Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kecskeméten nőgyógyász

erd
erd
Létrehozva: 2004. február 2. 17:59
Sziasztok!
Remélem van köztetek kecskeméti és tud segíteni, hogy kihez menjek nőgyógyászhoz. Természetesen olyan orvost szeretnék aki kedves, rendes és nagy odafigyeléssel bánik a betegével. Ha tudtok ilyet, kecskemétiek, segítsetek!
Köszi!
  1. 2021. február 25. 17:40286.

    Sziasztok nekem a kedves Dr úrhoz annyi a véleményem hogy elmehet a pics... Még szerencse hogy sajŕt felelősségére kijöttem mert ha nem így teszek ma mŕr nem lennék az élők sorŕban a fa...T még kínŕlgassa mŕsnak ne pedig nekem nem én vagyok érthetetlen hanem ez az egoista szarh..I a pénzt azt be tutta nyelni remélem le vŕltjŕk mi hamarabb mert ijen nőgyógyŕzhoz még nem volt az életem sorŕn szerencsém de remélem nem is lessz remélem a gép amit Pestről igérgetett megjött pŕr hónap alatt valószínű ebből rŕ jön vagy emlékszik kiről van szó de ha nem mutatok egy pŕr képet

  2. 2017. augusztus 18. 11:57285.

    Sziasztok! 


    Nemtom mennyire akítv még a topic.


    Én Dr. Terebessy Károlyról szeretnék többet megtudni. Mi a véleményetek, jó, rendes doki?  Szülést vállal mostanában?


    Egy időben hallottam hogy beteg volt.  


     


     


    Előre is köszi a válaszokat.

  3. 2017. augusztus 18. 11:56284.

    Sziasztok! 


    Nemtom mennyire akítv még a topic.


    Én Dr. Terebessy Károlyról szeretnék többet megtudni. Mi a véleményetek, jó, rendes doki?  Szülést vállal mostanában?


    Egy időben hallottam hogy beteg volt.  


     


    Előre is köszi a válaszokat.

  4. 2016. augusztus 25. 14:38283.

    Sziasztok!Kecskeméten DR.Seregély Attilát senkinek sem ajánlom,még az ellenségeimnek sem.Egy éven keresztül eltitkolta,hogy a férjem eredménye folyamatosan romlik,eközben engem mindenféle vizsgálatra küldött és stimulált is teljesen feleslegesen.Mikor már nem tudta tovább húzni a dolgot,elmondta,hogy a férjem eredménye annyira rossz,hogy valószínű még lombikkal sem lehet babánk.Persze rengeteg pénzt hagytunk nála és a kérdésre,hogy miért csinálta ezt velünk,még csak választ sem kaptunk.

  5. 2015. augusztus 3. 16:44282.

    Szia nem tudom aktuális e még én nála szültem meg voltam elégedve vele a piaristák terén már nem rendel egyéb okok miatt de magánban igen meg a kórházban is

    előzmény:
    Loona8 (271)
    2012-02-22  17:43
  6. 2014. november 12. 16:02281.

    Bár ez egy régi bejegyzés,de úgy gondolom egy vélemény kevés,hogy hiteles képet kapjunk.Dr. Bentzik András (és nem Benzik) nőgyógyászhoz járok én is és jó pár ismerősöm.Én még soha semmi negatív tapasztalatról nem hallottam, bármilyen betegség ill. komplikŕció esetén lelkiismeretesen és a legnagyobb odafigyeléssel jár el,és "pénz éhesnek" sem mondható!Mindent tisztán és érthetően elmagyaráz,kétséggel nem lépsz ki a rendelőből.Szaktudása, segětőkészsége részemről megkérdőjelelezhetetlen.Nagyon örülök,h ő az orvosom,és én szívből ajánlom mindenkinek.

    előzmény:
    Tusi1 (105)
    2007-01-11  14:02
  7. 2014. március 16. 10:36280.

    Én a 20. héten kerültem a Bakó doktorhoz. A terhességem alatt végig elégedett voltam vele, nagyon kedves volt, mindig mindent elmondott normálisan. A vajúdás alatt nem sokat foglalkozott velem, de aznap pont ő volt az ügyeletes, de a szülésznők nagyon rendesek, segítőkészek voltak.

    Végül probléma adódott, és sürgősségi császár lett, altattak is, de arra azért még emlékszem, hogy a Bakó nagyon magabiztos, határozott, vérprofi volt a műtőben, így én is teljesen nyugodt voltam.

    Ami negatívum volt, hogy utána a kórházban sem foglalkozott velem igazán, de van ismerősöm, aki szintén nála szült, vele viszont igen. Azóta is hozzá járok egyébként, mert a munkájával nagyon elégedett voltam/vagyok!

    Szabó Gáborral 1x találkoztam, nekem akkor szimpi volt, de én bírtam a kissé bunkó humorát. Egy egész terhességet viszont nem biztos, h végigcsinálnék vele.

    előzmény:
    teddy4 (276)
    2014-03-11  16:35
  8. 2014. március 16. 08:55279.

    Nekem egyikkel sincs saját tapasztalatom. Egyik barátnőm szülte az első gyerekét Szabó Gábornál, de a másodikat már nem nála szülte... Szakmailag nagyon rendben van, viszont az empatikus képességgel és kommunikációval komoly gondok vannak nála. A barátnőm többször sírva jött ki tőle a vizsgálatokról, csak már nem akart orvost váltani a 30x-edik héten. A szülés gyorsan lezajlott, gond nélkül igazából, de ott sem úgy viselkedett, ahogy elvárták volna, ezért nem is kapta meg a neki szánt teljes összeget. Hozzá kell tenni, hogy a barátnőm nem egy túl érzékeny, hisztis picsa.

    De akinek fontosabb az, hogy főorvos legyen az orvosa, annak jó választás, szakmailag rendben van nagyon.

    előzmény:
    teddy4 (276)
    2014-03-11  16:35
  9. 2014. március 16. 08:35278.

    Szia! Én Szabó Gáborhoz jártam terhesség kezdete óta, azóta is, nagyon meg vagyok vele elégedve.

     

    Szülésznőm Palócz-Kósa Csilla volt, igaz császáros voltam, de őt is nagyon ajánlom.

    Bakó dr-ral nincs tapasztalatom, de őt is szereti, szülésznő meg mindegyik jó : 

    előzmény:
    teddy4 (276)
    2014-03-11  16:35
  10. 2014. március 12. 09:47277.

    szia!

     

    Én tudok egy nagyon jó gyógyszert pattanásos bőrre. én nagyon az voltam kamasz koromban, és ez http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/roaccutan _20_mg_lagy_kapszula/1444 a gyógyszer örökre elmulasztotta, teljesen rendbe hozta a bőröm, azóta csak havonta 1x jön elő 1-2 apró.

     

    Nagyon nehezen írják fel a bőrgyógyászok, legalábbis nekem sztk-rendelésen nem tett meg senki, csak magánorvos. kb fél évig kell szedni, és már 2 hét után teljesen elmúlnak. tényleg szuper, nálunk akkor középiskolában mindenki ezt használta, és nem volt olyan akinek nem lett volna hatásos. A pattanást kizárólag belülről lehet kezelni, belső okai vannak.

     

    Theát Roaccutan (ejtsd:Roakutan) a csodaszer:)

     

    előzmény:
    rianon (274)
    2013-08-22  14:59
  11. 2014. március 11. 16:35276.

    Szia!

     

    Szükségem lenne segítségre! Melyik nőgyógyászt válasszam Kecskeméten a két orvos közül Szabó Gábort vagy Bakó Ferencet?

    Segítséget előre is köszönöm! 

     

    előzmény:
    liliomka77 (269)
    2012-02-14  19:31
  12. 2014. március 11. 16:26275.

    Sziasztok!

     

    Szükségem lenne segítségre! Melyik nőgyógyászt válasszam Kecskeméten a két orvos közül Szabó Gábort vagy Bakó Ferencet? Esetleg, ha tudna szülésznő válaszolni Kecskemétről, azért nagyon hálás lennék!

    Segítségeteket előre is köszönöm! 

     

  13. 2013. augusztus 22. 14:59274.

    Sziasztok! Még nem voltam nőgyógyásznál, és nem tudom kihez menjek. 

    Bőrproblémáim vannak (akne, pattanások, mitesszer stb.) és a kozmetikusom mondta hogy nagy valószínűséggel hormonális gondjaim vannak, amit hormonkészítménnyel (fogamzásgátlóval) kellene megoldani. Beszéltem erről néhány egészségügyi dolgozó ismerősömmel, és sokan javasolták. Iszonyatosan zavar az arcom állapota, elvileg tesztoszterontúltengésem van. Szerettem volna már korábban is elmenni nőgyógyászhoz ezzel a problémával, de nem  mertem, és édesanyám meg a családom többi tagja sem támogat ebben, teljesen egyedül kell mindent intéznem. A kozmetikusom az sztk-s dokik közül Nemest/ Nemesit? és Koncz (Kosszány, ő se tudta pontosan a nevét) ajánlotta. Mindenképpen szeretnék vizsgálatra elmenni, és gyógyszert kapni, mert tényleg elviselhetetlen az arcom. Próbálkoztam már majdnem minden márkájú tonikokkal, arctisztítókkal, szappannal, bőrgyógyászt is megjártam, a tőle felírt kencék sem hatottak egy-két hét/hónapnál tovább. Ha valaki tud ez ügyben segíteni, nagyon jó lenne! Köszi 18/lány

  14. 2013. március 11. 12:46273.

    Sziasztok!

    Csak néhány tapasztalatot szeretnék megosztani a kecskeméti nőgyógyász társadalom nemes képviselőiről, aki normális kedves lelkiismeretes doktort keres az sajnos nem fog találni, itt minden a pénzről szól, volt szerencsém a kedves Bánfalvi Attila vezető főorvos úrhoz is persze szimpatikus okos ügyes ember oriási szakmai tudással és mérhetetlen egoizmussal megáldva. ((Az első babánkat várjuk a lepény mélyen tapad (bár az UH szerint feljebb húzódott és jó helyre került (ha hihetünk a lepény vándorlási képességében) elég sokmindent olvastunk ezzel kapcsolatban és szerettük volna ha császárral születik persze a szövődményeivel tisztában vagyunk ( de még mindíg jobb mint egy korai lepényleválás).Persze ilyenkor a Főorvos beleegyezése szükséges, mindenféle előzetes vizsgálat vagy egyáltalán  leletek és eredmények elolvasása nélkül mondta a képembe ha meg tudom győzni a császárról ám legyen. Sok ismerősünk van aki természetes úton szült és csak később derült ki, hogy valamit elszúrtak mert korai fejlesztésre kellett vinni a piciket, persze később kiderült a szülés közben elakadt , újra kellett élszteni, különböző izomszakadások lettek és sorolhatnám a rémtörténeteket, de szerencsére a picik nagy túlélők. Elmondtam a tapasztalatokat és tisztára hülyének nézett, "mert a szülés az egy természetes folyamat és közben nem léphet fel olyan dolog, hogy elakad a szülőcsatornában és ha van is valami gond akkor kerül sor a műtétre, és ha császármetszés alatt valami baja lesz a babának akkor az én felelősségem, és különben is honnan tudom, hogy most nem alakult ki nálla oxigénhiányos állapot, vagy nincs-e valami súlyos betegsége". Minden esetre nem győzött meg erre az volt a válasza " lehet a hülyeséghez ragaszkodni". Hát igen úgy látszik elfelejtette a kedves doktor úr mire esküdött annak idején. Szóval azon godolkodom, hogy talán Szolnokon kellene szülnöm bár ezek után nem igazán tudok bízni semkiben akinek Dr. van a neve előtt, csak irigyelni tudom azokat a bátor embereket akik hozzá fordulnak segítségért.

  15. 2012. augusztus 15. 16:14272.

    Szia!

     

    Látom, mostanában nem nagyon volt itt mozgás...

     

    Liliomka77 írtam Neked privit, ha van módod, kérlek válaszolj.

     

    Előre is köszönöm. 

    előzmény:
    liliomka77 (270)
    2012-02-14  19:36
  16. 2012. február 22. 17:43271.
    Szia(sztok(! 
    Én is keresek egy jó kecskeméti nőgyógyászt, bár én nem szülés szempontjából hanem kenetvétel, gyógyszeres kezelés candidára (régóta fennáló probélma, senki nem tudta eddig kikezelni). Nem szeretnék magánorvoshoz menni mert már százezres nagyságrendben költöttem pénzt ... Én dr Pataky Istvánra gondoltam itt a Piaristák terénél, mert ő úgytudom, hogy tb támogatott. Kérdezni szeretném, hogy ő róla milyen vélemények vannak, be kell jelentkezni, vagy érkezési időpontban lát el? Engem nem érdekel ha mufurc, csak gyógyítson végre meg! Ha van infó róla, vagy a rendelésről szívesen fogadnám a hozzászólásokat! Köszönöm :)
    előzmény:
    liliomka77 (269)
    2012-02-14  19:31
  17. 2012. február 14. 19:36270.

    Én már szültem is Dr Bánfalvi Attilánál, operált is ,mert sajnos kellett is, van viszonyítási alapom a többi kecskeméti orvoshoz képest,hogy ő milyen .

    ha valaki szeretne hozzámenni a telefonszáma:06 30 9685321.

    Ha bármilyen kérdésed van,kérdezz.segítek.

    tudom,hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó  még szakemberben sem,és mindneki egyénileg dönt,vagy javasolnak neki,vagy hall dolgokat,rád bízom,ha gondolod írj,ha gondolod hívd.

    nekem évek óta ő a legjobb.

    Köszi,hogy elolvastatok. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  18. 2012. február 14. 19:31269.

    Sziasztok.Látom már rég volt kérdés és hozzászólás is ezen az oldalon ehhez a témához.

    A kecskeméti nőgyógyászokkal kapcsolatban.

    Aki szeretne segítséget kérni ,hogy kit javasoljak vagy bármilyen kérdése is van,nyugodtan írjon.

    Én itt dolgoztam nagyon sokáig és sokmindenre van rálátásom.Elfogultság nélkül,inkább csak szakmai szemmel szeretnék segíteni.

    Új főnök van már lassan 2 éve ,Szegedről jött ,őt régebb óta is ismerem,mert alapvetően én is Szegeden dolgoztam is,és ő innen indul.

    Az első körben én őt javasolnám:Dr Bánfalvi Attila.

    Mind a szülés és mind operálás szempontjából is vannak tapasztalataim vele kapcsolatban.

    Azt gondolom igen kiváló szakember,nem reklámozni szeretném,csak az ember szeretne a legjobbhoz kerülni.

    Mindig elérhető a mobilján,rendel heti 1x Szegeden is,vállal műtéteket is és szülést is.

    Egyenlőre csak a kórházban rendel kecskeméten,de nagyon segítőkész.

    és azt gondolom,hogy azáltal,hogy ő a kórház vezetője,és nagyon emberi is ez mellett,szerintem a nő ilyen szempontból a legjobb kezekben van ő nála.

    Tényleg lelkiismeretes és kedves,mindig megpróbál segíteni.

    Kérdezz,ha van kérdésed.

    Én őt javaslom nektek első körben.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  19. 2011. augusztus 1. 20:50268.
    Nem járt nála senki? Nem ismeritek?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  20. 2011. július 30. 22:03267.
    igen, úgy néz ki, ahogy leírtad.
    előzmény:
    era002 (266)
    2011-07-29  21:50
  21. 2011. július 29. 21:50266.
    Nyugdíjas? Nekem őt ajánlották, nem mondták, hogy már ilyen idős, persze az nem baj, hogy öreg legalább több tapasztalata van mint a fiatalabbaknak. Az ambulancián nem ő szokott lenni, egy pókhasú őszes ember?
    előzmény:
    t.arcsi (265)
    2011-07-29  21:06
  22. 2011. július 29. 21:06265.
    De dolgozik, vannak többen akik nyugdíasként dolgoznak.
    előzmény:
    era002 (264)
    2011-07-29  21:04
  23. 2011. július 29. 21:04264.
    Nem dolgozik már a kórházban?
    előzmény:
    t.arcsi (263)
    2011-07-29  20:06
  24. 2011. július 29. 20:06263.

    Szia! Én csak látásból ismerem, de nem ismerek senkit aki hozzá járna, tehát véleményt nem tudok mondani.

    Szülést nem tudom vállal-e, nyugdíjas.

    előzmény:
    era002 (261)
    2011-07-23  20:00

Címlap

top