogy bele van gazolva ezzel az egyedul nevelo szulonek a lelkeben, amikor rajon, hogy korulotte mennyi csalo van, az biztos.
Ugy mint a nokre, ugy a ferfiakra is szukseg van a csaladoknal. Megerzik a gyerekek is.Ez olyan hulyeseg, amikor valaki azxt allitja, hogy nincs szuksegt a ferfiakra.
Inkabb arra kellene az allamnak adni penzt, hogy minel tobb konyvet iratnanak olyan temarol, ami fontossagat fejezi ki a csaladi eletrol.
Persze, akinek nincs ferje, az azzal vigasztalja magat, hogy neki nem is kell, nincs szuksege ra.Onmagat ugy gondolja, hogy ezzel megnyugtatja. Igen is gyerekeknek nagy szuksege van apukakra, anyukakra. Meg nagyobb szukseguk van, jo apukara es jo anyukara. Barmelyik hianya a gyerekekben egy eletre kihat.
Nem gondoltam en sem, hogy valaha is meg tudja szavaztatni azt, hogy elvegyek az emberektol a fegyvert.
Probalta, megtett erte mindent, nem sikerult.
Vasaroljak ugy a loszereket is, csak gyozzek gyartani. Meg a vegen jobban be fogjak gyujteni az emberek, mint a penzt.
Nagyon nem tetszett Obamanak, hogy ezt sem tudta elintezni.
Ugy latam, hogy nagyon duhos volt, probalta visszatartani, de nbem ment neki.
Pakoltam meg, van meg egy kicsi es befejeztem egyenlore.
Hogy feher, fehete, sarga az ember, aki ilyet csinal, az mar mindegy.
Nem normalis, az biztos. A baj az, hogy egyre tobb nemnormalis ember van.
Nagyon sajnalom, hogy ez tortent.
Emlekszel gina nevezetu nickre? O Bostonban lakott ugy remlik.
De most mondd meg miluyen jo mar a technika. Pillanatok alatt eloszedtek a gyanusitottakat.
Beszeltem a testveremmel es o mondta, hogy nagyon veszelyes az igy elkeszitett bomba az emberekre. Egy par tortenetet is mondott hozza, hat igazan kegyetlenul gyilkos fegyver. Milyen bosszu vezerel valakiket erre?
Fanatizmuson kivul.
hogy a szulok hol vannak?
The collapse of family life: Most children in U.S. born out of wedlockMore than half of births to American women younger than 30 are outside marriage, research has found.
And across all ages, a staggering four in ten women are not married when they have children.
The data shows the fastest growth in the past 20 years is among white women in their 20s with some college education but no four-year degree.
And with two-thirds of children in the U.S. born to mothers under the age of 30, it appears the majority of births across the country are out of wedlock The results carry concerning consequences, with researchers finding children born out of wedlock are more likely to struggle in school or suffer emotional and behavioural problems.
Other mothers in the town suggest current financial circumstances have rendered a woman's reliance on a man as unnecessary.
'Women used to rely on men, but we don’t need to anymore,' said single mother Teresa Fragoso, 25. 'We support ourselves. We support our kids.'
Other mothers said that if they married, their household income would rise, costing them government benefits like food stamps and child care.
W. Bradford Wilcox, a sociologist at the University of Virginia, said such policies suggested 'marriage is not as fundamental to society' as it once was.
------------------ MEGVAN A VALASZOD??????????
Lattad elnokunk tombolt tegnap!
nem sikerult a terve!
EMLEKSZEL, MEGMONDTAM, EBBE BELETORIK A BICSKAJA!
az amerikai neptol nem fogja sem o sem mas elvenni a fegyveret!
hiaba szeretne...
vajon milyen tervei voltak hogy fel a nep kezebe ne legyen fegyver????
meg a demokrata szenatorok sem szavaztak ra mind, tudjak jovore valsztas.. aki raszavazna.. jovore a nep nem rajuk!
marad minden a regiben.
persze, szabaly van... mar millio... nem az a baj hogy nincs!
hanem az hogy NINCS BETARTVA!
Allitolag Chicagoban es ahol most a karacsonyi iskola tragedia tortent a legszigorubbak a fegyver viselesi torvenyek..
es megis mi tortent?
es a legnagyobb baj, hogy aki bunt kovet el NINCS MEGBUNTETVE!
mert mi mar csak olyan humanosak vagyunk...
aztan az akinek szabalyosan van. attol akarjak elvenni!
ezert bukott meg a kivansaga!
hello....
azt hittem mar pakolsz.. es mar computer sincs keznel..
tudod ez a robbantas megint csak azt mutatja.. nagyon sokan vannak akik utaljak az amerikai nepet..es pusztitani akarjak.
a bal oldal egyik ujsagiro zsenije (feher ferfi!!!!) azt irta.. remeli hogy feher ferfi az elkoveto!
MIT MONDJAK!
ennyire szet van az orszag osztva.. feher ferfi ilyet mond! mert ha meg fekete mondana.. talan meg is ertem... de feher mondta!
es gondolom ugy gondolja hogy remeli FEHER REPUBLICAN PARTI...
ma a radioban felolvasott a bemondo egy fekete master degrees iskolai advisor beirasat a sajat facebook-jara...
nem tudom szo szerint visszaidezni.. de valahogy igy szolt..
when Obama talk somewhere the white people don't like it..but it is okay because when there is a bomb goes off.. the white people blow up..pretty soon white people will be distingished...LOL
iskolai tanacsado.. aho gondolom feher gyerekek is vannak..
a radio bemondo nem tudom hogy csinalta.. de KIRUGATTA A NOT AZ ISKOLABOL ORAKON BELUL!
Valaki nyitott egy topikot itt.. nezd meg mit irnak be egyesek!!!
mit mondjak!
De a szulok hol vannak? Mert attol a gyerekek 18 eves korukra meg olvashatnanak, hogy a tanarok 50-100 ezerig keresnek igaz?
Ma atjott a szomszedasszonyom. Kicsit el van keseredve, hogy elmegyunk,hiszen egy emberoltot laktunk egy utcaban.
Mit gondolsz mit mondott? Keptelen egy olyan fiatalt alkalmazni, akire lehet szamitani. Ha nem lenne idosebb dolgozojuk, akkor nem is tudna, hogy menne az uzlet.
Na Houstonkam, itt a problemna. A fiatalsagra nem lehet ugy epiteni, mint a mi korosztalyunkra lehetett.
De mi lesz kesobb? Egyre tobben panaszkodnak erre es hasonlo esetekre.
Te mennyi szerencsetkenseg erte az orszagot.
Egyszeruen nem tudom felfogni, hogy mit elvez valaki abban, hogy egy neposszejovetelen robbantgasson.
De lattam elobb, hogy keres az FBI 2 gyanus alakot.
Azutan a texasi gyar is felrobbant. Tenyleg, mintha az ag is huzna az orszagot. Egymas utan a sok szerencsetlenseg.
Remelem nektek nem okoz problemat a levegoben.
Varom a mehecskeket, jonnek majd nemsokara.
Megfaztak a kincseim azert jottek napkozben. De mar minden rendben van veluk.
Ugy orulok, hogy nagyobbak mar, nem olyan megfazosak mar.
Ma bekoszontott a jo ido, 20C fok volt, esovel.
no latod... itt az oka.. amiert a csinos fiu gyozott:
hahahahahahaha
Tuesday, April 09, 201380% Of NYC High School Students Can't Read When They GraduateAccording to officials from City University of New York, a full 80 percent of high school graduates in New York City can’t read when they graduate. As CBS Local reports, “They had to re-learn basic skills – reading, writing, and math – first before they could begin college courses.”
And that’s for the students who graduate. New York City has the lowest graduation rate for black and Hispanic male students in the nation, with only 37 percent graduating. But teachers start off making $45,530 with benefits, and max out at over $100,000.
hahahahahahaha
----------------
Thursday, April 11, 2013Maryland Democrat Governor Wants To Tax Citizens For RainMaryland Democratic Governor Martin O’Malley has instituted a tax on citizens for the amount of rain that falls on their property.
The tax, officially known as a "storm water management fee," will be enforced in nine of the state's counties. The state legislature passed it in 2012 purportedly to "raise revenue to cleanup [sic] the Chesapeake Bay," according to MarylandReporter.com.
The tax, mandated by the EPA and enforced locally, will be calculated "through satellite surveillance of your property," the statement claims.
hahahahahahaha satillite surveillance!!!!!!!!!!!!!!
BIG BROTHER WATCHING... THE RAIN
Bongino blasts "out of touch political aristocrats in Maryland will do anything to diminish your economic liberty and starve your wallet while padding theirs."
According to the conservative organization Change Maryland, the rain tax will cost Marylanders about $300 million annually.
------------- what's next??????????????